Fem tendenser på ét minut

Der er altid et hav af tendenser, store som små, når en ny sæson bider sig fast. De vigtigste får du her ultrakort, men lov mig, hvis jeg må være så direkte, at du derudover tjekker Instagram (@beautyspace) for verdens måske mest cool jeansblå overraskelse. Jeg er forelsket big time.

Men ellers er de vigtigste – og mest brugervenlige – makeuptendenser her:

  • Metalliske øjenskygger – især guld og sølv. En anelse i inderste øjenkrog åbner øjet og får en til at se mere vågen ud. Sisleys er blandt de bedste, der findes.
  • Festglans på øjnene, der nærmer sig et wetlook. Tænk lidt og lækkert – og afprøv ikke 5 minutter i festtid. Både MAC og Elizabeth Arden har et godt bud.
  • Huden er fortsat det mantra, hvor hver kvadratmillimeter skal fremstå frisk og fugtmættet – dog ikke halvvåd, men ‘festsvedig’ og blød. Brug evt. en usynlig, transparent pudder i lette strøg.
  • Markante, trimmede og endelig fyldige bryn – gem pincetten væk, og hold i stedet øje med brynsgele, ekstra farvefylde og brynsserum, hvis hårvæksten er gået i stå.
  • Blå brager igennem. Og vi taler alle nuancer af blå lige fra Chanels Orage nr. 631 (også lagt på Insta) til Vinylux’ Indigo Frock – og jo altså ikke bare på neglene.

SNUP TIPPET: Rihanna er ikke en stjerne, der påvirker mig. Faktisk gør hun det slet ikke på nær dét her ene sted. På billedet under de gyldne skygger er det Dior, der viser hvordan metalliske effekter kan bruges.

MANGLEDE DU MAIL I GÅR? Jeg har fået mange henvendelser fra de af jer, der af en eller anden grund ikke fik mailen i går kl. 8.00. SÅ her er link.

@BEAUTYSPACE på Instagram

30/09/2014
Indrømmer du?
03/10/2014
Pink problemer

Kommentarer

  • Anette Kristine Poulsen

    @Marie-Louise – Nej, det er Crystal Clear Lip Gloss, kh anette

    05/10/2014
  • Marie-Louise jønsson

    Hej Anette. Du nævner i punkt 2 at Elisabeth Arden har et produkt til øjenlågene. Er det Eight Hour cremen du tænker på og skal man først bruge øjenskygge? Mange knus og tak for en skøn inspirerende blog

    04/10/2014
  • Anette Kristine Poulsen

    @ Amis – Ja, der er en smule i og derfor anbefaler jeg dem kun til dagbrug, som du ser i nyhedsbrevet. Niacinamid er godt mod urenheder, men hvis har decideret akne, så ville jeg vælge noget andet.

    @ Leafiesmoothie, Thanks a lot.

    @ Rikke – HA, ja, det er det.

    KH Anette

    03/10/2014
  • leafysmoothie

    I love your blog! So many nice ideas and pictures. Metallic shades are such a joy! There is a bronze shade from youngblood that is really nice too.

    02/10/2014
  • Rikke

    Jeg læser normalvis med mange forskellige steder, men du var den eneste jeg kunne tænke på da jeg så det her link, fra søde StineStregen!

    http://heltnormalt.dk/stinebliverklogere/2014/10/02

    Det er hylende morsomt!

    02/10/2014
  • Amis

    Er der silikone i Sensai-produkterne? Og kan de bruges selv om man har tendens til urenheder?

    02/10/2014
  • @ Pernille Sparsø – Ja, og det fine er, at de ikke får en til at ligne en glitterbutik.

    Stor hilsen Anette

    02/10/2014
  • Pernille Sparsø

    Smukke, smukke øjenskygger!

    01/10/2014
  • Anette Kristine Poulsen

    @ Birthe – Det er vækstserum. Dem fra M2 og Neulash virker.

    @ Tina – Herligt.

    @ Salli – Ha, jeg forstår, hvad du mener. Og ja, de fås enkeltvis, hvis du trykker på Sisley linket.

    Stor hilsen Anette

    01/10/2014
  • Salli

    Er vild med det Dior look – personligt skal jeg nok have lidt mere på vipperne hvis jeg ikke skal ligne en med øjenbetændelse – men skyggerne er vildt smukke.
    sælges de enkeltvis eller er de fra en samlet æske, ved du det?

    01/10/2014
  • Birthe Bay Thomsen

    Brynserum? Det har jeg aldrig hørt om. Hvem laver det?

    01/10/2014
  • Dejlige og brugbare råd, taaaak:-)

    01/10/2014

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.