Derfor

Mit Instagram @Beautyspace

Jeg ELSKER Instagram. Af flere grunde. For jo jo, billeder er stærkere end ord og alt det der, men mediet giver også mulighed for at følge med i de mærkeligste ting. Som når Madonna skændes med sine følgere eller den russiske fotograf @kat_in_nyc skyder de vildeste New Yorker-billeder.

Så derfor: Lad os ses på @beautyspace

Og har du noget, vi skal se på sammen (det håber jeg jo), så hashtag #beautyspace og @beautyspace. For så fanger jeg det.

NB: Og så er det jo stadig muligt at VINDE hudgodter lige HER. Hvis det var noget.

17/04/2014
VIND!
22/04/2014
Hun gør både dig og mig pænere

Kommentarer

  • @ Charlotte K – Hvis du skriver @beautyspace ved dine billeder, ser jeg dem automatisk ;o)

    Stor hilsen Anette

    23/04/2014
  • christina

    Ja jeg fik din mail du er min helt private “helt ” ♥ desværre kom min mobil til at smide din sidste mail ud :-/ så håber du vil sende den igen 😉 kram fra fyn

    22/04/2014
  • CharlotteK

    De er så flotte, de billeder øverst – dejlige farver. Altså skal det forstås sådan, at hvis man skriver #beautyspace på instragram (altså den profil man laver), så kan man følge med i din instagram profil og samtidig kan du følge med i ens egen, eller hvordan? Og ja, jeg er håbløs til det her:-)

    22/04/2014
  • @ Christina, har du fået min mail som svar på din?

    @ Helle F Pedersen, ja, der er i hvert fald ingredienser i, der går målrettet på pigmentpletter.

    Stor hilsen Anette

    22/04/2014
  • christina

    Hej anette jeg har samme problem denne gang med beauty pakken som sidst med skyn pakken :-/ kan ikke bruge det kort jeg har og vil nødig gå glip af dit tilbud denne gang 😉 kram

    22/04/2014
  • Sissel

    Wow, en lækker beautypakke, der er i nyhedsbrevet her til morgen! 🙂

    22/04/2014
  • christina

    Jeg elsker instegram og endnu mere når nogen følger mig haha så føler jeg mig næsten som om jeg er “noget ved musikken” :-p

    21/04/2014
  • Helle F. Pedersen

    Hej Annette.
    Super Blog og super konkurrence!
    Jeg døjer rigtig meget med pigment pletter i panden, og har ikke kunnet finde et produkt der hjælper… måske dette er løsningen?

    God Påske 🙂

    21/04/2014
  • @ Christina Hansen – du må altid gerne tagge og enig i, at Vitaviva har fine produkter.

    @ Hulemor – så bliver du bare her. For mig er det billederne og de skæve skud på Instagram, der drager. Alle dem, der er glade for snapchat er mig derimod en gåde (er nok for gammel).

    @ Anne-Sophie – Ja, for mig er det også en slags ekstraverden, der åbner sig.

    Stor hilsen Anette

    21/04/2014
  • Jeg elsker virkelig også instagram. Jeg elsker at møde mennesker derinde som jeg ellers aldrig ville møde i virkeligheden og få et glimt at deres hverdag og lykkemomenter.
    Hurra for insta!

    20/04/2014
  • Jeg forstår ikke instagram. Har endda lavet en profil og alt muligt, men fatter stadig ikke ideen. Jeg fatter så uendelig meget bedre din blog og uendelige strøm af skønhedsgodter 🙂

    20/04/2014
  • Christina Hansen

    Jeg sletter gerne tagget, hvis du du vil have det 🙂

    20/04/2014
  • Christina Hansen

    Hej Anette. Som du måske har set, så har jeg tagget dig på @vitavivaworld. De har denne konkurrence både på facebook og instagram. Jeg kan ikke finde dem på facebook – og på instagram har ingen vist deltaget endnu.
    Jeg håber, det er ok. Konkurrence eller ej, så fortjener de flere følgere. De har for øvrigt også en blog, hvor man kan chatte med dem, hvis man har spørgsmål om deres fantastiske produkter.

    Rigtig god påskedag 🙂

    20/04/2014

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.