Skønhed

...now browsing by category

 

Skødesløse Beachwaves – trin for trin

torsdag, juli 2nd, 2015

Jeg har glædet mig til at byde velkommen til dagens gæsteblogger, som er Emily Salomon. Damen med vanvittig mange læsere, for det er umuligt ikke at elske måden, hun inspirerer på? Altid ved at bruge sig selv, så vi vil have mere. Ordet er Emilys:

Hermed en lille snas fra min bog, Hverdagsglamour, der udkom 11. juni. Det er en livsstilsguide til mad, stil, indretning, oplevelser og – ja, det vigtigste til sidst – skønhed. Guiden nedenfor er en af mine egne favoritter fra det afsnit:

Krøllet hår, der ikke ser for stylet ud, er blevet en moderne favorit. Det klæder stort set alle, og er faktisk ret nemt.

Du skal bruge:

 • Varmebeskyttende spray
 • Krøllejern, helst uden klemme
 • Hårolie og/eller hårspray

 1. Del håret i en midterskilning og derefter i tre sektioner: En med det øverste hår sat op i en knold oppe på hovedet og med det nederste i hver side.
 2. Start i den ene side. En bane på ca. 5 cm vikles væk fra ansigtet om krøllejernet, der holdes lodret. Lad være med at bruge klemmen. Hold håret på i 10-20 sekunder, eller til håret føles varmt udenpå.
 3. Lad krøllen glide af jernet og sno den forsigtigt om fingeren, mens du trækker let i den, for at løsne krøllen lidt, så den mere har form af en bølge.
 4. Fortsæt hele hovedet rundt med hver sektion af ca. 5 cm.

 1. Tag nu knolden med det øverste hår ud og krøl den. Her er det især vigtigt at krølle væk fra ansigtet.
 2. Lad håret køle helt af, kør herefter fingrene igennem og ryst det for at dele krøllerne lidt op og få et mere naturligt look.
 3. Kom shine-serum eller hårolie i og arbejd det igennem håret.
 4. Afslut evt. med lidt hårspray for at lægge frizz og fimrehår ned (sprøjt lidt på og lad forsigtigt håndfladen glide henover), eller sprøjt og kram ganske lidt saltvands-spray i.

Hverdagsglamour – en guide til skønhed, stil, mad, indretning og oplevelser koster 150 kroner og kan købes her.

MERE AF BEAUTYSPACE? Så hook op her.

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram

Glæd dig. Bare glæd dig

onsdag, juli 1st, 2015

Nu trækker jeg stikket, går i en slags skrive-eksil og læse-dvale med indlagte lommer til at nusse min familie, spise is og måske opleve noget nyt. Søde mennesker er flyttet ind i mit hus og passer mailen de dage, hvor vejret ikke er for godt. Derudover kan du glæde dig til en perlerække af virkelig fornemme besøg på Beautyspace de næste uger. Rigtig god sommer!

PS: Mig finder du i små doser på Instagrams @beautyspace

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram

Hot in Korea

mandag, juni 29th, 2015

GoMorgenAlder

Folk er blevet immune overfor ord som antirynke og anti-age. Mange tænker ja-ja, før de lettere skeptisk hører efter. Vi vil derimod gerne høre på, hvad de hudmæssigt gør i Korea, og derfor er det smart af Sephora at flashe Korea-kortet. Også selvom konjac-svampen langt fra er ny. Selv er jeg storfan af både svampen og en helt almindelige bomuldsvaskeklud som daglig og let eksfoliering.

SNUP TIPPET: Jeg havde kickstartende frugtsyrer med på skærmen i dag. Ikke overskrappe, men alligevel hudfornyende nok til at huske, at netop brug af frugtsyrer kræver daglig solbeskyttelse. Fordi. Når du polerer og forfiner hudens overflade ved bl.a. at fjerne dvaske overfladeceller, så stjæles der også lidt fra hudens barrierefunktion (grydelåget). De fleste hjemmeprodukter med frugtsyrer er okay at bruge om sommeren. Hele forhandlerlisten finder du på TV2 HER.

NB: Undskyld lange svartider. Forklaringen får du i morgen.

 

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram

Den lette løsning

søndag, juni 28th, 2015

hope1

Hvis du scroller tilbage, har der været en del renseri-snak på Beautyspace. Selv om jeg på den front gerne vil sort samvittighed til livs, så har jeg aldrig anbefalet at hoppe direkte ud af sengen og smøre sin hudpleje på. For det bliver noget snask. Men. Hvis al makeup, snavs og solbeskyttelsesfiltre er vasket grundigt af om aftenen (og det er de), så rækker vand og en eksfolierende svamp eller vaskeklud om morgenen. Og SÅ kommer hudplejen.

Når der er dømt ferietid, eller det bare skal gå stærkt, er jeg stor fan af de såkaldte ‘micellar waters’. Micellerne arbejder nemlig som en slags moppe med en vandvenlig yderside og olie i midten – en opbygning der gør, at du får opløst fedtstoffer, makeup og renset huden uden at skulle skylle efter.

SNUP TIPPET: Måske kender du allerede flere micellar waters med Bioderma som den mest klassiske. Mange franske kvinder bruger ikke andet, og jeg forstår dem godt.

hope2

PS: Den 10. august lancere Philosophy i Danmark. Noget, vi vender stærkt tilbage til.

 

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram

Hvad der overraskende hitter

torsdag, juni 25th, 2015

Alt der begynder med slow hitter. Først kom slow food, så slow health med yoga og mindfulness, så slow travel, hvor det er måden, vi rejser på og ikke destinationen. Og rigtig gættet; slow beauty er ikke til at komme udenom med fokus på klassiske skønhedsdyder som manicure, massage og det at tage sig tiden til en ansigtsmaske. Altså alt det, der ikke kan klares på Instagram, men kræver fysisk nærvær og tilstedeværelse.

SNUP TRENDEN: Især boomer masker, så det er svært at følge med. Og ikke med ler, urter og håb – men mange nye metoder og hard core ingredienser, som vi vender tilbage til. Det skal dog ikke forhindre mig i at tippe lavpraktisk om et tyndt lag antibakteriel honning. Lad den søde smøre sidde et kvarters tid og mærk en markant blødere (nogen siger også forfinet, meeeen…) hud.

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram

Hvad Pernille Aalund og Netflix har tilfælles

onsdag, juni 24th, 2015

PAAlund

Og med Netflix mener jeg skuespilleren Gillian Anderson i den nervepirrende thriller The Fall (se den), hvor hun svømmer, så du mærker den afkobling, der ligger i de seje tag. Jeg må af sted, tænkte jeg langsomt. Og hvad sker der så? Pernille Aalund er netop udkommet med en kickstartende svømmebog, som var det aftalt spil mellem hende og Anderson. Og jeg er vild med den. Motivation er en sjov ting, men tilsammen har de to skubbet mig hen til kanten. Endnu ikke i lige så stærke og graciøse bevægelser som dem, men følelsen er ubetalelig. Nemlig fornemmelsen af at få hele systemet vakt til live i en energireserve, der holder hele dagen. Også selvom jeg ikke kan regne (10 baner er ikke 3 kilometer, som jeg troede den første uge). Aalund svømmer en time om dagen og har gjort det i et år. Det begyndte, fordi hun følte sig træt, havde taget på, og var tung om hjertet. Jeg må gøre noget, tænkte damen og hoppede i vandet. At det for hende har gjort en kæmpeforskel, er udgangspunktet for bogen.

SNUP PERNILLES TIP: Man er tæt på vægtløs i vandet – så alder og størrelse er ingen hindring, og samtidig er det en motionsform, der gør godt for både krop og sjæl: For vand er meditativt og beroligende. Vi begynder vores liv i vandet, og det husker kroppen. Vi bevæger de fleste muskelgrupper, vandet masserer huden og lægger sig om os. Her er man ’alene’, i eget rum med tid til tanker og ro. Du finder bogen som e-bog hos Saxo til det, jeg vil kalde en gaveagtig pris.

NB: I morgen tidlig kl. 8.00 sharp…så ved jeg, at du vil få glæde af at være på VIP-læser-listen her.

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram

Opskrift på TV-klar hud

tirsdag, juni 23rd, 2015

bioserum

Emma skrev og efterlyste opskriften på TV-hud, så den kommer her. Ikke at den indeholder vilde hemmeligheder – nok nærmere faste rutiner, som i mit tilfælde grænser sig til overtroiske rutiner. Til gengæld virker de både inden en fest, et TV-indslag eller et foredrag:

(1) Aftenen inden sover jeg med noget mildt og fugtmættende. Det ender som regel med Bioeffect.
(2) Jeg er den irriterende type, der springer ud af sengen om morgenen. Mest fordi jeg glæder mig til kaffen.
(3) Jeg eksfolierer ansigtshuden let med en vaskeklud under bruseren, dupper med et håndklæde og tager fugtundertrøje på – som regel Nilens Jords serum med masser af fugtmagneter.
(4) Mens den første kop kaffe drikkes, går jeg rundt og ser spøjs ud med mine favorit-eyepads fra SkynIceland. De kan mætte huden omkring øjnene (med peptider og hyaluron), så jeg ser friskere ud.
(5) Til slut en let CC-cream (Origins’ er rigtig fin), og en knivspids lys concealer i inderste øjenkrog og under øjnene.

OG SÅ DETALJE-TIPPET: Der er to ting, du nu kan gøre, hvis du stadig hænger på. Det første er et let strøg solpudder, og ja, der raser en craze på produktet her fra Vita Liberata. Det er også virkelig smart, men vigtigst: Resultatet er meget naturligt. Hvis du ikke er til solpudder, så bare dup en anelse shine på den øverste del af kindbenene.

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram

Og så græd jeg

mandag, juni 22nd, 2015

!cid_D0AA3C24-16BC-43FF-92BB-7764E01915E2

Kender du det med at miste fatningen? Jeg gør. Og det skete under et tre timers langt interview i torsdags. Ud af det blå og så alligevel ikke. Er du bange for at blive gammel?, lød spørgsmålet, som fik øjnene til at løbe over. Nej. For pokker. Jeg er taknemmelig. Dybt taknemmelig over (forhåbentlig) at få lov til at blive ældre. Alle, der har prøvet at miste nogen før tid, ved, at det nemlig langt fra er et privilegium, der er alle forundt. Derfor er jeg også træt, grænsende til det virkelig trætte over de nedslående ord, der er i en ellers så oplivende og opgraderende skønhedsverden. Lad os derfor sammen give ordet antirynke kniven. Glemme ord som antiage og aldersbekæmpelse. Ord, der desuden er nærværstyve af rang. Ord, som indirekte fortæller alle over 25, at de burde være et andet sted. I fortiden.

polaroidAnette

Jeg tror på, at tid er noget, der kommer. Jeg tror på, at alt kan blive bedre. Uanset alder. Billederne herover er fra i år og forrige år. Kigger jeg tilbage 20 år …eller 11 år, så tro på, at jeg i dag lever et styrket og gladere liv.

SNUP TIPPET: Jeg tror på forfængelighed big time. Jeg tror på at fremstå i sin lækreste, stærkeste udgave. Og jeg ved med sikkerhed, at du kan arbejde dig frem til en hud, der er bedre, sundere og mere fit på fuldstændig samme måde, som du kan bringe dig selv i bedre form. Anytime. Hvis lysten er der. Uanset om du er 25 eller 65. Og er det i øvrigt ikke tankevækkende, at de nedslående ord aldrig bliver brugt i sportsverdenen? Her er vi gode til at tale om styrke, sundhed, energi og livsglæde. Frem for misforstået aldersforskrækkelse.

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram

Løb. Søren Hedegaard er på Hovedbanen

fredag, juni 19th, 2015

MACartistryNY

Det er nu, du skal af sted, hvis du vil nå at have ansigtet i hænderne på landets makeupartist extraordinaire, Søren Hedegaard. Og blandt andet se, hvordan smokey eyes laves med pastelfarver. Der er live demo på scenen under Uret på Hovedbanen, hvor der kan følges med på tæt hold, når Hedegaard deler ud af komplimentmagneter, fif og færdigheder. Der er tale om det, MAC kalder en Instant Artistry Event fra den 15.-20. Juni, men hvis du spørger mig, burde det være en permanent ting. For pulsen fra landets vel største trafikpunkt blandet med farvegalskaben i de sorte krukker er et cool match. På standen bliver du modtaget af en beauty concierge og kan vælge, om du på egen hånd vil udforske makeup guides på iPads eller have en en-til-en session med en af MACs makeup-artister. Søren Hedegaard er der kun i dag fra klokken 13-18, men der er også åbent lørdag fra 8-16. Eventen er gratis.

VANDT DU CAUDALIE? Stort tillykke til: Chanette Jacobsen, Camilla Kruse, Charlotte Arp, Ilse Kirk, Lone Glenstrup, Tanja Maria Laursen og Rikke Eke. Venligst send din adresse direkte til Caudalie på mail: mgr@spasupply.dk. Også kærligt  tillykke til trøstepræmievinderne: Peggy Meyer, Lisbeth Brünings og Karoline Lundberg. I bedes sende jeres adresse til mig på open-mind@mail.dk

@beautyspace på INSTAGRAM

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram

Du kan godt glæde dig

onsdag, juni 17th, 2015

Jeg har været i London i anledning af, at The Body Shop vender tilbage til rødderne. Ikke hjælpe- og aktivist-rødderne, som de har holdt i hævd, men mere det imagemæssige, hvor der i nogle af produkterne er gået for meget candystore i looket. Det bliver der lavet om på nu, og der er to ting, jeg glæder mig meget til:

• Deres brug af lavendel i en ny spaserie, der kommer til august. Ren relax og i meget generøse emballager.
• En ny ansigtsolie, som absorberes hurtigt, og har en blanding af det, jeg vil kalde tre hurraolier: hybenkerneolie (A-vitamin), kommenolie (oleic acid som du husker fra i går) og camelliaolie (omega-fedtsyrer). Og så bliver den til at betale og er fri for silikonefyld.

Næste gang du kommer til London – og måske kender du byen meget bedre end mig – men så sæt tid af på Kings Road. Kaffecaférne er de bedste (som Blue Bird eksempelvis), og så holder The Organic Pharmacy til her (der, hvor det hele begyndte). Du finder også den legendariske frisør Hari’s, hvor der er leben og højt blæs på. Og Mujis og….

SNUP TIPPET: Caudalie er SÅ begejstrede over det vilde deltagerantal HER, så der er nu lagt ekstra præmier i puljen.

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram
Skal vi to se meget mere til hinanden?
Følg Beautyspace og få de trend-updates, hvad-virker-guides og den skønhedssnak, som gør en reel forskel. For dig. Fra i dag.

JA TAK – Giv mig det hele gratis

Skriv din mailadresse her og klik på subscribe