januar 3rd, 2013

...now browsing by day

 

Da tiden slap op på TV

torsdag, januar 3rd, 2013


Korte seks minutter betød, at vi ikke nåede andet spor i hudplejemoden i morges. Hightech-sporet, som jeg forventer, vi vil se meget mere dokumentation på i nærmeste fremtid. Det gælder især stamceller og genoptimering i hudpleje. Jeg har endnu ikke set uafhængig og tilstrækkelig solid dokumentation på, at stamceller virker i en creme – bortset fra at der i plantestamceller ser ud til at være flere antioxidanter. Men. Det er et vanvittig spændende og (lidt kontroversielt) område.

Dokumentationen er tungere, når det gælder genoptimering. Og her er Bioeffect EGF Serum et godt eksempel: man tager hudens proteinkode (kan købes i en database) og oversætter den til et sprog, bygplanten forstår, så den kan være rugemor. Og hvem klapper? Det gør de amerikanske hudlægers overhoved, selveste dr. Ronald Moy.

Sjove spørgsmål i indbakken efter indslaget:

1) Hvad er det for et ar, du har på halsen? Det stammer fra et skoldningsudheld, da jeg var to år gammel.

2) Lægger du selv øjenskyggen? Er du gal…nej. Jeg er jo ikke vågen kl. 5.00. Det er til gengæld den dygtige makeupartist Johanne Danshøj, som kan trylle.

3) Dit tøj? Plukket fra Bundgaards i Silkeborg. De blev spottet i ELLE som en af landets mest cool butikker, og de kan opgradere alle. Alle! For både små og store penge.

4) De der procenter i vitamincremer? Ja, dem skal du være opmærksom på i B3- og i C-vitamin, og jeg lægger gerne dokumentationen ud.

NB: Efterlysning af Camilla TW som vandt den 24. december i kalenderræset.

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram