januar 2nd, 2013

...now browsing by day

 

Hvad har gjort størst skønhedsindtryk på Ole Henriksen?

onsdag, januar 2nd, 2013

Måske husker du, dengang jeg fik et tungtvejende skønhedstip fra en 12-årig: ’Hårvoks forandrer folks liv’. Mig: ‘Jahjohh. Virkelig ?!‘ 12-årig: ’De drenge i klassen, der først bruger det nu, er blevet mere udadvendte, positive og mindre kedelige’.

Så er det, man kan spekulere på, hvad der sker, når de  klassekammerater opdager deodoranten. Eller Acqua di Parma.

Mellem jul og nytår spurgte jeg Ole Henriksen, om han har life changing favoritter. Og det har han. Her får du hans ord:

‘Jeg har brugt hybenfrøolie i årtier til at behandle alle typer for skadet hud – lige fra ar, rynker, udslæt og sprængte blodkar. Da jeg for nogle måneder siden fik en dyb flænge i panden, helt ned i underhuden (hamrede bagsmækken af min bil ned i panden på mig selv), brugte jeg udelukkende hybenfrøolie til at få huden helet. Min læge var overvældet – ikke alene over hvor hurtigt det helede i min alder af 61 år, men også helt uden ar.’

SNUP TIPPET: Du kan få fat i hybenkerneolie flere steder. Men der er ingen tvivl om, at ovennævnte oplevelse har været med til at bringe et nyt familiemedlem til hr. Henriksens Truth serie: Pure Truth Youth Activating Oil, som kommer til foråret (uge 18, 565 kr.). Hybenkerneolie er især en god kilde til hudfornyende A-vitamin og lysnende, beskyttende C-vitamin.  

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram