Så kort kan det også gøres

Det er efterårsferie, så la’ os gøre det kort. To ting: Neglelak har for længst overhalet det berømte lipstick index, og der kommer efterhånden så mange nye fine lakker, at det går for hurtigt for selv de hurtigste. Efterårsfarverne fra Tromborg og Bobbi Brown er ekstra fine, hvis du spørger mig. Den anden ting er Ditte, som er hende bag kameraet til dagens billeder. Hun styrer The Food Club, udgiver bøger i et væk og har en Instaprofil (@ditsen) med 60.000 følgere. Damen lever og ånder for mad, styling og fotografi. Og jeg er vild med hende. Vild med passionen, hendes stille gemyt, skarpe lydhørhed og ikke mindst måden, hun gør sig umage på. Så det smitter.

SNUP TIPPET:  FÅ EN GRATIS HUDTRICK-GUIDE når du hooker op på Beautyspace HER

NB: Hvis du gerne vil læse mere, så kører der spakavalkade på iPad-versionen af Beautyspace

@beautyspace på INSTAGRAM

16/10/2014
TV-tricket hvis du ikke har airbrush
17/10/2014
Mød Julia

Kommentarer

  • sus bruun

    @Cecilia Beauty Avenue på Forhåbningsholms Allé er det sejeste sted til bryn. Jeg er altid meget tilfreds når jeg får lavet mine bryn der …se her http://www.beautyavenue.dk/

    17/10/2014
  • Cecilia

    Jeg føler også the Food Club og det er en virkelig inspirerende blog, som jeg elsker at læse 😉

    17/10/2014
  • Jeg er blevet kæmpe fan af den der dyyyybe blodrøde farve – Nøj, hvor synes jeg, at det er en smuk farve. Min mand synes den er ualmindelig konet, men mænd ved ikke noget 😉

    17/10/2014
  • Lotte

    Super smukke farver og virkelig smukke indbydende billeder – wauhhh….

    17/10/2014
  • lækre lakker:-)
    Føger allerede the Food Club – og du har Ganske ret….Hun er en kapacitet:-)

    17/10/2014
  • Tinabina

    Hej Anette. Jeg har brug for hjælp – du har på et tidspunkt i en kommentar nævnt det bedste sted at få tilset sine bryn, men jeg kan ikke finde det på din blog eller huske navnet, udover at det var på Frederiksberg. Du nævnte samtidig at en bestemt behandler der var fantastisk til bryn.

    Kan du hjælpe?

    17/10/2014
  • Meget skønne efterårsfarver, især den gyldne er jeg vild med 🙂

    Har selv lavet Halloween negle med uhygge i sort og hvid, samt lilla og sølv:
    http://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/10/halloween-mandagsmani.html

    Elsker neglelak og kunst hermed.
    God dag fra Maria

    17/10/2014

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.