Galoperende storhedsvanvid

Du har sgu da vel ikke skrevet en hel bog?

Selv? Nej vel? Og hva’ sir’ du….om hud?

Sådan lød det måbende i Brugsen forleden fra en gammel bekendt, da vi sniksnakkede om de sidste par års oplevelser. Og så kom den igen. Følelsen af galoperende storhedsvanvid lige der midt i mellem alle grønsagerne. Følelsen, der også stod bøjet i neon hen over min seng, da Flot hud uden hokuspokus – Slip rynkehysteriet udkom. Og jo, den fik anmeldelser, jeg ikke i mine vildeste øjeblikke havde drømt om. Og jo, den ramte bestsellerlisten (hey, det kan man komme herhjemme med under 10.000 solgte eksemplarer). Begge dele ændrede bare ikke en pind ved min værste frygt: Hvad nu hvis ingen som i slet ingen kunne bruge indholdet. Hvad nu hvis indholdet ikke ville ændre noget for nogen.

Neonskiltet over sengen forsvandt først, da den her mail tikkede ind i forbindelse med udgivelsen:

Anette, jeg har altid faret hovedløst rundt blandt hudplejeprodukter og haft en følelse af, at jeg ikke var i familie med min egen hud. Meget ærligt, meget direkte og med eksemplernes magt tilsat masser af humor har din bog ændret både min hud og min økonomi til det bedre. Signe, 34 år

SNUP TIPPET: Udover at være på biblioteket, er bogen er klik væk fra Saxo lige HER.

29/10/2014
Drop dem
31/10/2014
Hej, det er mig, Marie!

Kommentarer

  • Anja

    Hej Anette,
    Er denne bog værd at læse i alle aldre? Jeg er 19 og er derfor ikke rynkehysterisk endnu:-)

    01/11/2014
  • Anette Kristine Poulsen

    1000 tak for jeres kommentarer. Bliver glad – rigtig glad.

    @ Sofie – HVIS du ender med a-vitaminkur (isotretinoin), så har jeg et bud på en creme du skal smøre med, som tager tørheden. Keep me posted.

    Stor hilsen Anette

    31/10/2014
  • Helle Andersen

    Den er bare så fantastisk, den bog, ville så gerne at alle kvinder skulle kende til den og dermed have en vejviser i den jungle af skøndhedsprodukter, hvor vi ellers er overladt til os selv i slipstrømmen af kulørte reklamer……

    30/10/2014
  • Karoline Lundberg

    Din bog er en bibel for mig – hver gang jeg bliver i tvivl eller glem hvad der nu er med den solfaktor, og alle de antioxidanter, så bliver din lyserøde sag hevet frem. Den fortjener kun positiv omtale 🙂
    //K

    30/10/2014
  • Du har virkelig fortjent den success Anette!

    Mine veninder og jeg har ALDRIG læst bedre bog. 🙂

    30/10/2014
  • ninia

    jeg bliver snart nød til at købe din bog

    30/10/2014
  • Har også sådan et neonskilt!!!
    Men nu er mit heldigvis begyndt at blinke, som om det lige om lidt går ud;-)
    Tak, fordi du står ved dine holdninger og inspirerer os andre….

    30/10/2014
  • Louise Eriksen

    Vil man bruge olie om dagen eller om natten? Og hvad med fugtserummet fra Nilens Jord, skal den gemmes væk her i de kommende vintermåneder? Jeg er bare lidt forvirret når det drejer sig om pleje om vinteren. Og er der en olie som er bedre til meget sart og fugtfattig hud?

    30/10/2014
  • Det ER en god bog. Jeg har læst den 2 gange (!) og bruger den jævnligt som opslagsværk! 🙂

    30/10/2014
  • Inge G

    Hej igen Anette,
    Den er 47 år gammel lidt tør og lidt sart i kulden. Tak for hjælpen.

    30/10/2014
  • Sofie

    Jeg er for nylig begyndt at læse din blog, og jeg har også lige bestilt bogen hjem. Jeg har i mange år døjet med acne/udslet på hagen, brystet og ryggen. Det kommer og går og hver gang jeg tror jeg har fundet årsagen kommer det igen. Jeg har prøvet at være sukkerfri i 8 uger og makeupfri og glutenfri i 4 uger. Jeg har prøvet med vitamintikskud fiskeolier og 80 % økologisk grøntsagsbaseret kost. Jeg har prøver tørbørstning på kroppen og fordøjelsesfremmende naturmedicen. Intens teæning og ingen træning. Jeg har altid gerne villet prøve at slå sydomme/hudproblemer ned gennem kosten og livsstilen. Jeg lever generelt sundt til hverdag, så det er ikke kun når jeg prøver diverse kure. Selvfølgelig har en brugt rensecrem, serum og fugtighedscrem morgen og aften, men derudover bruger jeg ikke noget

    For knap to måneder siden er jeg dog begyndt at bruge et lægemiddel mod perioral dermatitis (er ikke sikker på, hvordan det staves), men det har ikke hjulpet meget. Jeg håber jeg kan finde nogle tips i din bog – ellers må jeg jo tage det næste hudlægestep, som er den der sindssyge a-vitamin kur, der tørrer huden ud, selvom jeg ikke er meget for det. Umiddelbart vil jeg prøve en af de cremer/masker med a-vitamin man bare har på om natten, som det næste.

    Min pointe med denne besked er blot, at jeg er super gled for at du har skrevet den bog – det holder modet oppe lidt endnu :). Hvis ikke det afhjælper mit acne problem, så er jeg sikker på at det kan hjælpe på andre måder.

    Tak for en god blog.

    30/10/2014
  • @ Inge G – Det kommer helt and på din hudtype. Jeg bruger typisk et par dråber olie på let fugtet hud og smører så BB-cream ovenpå. Stor hilsen Anette

    30/10/2014
  • Tillykke, Anette. Tro på dig selv, for du er sgu go’! 🙂

    30/10/2014
  • Inge G

    Jeg har ikke læst bogen endnu, måske man skulle købe den i dag:O)
    Et spørgsmål…..BB cremen fra Argandia… er den også en dagcreme eller skal jeg have en dagcreme, til at have under BB cremen?

    30/10/2014
  • Kiss Jacob

    Det er sådan en bog, der er dejlig at gi som gave. Jeg kender ikke en pige/kvinde der ikke kan få glæde af bogen.

    30/10/2014
  • Anette Ninon

    Dejlig bog har læst den flere gange.

    30/10/2014
  • Gitte Salling

    Ja Det er en fantastisk, informativ og skøn bog, der ofte bliver slået op i herhjemme 🙂

    30/10/2014

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.