december 7th, 2012

...now browsing by day

 

Vind kalendergave #07 fra Bliss

fredag, december 7th, 2012

At få læberne fikset behøver ikke involvere indgreb, men kan i stedet være en hjemmespaagtig fornøjelse, der samtidig kaster gode grin af sig. Amerikanske Bliss er kendt for deres legendariske New Yorker-spa men også for at fyre den af. Med champagne, brownies og læbegodt. Du kan booke en lip treatment eller satse på, at Fabulips bliver dit. Sættet indeholder signaturbehandlingens fire produkter: Foaming Lip Cleanser, Sugar Lip Scrub, Instant Lip Plumper og Softening Lip Balm. 449 kr. Set hos Den Syvende Himmel i Frederikshavn og Sephora i København.

Der er 4 sæt på højkant.

SNUP TIPPET: Du er med i hvert kalendergave-ræs ved at følge bloggen her og lægge en kort kommentar herunder. Dagens vindere afsløres allerede i morgen sammen med weekendens samlede låge.

VINDERE af kalendergave #06: HUSK altid selv at tjekke om du har vundet. De heldige fire vindere af Kusmis White Box blev: Britta K. Jensen, Susie Kjærsgaard, Stine Thornholm og Helle (fra Din-og-andres-giveaway) Send fluks jeres adresser til open-mind@mail.dk og skriv ’vinder af 06’ i emnefeltet. Så kommer der hot stuff den anden vej.

Skal vi connecte på Instagram? Du finder mig på @beautyspace

 

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram