Skønhed

...now browsing by category

 

Træk stikket

Monday, December 22nd, 2014

1000 tak for dit engagement og din læselyst på Beautyspace. Det har været en kæmpefornøjelse at åbne bloggen hver eneste dag i 2014 – takket være dig. Nu skal julefreden og de stille, mørke dage sammen med bladrekvaliteten i rigtige bøger få lov til at fylde frem til mandag den 5. januar, hvor et brag af en skønhedsåbning venter. Hvis ikke du allerede er ombord, så håber jeg, du har lyst til at blive en Beautyspace-indsider HER. Måske ses vi i de mellemliggende dage på Instagram’s @beautyspace, hvor den perfekte røde (og billige) læbestift lige nu gør sig til.

VANDT DU? Stort tillykke til Balance Me-vinderne, som blev Rikke Ryge, Baysen, Superheltemor, Mette Glerup Kristensen, Helle Rick, Kirsten Tindbæk, Lærke Odgaard, Lissen Andersen, Diana S, Maria Seidelin og Annesofie Kjeller Larsen. Skriv din adresse til open-mind@mail.dk, og du vil få Balance Me med posten i starten af det nye år. Du kan stadig nå at vinde her og her.

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram

Vind julefred fra Origins

Sunday, December 21st, 2014

Adventskalenderen på Beautyspace slutter af i et brag af fred og ro. Med Origins slap-af-serie ’Calm to your senses’, hvor lavendel spiller hovedrollen (og du ved, at netop lavendel har papirerne i orden, når det gælder om, at få systemet til at falde et par etager ned). Hele 8 pakker er sat på højkant, hvor de heldige løber af med: ansigtsmaske, duftlys, kropsolie og body soufflé til en værdi pr. sæt af 1195 kr.

SNUP TIPPET: Du er med ved at lægge en kommentar herunder og krydse alt, hvad der krydses kan frem til 5. januar, hvor de 8 heldige trækkes. Hold venligst selv øje ved at være koblet på Beautyspace her eller her.

NB: I morgen den 22. december trækkes vinderne i Balance Me konkurrencen, og du ser her, om du vandt i kapløbet om YSL.

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram

Vind hele pakken

Saturday, December 20th, 2014

Tro mig: Den matte neglelak her er SÅ fin, og i farver udvalgt særlig kærligt til Beautyspace. Estée Lauder har sat 10 sæt på højkant med fem øjenskygger samlet i paletten Infamous Sky plus de tre lakker Arm Candy Matte, Diva Moment Matte og Heart Beet Matte. Hvert sæt har en samlet værdi af 1000 kr.

SNUP TIPPET: Du er med ved at lægge en kommentar herunder og krydse alt, hvad der krydses kan frem til 5. januar, hvor de 10 vindere trækkes. Hold selv øje ved at være koblet på Beautyspace her eller her.

VANDT DU I YSL KONKURRENCEN?: Stort tillykke til Rikke Holm, Alberte Lynggaard, Ditte Sørensen, Camilla A, Lise/Walkinrunout, Anne Amalie, Susan Aagaard, Lene Jespersen, Metteline Rasmussen, Jette Berg og Julie Lillegaard. Skriv din adresse til open-mind@mail.dk,  og du vil få YSL post.

NB: Der er også gaver sat på højkant her: @beautyspace

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram

Bange for røde læber?

Friday, December 19th, 2014

Piece of cake, tænker du, mens andre råber om hjælp. Selv hører jeg til den sidste kategori, når det gælder rød læbestift – fordi det hurtigt bliver munden, der kommer spankulerende med mig og ikke omvendt. Men der er to, nej tre tips, der har hjulpet mig gevaldigt, når det gælder rød læbestift. Dem får du her:

  • Banalt, men altså: Gå i prøverummet og få farven på egen mund, før du køber
  • De blårøds-kølige er bedst til gylden Jennifer Lopez-hud, mens de fleste af os kolde nordboere er kønnest i selskab med eksempelvis Chanels varmrøde bud på billedet.
  • Mat rød kan være flot, men også farlig, fordi munden hurtigt kommer til at ligne en tør streg. De cremede læbestifter holder længe, hvis du tegner hele munden op med læbeblyant. Endelig ikke bare kanten, for et par timer inde i festmiddagen har de fleste spist læbestiften, og så sidder man der og ser latterlig ud med en optegnet ring omkring munden.

SNUP TIPPET: er der storstilet gave-slutspurt på Beautyspace. Det hele foregår i weekenden på Instagrams @beautyspace plus på bloggen ved at være koblet op her eller her, hvor vinderne konsekvent trækkes fra.

NB: Jeg har et ekstra, og meget budgetvenligt, verdensklasse-bud på røde læber coming up på Instagram

FOTO: MAC

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram

Sandheden om rens

Thursday, December 18th, 2014

Hvad renser bedst? Mildest? Og er det overhovedet den mildeste rens, vi er ude efter? Det havde jeg en snak med professor og hudlæge Peter Bjerring om i går. Hvis vi tager udgangspunkt i hudforbedring, hudfornyelse og det at arbejde på at få en glansfuld hud, så er det nødvendigt, endda hver dag ifølge hudlægen, at fjerne en lillebitte del af hornlaget. Altså de løse celler der sidder allerøverst. Men. Og det er her, det bliver interessant. For de skal fjernes på kontrolleret vis. Ikke for skrapt, men heller ikke for ligegyldigt. Og vigtigst: På kontinuerlig vis og altså ikke en gang om måneden eller to gange om ugen, men dagligt.

For mange af de løse celler giver nemlig en mat og diffus overflade, som gør huden trist og uoplagt. I det øjeblik de let børstes/vaskes af, bliver der sendt besked længere ned i huden om, at den godt kan speede fornyelsen op (en pointe, som dr. Harold Lancer fra LA også gentager adskillige gange i sin nye bog).

Så hvad er bedst? Vaskekluden, en konjacsvamp eller en halvdyr, elektronisk hudtandbørste? De gør alle det samme: Sikrer en mekanisk fjernelse af de løse celler. Børsterne gør i følge Bjerring et meget veldefineret og  kontrolleret stykke arbejde (så længe du holder dig til tidsanvisningen). Med hensyn til svampen og vaskekluden er det forskelligt, om folk aer eller skrubber. Her er det afgørende at finde det præcise ‘tryk’, der passer til en selv. Og så derefter lade trykket være det samme. Hver dag.

SNUP TIPPET: Kunsten at finde det rette renseprodukt er en historie for sig,  vi vender tilbage. Og måske ses vi på Instagrams @beautyspace, når det om lidt går løs med adventsgaver?

NB: En meget dygtigklog dame har i øvrigt forvildet sig ud i at spørge til mine julevaner.

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram

Årets selvtillids-farve

Wednesday, December 17th, 2014

De kloge har talt. Årets Pantonefarve er døbt marsala og har rødder i 60’erne og 70’erne tilsat en sjat af 90’ernes grunge-stil. Det vi ser for 2015, er en opdateret version – en blanding af varm brun, vin- og terracotta-rød. Og på tværs af hudtoner er den faktisk rigtig klædelig. Men ligefrem at kalde det for en selvtillidsopbyggende farve (som Pantone gør), er nok lige at være en tand for glad.

Er det din farve?

@beautyspace på INSTAGRAM

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram

Alternativer til skønhedsmaskineriet

Tuesday, December 16th, 2014

Jeg havde en brummende maskinpark med på skærmen i går, og selvom det alle er anbefalinger, jeg selv vil investere i, så er der budget-alternativer. Dem får du her.

Fugt- & fedttermometeret er ikke en videnskabelig hudmåling, men smart til at måle hvor længe ens hudpleje holder. For hvor ofte skal håndcremen suppleres? Alternativt: Kig på huden. Hvis den mangler fedt og fugt, er den typisk mat i overfladen og drysser måske ligefrem. Og så er der jo hudlægetricket.

Hudtandbørsten. Testpanelet fra Beautyspace var begejstrede, og i mit eget tilfælde så husker jeg altid halsen, når jeg står med den vibrerende børste, som kan tages med i bruseren. Alternativt: Min forkærlighed for almindelige bomuldsvaskeklude kender du.

Strøm. Jeg er vild med elektronisk face fitness – og jeg er ikke alene. Hudlæger er begejstrede (jeg nævner i flæng: Peter Bjerring, Harold Lancer og Nicolas Perricone). Det samme er Ole Henriksens spachef. Alternativt: Uanset om du er på strøm eller ej, så husk ansigtsmassage, som er den letteste og billigste vej til ikke at få et surtknyttet ansigt. Snup en DIY-opskrift i video nummer to.

Der er intet alternativ til Cloud Nines mikroskopiske glattejern. Der er bare at sige, at det kan være i en kuverttaske, virker på niveau med sine storesøstre, er genialt til kort hår og ikke mindst til at nedlægge strithår.

HELT ÆRLIG så tak for de mails, der får mig til at føle mig sådan lidt…ja, jeg ved ikke, men altså… her er svar: Jakken er fra Milestone og neglefarven er en grålilla dame ved navn Vexed Violette.  

SNUP TIPPET: Der er stadig adventschancer her og her.

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram

Vind adventspakke fra Balance Me

Sunday, December 14th, 2014

Det er nu, de fleste af os hurtigt kan føle os strammere i betrækket. Og derfor tror jeg, du vil synes om, at få huden i Balance Me, som har sat 10 sæt på højkant af Rose Otto Wash 200 ml, Rose Otto Balm 150 ml, Rose Otto Handcream 100 ml og Lip Salve 10 ml. Hvert sæt har en værdi af 705 kr. Du kan blive endnu klogere på Balance Me her.

SNUP TIPPET: Du er med ved at lægge en kommentar herunder og krydse alt, hvad der kan krydses frem til næste søndag, hvor de 10 vindere trækkes. Hold venligst selv øje ved at være koblet på BEAUTYSPACE her eller her.

VANDT DU SIDSTE WEEKENDS JURLIQUE KONKURRENCE? Tillykke til Marianne Fristeen, Line Svane,  Inger Marie Jessen og Anna A. Nielsen. Trøstepræmier til Birthe Rostgaard Nygaard, Helle Nielsen og Anette Dahl Povlsen. Send fluks jeres adresser til open-mind@mail.dk mærket Jurlique i emnefeltet.

NB: Her kommer det lovede link til DIY-ansigtsmassage.

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram

Vind adventspakke fra Yves Saint Laurent

Saturday, December 13th, 2014

Yves Saint Laurent har sat 10 sæt på højkant af Black Opium – en Eau De Parfum, som (heldigvis måske) ligger langt fra 80’ernes tunge Opium-dråber. Nu med en og let og behagelig blanding af kaffe, pink peber og jasmin. Virkelig fin, hvis du spørger mig. Sammen med duften får de glade vindere den ikoniske Baby Doll mascara. Samlet har hvert sæt en værdi af 900 kr.

SNUP TIPPET: Du er med ved at lægge en kommentar herunder og krydse alt, hvad der kan krydses frem til næste lørdag, hvor de 10 vindere trækkes. Hold selv øje ved at være koblet på BEAUTYSPACE her eller her.

VANDT DU I REN KONKURRENCEN: Stort tillykke til Nanna Olin, Jette V, Vibe Kjaedegaard, Julie Monberg, Lotte Hedegaard, Karen Nicolaisen, Trine Petersen, Caroline Dahl og Lou Rohde, som blev de heldige fra sidste lørdag. Skriv din adresse til open-mind@mail.dk,  og du vil få REN-post.

NB: Der er også YSL på højkant på Instagrams @beautyspace

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram

Min date

Friday, December 12th, 2014

På torsdag har jeg en flette-date med de to teenagepiger Laura Arnesen og Marie Wivel, som står bag en af årets bedst solgte bøger. Om fletninger. Og jeg skal flettes, har vi aftalt. Noget jeg ikke er blevet siden, jeg var barn. Og det er en fejl, hvis man interesserer sig bare en anelse for hårmode. I dagens Børsen-artikel har jeg talt med mesterfrisør Cim Mahony, som netop har afsluttet en flette-opgave for kinesisk Vogue. Så der flettes altså worldwide. Lige fra supermodellen Cara Delevingne, der er blevet spottet med rå fletninger til Jessica Alba, som samler håret i en fletningesnegl på toppen af hovedet. Selv Jennifer Aniston fletter sine ellers så berømte løsthængende lokker.

SNUP TENDENSEN: Glem alt om søde fletninger. Lige nu gælder det enten råt, hippie-rodet eller maskulint glattede fletfrisurer. Og tro på, at jeg er meget spændt på resultatet på torsdag. Følg med her, hvis du har lyst.

@beautyspace på INSTAGRAM

FOTO: Peter Som og DKNY by Wella Professional

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram
x
Skal vi to se meget mere til hinanden?
Følg Beautyspace og få de trend-updates, hvad-virker-guides og den skønhedssnak, som gør en reel forskel. For dig. Fra i dag.

JA TAK – Giv mig det hele gratis

Skriv din mailadresse her og klik på subscribe