Skønhed

...now browsing by category

 

VIND!

Thursday, April 17th, 2014

Det er præcis nu, der skal konkurrencer til. For mens alle de andre på ferie, stiger chanceprocenterne jo markant. Duoen fra Prevage er eftertragtet (og dyr) med solbeskyttelse og serummet døbt ’Clarity Targeted Skin Tone Corrector’, der oversat betyder, at hudtone og koks i pigmenterne vil få sig en kærlig behandling. Derfor: Tro på dit held, når Prevage udlodder hele 5 sæt til hver en værdi af 1725 kr.

SNUP TIPPET: Du er med ved at hooke op HER og derefter skrive en kommentar herunder. Der kommer nemlig en særlig kærlig ekstra mulighed lige efter påske til alle Beautyspace-abonnenter, så derfor…

@Beautyspace på Instagram

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram

Af sted med dig

Wednesday, April 16th, 2014

Lad os bare gå lige på.

For lørdag den 19. april er der nemlig gaver til alle, der springer i enten Magasin Kgs. Nytorv eller Salling Aarhus. Her forærer Origins deres fugtmættende øjencreme GinZing Eye Cream (koster normalt 295 kr.) til alle, der kommer med deres tomme kosmetikemballager. Uanset mærke. Det er i anledning af ’Earth Month’, at Origins kommer miljøet til undsætning og sorterer vores opbrugte beholdere i plast, glas og metal.

Eneste aber dabei er, at muligheden gælder så længe lager haves (ingen kan jo ane, om folk tager hele storfamilien med…eller nabobyen) – og altså først fra lørdag.

SNUP TENDENSEN: Måske husker du dit eget trend-nummer herfra? I hvert fald rammer Origins i tilfældet her klart trend nummer ét (den med ’fri mig for skyld’). Herunder et par andre grønne eksempler smukt set gennem Ditte-fra-The-Food-Clubs linse : Rudolph Care med toptjek på certificeringerne, Intelligent Nutrients opfundet af den fremsynede, men desværre nu afdøde,  Horst Rechelbacher, som også bragte Aveda på banen. Og endelig brandet MAKE, der donerer 30 procent af deres overskud til gode formål. Alle rammer de én af de grønne grene, der gælder netop nu.

NB: Der kommer flere påskehemmeligheder (og en slags gaver) de kommende dage direkte i din indbakke HER eller via Bloglovin’ HER.

@Beautyspace på Instagram…forfølger den bedste spaoplevelse, PART I

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram

Det er jo det her, Jennifer Aniston gør

Tuesday, April 15th, 2014

Okay, måske er jeg en anelse forhåndsbegejstret, når det gælder Jennifer Aniston. Men den hud altså…er bare så fin på den ikke-porcelænshvide måde – og med præcis den underspillede glød, der får mange til at føle sig friskere. Nej, lækrere. Nu bor damen i Malibu, men tro på, at det ikke er solen alene, der får lov til at sætte sig i hendes hud. Der er hentet hjælp fra en tube. Noget, der altid – uanset hvad reklamer og producenter fortæller os – har været en anelse besværligt med enten for meget, for lidt, for stribet eller for slemt-lugtende.

Men glem det. For den her lille doseringsfætter fra Clarins passer ikke bare perfekt i lab-bland-selv-trend-temaet fra TV2 forleden, men er også tæt på genial i virkeligheden. To dråber i din almindelige ansigtscreme eller serum vil nemlig kaste Aniston-glød af sig. Ikke jo to selvbrunende dråber i hele krukken men i den mængde, du normalt bruger til ansigtet. Faktisk anbefaler Clarins tre dråber, men jeg holder nu på to. Der kan senere skrues op eller ned alt efter, om man går efter gløden hos den anden Jennifer som i Lopez.

SNUP TIPPET: Jeg ved godt, at du ved, at huden skal være pudset af og klargjort forud for brug af alle typer selvbrunere. Og her har jeg opdaget en eminent mulighed fra Akademiklinikken, som vi kommer stærkt tilbage til – og jo, det er den, Ellen Hillingsø er fan af. Det sker via Beautyspace’s hudkærlige nyhedsbrev lige her.  Om få dage.

