december 6th, 2012

...now browsing by day

 

Arbejdsglasur

torsdag, december 6th, 2012

Jeg er stadig flyvende. Efter Aarhus. Efter København. Det gør mig høj at møde bloglæsere og selvfølgelig de andre gode folk, der fandt vej til ROYAL i mandags og STAY i tirsdags. Det var en live-debut med hende her, som jeg kommer til at scenefeste meget mere med i 2013. Som etnolog og brandingekspert (plus forfatter og blandt de klogeste, hvis ikke dén klogeste, når det gælder blogging) er det magiske ved Julia Lahme, at hun taler til både hjerte og hjerne – på en gang.

Luften var ladet med inspiration (I hope) og en smule opsang. Blandt andet til reklamer, hvor undersøgelser viser, at vi stopper med at høre efter, når salgsnutellaen bliver for tyk, for sød eller bare for meget. Reklamer skal bringes fra de højere luftlag til øjenhøjde eller som en klog reklamemand sagde her om eksempelvis TDC, der lader LOC og Casper Christensen indgå i deres eget miljø. Overbevisende, autentisk og inspirerende.

Hvad er din favoritreklame?

SNUP TIPPET: Af 2013 trends glæder jeg mig til flere ting. Bl.a. finurlighederne fra Kina, som vi vil møde i mode- og skønhedsbilledet (bare vent til du ser Balenciaga) – og jeg er også draget af hyper convenience, hvor vi vil se nye madløsninger (som rullede salater) der kan spises med én hånd og væghængte knapper i albuehøjde, der med et skub bringer favoritsushien eller yndlingspizzaen til din hoveddør. Nårrrhhh jo, og så forbruger vi (i dybeste stilhed) tre procent mere end før, der overhovedet var nogen, der kunne stave til K-ordet.   

Skal vi connecteFacebook?

Foto: Johanne Danshøj

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram

VIND kalendergave #06 fra Kusmi

torsdag, december 6th, 2012

Det første sted jeg altid mærker, om en kalendergave vil hitte, er hos min dygtige AD’er. Og skal vi bare sige, hun storjublede, da hun så billedet her af Kusmis smukke White Box pakket med 15 tedåser – til en værdi af 600 kroner.

4 heldige vindere kan glæde sig.

SNUP TIPPET: Du er med i hvert kalendergave-ræs ved at følge bloggen her og lægge en kort kommentar herunder. Dagens vindere afsløres allerede i morgen sammen med en ny låge.

VINDERE af kalendergave #05: HUSK altid selv at tjekke om du har vundet. De heldige tre vindere af Clarins blev: Fie Hørby, Carla Mickelborg og Pia Dybdal Voergaard plus en trøstepræmie til Anja Sand Bjerre. Send fluks jeres adresser til open-mind@mail.dk og skriv ’vinder af 05’ i emnefeltet. Så kommer der skønhedsguf den anden vej.

 

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram