Skønhed

...now browsing by category

 

Vil du være skønhedsanmelder?

Wednesday, August 20th, 2014

Codage er landet i Danmark. Endelig, hvis du spørger mig. For der er tale om cool hudpleje, som blander franske apotekertraditioner med velovervejede indholdsstoffer af slagsen med ramasjang i. Vi taler hudforbedrende ingredienser, beskyttelse og komfort. Alt fra antioxidanter til hyaluron, alger og peptider. Sammen med Codage er Beatuyspace på jagt efter 8 friske testpersoner. Til ærligt at melde tilbage om Codage med deres garderobe af power-serum kan gøre noget aktivt for netop din hud. Det vil foregå sådan her:

Inden du melder dig, så vær sikker på, at du, hvis du bliver blandt de heldige, kan hente din ready to wear semimeasure serum collection (til en værdi af 1600 kr. ) eller få en ven til det i enten:

 #MAGASIN AARHUS, torsdag den 21. august mellem 11:00 og 17:00 (spørg efter Mia Blåbjerg)

eller

#MAGASIN KGS. NYTORV, fredag den 22. august mellem 11:00 og 17:00 (spørg efter Karina Vinding Sørensen)

Udover garderoben af serum, hvor meningen er, at du derhjemme skal finde dit match, får du en kort introduktion plus en dag- og natcreme. Så snart du har fundet dit serum, får du tilsendt yderligere forsyning til et testforløb, som varer 4 uger og slutter med en tilbagemelding til moi (og bare rolig, vi taler ikke nogen lang stil).

Jeg deler anmelder-chancen NU på Instagram med hashtagget #codagebeautyspace, og jeg håber, du også vil tagge @beautyspace, så jeg kan slubre al aktiviteten i mig. Også i selve testforløbet vil jeg følge med via Instagram. Allerede i morgen kl. 10 sharp bliver de 8 anmeldere trukket og meldt ud på Beautyspace.

SNUP TIPPET: Lad os holde en cyberspacefest på Instagram de næste 24 timer med alt fra reposts til nye Insta-billeder. Og VIGTIGT: husk, når du melder dig til i kommentarfeltet herunder, at skrive enten Aarhus eller København. Og kan du af logistik-hensyn ikke være med i anmelder-kapløbet, så trækker vi også lod om 5 labre beauty-goodiebags. Go, go, go

NB: Vær med på BEAUTYSPACE-HOLDET HER eller HER, så du får først besked. Om alting.

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram

Manden din hud gerne vil møde

Tuesday, August 19th, 2014

Hans kartotek ligner gæstelisten til et bryllup i A-kendis klassen: Beyonce, står der, og det samme gør Victoria Beckham og Sandra Bullock sammen med tusindvis af andre hudambitiøse kvinder. Dr. Harold Lancer er i øjeblikket LA’s to-go-to hudlæge, og selvom det allerede lyder dyrt, så gør han sig tilgængelig for alle via online-konsultationer. Uanset om du bor i Maribo eller Miami.

Efter fredagens opslag i Børsen om den gode mand, lovede jeg at vende tilbage med s-ordet. Der er nemlig endnu en s-sag, han går vanvittig meget op i – ud over søvn og et dæmpet stressniveau. Og selvom sport og sukker meget vel kunne være svaret, blandt andet fordi sport stimulerer vores hudkærlige væksthormon positivt, så nix. S-ordet er salt, som gør huden uklar og grumset, fordi det hvide drys ifølge hudlægen irriterer porerne. Og her kommer jeg i tanke om en af hans næsten-naboer: Ole Henriksen, som absolut heller ikke er pjattet med salt. Konkret anbefaler de begge at undlade tilsat salt. Overhovedet.

Du husker sikkert, at Lancer også var ham den kaffesure. Og jeg er i gang med en større research, hvor du midtvejs skal have et par ord fra min fabelagtige Go’ Morgen Danmark-kollega. Nemlig den kostkloge Michelle Kristensen, som har universitetspapirerne i orden, når det gælder human ernæring: ”4-5 kopper filterkaffe er sundt. Stempelkaffe er noget møg, for der er de usunde fedtstoffer ikke filtreret fra, og det er dem, der kan give forhøjet kolesteroltal. Men Nespresso, frysetørrede kaffe og filterkaffe er godt og er jo i øvrigt proppet med beskyttende antioxidanter. Undlad dog kaffe sent på dagen på grund af koffeinen. Og tager du den 6. kop, så går det ned af bakken med sundhedsværdien.”

SNUP TIPPET: Som du måske så i går, så bliver i morgen dagen, hvor Beautyspace efterlyser skønhedsanmeldere til et helt særligt projekt. Du får besked blandt de første ved at være hooket op HER eller HER. Hvis det var noget.

@Beautyspace på INSTAGRAM

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram

Søren Hedegaards opskrift på flot hud

Monday, August 18th, 2014

Hvad gør Kronprinsessen? Hvad bruger hun? Og hvordan? Sådan lyder det tit i min indbakke. Men ved du hvad? Jeg aner det simpelthen ikke. Det eneste jeg ved, er, hvad makeupartist extraordinaire Søren Hedegaard gør, og han har jo som bekendt fingrene i flere kulturpersonligheder.

Her får du hans fif til, hvordan alle (som han siger) kan få flot og levende hud. Ordet er Sørens:

  • Først ansigtscremen Embryolisse, som fungerer virkelig godt under makeup. Den har lige præcis det fugtighedsniveau, hvor den hverken er for tør eller for fed – men bare suveræn. Der er en grund til, at den har plads i alverdens makeupartist-kufferter.
  • Derefter ’prikker’ jeg ud med concealer. Det vil sige dækker de ujævnheder, der kan være i huden. Det fungerer rigtig godt med en concealer palette á la den MAC har, for det er de færreste, der har samme hudfarve året rundt. Med en god concealer er foundation unødvendig.
  • Så nærmest polerer jeg huden fin med en anelse mineralpudder, som jeg dupper på. Her er jeg begejstret for Jane Iredales nye Refill-Me, hvor du har børste og mineralpudder samlet i ét smart kabinet med en god låsemekanisme. Det ku’ mange lære noget af, for den er utrolig nem at rejse med uden, at der er pudder all over.
  • Og så skal huden gøres levende, og her er Benefits Hoola et must. Den bryder det der ’living dead’-look, som man godt kan få, når huden er gjort perfekt med først concealer og mineralpudder. På en måde er den lidt som en solpudder, men faktisk bruger jeg den også til mænd, fordi den frisker alle naturligt op. Benefit har ramt en nuance, som ikke fremelsker de røde pigmenter, de fleste af os har. Som efterkommere af de rødmossede vikinger har vi brug for at dæmpe denrødme. Jeg fordeler lidt i panden, under brynet og løseligt på kinderne. Og skal den have et sidste pift, så afslut med almindelig blush på selve æblekinden.

SNUP TIPPET: Benefit kan du få i Sephora, og faktisk tror jeg, de sender til hele landet, hvis du ringer til dem. I øvrigt: Jeg efterlyser skønhedsanmeldere i denne uge. Du får først besked ved at være hooket op HER eller HER. Hvis det var noget.

@Beautyspace på Instagram

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram

Mille Dinesens krop ville klæ’ mig så godt

Friday, August 15th, 2014

Drop det med, at man skal være glad for det, man har. I know. Og jeg er den taknemmelige type. Men derfor kan jeg jo godt ønske mig lidt af det, Dinesen har. Et fif eller noget. Og det kommer her:

Mille, vi står foran din badeværelseshylde. Du ser ud til at have et favoritmærke?

Ja. Der står Tromborg, Tromborg og Tromborg, og det har der gjort i mange år. Fordi mærket fungerer for mig. Jeg har tit makeup på i mange timer, og samtidig har jeg den klassiske udfordring med en T-zone, der fedter plus porer, der synes, de skal være synlige. Jeg er især vild med kombinationen af Glow Serum toppet med en af ansigtscremerne og så den nye Leave On maske om natten. Du ser også Balance Me på hylden, for jeg slipper ikke Stellar Face Balm. Men altså….cremerne gør det ikke alene. Jeg ved, at det også handler om, hvad jeg putter i munden.

 Så du går op i kost?

Ja for pokker – og har altid gjort det. Jeg er afhængig af mine olier, som både tæller hørfrøolie og fiskeolie. Selvom jeg ikke er fanatisk, så går jeg op i min grundkost, og kan mærke, når den er glutenfri. Jamen er det ikke besværligt, tænker nogen måske. Og jo, men når jeg er så heldig, at nogen laver den for mig på et filmset, så why not? Slik og chokolade har aldrig sagt mig noget. Aldrig. Men jeg er derimod en sucker for burgere og is, og cirka en gang om ugen går jeg all in. Ikke bare sådan noget småportionspjatteri. Jeg spiser en hel bøtte Ben&Jerry, og min favorit er Fairly Nuts.

 Er der noget på din hylde, som ikke stod der, da du var 20?

 Ja. Øjencreme og serum.

 Er der noget, du ville ønske, nogen havde tippet dig om – skønhedsmæssigt – da du var yngre?

Åh ja. Jeg har jo vold-solet som teenager. Har bagt så meget i den sol, at det så ud som om, min øjenskygge var pink. Huden på brystet er skadet for evigt. Først for 7-8 siden begyndte jeg at kede mig i solen. Det var ikke behageligt at ligge der, og jeg holdt op. Ville ønske, at det var sket lidt før.

Har du skønheds-uvaner?

Jeg får ikke altid taget makeuppen af, men når jeg husker det, så renser jeg af efter aftensmaden. Det fungerer også bedre eksempelvis med Stellar Balmen, for som natmaske er den fedtet at smøre på lige inden, man rammer puden.

Andet du gør?

Altså jeg tager sindssyg mange kosttilskud. Fiske- og hørfrøolie som de vigtigste, fordi de fungerer som et indre bad, der smører hele mit system. Og så har jeg det godt med at tage en virkelig potent multivitamin fra Vitaviva (men tager også ekstra E-vitamin og Q10). Når det gælder træning, så skal jeg helst af sted to gange om ugen, selvom sommeren lidt har smadret min rytme. Jeg løber og dyrker cufei og pafei hos Body-sds.

Du kan følge Mille Dinesen på Instagram @milledin

NB: Vi fortsætter med mere stjernedrys på mandag. Du får besked som den første ved at være meldt til HER eller HER.

@Beautyspace på Instagram

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram

Hende den sure

Thursday, August 14th, 2014

Jeg er åbenbart blevet hende den sure, de ringer til, når der skal kommenteres negativt på Botox:  P4 i sidste uge, radio 24/7 i går og TV2 for nogle uger siden.  Men hey, jeg er ikke sur. Folk må gøre, hvad de vil. Der er kun én ting, der for mig er værre end Botox og fillers og det er fordømmelse. Derfor svarer jeg også altid kun på, hvorfor jeg takker nej. Blandt argumenterne er, at …

  • Det koster på troværdighedskontoen at pille ved mimikken. Altid. Ja, det kan koste lidt. Det kan koste meget, ligesom det er mindre skidt at ryge én cigaret frem for 20.
  • Det er helheden, som tæller. Botox og fillers fastfryser en i at blive punktfikseret. Ved i stedet at kaste al ens fokus på hudkvaliteten, så plejes helheden.
  • Selv den bedste – og jo, jeg VED det – kanylefører kan ikke garantere, hvad der sker med muskel A, når du lammer muskel B. Muskler vil altid kompensere for hinanden, og det kan falde begge veje.
  • Når flere af dem med adgang til de bedste rådgivere og mest professionelle behandlere så åbenlyst bliver fartblinde og ender i stjerneuheldige eksempler, så bliver jeg nervøs.
  • For heftig Botox-brug vil efterhånden give et fladt udtryk. “Som om du er gået slemt hårdt ind i en væg”, siger hudlæge dr. Nicolas Perricone, der i stedet anbefaler en omgang ansigtsfitness med strøm.
  • Og så lige en hverdagshistorie: Jeg skulle fotograferes sammen med en dygtig makeupartist forleden. Han har nu holdt pause med Botox og fillers i to år og fotografen (som havde fotograferet ham tidligere) var ellevild. ”Wow, hvor er dit ansigt bare til at arbejde med. Der er liv nu.”.

SNUP TIPPET: Det er så altid nu, efter vi har høvlet argumenterne igennem, at intervieweren tror, at jeg kun er til økoolie og lune vaskeklude i ansigtet. Men nej, jeg kan SÅ godt forstå, hvis man har trang og lyst til at skrue op for sin hudindsats. Lyst til at gøre noget ved den springmadras af fyldestgørende kollagen, som er vigtig for at holde huden i topform.  Her er jeg fan af både Thermage, IPL, A-vitamincreme og needling (blandt andet kendt som Dermaroller), der alle har tilfælles, at de forbedrer din hudkvalitet. Og netop den samlede opskrift til at oppe sin hudkvalitet, har jeg skrevet en bog om. Hvis du vil vide det.

Coming up:  Mens vi venter på stjernedrys fra både Mille Dinesen og Søren Hedegaard, så tjek Gwyneth Paltrows hudindsats her, og lad os ses på Instagram og Tabletten.

FOTO: Elizabeth Ardens spaverden fra New York i 50′erne.

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram

Hvorfor læser du med?

Wednesday, August 13th, 2014

Jeg er glad for min avis, eller nærmere rigtig glad – for den lakselyserøde Børsen med fredag som dagen, hvor jeg får lov til at brede mig (kan eksempelvis ikke vente til i overmorgen, hvor interviewet med LA’s dr. Lancer rammer spalterne. Du husker ham den kaffesure, ikke?. Han er i øvrigt enig med Ole Henriksen om en vis hud-action, der begynder med s, og nej, det er hverken søvn, stressfaktorer, solcreme eller sukker. Svaret kommer fredag).

I dag har jeg lånt en idé fra avisen, som går på at spørge en af sine kernelæsere om, hvorfor han eller hun læser med.

Så mød Pernille Teglgaard – en supersej rumarkitekt. En vild idémager. Den dygtigste. Sådan en, der kan forvandle selv de mest usle rum til waaauuu-værelser. Endda på budget. For både private og virksomheder. Pernille har svaret på fire hurtige:

Hvorfor læser du Beautyspace? Fordi tonen er skarp, kærlig og ærlig

Hvordan er dine Beautyspace-vaner? Jeg læser med om aftenen. Lige inden jeg lukker øjnene og drømmer om vipper, der kan blæse fluerne væk

Hvad er det bedste ved Beautyspace? Det er Anette (hvis du her overvejer, om jeg har truet eller bestukket Pernille, så…)

Hvad er det værste ved Beautyspace? At jeg bliver mindet om, hvor håbløs uopdateret jeg er på beautyfronten. Jeg kan ikke altid følge med.

Har du et godt råd til Beautyspace? Don’t stop. Åh, jeg synes jo, alt er lækkert herinde. Men jo, jeg har faktisk ét råd – gør en fast dag til videodag, hvor du taler direkte til os. 

SNUP TIPPET: Og nu vi er ved det med at læse med, så er jeg på jagt efter Instagram-profiler, som overrasker, glæder eller bare får en til at mærke en brændende passion. Tag mig med @beautyspace på Instagram, hvis du vil tippe om en. Og lad så mig tippe dig om Mette Marie Lei Lange på Insta. Du husker hende fra her. Og Ditsen, tror jeg også du vil synes om.

NB: Tank mini-news på tabletversionen af BEAUTYSPACE 

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram

Semi-stesolid og sætningen, der ikke nåede TV

Tuesday, August 12th, 2014

”Så giver det lige pludselig endnu mere mening” skrev den gode Daniela Fraser på min Instagram i går. Hun tænkte på aromaterapi og det, at et hold forskere har fundet ud af, at alene duften af sandeltræ kan få hudcellerne til at sætte produktionsfarten op med svimlende 32 procent. Hos nogle. Ikke alle. Jeg forstår godt Danielas ræsonnement, for jeg tror også på den terapeutiske virkning, vi kan hente fra æteriske olier. Bare se på hudlæge Leslie Baumann, der udsætter sine kanyleforskrækkede patienter for duften af lavendel og beviseligt fjerner toppen af deres nervøsitet. Ida Wohlert fortalte mig også i går, hvordan lavendel virker positivt for hende (og er du ikke til lune, våde vaskeklude, så tjek Oh-Liefs geniale kropsbalm og en anden af mine hygge & hud-favoritter: Lavendel-citrongræslyset fra Soylites, som også kan bruges som kropsbalm).

Men.

Det sjove er, at varianten af den sandeltræsduft, som indgik i det tyske forskningsresultat slet ikke er naturlig, men kunstig. Det har Lise skrevet mere om. Som nævnt i går, så er det for tidligt at konkludere for meget på så ny forskning. Men bare vent, der skal nok komme mere. Og under alle omstændigheder er du med sandeltræolie sikret (hvis ikke du er duftforskrækket) et par fordele. Udover antioxidantbeskyttelsen, er den nemlig god til at smidiggøre og holde tør hud fugtmæt (husk fugtmagneter under). Og så er der selve den  cremekrydrede bark-agtig duft. For det er på tide at finde sin indre skovhugger frem. Kvinder skal ikke altid dufte af roser og frugtsalat.

NB: TAK TAK TAK – ved du hvad? Af og til tænker jeg, om det mon virkelig ER mig, der er nævnt. TAK big time til BT, Woman og Alt for Damerne.

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram

En sort dag

Sunday, August 10th, 2014

Okay. Det er nu, jeg regner med dig. Regner med, at du sidder på den anden side af skærmen og er klar med et par hjælpende ord. For jeg er lidt i chok.

Det gælder min elskede kaffe, og måske tænker du allerede arrrhhhggg eller få-et-liv. Men for mig er kaffe en så værdifuld treat, at jeg om aftenen glæder mig til at vågne og få den første kop. Lever sundt og hudkærligt på alle andre fronter, men nyder altså 5 fulde kopper om dagen. Den første klokken cirka 6 og den sidste mellem klokken 13 og 14, og jo, jeg har studeret alle plusserne og minusserne gennem tiden. Men aldrig har ét eneste af minusserne handlet om huden. Tilmed har dr. Howard Murad (som jeg har stor respekt for) i sin hudbog skrevet om, hvordan mange får størstedelen af deres antioxidanter via kaffen.

Men så dukker dr. Harold Lancer op.

Til et interview med Børsen Weekend har jeg netop lagt røret på. Han er den absolutte to-go-to-hudlæge i Los Angeles i øjeblikket. Alle hører på, hvad manden siger. Og vi skal nok vende tilbage til hans tips. Men nærmest i en sidebemærkning nævner han, at han ikke er fan af den sorte drik. Det kommer på tale, fordi han (også) anbefaler at holde sig fra mejeriprodukter, hvortil mit svar er, at soja- og mandelmælk jo bare er så trist i kaffen. Og så er det, sætningen falder:

Skær ned på kaffe. For meget koffein  forhøjer kroppens niveau af stresshormonet kortisol, som kan forstærke  ældningsprocessen og give tyndere hud og rynker.”

Siger du det.

SNUP TIPPET: Jeg har ikke tænkt, at lade det statement stå og flagre. Jeg må til bunds i, hvad der er for meget. Og om det hjælper at skifte et par af kopperne ud med koffeinfri kaffe, eller er det noget bras på niveau med andre zeroprodukter? I øvrigt må koffeins påvirkning vel være individuel. Men det kunne alligevel være interessant at få målt ens kortisol-niveauet før og efter kaffedrikkeri. Og i øvrigt, tænker jeg, må man kunne  mærke, hvis man er kaffepåvirket på den dårlige måde.

Ved du noget om kaffe, så råb højt. I øvrigt anbefalede dr. Lancer rismælk i kaffen, og det fungerer faktisk bedre end både soja- og mandelmælk.

NB: Se med HER en gang, hvis du har tid og lyst.


beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram

Synes du også, de er for unge?

Thursday, August 7th, 2014

I går skrev en læser i kommentarfeltet, at hun var træt af at se makeup og frisurer på unge piger i forbindelse med modeugen. Fair nok. Dog skal nævnes, at det hypede Minoro-show skam havde modeller i alle alder op til  70+.

Men hør her. Beautyspace er OGSÅ for unge.  Rigtig meget endda. Så lad være med at læse med, hvis du kun er til en bestemt aldersgruppe. Her segmenteres ikke i alder, fordi jeg finder det håbløst gammeldags. Og uinteressant. Faktisk er det jo spøjst. For hvad eksempelvis med fodboldlandsholdet. Er de ikke lige lovlig unge, de fyre? Og hvorfor stoppe her, for hvad med Falck? Er det ikke irriterende, at det konsekvent er mænd, der rykker ud?

Ja, modeller er oftest unge. Ligesom sygeplejersker og kosmetologer ofte er kvinder, og … sådan er der en masse skævheder på især alder og køn. Som vi kan sætte fokus på. Hvis vi vil. Er det alligevel ikke bare sjovt at tænke på, at hvis nu Beautyspace havde været en fodboldblog, ville nogen så interessere sig for spillernes alder? Overhovedet tænke på den? Tror det ikke.

Er man den, der trækker  ungdomskortet, så er det måske i virkeligheden værd at spørge, hvem det er, der puffer til aldersdiskriminationen. Jeg ved det ikke. Men jeg ved, at jeg selv bliver inspireret af et hav af forskellige personer. På tværs af køn, alder, race , erhverv und alles.

Nå.

Det var dagens opvarmning. Så til dagens show hos designer Stine Ladefoged, hvor Toni&Guys frisør Joekim Nielsen havde blandet firsernes diskodronning med 90erne i en stylet hestehale så høj, at den blev placeret helt oppe på toppen af hovedet. “En høj hestehale minder om stiletter. Den gør folk rankere”, sagde Joekim. Faktisk er den enkel selv at lave: Saml håret i en elastik midt på hovedbundens top. Sno derefter en (ny) elastik i metermål flere gange rundt om den første og bliv ved, til du cirka har 3 centimeters højde, inden knuden bindes. Sno evt. en hårlok om.

SNUP MAKEUPPEN som var enkel og meget sommerlet bare med en eyeliner-vinge og så ellers masser af glød og en frisk rosa læbestift til både kinder og mund. En farve, der i øvrigt fik kommentarfeltet på Instagram til at gløde en smule. Se med her på Insta @Beautyspace, hvis du har tid og lyst.

NB: VIP-bog-hud-kits er pakket og klar til mandag. Du får buddet ved at være tilmeldt Beautyspace HER.

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram

Alt det man ikke må

Wednesday, August 6th, 2014

Har lige rejst mig fra Bruuns Bazaar og wow, hvor er tøjet noget, der ville klæ’ min garderobe. De har blandt andet en blåsorts-blå, som jeg vil drømme om i nat, og senere kaste på neglene. Makeuppen havde fokus på øjnene som var creamy tanned: En slags lyse smokey eyes mættet med gloss (sørg for at ha’ en gloss til dine øjne). Og netop for at give de gyldne øjenskygger max opmærksomhed var der dømt nul mascara. Huden fik hjælp fra MAC’s legendariske Face & Body Foundation, “fordi den ligner hud”, som makeupartist Carolina Pettersson sagde. Lige under kindbenene blev der lagt en varm svag bronzeskygge for at give varme og for at slanke (som om nogen i det selskab trængte). Læberne fik en omgang cremet kold rosa-farvet læbestift med MAC’s ‘Creme de la Femme’ toppet med mat pudder. En kontrast, der var flot og normalt helt forbudt, sagde Petterson.

SNUP TENDENSEN: Håret kan vi også godt lure et par tricks fra. Tanken var at lave et Brigitte Bardot-look anno 2015. Dvs. ikke noget højt løft bagtil men lokkerne blev dog trukket hen over den bageste hvirvel, så ingen så flade ud. Midterskilning bliver det helt store (er allerede internationalt), og åh hvor jeg med gru mindes egne dage med midterdelt hår. Men smukt var det til modellerne, hvor frisør Marianne Jensen havde brugt Cloud Nines største krøllejern til at lave giga-krøl, der så blev trukket ud til dovne, dyre luksusbevælgelser. Og vi har hørt den før: Det skal ligne, at der ikke er lavet noget, men tro på, at det er der.

NB; Jeg har lagt de blåsorts-blå negle på Instagram, hvis du vil se med på @Beautyspace

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram

x
Skal vi to se meget mere til hinanden?
Følg Beautyspace og få de trend-updates, hvad-virker-guides og den skønhedssnak, som gør en reel forskel. For dig. Fra i dag.

JA TAK – Giv mig det hele gratis

Skriv din mailadresse her og klik på subscribe