@Beautyspace på Instagram med påske-pænheder og en vaskeægte wonder-mascara

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram

Afsked med hønserumpen – første afsnit

Monday, April 14th, 2014

Munden. Det er dér, jeg gerne vil se friskere ud, skrev Sanne en dag i kommentarsporet. Og hun har ret i, at der lige præcis omkring munden kan samle sig lodrette fuger, kakaooverskæg, grov hud og skæggede dun. Min anbefaling lyder på et tag-selv-bord af en cocktail-indsats:

  • Forsigtigt rulleri med en Dermaroller, så huden tvinges til fornyelse.
  • Lysende C-vitamin. Der findes flere forskellige C-vitamin-løsninger. Vær bare opmærksom på, at der minimum skal 10 procent til for at få den lysnende effekt
  • Face-gym er et overset fif. Vi stivner nemlig i ansigtet og glemmer at bevæge det. Når jeg sidder (alene) i bilen, giver jeg den gas med alle umulige grimasser. Om aftenen lytter jeg til Line Friis.
  • Det klassiske tip om nul sugerør, cigaretter og den slags tæller på samme måde, som at konstant missen med øjnene også sætter sig.
  • Der er reel opfyldende hjælp at hente i de her to cremer: All-in-one Insta Blur fra The Body Shop eller Instant Targeted Wrinkle Treatment fra Freeze24-7.
  • Solbeskyttelse selvfølgelig. Lige nu er jeg fan af Skinceauticals bud, fordi der er en indbygget dækkende og vanvittig klædelig BB-effekt. Du finder den hos N’Age.

Andet afsnit af afsked med hønserumpen kommer i overmorgen.

SNUP TIPPET: Og endelig gør det en forfriskende forskel at komme op på nålene på en lidt anderledes måde. Nemlig via ansigtsakupunktur. Hvis du er heldig at bo i nærheden af Randers, så er damen her ekspert, og som bonus afsluttes enhver behandling med ansigtsmassage.

NB: Vi forsætter i bland-selv-lab-temaet fra Go’ Morgen Danmark i torsdags. Både på dagens billede og på Instagram med det VILDESTE PRODUKT, som jeg er oppe at køre over i dag. Tjek @Beautyspace på Instagram her til formiddag.

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram

Vær beredt på den her trend

Friday, April 11th, 2014

Jeg er konsekvent over-ambitiøs med, hvad der på TV tidsmæssigt er muligt i løbet af seks minutter. Derfor et par ekstra ord i dag om fremtidens badeværelse, der kommer til at bestå af 3 afdelinger:

  • Dit eget mini-lab med serum, ampuller og bland-selv-beauty
  • Skønhedstabletter. De klassiske hovedpinetabletter får selskab af tabletter til både hud og hår. Du kender allerede fiskeolietabletterne og de kollagenopbyggende bud som bl.a. Imedeen. Nu er der også anti-gråhårs-kapsler i spil…og meget mere.
  • Velværerummet hitter stadig som det (vel eneste?) rum, hvor det er muligt at låse døren og kaste sig over kropsolien, den gode bodyscrub og favoritduftlyset.

SNUP TRENDEN: Hvis du er i Paris, så tjek det med bland-selv og personliggørelse af hudpleje ud hos Clarins, som står bag det hippe My Blend. I går sad jeg i øvrigt i møde med en af verdens mest sexede, kloge kvinde (og jo, hende kommer jeg tilbage til). Damen står i spidsen for et større hudplejemærke, der også er på trapperne med en vild bland-selv løsning. Stay tuned.

Hvad er der på vej: Noget med at tage afsked med hønserumpen omkring munden plus en bog, du bliver pænere af (og nej, det er ikke min egen) og så en vaskeægte kærlighedscreme.

NB: Sidder og smågriner her bag skærmen, for jeg har ALDRIG været en, hvor nogen spurgte til mit tøj. Så jeg tror altid folk tager gas på mig, når der kommer den slags mails – men her er svar. Kjolen i går var fra GUSTAV.

@Beautyspace på INSTAGRAM

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram

Klæder det nogen overhovedet?

Wednesday, April 9th, 2014

Kristen Stewart har lige farvet håret orangelyst, og det fik min mailboks til at gløde med spørgsmål, om orange er klædeligt. Til nogen overhovedet? Det ER en svær farve, men jeg kender alligevel mindst én, der bærer orangerødt hår med stil.

SNUP TIPPET: Hvad gælder neglene, så siger CND-ambassadør Mette Steenberg fra beautypower.dk, at farven også har sine udfordringer til neglene, medmindre den er en anelse neoncool, eller man selv er let gylden i huden.

Lad mig høre din mening. Holder orange?

@Beautyspace på INSTAGRAM

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram

Verdens måske vigtigste makeup-produkt

Wednesday, April 9th, 2014

…er en concealer. Noget, der burde være enhver-kvindes-eje ifølge makeupartist Bobbi Brown. Jeg har tidligere talt varmt for hendes cremelette af slagsen, og ordene holder stadig. Men hun har fået konkurrence i paletten på billedet. De to forskellige nuancer blander jeg, så de passer min hudtone under øjnene og usynligt dækker rødme og mørke rande. Faktisk dupper jeg helt ned på det øverste af kinden. Minipudderen i paletten helt ude til højre fikserer concealeren. Mascaraen er med, fordi Hypnôse ER en god mascara – jeg kan godt li’, når en mascara giver sortcremet fylde uden drys og klumper og børsten ikke er gigastor. Har i øvrigt lige set, at Hypnôme-familien har hevet 130 internationale skønhedspriser hjem, hvis den slags betyder noget.

Udover min uundværlige eyeliner, er der faktisk kun to andre ting i min makeup-pung lige nu: en nude lipgloss og en CC-cream, der for mig fungerer, fordi den ikke er for fedtet, men mat på en blød og ikke støvet måde.

SNUP TIPPET: Ja, du kan bruge pensel til en concealer og der er en lillebitte en med i kittet Le Correcteur Pro (til 325 kr.) på billedet. Men jeg bruger nu altid fingrene til at dupskubbe produktet på plads.

NB: Du finder @Beautyspace på Instagram, på Bloglovin og på Facebook

FOTO: Ditte fra The Food Club

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram

Anettes hoved på bloggen og noget med en omvej

Tuesday, April 8th, 2014

Tænk at jeg ikke er et større menneske, end at jeg klikker lidt for hurtigt, når sætningen ’dit fascinerende arbejde’ popper op i emnelinjen. 17-årige Maria skriver:

Jeg er meget fascineret af din blog, og det du skriver om. Beautyspace er blandt de bedste blogs, og jeg har en stor drøm om at blive moderedaktør og skønhedsredaktør. For jeg vil gerne skrive om det nyeste nye inden for mode, tage til modeshows i udlandet, skrive om makeup og hudpleje for et blad. Men hvordan? For jeg vil ikke være journalist. Hvad gjorde du?

Det skal jeg sige dig, Maria. Her er min historie kort:

 Anette, 13 år, vil være stewardesse

Anette, 14 år, vil være stewardesse

Anette, 15 år, vil være stewardesse

Anette, 16 år vil være stewardesse

Og sådan fortsætter det, til jeg er 19 og får et nix-brev fra Sterling. Jeg kan ikke komme ind – ikke engang som ferieafløser. Imens kan jeg skule misundeligt til en veninde, som har fået stewardesse-job i selveste SAS og går rundt i fikse pumps og de der kapper, som oser af luftkaptajn og verdensklassekvinde. I stedet bliver jeg eksportelev på et Glostrup-kontor og kommer senere til DFDS som indkøber af parfume & kosmetik. Pludselig en dag har Givenchys sælger (som ellers har siddet med tårer i øjnene og fortalt, at han finder DFDS svinehårde at forhandle med) anbefalet mig til Dior (måske for at få mig af vejen). Så jeg rykker fra den ene side af skrivebordet til den anden side hos Dior. En vidunderlig tid med chef-visitkort, hjørnekontor på Chr. Havn, bonusguldkort og firmabil. Jeg har i mange år verdens bedste chef, kunder og kollegaer, og når et par gange at godte mig over den kuldsejlede stewardessedrøm. Men så får jeg børn og Dior, rejsedage og budgetter bliver ligegyldigt. Ingen forstår det. Da jeg vil sige op, bliver jeg kaldt til kammeratlig samtale hos min far. Jeg tror, han mener, at børn og det at skrive (som jeg vil) er noget, man kan bruge tid på efter arbejde. Men jeg siger op, og min lille familie flytter til Jylland. Ud i skoven. Jeg færdiggør mit HD-studie på Handelshøjskolen i Aarhus og begynder at skrive klummer for Jyllands-Posten, hvor jeg efter tre år rykker til Børsen og får skønhed som stofområde. Resten med blog, bog, foredrag und so weiter er senere kommet til. Vejen til mine platforme (jamen det hedder det) har været fuld af bump, døre der blev smækket hårdt i, vilde oplevelser og også gode grin heldigvis.

Men Maria, jeg bruger stadig, selv efter uendelig mange kursusforløb på journalisthøjskolen, en pæn sum penge på at blive bedre, skarpere og forhåbentlig sjovere til at skrive og formidle. Så hvis jeg var dig, ville jeg gå benhårdt efter den journalistuddannelse.

Kærlig hilsen Anette

@Beautyspace på Instagram

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram

Hudgodter fra Rudolph Care

Monday, April 7th, 2014

SÅ har @sarayoublush og @beautyspace i fællesskab blandet alle de smukke #beautyforår-taggede billeder i én stor cyberspacegryde. 1000 tak for dem alle sammen. Det har været en kæmpefornøjelse at tage forskud på forårsglæderne sammen med jer. Nå, men nu til det alvorlige, for op trak vi jo tre heldige vindere:

@anneschelde

@hverdag

@malenegrove

Hvis du sender din adresse til enten Sara (sara@looklab.dk) eller mig (open-mind@mail.dk), så bliver herlighederne afsendt. Der blev også trukket en enkelt trøstevinder: @sallysivertsen. Stort tillykke.

SNUP TIPPET: Hvis du forleden læste om Andrea Rudolphs Zulu-makeup, så har du måske spekuleret over, hvordan hun gør sin hud klar til sådan en aften. Her kommer hendes ord:

Det handler om fugt – rigtig meget fugt, fordi der skal så sindssyg meget makeup til, når der er TV på. Så først lader jeg min skrubmaske sidde i 30 minutter, så mister jeg huden, inden den mættes med serum og til allersidst olie.

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram

Kosmetologens værste spørgsmål

Monday, April 7th, 2014

Jeg er sikker på, at du også har fået det. Spørgsmålet, der lyder sådan her:

Og hvad bruger du så til din hud lige nu?

Jamen er det så slemt, tænker du måske. Ja, det synes jeg faktisk. For der ligger nemt et indirekte du-bruger-nok-ikke-det-rigtige-til-din-hud i det spørgsmål. Og følelsen af at skulle stå skoleret og prøve at sige/huske de rigtige ting er bare ikke speciel fantastisk.

Næh du. Giv mig en hudekspert, der sætter huden under lup og kontant og direkte fortæller, hvad hun eller han ser. Både det gode og det mindre gode. Som jeg eksempelvis oplevede hos den gode Kristina i fredags:

Kristina: Du har enkelte tilstopninger

Mig: Kan de fjernes?

Kristina: Ja, med dybderens

Mig: Jeg er ikke så glad for dybderens på kinderne, fordi min hud er sart der

Kristina: Det skal jeg nok tage ansvaret for. Du vil rødme en anelse, men også blive glad efterfølgende – og vi skal nok få ro på huden igen

Sådan.

Det er meget fint at tage udfordringer op og anbefale, at huden enten trænger til mere fugt, mere ro eller til at blive overfladetristheden kvit. Eller noget helt fjerde. Men det irriterende hvad-bruger-du-derhjemme-spørgsmål svarer til, at jeg går til en diætist med 100 kilo for meget i bagagen og bliver spurgt, hvad jeg spiser (ja, sikkert for meget og for forkert). Men jeg vil ikke af andre påduttes en følelse af at gøre noget forkert. Jo, hvis jeg selv ber’ om en evaluering.  Jeg vil rigtig gerne have ekspertens hjælp – men via en analyse af det, vedkommende kan se og så efterfølgende råd.

Det forbudte spørgsmål er næsten – næsten – lige så grelt som frisøren, der spørger, hvem der har klippet en sidst.

SNUP TENDENSEN: Hos Kristina tester jeg et strømforløb med Mesoestetic, som jeg er vildt spændt på resultatet af. For bare vent – hudfornyende strøm bliver det, vi alle sammen kommer til at tale om. Både i professionelle behandlinger og gør-det-selv-metoder.

@Beautyspace på Instagram, hvor der lige nu er Rudolph Care produkter på højkant.

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram