Skønhed

...now browsing by category

 

Hej, det er mig, Marie!

Friday, October 31st, 2014

Nej, ikke Anette!!! M.a.r.i.e!! Nåmen, det synes jeg bare lige vi skulle have på det rene inden vi fortsatte, da der var flere sidste gang, som troede Anette var i New York og…jeg ved snart ikke hvad. Det var mig der var i New York. MIG! (altså, Marie) og nu er det igen mig (stadig Marie!!!) der skriver, fordi…det gør jeg sådan set hver gang det bliver den første mandag i måneden. At hvad!!? – tænker du så sikkert nu – det er da ikke mandag eller ny måned eller en skid! Mmn, det’ sandt. Men det er fordi Anette har spændende planer for bloggen i hele næste uge (som vi godt kan glæde os til) så jeg er lige blevet rykket til fredag. Men kun denne gang. Normalt skriver jeg den første mandag i måneden, okay? Sååååh…kom, lad os råbe i kor: MARIE-MANDAG!! Flot. Lad os så komme i gang.

Jeg ville faktisk have skrevet om den Kardashian-neglelak jeg købte for halvanden dollar på et lille gademarked på 110th street..mest fordi, er jeg den eneste i hele verden der ikke anede at Kardashian-søstrene havde et makeupmærke? Og som synes det er lidt sjovt. I det. Æh, haha? Nå, men den skaller desværre af alt for hurtigt til at jeg vil anbefale den. Den er ellers supernem at tage på og farven jeg købte er megacool, hvis jeg selv skal sige det (og det skal jeg jo) og så tørrer den på tre sekunder. Virkelig. Tre sekunder. Aldrig oplevet noget lignende. Så det er faktisk lidt ærgerligt. Men altså, hvis man er frisk på, at lakken kun holder til en aften i byen eller noget, så er den abso værd at købe.

MEN så var det jo, at det var min fødselsdag om et par dage (jeg sidder lige her nogle minutter – helt stille – og bare venter på at lykønskningerne vælter ind, ikk?…..dumdidej) og i den anledning har min boyfie købt en gave til mig, uiii. Okay, jeg købte den selv, fordi…nåhm, han er en mand og hvis jeg sagde til ham, at jeg ønskede mig Estée Lauders Idealist Pore Minimizing Skin Refinisher Dimseduttelidut, så ved jeg han ville blive fjern i blikket og være helt sådan: Hvad sagde du klokken var? Så jeg købte den selv. I lufthavnen. For hans penge dog. Trods alt. Og hvinede en masse af glæde (og falsk overraskelse) da jeg åbnede æsken. For ja, jeg har allerede åbnet den. Jamen, jeg er ikke så god til at være sådan en type, der bare sidder og venter på at det bliver november, så jeg må åbne mine gaver. Så den er åbnet og taget i brug. Og jeg er vanvittig glad for den. Det er et mirakelserum. Jeg har faktisk brugt den i årevis, men har holdt en pause med den i et års tid, fordi jeg simpelthen ikke syntes at mit budget lige var til den. For lad os nu være ærlige..prisen er absurd. Eller…jamen..jo, jeg synes kraftajma den er dyr (500 kr). Ikke desto mindre, er den altså alle pengene værd og jeg har virkelig savnet den, for den vil for evigt være et af mine absolut yndlingsprodukter. Den gør simpelthen min hud så fin og så silkesilkesilkeblød. Og det er ikke engang en overdrivelse. Kan slet ikke lade være med at ae mine egne kinder, så blød og glat bliver min hud. Garntrisset fordi den er proppet med silikone (hvilket vist nok er lidt forbudt ifølge Anette…tror jeg nok) men hey, den gør mig smuk. Jeg bruger den som en slags primer. Porerne bliver seriøst ikke eksisterende og den ligger et fantastisk underlag til makeup. Den er perf..som de unge siger….perf!! (hvis du ikke er så ung og fresh i det, skulle det eftersigende være en forkortelse for perfekt. Ak ja). Så dén vil jeg istedet anbefale. Og det er hermed gjort. God weekend.

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram

Galoperende storhedsvanvid

Thursday, October 30th, 2014

Du har sgu da vel ikke skrevet en hel bog?

Selv? Nej vel? Og hva’ sir’ du….om hud?

Sådan lød det måbende i Brugsen forleden fra en gammel bekendt, da vi sniksnakkede om de sidste par års oplevelser. Og så kom den igen. Følelsen af galoperende storhedsvanvid lige der midt i mellem alle grønsagerne. Følelsen, der også stod bøjet i neon hen over min seng, da Flot hud uden hokuspokus – Slip rynkehysteriet udkom. Og jo, den fik anmeldelser, jeg ikke i mine vildeste øjeblikke havde drømt om. Og jo, den ramte bestsellerlisten (hey, det kan man komme herhjemme med under 10.000 solgte eksemplarer). Begge dele ændrede bare ikke en pind ved min værste frygt: Hvad nu hvis ingen som i slet ingen kunne bruge indholdet. Hvad nu hvis indholdet ikke ville ændre noget for nogen.

Neonskiltet over sengen forsvandt først, da den her mail tikkede ind i forbindelse med udgivelsen:

Anette, jeg har altid faret hovedløst rundt blandt hudplejeprodukter og haft en følelse af, at jeg ikke var i familie med min egen hud. Meget ærligt, meget direkte og med eksemplernes magt tilsat masser af humor har din bog ændret både min hud og min økonomi til det bedre. Signe, 34 år

SNUP TIPPET: Udover at være på biblioteket, er bogen er klik væk fra Saxo lige HER.

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram

Drop dem

Wednesday, October 29th, 2014

Hvornår har du sidst givet din badeværelseshylde et nutidstjek? Der er skønhedsprodukter, som bør ryge samme vej som kassettebånd, Kodakfilm og solarierør, og måske kan du komme på endnu flere bud.

Boblebad hører en anden tid til. Faktum er, at det høje skum alt for ofte er hidsigt og stripper huden for fedtstoffer.

Natcreme, der specifikt vil kalde sig natcreme. Vi ved, at cellerne opfører sig anderledes om natten, men derfra og så til at påstå, at visse ingredienser bedre stimulerer cellerne om natten, er vås – i hvert fald stadig udokumenteret. MEN. Der er 4 andre gode grunde til at kaste sig over natpleje: 1. For hvem vil sove med SPF? Ikke mig. Solbeskyttelsesfiltre er hverken delikate eller hudforbedrende. De har udelukkende en berettigelse om dagen som uundværlig beskyttelse. 2. Retinol (A-vitamin) er lysfølsomt og dermed fornuftigt at bruge om natten. De to sidste grunde tager vi om få dage.

Skintonic. Da den i sin tid blev opfundet, var det som alkoholiseret hjælp til at fjerne sæberester på huden. I dag indeholder renseprodukter sjældent sæbe.

Skrubbecremer. ’Sandpapir’ på tube, kalder hudlæge dr. Harold Lancer eksfolierende skrubbecremer. Min anbefaling er at bruge en almindelig vaskeklud og så lejlighedsvis kaste sig over en enzympeeling eller en frugtsyrebehandling.

SNUP TIPPET: Vi tager lige et spring. For har du opdaget, at der blandt det massive udbud af arganolie derude, ofte bare er få dråber af den rene olie i spil? I stedet er der fyldt op med  silikone, som er, hvad det er. Mit problem er, at rigtig mange tror, de går hjem med arganolie, granatæbleolie eller en anden olie. I stedet er der tale om en billig og let sløret blandingsvare. Forestil dig, at det skete med ens madvarer – at olivenolie var noget andet tilsat 10 procent olivenolie. Derfor: Tjek ingredienslisten.

NB: Arganolie har eminente egenskaber og kan eksempelvis fjerne årsagen til, at mange døjer med sart hud. Du får opskriften sammen med andet hudguf via BEAUTYSPACE HOTLISTEN kl. 8 i morgen tidlig.

@beautyspace på INSTAGRAM

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram

Hvem havde troet det?

Tuesday, October 28th, 2014

Ja, hvem havde troet på øjenskygge helt op til brynene? Men det holder. Især hvis man hedder Chanel og kan bære farverne, som de langbenede kunne under modehusets seneste ready-to-wear show for foråret. Pastellerne gør sit, men se lige hvad brillerne gør. Wow altså. Jeg vil have briller! Måden farverne spiller både under og over øjet kan næsten ganges med 100 i lækkerhed i det øjeblik, brillerne kommer på. Jeg kender ét sted i Danmark, hvor du får den fineste makeup-service i forhold til briller, og det er hos Profil Optik , hvor min partner in crime, makeupartist Kenneth Adelhardt kører one-to-one.

SNUP TIPPET: Hvordan de vandfarveagtige smokey eyes laves, tager vi, når foråret er tættere på. Lige nu måtte jeg bare dele billederne og en reminder – i forhold til det sidste billede – om at passe godt på sine bryn. Plus ét lillebitte tip om, at du på Instagram @beautyspace i dag vil få et kig til den VIP-bogpakke, der ryger ud denne uge. Det sker via Beutyspace hotlisten HER.

FOTO: Chanel

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram

Følg flokken

Monday, October 27th, 2014

Kender du det med at føle sig almindelig? Fortvivl ikke. For det er ultra hot. På billedet ser du min artikel fra Børsen Weekend, som handler om, at også på  skønhedsfronten er det smart at gå efter det praktiske og det velkendte – uden nødvendigvis at miste sin fornemmelse for kvalitet. Glem blingbling, overpyntede cremekrukker med guldlåg og for vilde detaljer. Sig i stedet goddag til det normale, no-bullshit-attituden og frem for alt det praktiske. Som trendbegreb dækker normcore nemlig netop over at ty til almindeligheder – uden at det af den grund behøver at blive supermarkedskedeligt. Bare tilpas nedtonet og uden højtråbende signalværdi. Begrebet kan unægtelig virke forvirrende i en tid, hvor de fleste stadig gerne vil skille sig ud. En tid, hvor vi lige troede, at det var drønsmart at dufte af noget fra en listig sidegade i Paris (ingen nogensinde har hørt om). Men nix. Tryk avler som bekendt modtryk. Normcore hylder derfor det enkle, det ikke-pyntede og det afdæmpede ifølge tendensen, der blev døbt på Twitter, hvorefter New York Times og Vogue satte ord på den. Følg derfor trygt mængden og læg dine penge i afdelingen af gedigne basisvarer, der ikke støjer.

SNUP TIPPET: I avisen havde jeg valgt nogle af mine favoritbasisvarer som dermalogicas håndcreme, Purely Professionals body lotion, Karmamejus lys og den nye body balm fra Balance Me. Hvis du skal nævne én uundværlig skønhedsbasisvare, hvad vil det så være?

NB: Af og til kan det smutte, at jeg ikke får svaret på et spørgsmål. Hvis det sker, er du altid velkommen til at rykke i mig i kommentarfeltet under den seneste blogpost. Så tager jeg mig sammen.

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram

Læser-test på Beautyspace

Friday, October 24th, 2014

Husker du, da anmelder-holdet  blev sat med Insta-profiler og hele pivtøjet? Nu har de gode kvinder smurt, gransket og testet løs, og meningerne er forskellige. Her kommer deres ord, og vil du se mere så tjek de mange Instagram updates via @beuatyspace, #mycodage og #wegabeauty:

Christina B fik mere ensartet hud (Codage Serum No. 4)

Min hud er virkelig blevet pænere, mere ensartet og finere i strukturen. Jeg er overrasket over, hvor hurtigt den har ændret sig, og hvor hurtigt der kom mere ro på.

Dorte oplevede ikke det vilde (med Codage Serum No. 6)

Jeg må desværre indrømme, at mit serum ikke har gjort det store. Faktisk tror jeg, at det er, fordi jeg allerede brugte virkelig gode produkter, som var svære at hamle op med. Det har været inspirerende at være testdeltager, men jeg vil nok, hvis jeg skal være ærlig – og det siger Anette, jeg skal – vende tilbage til de produkter, jeg brugte før.

Christina H blev 9 år yngre (med Codage Serum No.6)

Jeg oplever No. 6 som et powerserum, der med antioxidanter, hyaluronsyre, alger, peptider og stamceller har slået effektivt ned på samtlige af mine aldringstegn. Føler det som et limousine-ride, hvor dybden af mine rynker er mindsket, spændstigheden øget og hudtonen blevet jævnere. Det ser ud som om, jeg har highlighter på. Og må jeg lige sige, at jeg i forbindelse med min fødselsdag netop blev tippet 9 år yngre. Så Codage Paris, je t’aime.

Marie Kvist er nu forelsket i Frankrig (på grund af Codage Serum No. 1)

Jeg har aldrig været særlig vild med Frankrig, men det har søskendeparret bag franske Codage i den grad lavet om på. Serum No. 11 har været en AHA-oplevelse af de store, fordi hævelserne omkring mine øjne er forsvundet, og jeg ser markant friskere ud. Jeg kombinerer med serum No. 1, som jeg synes fugtmætter ud over det sædvanlige.

Mette G er så imponeret, at hun bruger 3 flasker (men mest Codage Serum No. 4)

Jeg er på en formidabel kombi: Nr. 6 mellem brynene og på de små rynker over læben, Nr. 11 omkring øjnene og nr. 2 i T-zonen (de findes i små flasker). No. 6 har haft en synlig virkning på mine linjer, og det er første gang, jeg har oplevet en så umiddelbar effekt (og jeg har prøvet meget). Mine pigmentpletter er falmet, men er der dog stadig. Porerne er ikke blevet mindre, men det er tilstopningerne til gengæld. Som ekstra lir kan også se positiv forskel på mine hænder, hvor jeg konsekvent kun har smurt venstre hånd med serum.

Lene J har fået glattere hud (med Codage Serum No. 6)

Jeg havde store forventninger til Codage, og er ikke blevet skuffet. Min hud føles mere udglattet, der er færre linjer, mere glød og jeg har pludselig en følelse af at have min hud med hele vejen rundt – den er mere opstrammet. Duft og konsistens er i top. Eneste ønske er mht. pipetten. Det ER en detalje, men fordi No. 6 er lidt tykkere i konsistensen kan indholdet være sværere at få ud i forhold til de andre sera. Effekten overskygger dog det minus.

Mette Marie har fået retoucheret sin hud (med Codage Serum No. 4)

Efter at have testet Codage Serum Nr. 4 i en måned, var jeg meget spændt på, om det som lovet ville gøre min hud mere ensartet. For efter sommeren havde jeg fået nogle pigmentforandringer øverst på kinderne – og de er næsten væk nu. Min hud blevet finere, mere ren og retoucheret-agtig at se på, så jeg fortsætter stensikkert.

Christina M blogger selv om sine resultater (med Codage Serum No. 1)

Skal vi ikke bare gøre det kort og stille om med et link til damens egen skønne blog.

SNUP TIPPET: Vil du være med på et anmelderhold i nær fremtid? Så hold dig til på Beautyspace-holdet HER, hvorfra der bliver tippet først om beauty-events, konkurrencer, tendenser, VIP-pakker, chanceen for at komme på anmelderhold og den slags. Og bliver du træt af Beautyspace, kræver det kun et klik og at afmelde sig.

@beautyspace på Instagram

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram

Dilemma: Når akne forpester

Thursday, October 23rd, 2014

I rørende vendinger skrev Maria forleden sådan her i kommentarfeltet:

Hvad gør man, når man er 21 år, og har fået akne efter at være stoppet med p-piller for at få styr på sin cyklus efter flere år med anoreksi og dertilhørende tabt hår og glød i ansigtet? Jeg har haft akne i halvandet år nu. Efter vejledning fra min hudlæge er jeg på finacea (azelainsyre gel), som efter seks måneder stadig ikke virker. Jeg er ulykkelig og tør næsten ikke købe nogen produkter af frygt for at bruge penge på noget forkert. Min hud er:

 1. Tør og stram hud, som om den er et nummer for lille, men bliver lidt fedtet i t-zonen i løbet af dagen
 2. Akne langs kæbe og på kinder
 3. Mærker og hyperpigmenteringsar efter aknen

Av altså. Jeg har set studierne, der dokumenterer de ar, akne sætter i sjælen, og ifølge hudlæge og professor Peter Bjerring fra Mølholm Hudcenter i Vejle skal ingen finde sig i en eneste bums. Og vi taler altså en befolkning, hvor 80 procent lider af akne. I mere eller mindre grad.

Akne er en hudsygdom, hvor Maria helt korrekt har søgt hudlægehjælp. Men. Man skal også selv tage action, mobilisere tålmodighed og engagement og ikke mindst være krævende i forhold til den medicinske vejledning. En hudlæge har lovgivningsmæssigt pligt til at afprøve forskellige medikamenter, inden han eller hun griber til den mest effektive løsning: Isotretinoin, som er en krads A-vitaminbehandling på pilleform med flere bivirkninger. Jeg har dog netop på meget tæt hold fulgt et eksempel på, hvor en lavdosis (og dermed færre bivirkninger) fik aknen til at forsvinde på fem måneder. Netop med Isotretionin kommer den sjældent igen, fordi systemet genstarter. Men det ER en skrap kur, og jeg har fuld forståelse for dem, der takker nej.

Jeg anbefaler Maria fem ting:

 • Bed din læge om næste step. Nu. Azelainsyre virker ikke ifølge Peter Bjerring
 • Brug en A-vitamincreme om natten – der er flere gode, bl.a. den du ser på billedet fra Alphah, som udover A-vitamin også indeholder god squalaneolie
 • Brug Mads Timmermanns dagcreme om dagen. Den indeholder flere gode ingredienser, bl.a. niacinamid (B3), som vil hjælpe dig
 • Sørg for at få ekstra fugt under dagcremen. Her gør Nilens Jord Serum det godt med hyaluron, peptider, antioxidanter og glycerin.
 • Hold dig (på anbefaling fra hudlæge Peter Bjerring) fra hurtige kulhydrater og mælkeprodukter

@BEAUTYSPACE på INSTAGRAM

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram

Fatal attraction

Wednesday, October 22nd, 2014

Glem et øjeblik den evige jagt efter særudgaver og nicheparfumer og lad i stedet klassisk fransk fornemmelse for velduft få plads. Det fungerer nemlig som regel. Især de tre her:

 • Narciso fra Narciso Rodriquz giver mig lyst til at bo i en festkjole uden ryg og med kig til masser af hud. Den er særlig fin med en underspillet krydderfrisk blanding af cedertræ og gardenia. (Og selvom designeren er cubansk, så er parfumehuset fransk)
 • Anyway fra Juliette Has A Gun er ligeså særlig og lige så fin. Den minder i styrke mere om en kropsmist med en ret diskret, frisk – men alligevel cremetagtig – duft af lime, jasmin og musk.
 • Jour d’Hermés fra Hermès er en klassiker, jeg aldrig bliver træt er. Den hører til i den duftlette afdeling med grape, søde ærter, Gardenia og en ret imponerende træagtig jordforbindelse.

Og nej, jeg sprayer ikke parfume på huden hver dag. Ofte lander dråberne i håret. Ikke fordi jeg er specielt parfumeforskrækket, men fordi det føles rigtigt. Samtidig er der små øjne, der holder øje med alt hjemme hos mig – og de øjne må godt se det trick, fordi barnehud og parfume ikke hører sammen.

SNUP TIPPET: Hvis du sidder og venter på Instagrams elektroniske ansigtsgymnastik, så kommer både Dr. Lancer og Nuface på bloggen, men der går 10 dage. Codage-anmeldelserne er på vej, og det samme er et reelt dilemma: For hvad gør man, når akne bryder ud i 30’erne på grund af p-pillestop?

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram

Livsvigtig tendens

Tuesday, October 21st, 2014

Don’t ever hide the negatives. Sådan lyder en af de mest toneangivende tendenser, der udspringer af megatrenden autenticitet, hvor vi forlanger ægthed på alle hylder. Også skønhedshylderne. Dem, der får vores penge – uanset om det gælder biler, tøj, hudpleje eller kattemad – er dem, der undlader at sløre de negative sider. Ikke at der altid er negative sider. Og vi har som forbrugere selvfølgelig også selv en forpligtelse til at være vågne. Men lad mig give et eksempel fra i forgårs. Ét, der stadig gør mig rasende. RASENDE.

