december 3rd, 2012

...now browsing by day

 

Opskriften på dyre damer

mandag, december 3rd, 2012

Det var bogen ’How to look expensive’ sammen med en uforglemmelig nat på hotel Royal i Aarhus, der var brændstof til fredagens artikel i Børsen om dyre damer. Ikke at vi skal være dyre madammer…bare en mulighed for at hapse opskriften på, hvordan vi kommer til at se sådan ud. Og samtidig føle os ekstra smækre og velholdte.  

SNUP TIPPET: Skønhedsekspert og forfatter Andrea Pomerantz Lustig peger på de fire vigtigste ingredienser i din hudpleje, hvis du vil forbedre og opgradere huden: A-vitamin (det mest veldokumenterede powerindhold ever), peptider (=protein) og så fremtidssikringen fra solbeskyttelsesfaktor og antioxidanter. Bogen finder du på amazon.com.

NB: Tasker og goodiebags er ved at blive pakket, præsentationen er pudset af, og jeg glæder mig SÅ meget til i morgen aften i Kbh. på STAY og i aften i Aarhus på ROYAL.

 

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram

VIND kalendergave #03 fra idHair

mandag, december 3rd, 2012

Julen går til tops nu. Gold er nemlig navnet på id’s seneste bud, når det gælder hårgodt med UV- og varmebeskyttelse. Hele serien består af Colour Shampoo, Colour Conditioner, Strong Hairspray (hurtigttørrende), Strong Hairmousse (også en volumenmousse vil jeg sige), Controlwax (kan bruges i tørt som vådt hår) og Goldpaste (virker som glans-styling i vådt hår). Samlet værdi 1014 kr.

Der er 3 sæt på højkant.  

SNUP TIPPET: Du er med i hvert kalendergave-ræs ved at følge bloggen her og lægge en kort kommentar herunder. Dagens vindere afsløres allerede i morgen blandt Beautyspace’ Bloglovin’ følgere sammen med en ny låge. 

VINDERE af kalendergave #02: HUSK altid selv at tjekke om du har vundet. De heldige Molton Brown-vindere tæller: Maja Alexander, Pernille Aaby og Sisse Toft plus en lille trøstepræmie til Katrine Reher Lund. Send fluks jeres adresser til open-mind@mail.dk og skriv ’vinder af 02’ i emnefeltet. Så kommer der skønhedsguf den anden vej.

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram