Hot trend coming up + afsked med sorte rande #2

DPRESS(180x240)Cosmopolite_FallLook2015_Multilangues_V2.indd

En anden grund til for meget mørke under øjnene er koks i pigmenterne, som hurtigt sætter sig i brune, ujævne plamager. De forværres af allergi som eksempelvis høfeber, ligesom sol altid virker som fremkaldervæske på slumrende pletter. Løsningen er (rigtig gættet) solbeskyttelse og så ellers hudpleje med eksfolierende frugtsyrer – hvis der vel at mærke er tale om overfladiske pigmentpletter. Gerne i et vekslende forløb med A-vitamin, som får hudcellerne til at makke bedre ret, så de ter sig sundere og friskere (fordi omsætningen af overfladeceller øges).

SÅ DERFOR: Husk tuben med SPF, solbrillerne og måske concealeren (Dior har netop lanceret et hit af en ny concealer: 2-in1 prime & conceal, som jeg anbefaler dig at få en prøvevisning på i Magasin eller Matas).

PS + EN HOT TREND: Der er Bioeffect-vindere på @beautyspace (hvis du endnu ikke har set det). Derudover er der lige om lidt en (også på Instagram) afsløring af tidens hotteste hudpleje-hype. Noget, alt fra Gwyneth Paltrow til mange hudlæger og kemikere  er lidt oppe at køre over. Og med god grund. Stay tuned.

21/08/2015
Afsked med sorte rande #1
25/08/2015
Alle taler om det her. Også hudlægerne

Kommentarer

  • Christina kragh

    Jep det var det jeg mente vidste ikke der var forskel på mælkesyre og mælkesyrebakterier. ….okay men så den nye fra Elisabet arden er der mælkesyrebakterier i ? Eller er jeg helt tabt haha og dur det at bruge den under AHA og bioeffekt,?

    29/08/2015
  • @ Carina C – Helt enig – jeg vil skrive om det. Tak fordi du deler.

    Stor hilsen Anette

    27/08/2015
  • @Christina K – Ja, du kan se INCI her (både glykol- og mælkesyre går under AHA, altså frugtsyrebetegnelsen. Men der er ikke mælkesyrebakterier i, som måske var det du mente). Stor hilsen Anette

    Water, Glycolic Acid, Lactic Acid, Algae Extract, Glycerin, Calcium Ascorbate, Sorbitol, Tocopherol, Vaccinium Myrtillus Extract, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Citrus Auranium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Xanthan Gum, Biosaccharide Gum-1, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Potassium Hydroxide, Fragrance

    27/08/2015
  • Carina C

    Jeg havde ingen anelse om, jeg manglede D-vitamin, (- og da slet ikke 25%), pga. jeg havde undgået sol. Jeg prøvede at slippe af med hyperpigmentering med SPF 50, selvbruner osv. Det blev opdaget ved et tilfælde, da en Dermatolog tog en blodprøve.
    Alle der kunne være i samme situation, bør vel få en henvisning hos lægen og lige blive tjekket. D-vitamin mangel kan være alvorligt.

    27/08/2015
  • Christina kragh

    Altså er der mælkesyre i haha el hvad ?

    26/08/2015
  • Mette

    Kære Anette

    Jeg følger dig på insta, din blog ( ikke hver dag men et par gange om ugen ) og elsker din jordnære tilgang til alt der kan vedligeholde os 🙂

    Jeg er 51 år, plejer min hud i faste rutiner, men er begyndt at miste vipper. Om de knækker eller falder af, har jeg ikke spottet, men ind i mellem er et lille område på øjenlåget ”rippet” for vipper.

    Har du et ( eller en håndfuld ) gode råd ? Mine vipper er ikke kraftige, men har altid være lange.

    Kh Mette

    26/08/2015
  • Celestine

    TAK Anette – som altid er du min redning i nøden. Nilens jord serum er købt. SPF 50 er dagligt inventar, Ole H tager jeg med hjem i kufferten – og BioEffect.. BioEffect står får enden af min regnbue en dag. Tak for hjælpen:)

    26/08/2015
  • @Christina – korrekt. Det er det vi samlet kalder AHA eller på dansk frugtsyrer. Den er fin.

    Stor hilsen Anette

    26/08/2015
  • Christina kragh

    Anette der står den indeholder mælkesyre og glukolsyre? Flere steder på nettet hvor den forhandles

    26/08/2015
  • @ Celestine – Du er altid velkommen til at smide beautybomber. Aften: OH Invigorating Night Gel evt. toppet med Bioeffect, når budgettet tillader. Dag: Nilens Jord Serum toppet med solbeskyttelse og din hud vil være glad.

    Stor hilsen Anette

    26/08/2015
  • @ Christina Hansen – jeg er helt med på, hvad du siger og er heller ikke fan af kapslerne. Til gengæld er jeg helt vild med den effekt som Superboosteren har under min BB-creme. Så for mig er det en pre-makeup fugtprimer med ekstra fordele. Og vi er ikke ude i nogen ‘slippery’ følelse. Stor hilsen Anette

    26/08/2015
  • Celestine

    Aneeeeetteeee!

    Jeg er fucked! (Ja, undskyld mit sprog – men det føles altså sådan..). Nu har jeg brugt de sidste 3 timer (No shit..) på at trawle BS igennem for gamle fifs, dine ‘foretrukne’ og absolutte go-to’s.

    Jeg har brugt min BP Clinical Super3 Booster op (well, næsten – det er vigtigt at være på forkant) og tænker at jeg på råd fra en klog huddame (gæt selv hvilken) vil forsøge mig med frugtsyre om aften for en (afvekslingens) stund. MEN, hvad i alverden skal jeg gå med? Jeg kan se at du anbefaler Danish Skin Care Smooth Skin Treatment – men er bange for at at den bliver lidt for skrap til min sarte-rosacea-tendenserende hud.

    Så kan jeg se at du selv bruger yndlings-Ole (Invigorating) og eftersom jeg stikker til US om en uge, kan jeg jo lige så godt hamstre den med hjem i tasken, når jeg alligevel er derovre. Men.. Er den også ‘god nok’ når nu jeg ikke kombinerer den med BioEffect (som jeg har et crush på, men som pt er liiiiiige over mit hudpleje-budget, når nu der lige straks er 4 uger i US på programmet)? Og hvad med Environ? Er det bedre?

    Du kan godt se at jeg er lidt forvirret her. Iøvrigt tænker jeg også at forsøge mig med Rønsbøl FaceMist samt Nilens Jord serum – men jeg kan ikke finde ud af om det er dobbeltkonfekt. Og undskyld min lange stil – jeg har prøvet at gøre fodarbejdet for ikke at bombardere dig med det samme spørgsmål som du har fået tusind gange før – men jeg er bare en anelse på bar bund her.

    PS jeg lovede at give en melding på BP SB3 Booster (Clinic). Den er bomben! Min mor sagde forleden at min hud så så flot og glat ud – det var nok for mig; jeg er solgt!

    Roger – og tak for din hjælp; det betyder mere end du aner!

    25/08/2015
  • @ Christina K – JA, den bruger jeg også under Bioeffect. Den indeholder frugtsyrer (ikke mælkesyrebakterier). Stor hilsen Anette

    25/08/2015
  • Jeg har haft solbriller på så meget, at jeg har ‘lyse solbriller’ på huden nu…
    Den Dior stick ser spændende ud. Den må jeg kigge nærmere på, når jeg har brugt min anden concealer op 😉 kh. Birgitte

    25/08/2015
  • Christina hansen

    Tak for de nyttige oplysninger!
    Allermest den om silikonen.
    Jeg kan til nød gå med til lidt af den, når bare det er i make up, som jeg ikke har på dagligt. Eksempelvis YSL’s Touche Eclat Blur Perfector, som jeg elsker.(Jeg er nemlig hverken til farvede foundations eller pudder.)

    Men når det kommer til hudpleje, ser jeg ingen grund til at hoppe på netop silikone-holdige produkter, når der er så meget andet at vælge imellem. Heller ikke til dagsbrug.
    Bevares, jeg har da prøvet f.eks. EA’s Capcules (..eller noget i den stil) og de var da gode. Ret skøjtebane-glat og fedtet fornemmelse til at starte med, men alligevel ret ok, når det er trængt ordentligt ind.
    Men alligevel. Jeg er ikke helt glad ved tanken.

    25/08/2015
  • Christina kragh

    Ole H invigorating night treatment indeholder den ikke også mælkesyre egentligt ? Så desværre ikke go morgen Danmark så håber du uddyber nærmere her 😉 nå ja dur den fra Ole som frugtsyre under bioeffekt? Er løbet tør for den fra akedemi klinikken

    24/08/2015
  • Anette Kristine Poulsen

    @ Carina C – 1000 tak for et utrolig vigtigt og godt indspark. Må jeg spørge, om du havde mistanke om, at du manglede D-vit? Eller hvordan?

    Stor hilsen Anette

    24/08/2015
  • Anette Kristine Poulsen

    @HeLene – Det må være skønt at være Dior med den slags kunder: ‘Jeg vil gerne have alt fra Dior’. Lad mig vide, hvad du synes.

    @Christina – Glæd dig.

    @Christina Hansen – Åh, det lyder godt, at du er på Dr. LaPrins toner. Den er jo fyldt med niacinamid (B3) også, så jeg synes virkelig, den er et hit. Den anden er fra Elizabeth Arden og den kommer til DK i næste uge – indeholder silikone, så derfor bedst til brug om dagen, hvis du spørger mig.

    Stor hilsen Anette

    24/08/2015
  • Anette Kristine Poulsen

    @ Sidsel SA – Det er et godt spørgsmål! Vekslingen kan være som det passer din hud bedst. Personligt kører jeg typisk en måned med A-vit, så frugtsyrer, så A-vit ingen. Men andre gør det samtidigt. Hvis du har et zoomspejl kan du følge med i hvordan din hud reagerer. A-vit er bedst til natbrug. Stor hilsen Anette

    24/08/2015
  • Sidsel SA

    Når du skriver veksle mellem frugtsyre og a-vitamin, mener du så den ene om dagen og den anden om aftenen, eller en periode med én også skifte. Tak for en fremragende blog.

    24/08/2015
  • Carina C

    Ang. solskader har jeg tendens til hyperpigmentering, – derfor har jeg undgået solen, brugt SPF 50 og selvbruner, men nu har en blodprøve vist, jeg mangler 25% D-vitamin.
    Det kom bag på mig, for jeg spiser nogenlunde sundt, tager Logo Vital osv.
    Min læge har sendt mig på apoteket efter et tilskud, men jeg vil gerne opfordre alle andre, der også har
    undgået solen til lige at blive tjekket.
    Carina C

    24/08/2015
  • Christina hansen

    Dejligt, at se dig i tv i dag.
    Især når du har sådan nogle lækre sager med. Jeg veksler lige for tiden mellem 2 tonere fra Korea, som jeg er suuuper glad for.
    Dr. LaPrin’s Antioxidant Boosting Toner og Aloe BHA Skin Toner fra Benton ( med snegleslim…)
    Ja, man har vel hørt efter i timen!

    Og har man først prøvet en toner/essence/hydrator/fugtundertrøje – ja, kært barn har mange navne – så er man hooked! Der er no turning back, jeg siger det bare.

    Så nu kan jeg jo nærmest ikke vente med at komme i nærheden af den hypede Dior toner, også med mælkesyrebakterier, som du havde med i studiet. Kan du sige noget om hvornår, den lander i DK? Og skal man mon også skrives op til den her hjemme?
    Det har du måske lige sørget for…? Haha!!

    24/08/2015
  • HeLene

    Haster over til insta og videre til maga efter dior, jeg knuselsker den der emballage med knoppen på. Jeg har mascara men jeg vil gerne have alt, fra dior =)
    God mandag og tak for alle gode ideer til mine mørke rande!

    24/08/2015
  • Christina kragh

    Den må jeg lige lure i morgen

    23/08/2015

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.