Hun fik elevatorblikket

251217040511

Under et pressemøde med en kemiker fra Origins kunne jeg ikke la’ være med at give damen elevatorblikket. Meget ucharmerende, og det var da også bare ned til hænderne (men alligevel), for NØJ, hvor var hendes hænder bemærkelsesværdig pæne. Tydeligvis helt bløde, fugtmætte og uden én eneste solplet. På spørgsmålet om, hvad hun gjorde, lød det: ’Jeg har siden konfirmationsalderen konsekvent husket mine hænder med det samme, som jeg smører i ansigtet’.

På GO’ Morgen Danmark denne uge handlede det også om at give hænderne en ansigtsbehandling. For de – hænderne – er bagud på point fra start med en pergamentagtig tynd og fedtfattig hud på håndryggen. Så pas på dem.

Tre tips:

• Natmasker boomer i øjeblikket – vælg en med søvndyssende lavendel og god fugtforsegling. Brug den på håndryggen (det er SÅ meget mere enkelt end det gamle tip med sovehandsker).

• Vådt, afkølet kaffegrums tager fiskelugt, eksfolierer let og gør hænderne bløde takket være kaffeolien. Eneste ulempe: Kaffegrums egner sig ikke til håndtasken.

• Vi husker, hvad vi ser – så hav lækre vaskesæt stående ved alle håndvaske i dit hjem.

SNUP TIPPET: Der er en lille lækkerhed med dagens bogkøb i dag. Det foregår HER.

21/09/2015
Mille Dinesens beauty-hylder
24/09/2015
Sig vi ses. Om præcis 10 dage

Kommentarer

  • Pernille Sparsø

    Tusind tak @HeLene for de gode råd. Og naturligvisog dig kære Anette 🙂

    25/09/2015
  • Anette Kristine Poulsen

    @ Pernille S – Åhhh ja, det har været barskt for de hænder. For mig virker det ALTID at give hænderne samme behandling, som ansigtet får, og så også gøre, som jeg kan se @HeLene gør: Have tuber flere steder i huset inkl. tasken.

    Stor hilsen Anette

    25/09/2015
  • Anette Kristine Poulsen

    @ Lone Donkjær – Jeg vil ikke anbefale dig ét af mærkerne, for de er begge rigtig gode. Environ er jo A-vitamin specialist og rigtig dygtige til at oparbejde at huden får stor glæde af A-vitamin og pHformula er især gode til syrer. Og du kan evt. forsætte med de gode syrer fra pHformula og så toppe med Avitamin fra Environ.

    Stor hilsen Anette

    25/09/2015
  • Anette Kristine Poulsen

    @ Ann-Katrine – jeg kan i hvert fald give dig en email adresse: go@tv2.dk, som er på Go’ Morgen Danmark. De vil kunne give dig et link til produkterne. Håber det hjælper.

    @ Jimmi D – Det gør jeg ofte i vinterhalvåret fordi jeg er vild med kokosindholdet og det at den køler en anelse.

    @ Louise – Du skal ikke bruge et bestemt renseprodukt, men det, som du har det bedst med – som du allerede er glad for i forvejen. Under ‘Anette anbefaler’ kan du se nogle af mine forslag.

    @ Pia K – Der findes masker til hænderne, men den jeg havde med er faktisk til ansigtet. MEN fordi den indeholder silikone er jeg gladest for den til hænderne.

    Stor hilsen Anette

    24/09/2015
  • Lone

    elisabeth Arden er også i mine overvejelser – men om jeg skal blive ved pH formula

    24/09/2015
  • Lone Donkjær

    Hej Anette Kristine
    Jeg står i et dilemma og håber du har lyst til at give dit besyv med og vejlede mig.
    Jeg har det sidste år brugt PHformula og fået deres behandlinger hos kosmetolog.
    Det har gjort underværker for min hud – acne ar, pigmentforandringer og solskader er mindsket og givet fin ensartethed.
    Har nu hørt meget godt om Environ.¨
    Hvilken af de to mærker vil du anbefale mig ?
    Jeg er 43 år.
    Venligst Lone

    24/09/2015
  • HeLene

    @pernille sparsøe
    Et råd er at anskaffe flere tuber creme og sætte/lægge dem alle mulige steder, i køkken og bad, på skrivebordet, i håndtasken (råd fra hende som tager en spand med ting med, kan man måske ikke tage alvorligt?) og ved vaskemaskinen og printeren med flere steder.
    Så kommer det af sig selv, fordi du ser cremen overalt! Hvis du synes det er mange cremer husk at det også kan være noget ansigts creme eller bodylotion, som du alligevel har stående, det er det med at have det stående overalt der virker! Og så en fed en lige ved siden af sengen!

    23/09/2015
  • Pernille Sparsø

    På min arbejdsplads er håndhygiejne i højsæde. I mange år var det skrubben med sæbe, efterfulgt med skylning i Rodalon. Hård kost for de stakkels hænder kan jeg godt betro dig Anette! I de senere år har håndspritten med indbygget gel vundet indpas på sygehusene, og det har virkelig gjort en forskel for mine hænders blødhed. Men skaden er desværre sket, og nok uoprettelig. Hertil kommer pigmentpletter i stor stil. Også fortidens synder i form af soldyrkning. Nu bruger jeg solcreme og havehandsker. Men flittig med fede cremer er jeg ikke. Du har med dit indlæg skubbet lidt til min bevidsthed, så nu vil jeg forsøge at implementere håndcreme i mine daglige rutiner. Eller forsøge…!

    23/09/2015
  • HeLene

    Det er et godt tip at bruge fodcreme til hænderne, fik det før et par år siden af en veninde og det virker super, hvis man vil have mere cremet konsistens og dybere virkning end håndcremer har. Jeg kan lide cosborgs fodcreme til hænderne, den dufter af mint, frisker fint op, men er måske ikke for alle.

    Solfaktor til hænderne har jeg været flittig med, dessværre har jeg ikke været så god mod mine underarme, så der har jeg solskader, men ikke på hænderne. Heldigvis er det nemmere at gemme arme end hænder, i en langærmet trøje.

    Det med “Kaffegrums egner sig ikke til håndtasken.” synes jeg var sjovt, fordi min man bruger tit den at jeg har med everything but the kitchen sink i min håndtaske, så nu kommer jeg at sige, nååårhh nej, men jeg har heller ikke kaffegrums, om end det ville været supergodt… Måske skulle jeg tage alle mine beauty products, det extra par skor, håndvasken, kaffegrums OG fodcreme med?
    (kender I det når håndtasken i virkeligheden er en spand, med overlevelseting for 14 dage?)

    Har du et tip om hvad kunne hjælpe mod de solskadede (oversiden af) underarme? A-vitamn? Tænker måske BP scars and stripes? Eller har du et andet forslag, og kan huden på kroppen påvirkes og forbedres som ansigtet?

    Husker jeg læst et sted at en del ting, dybere peelinger/syre etc, slet ikke fungerer på kroppens hud. Men måske er det forkert?

    23/09/2015
  • Anette J

    Apropos håndpleje. Min trøstepræmie fungerer fint som håndcreme. Tak, Anette

    23/09/2015
  • Lene Jespersen

    Uha, jeg tænker en serum med rigtig god fugt, og hvis man kan ønske sig mere, er det en serum til mine linier ved kæben, der tænkte jeg a-vit. Serum, jeg har A-vit. Gel fra Environ, men er det nok? Skifter mellem A-vit. creme, frugtsyre, og selvfølgelig EGF serum…. Kunne det være fugtserum om morgenen og A-vit. om aftenen? Tak A

    23/09/2015
  • Pia K

    Hej Anette
    Dagens dumme spørgsmål: Når du nævner natmasker, er det så deciderede natmasker til hænderne, eller er det natmasker til ansigtet, som så “bare” smøres på hænderne?
    I øvrigt et super relevant emne at tage fat i 🙂
    Kh Pia

    23/09/2015
  • Louise

    Hej Anette.
    Jeg er virkelig begejstret for din blog og finder den meget lærerig.
    Jeg har et spørgsmål, der ikke handler om hænder. Jeg er 22, har normal til tør hud i ansigtet, og er på SU. Jeg har fået en Clarisonic ansigtsbørste, og jeg forudsiger, at jeg husker at rengøre mit ansigt hver aften pga den. MEN: Hvad skal jeg bruge af renseprodukt sammen med børsten? Jeg håber, at du kan hjælpe mig. Med venlig hilsen Louise

    23/09/2015
  • Anette Kristine Poulsen

    @ Lene Jespersen – Nilens Jord har den gode hyaluronsyre + peptider. Du vil også få glæde af Lings fugtspray toppet med en A-vit gel fra Environ med A-vit-estre, som kan bruges om dagen (er ikke lysfølsom). Rudolph Cares serum er også en rigtig fin fugtundertrøje – men jeg ved ikke, om det er en specifik effekt, du går efter?

    @ Viola – Frugtsyrer gør det at de øger penetrationen af det du efterføglende smører på. Det rækker med den tid, det tager at børste tænder. Dertil kommer, at der jo er produkter BÅDE med frugtsyrer og andet i, så det med 20-30 min har jeg ikke stødt på. Generelt, når man lagrer hudpleje, at det en god idé lige at lade hvert lag ‘synke ned’.

    Stor hilsen Anette

    23/09/2015
  • Lene Jespersen

    Hej Anette Jeg har et spørgmål jeg håber du vil hjælpe mig med.. Jeg står og mangler en serum – Jeg har brugt Nilens Jord. Hvad vil gøre bedst lige nu, Nilens Jord serum, A-vit. Serum eller har du andre gode bud?
    Jeg bruger stadig med glæde fugtigheds spray fra Ling. Kh Lene

    23/09/2015
  • Jimmi Dyrnes

    Bruger du Tromborgs fod creme til hænderne?

    23/09/2015
  • Ann-Katrine

    Kære Anette. Jeg når desværre aldrig at se dine indlæg på Go’morgen Danmark, da jeg altid møder tidligt (er ude af døren inden kl. 7). Jeg har desværre heller ikke mulighed for at se udsendelserne på TV Play. Det er jeg selvfølgelig rigtig ærgerlig over. Jeg ville derfor spørge dig, om du ikke kunne overtales til at remse de produkter op som du præsenterer/anbefaler i udsendelserne fra gang til gang? Det er nemlig ikke altid lige til at se ud fra dine screenshots/fotos herover. Pft 🙂 🙂 🙂

    23/09/2015
  • Hej Anette.
    Er det rigtigt at man bør vente 20-30 min med at gå videre med sin skøndhedspleje-rutine når man bruger et produkt der indeholder syre?
    Knus

    23/09/2015
  • Anette Kristine Poulsen

    @ Tini – Klog mor!

    Stor hilsen Anette

    23/09/2015
  • Tini Tina

    Hej Anette. Det er et super godt tip til alle. Min mor lærte mig meget tidligt at jeg altid skulle smøre min hænder flere gange om dagen. Så idag har jeg en creme stående ved hver håndvask, og jeg har altid en med i tasken.

    23/09/2015

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.