januar 11th, 2013

...now browsing by day

 

VIND Tromborgs hudpleje

fredag, januar 11th, 2013

Nu er den her. Über-konkurrencen lavet i samarbejde med Marianne Tromborg, hvis bio-magiske mand står bag produkterne, som Marianne her har håndplukket til Beautyspace – OG som kan blive dine:

#Herbal Cleansing Oil indeholder økologisk arganolie, der plejer og renser huden og fjerner makeup – også den  vandfaste.

#Cleansing Water med humle, kamille og røllike renser og dulmer, og er fin som afslutning på ovennævnte olierens.

#Deluxe Face Cream indeholder en hudkærlig cocktail af protein, sheasmør, A-vitamin, C-vitamin og macadamianøddeolie. Passer til de fleste.

#Lip Cure er det SOS-produkt, makeupartist Rikke Degnsø bruger på alle optagelser, når læberne skal være ekstra lækre, eller der er brug for akut hjælp til tør, skallende hud.

#Mud Mask Mineral Rich er en nyskabt parring af Tromborgs tidligere rensende muddermaske tilsat et nærende skud vitaminer: A, B, C og D.

Hele herligheden – til en værdi af 1240 kroner – er på højkant, og 8 heldige Beautyspacere kan vinde.

SNUP TIPPET: Vil du læse mere om produkterne, sker det her. Konkurrencen er du med i ved at følge bloggen her og derefter lægge en kommentar herunder. De otte vindere offentliggøres på bloggen onsdag den 16. januar – så hold (selv) øje!

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram

Direkte fra Hollywood

fredag, januar 11th, 2013

Wow. Så blev Danmark nomineret til en Oscar, og mens vi venter, er der dømt masser af stjernekig til Golden Globe allerede på søndag. I den anledning holdt Dior i forgårs et fancy pre-party i West Hollywood på Chateau Marmont. Ved hver stol ventede en goodiebag så overdådig, at der blev instagram’met løs fra madammer som Liz Goldwyn, Dita Von Teese og Christina Hendricks. Under samme tag, altså ikke til middagen, men i LVMH-ejerfamilien, befinder Ole Henriksen sig.  Og i den knapt tørre februar-udgave af Vanity Fair hypes hr. Henriksens spa som stjernemagneten forud for de prestigefulde prisuddelinger. Hvis du skulle være i nabolaget.

SNUP TIPPET: Og jo, de pæne mennesker forbereder sig til tænderne. Bogstaveligt. Ifølge Ole Henriksen forventes stjernerne at tackle den røde løber, som modeller mestrer en catwalk: De skal se godt ud men også posere rigtigt foran de blitzende kameraer. Så når Jessica Alba, Charlize Theron, Mark Wahlberg, Ellen DeGeneres, Kirk Douglas, Renee Zellweger og Diana Kruger ringer op forud for en prisuddeling, er det nogenlunde det samme, de bestiller: Flot hud. Alle vil gerne bruge mindre makeup og vise mere hud, lyder det fra Hollywood.

NB: Den lovede konkurrence kommer. Om lidt. Der kommer også en skønhedstendens, jeg tror, du vil være vild med. Én, som jeg vil leve efter i 2013, fordi den giver mening. Og med hensyn til huden, så behøver ingen at tage helt til Hollywood for at bestille den. Du kan begynde i dag…derhjemme. More to come inden for næste 48 timer.

@Beautyspace på Instagram

 

beautyspace on bloglovin beautyspace on tablet beautyspace on instagram