Jeg stod hos en bilforhandler. Havde forelsket mig hovedkulds i en let brugt – dog dyr – bil, som talte til mig. Sådan føltes det. Når man er blind af begejstring, er det en god idé at spørge sælgeren, om der er nogen som helst hager ved det, man er ved at springe på. Nej, lød svaret. Efterfulgt af et ’slet ingen hager’. Heldigvis tog jeg hjem for at tale med en bilklog. En, der kunne fortælle, at når der i salgspapirerne står ’sælges for kunde’, så betyder det nul garanti. Se det vil jeg kalde en væsentlig detalje, som forhandleren, der normalt sælger nye biler med fuld garanti, burde have påpeget. Om ikke andet, så da jeg spurgte.

SNUP TIPPET: Måske husker du flawsome-tendensen. Nu er vi skridtet videre. Fremtidens succesmagere er dem, der aldrig skjuler det negative. Igen: No bullshit-tilgangen. Det er dem, vi opsøger igen og igen, fordi tilliden er der. Tør man overfor sine kunder afsløre mindre flatterende sider, så tror vi mere på den samlede pakke. Det er det materiale, der giver vandrehistorier og mund-til-øre-effekt. Og de er derude. Som dygtige kosmetiker-Carina, der i går afviste at kunne fjerne rødme i huden – kun bringe synlig ro i vævet. Eller tag en af landets bedste kosmetiske sygeplejersker, Else Marie Lissau, som konsekvent fraråder A-vitaminsyrecreme til røde kinder, selvom den hører til hendes bedstsælgende (og mest veldokumenterede) produkter.

Så med overskriften mener jeg livsvigtig, hvis du vil leve af det, du sælger eller arbejder med.

NB: VIND noget af det fineste fine hos en af mine allerkæreste blogkollegaer i dag. Det foregår HER og udover, at held hjælper, så er der nul gemte hager.

@beautyspace på INSTAGRAM

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram

Work hard. Rest hard

Monday, October 20th, 2014

Egentlig et meget godt råd. For tingene – arbejdstingene – kan hurtigt flyde sammen og blive en grød af alt og ingenting på samme tid.  Jeg behøver bare at se hos mig selv, hvor overspring og koncentrationstyve lurer overalt. Det er derfor pinenødvendigt for mig med en stram to-do-liste, hvor der kan vinges af. Ellers holder idéerne og lysten hurtigt deres egen fest uden disciplin og styring. Og SÅ er det, at arbejdsdagen bliver længere end lang, fordi der også er rugbrødsarbejde, som skal klares. Min skolelære-søster har nærmest fået et nyt liv efter reformen, hvor ’work hard – rest hard’ nu også gælder. For pludselig kan hun holde fri til et bestemt tidspunkt. Helt fri. Før var der altid noget, der skulle læses, stile der skulle rettes eller opgaver, der skulle forberedes.

Rest hard er også en opfordring til det med sengetiden. Spørger man topmodeller (og det gør vi jo af og til), sundhedsspecialister, søvneksperter og ja, hudlæger, så lyder anbefalingen i runde tal på kl. 22.00. Jeg kender folk, der har fået glansen tilbage i huden, folk der er blevet kureret for stress og folk, der har fået deres overskud tilbage. Ved at investere i klokken 22.

SNUP (ET HELT ANDET) TIP: Flere har spurgt til, hvordan jeg spicer min hudpleje op med kosttilskud. Svaret er kort, for der er tre, faktisk fire hudkærlige kosttilskud, som jeg er fan af, fordi de alle har dokumentationen i orden. Det gælder Imedeen (antioxidanter og maritimt kollagen), Beauté Pacifique (rooibos og hajbrusk), Vitaviva Wrinkles Away (resveratrol, liponsyre, DMAE) og Skin Care Collagen Filler (maritimt kollagen, astaxanthin og C-vitamin). Jeg tager ikke alle på en gang, men kombinerer Imedeen og Vitaviva, og holder lejlighedsvis pause for at gøre plads til de andre to.

Stay tuned: jeg sidder og tripper, for i morgen skal du høre om en tendens, der holder mig vågen om natten. SÅ spændende er den. Du får også hudkærlige ord fra Codage-testerne og så sætter vi den strøm til huden, som du lige nu kan se på @beautyspace på Instagram.

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram
x
Skal vi to se meget mere til hinanden?
Følg Beautyspace og få de trend-updates, hvad-virker-guides og den skønhedssnak, som gør en reel forskel. For dig. Fra i dag.

JA TAK – Giv mig det hele gratis

Skriv din mailadresse her og klik på subscribe