januar 10th, 2013

...now browsing by day

 

Kongen af askepot-effekt begynder med H

torsdag, januar 10th, 2013

Sukkermolekylet hyaluronsyre rangerer i den absolutte top, når det gælder fugtfremmende ingredienser. Faktisk er målet med mange hudfornyende og opfriskende ingredienser at stoppe hudens eget tab af netop elastin, kollagen og hyaluronsyre, som er den trio, der bedst kan sammenlignes med hudens underliggende springmadras.  Hyaluronsyremolekylerne er dog for store til at kunne trænge ned i huden, fortæller professor og hudlæge, dr. med. Christian Grønhøj fra Aarhus – og derfor holder hyaluronsyre kun på fugten i hudoverfladen. Det betyder, du til enhver tid vil se friskere ud. Og for mig rækker askepoteffekten fint. Men faktisk er der cremekokke, som fortæller,  at der er stor forskel på hyaluronsyre, og at nogle varianter kan gøre gavn dybere i huden…Fortsættelse følger.

SNUP TIPPET: Rigtig mange cremer og sera indeholder hyaluronsyre (’hyaluronic acid’ i en ingrediensoversigt). I øjeblikket tester jeg to lovende nyheder: Eucerins Hyaluron-Filler Concentrate (én ampul rækker til en uges forbrug, 5 stk., 290 kr.) og Balance Me Anti-ageing Face Serum (395 kr.). Begge skal under cremedække.

VIND: Overvejer en impulsiv konkurrence i morgen. Årets første. Du får besked med det samme i morgen ved at følge slagets gang på Bloglovin’ her.

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram