Det’ februar. Det’ mandag. Det’ Marie. Hello!!

Nu indrømmer jeg bare noget, ikk’? Fri for at du dømmer mig!! Er du klar? Okay, here goes: Jeg er altså lidt besat af Kylie Jenner. Aaaiii!! Hvad!? Jamen, hvad mener du? Ved godt, det kun er tweens, teens og peens der går op i hende. Og jeg er (og har!) ved grød ingen af delene. Ikke desto mindre, så er det altså sådan det forholder sig. Jeg har både prøvet, at kopiere hendes makeup hjemme foran spejlet og seriøst overvejet, at få sat kunstige øjenvipper på og alt muligt fjollet. Men for det første, så har jeg virkelig dårlige erfaringer med, at få limet kunstige øjenvipper på (da aldrig oplevet noget så smertefuldt, nærmest) og for det andet, ser jeg fuldstændig klovne-tåbelig ud med sådan nogle optegnede læber og for det tredje, er jeg jo for fanden ikke 17 år. Så nu prøver jeg lige at styre mit handicap..bare en lille smule. Når det så er sagt, så er jeg (og har altid været) fan af ultralange øjenvipper. Og det kan man jo heldigvis godt få, selvom man ikke får sat kunstige vipper på. Måske ikke nær så dramatiske, meeeen så alligevel…

Måske du kan huske, at jeg tidligere har lovprist Mirenesse. Den er jeg stadig helt ufattelig glad for. Men fornylig har jeg altså været den utro. Jeg faldt nemlig over Sensai 38°C-mascara, som reklamerer med, at man kan fjerne den igen med vand. Altså vand som bare skal være mindst 38 grader varmt (deraf navnet). Smart, tænkte jeg…det lyder jo ligesom Mirensse – dén prøver jeg da. Så det gjorde jeg. Og hold nu kæft, hvor får jeg bare lange, flotte øjenvipper. Nærmest Kylie Jenner-vipper, du! Simpelthen så glad for den. Og jeg får så mange søde komplimenter når jeg bruger den. Kan kun anbefale den. Virkelig! Problemet er bare, at JEG ikke kan få mascaraen af med vand. Måske det er mig der er en åndsbolle (det kunne meget vel være) og ikke forstår hvordan man gør. Men jeg synes bare jeg har prøvet alt. Lunkent vand. Koldt vand. Varmt vand. Eneste jeg ikke har prøvet, er at tage vandets temperatur, for dér sætter jeg altså grænsen. Men den gider bare ikke skride af mine vipper. Og hey..kan da godt tænkes, at den er lige så vild med mig og mine vipper som jeg er med dén, men hvis der er noget jeg ikke har tålmodighed til, så er det når jeg skal bruge år på at fjerne min makeup. Det skal bare gå af. Væk. Hurtigt og smertefrit. FARVEL, blev der sagt.

Så nu synes jeg jo, at det kunne være sjovt og interessant at spørge jer, kære læsere. For I må da, om nogen, have styr på makeupfjernere og den slags. Hvad bruger I til mascarafjernelse? Hvad har I gode erfaringer med? Det skal være noget der er godt til sarte øjne, for jeg kan ikke lide hvis mine øjne bliver røde. Og jeg bryder mig også meget lidt om ting, der svier og gør huden under øjnene rød, øm og tør. Kan heller ikke lide sådan nogle olier, hvor der ligesom lægger sig en hinde på øjet. Jamen, du kan godt se det er besværligt, ikk’? Så altså…det skal være sådan noget, du ved, som ikke er for skrapt. Og helst også noget, hvor man ikke skal stå og hive og trække i øjnene, for at få makeuppen væk. Det skal være sådan noget, hvor det bare er nemt og makeuppen bare lige glider af. Agtigt. Kender du sådan noget? Nåhm, selvom du ikke kender sådan noget, ville du så gide at bruge bare et kort sekund på svare mig på hvad du bruger? Og hvad du er glad for og synes er godt? Så vil jeg blive rigtig taknemmelig nemlig.

På forhånd tak.

30/01/2015
Modeugens fineste øjne plus en anden vigtighed
03/02/2015
Det her er bare begyndelsen

Kommentarer

  • Anja

    Clinique Take The Day Off Makeup Remover for Lids, Lashes and Lips! Den efterlader ikke en hinde, irriterer hverken øjne eller huden omkring men er samtidig ekstremt effektiv og derfor hurtig at bruge! Heller ikke så forfærdelig dyr! 🙂

    11/02/2015
  • Jeg er stor fan af Pudderdåsernes Must-have Makeupfjerner! Den er mild, men effektiv, hvilket mine sarte øjne er pænt glad for.

    08/02/2015
  • Lærke Odgaard

    Min konjacsvsamp klarer det med vand 🙂 og det er super nemt!

    05/02/2015
  • Mia Jensen

    Ved godt at det ikke er et kendt eller hipt mærke. Men jeg er blevet virkelig glad for anglamark`s make-up fjerner. Den er kanon til mine tørre og sarte øjne, og fjerne det hele med et snup tag. Og så koster den 35 kr. Og jeg har altså arbejdet i magasins body & beauty afdeling, og prøvet næsten alt.

    04/02/2015
  • Dorthe Hansen

    Jeg stemmer også på Bioderma – den fåes også til sensitiv hud ( og øjne ) – den er fantastisk

    04/02/2015
  • Phili

    Har prøvet mange forskellige, som alle enten irriterede mine øjne og øjenomgivelser eller efterlod en fedtet hinde på øjeæblet, så jeg ikke kunne ligge og læse, når jeg var kommet i seng.
    Bedste produkt er Lancôme Bi-Facil Eye Make-Up Remover, 125 ml, listepris kr. 210, men du kan ofte finde den på tilbud til fx. 2 for 200,-.
    Får min varmeste anbefaling 🙂

    04/02/2015
  • Jette Berg

    Dior Duo Express er fantastisk. Dur til det hele og kan bruges af os der har linser

    04/02/2015
  • Pia V.

    Kære Marie!
    BIODERMA helt klart. Prøv den. Du blir ik skuffet.

    03/02/2015
  • Marie Louise R.

    Origins’ Well Off. Lever op til alle dne krav! Elsker den!

    03/02/2015
  • Marie

    Har jeg sagt I er nogle skattebasser? Nåmn, det er I. Jeg vil google hvert eneste produkt I har anbefalet og prøve at finde noget der passer lige til mig. Endnu engang tak for alle jeres kommentarer.

    02/02/2015
  • Birgit

    Jeg har brugt Bare Minerals Instant Waterproof Remover et godt stykke tid, dog ikke til Sensai, men den virker til andre mascaraer 😉

    02/02/2015
  • Marie Louise U. M.

    Nu ved jeg godt, du siger, du ikke vil bruge olie. Men prøv kokosolie – jomfru, økologisk og koldpresset (selvfølgelig ;)). Bare lidt omkring øjnene – og så skal det hele tørres væk med en våd vatrondel. Dét er noget der virker. Og bruger du det i hele ansigtet, så får du også fugt for alle pengene, inden du går i seng 🙂

    02/02/2015
  • Okay DEN er nem Marie: Matas alt-i-én rensevand uden parfume! Den er IMO bedre end Bioderma og koster en brøkdel. Jeg har også sarte øjne og kan bruge den her – selv når jeg har linser i samtidig.

    Jeg kunne ikke drømme om at bruge de der olier.. Altså.. jeg HAR prøvet dem. Flere gange. Aldrig fattet at nogen gider det?!

    02/02/2015
  • Sisi

    Hands down, no doubt about it – Bioderma! Mine øjne elsker den, og resten af mit ansigt også!

    02/02/2015
  • Marie Louise Petersen

    Caudali Cleasing Water, effektiv og mild – just saying.

    02/02/2015
  • Nina

    Bruger kun Bi Facil på tørre øjne, en billigere kan bruges hvis et varmt bad har klaret det meste.

    02/02/2015
  • Helle Rick

    Jeg har også Sensai og har det ligesom dig….
    GÅ VÆK 😉 den gider bare ikke skride af mine vipper. Lige så flot den er på vipperne, ligeså skideirriterende er den at få af igen. Vandet skal være meget mere end 38 grad varmt før jeg får den af. Som straf bliver den kun brugt når jeg ved jeg har tiden til at tage den af. Så kan den lære det.
    Jeg bruger 3-i-1 fra matas de stribede. Super – praktisk og fantastisk effektiv god 🙂

    02/02/2015
  • Stine

    Jeg bruger Acai cleansing milk fra Rudolph Care. Jeg smører det forsigtigt på øjnene og fjerner med en vatrondel. Jeg har også kontaktlinser og sarte øjne, der nemt bliver røde og svier. Men ikke med Rudolph Care 🙂

    02/02/2015
  • Karina Jensen

    Nååå så er det altså ikke bare mig der kæmper med at få en ellers helt fantastisk mascara af.

    02/02/2015
  • Marlene J

    Jeg bruger Dermas Rensegel som makeup-fjerner. Jeg kan ikke leve uden! Min hud er utroligt sensitiv, og bliver slet ikke irriteret af den. Som bonus er den nem at bruge, billig og drøj i brug, svier ikke i øjnene og vigtigst at alt: effektiv uden der skal investeres knofedt.

    Jeg har gennem årene anbefalet den til mange veninder, og alle som en sværger i dag til den. Du kan ikke købe den hurtigt nok, Marie! 😉

    02/02/2015
  • Sus

    Helt klart Bioderma- nemt, lækkert og billigt:-)

    02/02/2015
  • Øh Kylie hvem? Men jeg bruger Matas makeup fjerner- den uden parfume, den der er mælkeagtig, ikke den med blå vand for den giver også mig klamt olie film i øjnene

    02/02/2015
  • Marie

    Årh, mand!! VIDSTE bare I kendte alle mulige gode produkter. Tror bare jeg må starte fra en ende af. Simpelthen. Endnu engang 1000 tak fordi I gad tage jer tid til at kommentere. Sætter stor pris på det.

    PS. Marvit: Rart at høre jeg ikke er den eneste 🙂

    02/02/2015
  • Alice

    Vichy fra apoteket er bare god og irriterer ikke sarte øjne.

    02/02/2015
  • Rikke Steen Olsen

    Jeg bruger noget så kedeligt som Matas vandfast øjenmakeupfjerner. Den er billig, effektiv og god til sarte øjne. Vil hellere ofre pengene på en lækker ansigtsolie eller serum. Man kan jo ikke få det hele.
    Har prøvet med mandelolie, men synes ærlig talt ikke den renser nok af, selvom det ville være et mere lækkert alternativ.

    02/02/2015
  • Jette mørkholt

    Jeg har prøvet ALT til at fjerne SENSAI 38…
    Troede det var mig der var tosset

    02/02/2015
  • Ann J.

    Bioderma – og jeg har meget sarte øjne!
    Fås på apoteket.

    02/02/2015
  • Marvit

    Hej Marie
    Er selv helt crazyyy med Kardashian/ Jenner familien… Det nye er jo at Bruce er ved at transformere sig til kvinde… Jo jo, det stikker helt af…
    Nå, men jeg bruger La Roche-Posay Effaclar fra apoteket til at vaske make uppen af med, også mascaraen. Det skal være hurtigt og nemt. Har dog ikke prøvet den der Sensai 38, men det skal jeg da helt sikkert

    02/02/2015
  • Cecilia

    Jeg vil også give min stemme til Plasir, som jeg lige har købt (på tilbud til 42 kr. i Matas), efter min veninde havde anbefalet mig den.
    Hun havde prøvet en del, efter som hun slog ud af blandt andet dem fra Matas, men ikke af Plasir.
    Man skal virkelig ikke gnide ret meget. 10 sekunder på øjet og så er meget af det væk 😉 Er rigtig glad for min.

    02/02/2015
  • Heidi Dahl B

    Jeg bruger kun vandfast mascara og der virker Lancomes Bi Facil perfekt- det ryger lige af og øjnene irriteres ik. Min anbefaling:-)

    02/02/2015
  • lykke tørnæs

    BrugerMatas rensecreme, som jeg let fjerner med en vatrondel. Har samme konsisten som vaseline og får ikke øjnene til at føles tørre,røde, eller som om huden er blevet udsat for en fodfil! Meget drøjt og meget billigt 🙂

    02/02/2015
  • sveta

    Søde Marie og alle de andre.
    Jeg har brugt Kanebo mascara i et stykke tid og ja….svært er den at fjerne……..med alm vatrondel. Har I prøvet deres vaskeklud: spoonge Chief tro jeg den hedder???? Efter jeg begyndte på at bruge den har jeg ikke haft problemer med at fjerne mascaraen!!!! Den koster ikke alverden og den er bare mega effektiv til ALT. Men det er den BEDSTE mascara i verden syntes jeg.

    02/02/2015
  • Ingelise Rasmussen

    Jeg er også vild med de vipper, man får, når man bruger Sensai 38. Der er ikke en eneste klump i smørelsen, men jeg er træt af at vågne med sorte fregner på kinderne om morgenen, fordi Sensai er svær at få ordentlig af. Den ryger så af i badet.
    Ellers er jeg igen og igen vendt tilbage til Niveas eye makeup remover til 60 kroner. Det eneste produkt, der ikke får mine øjenomgivelser OG øjne til at svide.

    02/02/2015
  • Kitta

    Kære alle sammen,
    Må vist prøve bioderma..men i dag bruger jeg lidt mandelolie (enten fra Matas eller Apoteket) på en vatrondell – og sprayer samtidig lidt facial mist fra Sard på – det får min vandfaste mascara fra Chanel af uden problemer. Helt uden at skulle gnide.
    Knus herfra
    Kitten:-)

    02/02/2015
  • Ann Q

    Jeg sværger til Helena Rubinsteins ‘All Mascaras’ på en vatrondel. Har aldrig haft problemer med svien etc., men jeg har endnu ikke fundet et hud-produkt jeg var følsom overfor – så det kan være en del af forklaringen. ‘All Mascaras’ tager det hele uden problemer. Når det er smokey-eyes der skal fjernes bruger jeg sommetider 2 vatrondeller, den sidste til mascaraen.

    02/02/2015
  • Det kan du tro jeg kan. Jeg sværger til Origins øjenmakeupfjerner “Well of”. Man putter lidt på en vatrondel, og så kører man forsigtigt frem og tilbage på vipperne. Så skummer den lige så fint op, fjerner al makeup i et snuptag og efterlader huden blød uden hverken at fedte eller udtørre – den er altså bare god!

    02/02/2015
  • Mai

    Jeg elsker Kanebo 38*, men den er jo et h… å fjerne, men jeg har oppdaget at kremrens eller aller helst renseolje faktisk løser den opp slik at det blir lettere å få den av med vann. Vanlige mascarafjernere og Bioderma gjør bare vondt verre her.

    02/02/2015
  • Celina M

    Jeg sværger til The Body Shops Cleansing butter(http://www.thebodyshop.dk/hudpleje/ansigtsrensning/camomile-sumptuous-cleansing-butter.aspx) – Jeg køber den gang på gang, og er endnu ikke blevet skuffet. Det bedste af det hele er den er billig og er drøj i brug – WIN!!
    En vigtig detalje er at købe den der er fast og som, ja – smør og altså ikke den flydende! Den derimod svir i øjnene, fjerner ikke mine makeup og er for mig totalt ubrugelig.
    🙂

    02/02/2015
  • Marie

    I er bare de BEDSTE!! Og jeg ved slet ikke hvad jeg skal starte med at prøve..men det kunne jeg jo næsten have sagt mig selv. Tusind tak for jeres svar!

    Julie + Birgitte: Kylie Jenner er den yngste fra Kardashian-klanen. Og det er meget interessant, for hendes læber er begyndt at vokse helt crazy..og hun påstår det er helt naturligt..så jeg er spændt på hvor de ender. Men jeg kan godt lide hendes øjenmakeup. PS. Og en peen er en…du ved, altså…et mandligt vedhæng eller hvad det snart hedder.

    02/02/2015
  • Maria Nielsen

    Jeg sværger til Pur Bleuet Express Eye Makeup Remover fra Yves Rocher. Den er SÅ god – og jeg gider lige præcis heller ikke alle de ting du nævner. Denne er den eneste jeg har prøvet der klarer jobbet:-)

    02/02/2015
  • Jeg bruger den der med blåt vand fra Matas stribede. Og jeg er kontaktlinsebruger og meget sart med, hvad jeg putter ved øjnene.
    Ps. @Julie – jeg ved heller ikke hvem det er #gammel

    02/02/2015
  • Pernille Sparsø

    Som talt ud af mit hjerte Marie! Bruger også Sensai 38. Spændt på at læse andres tip. Er ikke imponeret over Bioderma til mascarafjernelse… Tak for dit indlæg og god dag 🙂

    02/02/2015
  • Simone Renée

    100 % bioderma!!!! Nemt, smertefrit og bare rent. Du behøver ikke engang vaske efter med vand. Du vil aldrig bruge andet, efter at have prøvet denne

    02/02/2015
  • Christina

    Kan også anbefale Bioderma.

    02/02/2015
  • Marie Bach

    Jeg bruger mandelolie til at fjerne både øjenmakeup og foundation. Det masserer jeg ind i huden og sprayer derefter ansigtet med Avènes thermal spring water. Så behøver man kun én vatrondel; både til øjne og resten af ansigtet.

    02/02/2015
  • Karina Paulsen

    G’morn fra den kolde provins i Jylland 🙂
    Jeg er en af dem som aaaltid tro der er noget bedre end det jeg bruger.
    Med makeup ( mascara ) remover vender jeg heldigvis altid tilbage til L’oreal Eye & Lip, express make-up remover. Det går hurtigt og så er den FANTASTISK billig. Jeg køber den altid til 45 kr i matas. Det bliver da ikke bedre, og jeg kan undre mig over hvorfor man indimellem tror at noget der er dyrt også skulle være bedre :-/
    Og med mascara er jeg lige så trofast ( når jeg ikke bliver ramt af dyrt-er-bedre anfaldene ) L’oreals Telescopic mascara. Jeg har lange vipper men med denne ( 100kr billig ) mascara bliver vipperne lige liiiidt længere.
    Go’ mandag til dig Marie

    02/02/2015
  • Camilla Larsen

    Biodermas rensevand – den er et hit! 😀

    02/02/2015
  • Linda

    Jeg bruger øjenmake-up-fjerner fra Helena Rubinstein, men skal have fundet en ny, da man skal gnide en del for at få mascaraen af.. For at være helt ærlig, så ender jeg tit med bare at sidde og hive mascara af med neglene :-/

    02/02/2015
  • Marie-Louise Jønsson

    Hej jeg bruger “alt-i-en ansigtsrens” uden parfume fra Matas egen serie med striberne. Den er lyserød. Den bruger jeg kun til at tage øjenmakeup af med og jeg synes den er god og svier ikke. Jeg tror mange gange når det svier at det er ligeså meget fordi man får det gamle mascara, som man tager, ind i øjnene, som det er makeup fjerneren der gør det 😉 ml

    02/02/2015
  • Julie

    Jeg er tilsyneladende så gammel, at jeg ikke engang ved, hvem hende Kylie Jenner er. Eller hvad en peen er. Nå, men jeg fjerner mascara med kokosolie. Det er ikke skrapt på nogen måde, men det er nok for fedtet for din smag. Jeg synes, det er ret let at tørre af, så det er ikke sådan noget, der bliver siddende og er fedtet i dagevis – som for eksempel Biotherms gode og drøje, men virkelig fedtede øjenmakeup-fjerner.

    02/02/2015
  • Tina Irene Povlsen

    Min kommentar hertil er min 3 i 1 fra Plasir, som jeg synes gør det ganske godt uden besvær, hiven og trækken i de sarte øjenomgivelser. – Nedenstående kommer så lige det skriv, som jeg lovede dig herinde på bloggen. – Tak for en skøn januar. 🙂

    j Anette
    Sender lige en tak for sidst (22.11.15) af denne vej. – Du så jo som vanligt brændende godt og frisk ud, og leverede skønne tips krydret med humor, passion og din dejlige personlighed.
    Jeg var bare så vild med dit dress denne aften. Skulle du blive træt af din smukke jakke, så tænk lige på mig inden du sælger, sender til genbrug eller andet. Den var bare så eminent. – Er den ny? – Hvis ja – Hvor har du så erhvervet skønheden henne? – 🙂
    En smuk ny måned til dig og dine.
    Kærligst Tina 🙂

    02/02/2015

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.