Årets oversete produkt

Oversete1

Vi har talt for lidt om det her produkt. Både i år, sidste år og måske endda også året før.

Det er nemlig en ualmindelig fin og hurtig vej til at få ekstra glød på måden, der ikke involverer farve. Trods navnet er der mere tale om en ansigtsolie fremfor et serum. Indholdet tæller den lette – og altid hudkærlige – squalaneolie, som er det fedtstof, huden bedst kender fra sig selv. Sammen med masser af smidiggørende E-vitamin og den ihærdige og beskyttende antioxidant resveratrol, som vi bedst kender fra rødvin.

MIT RÅD: Én eller to dråber under din dagcreme er nok til at kaste komplimenter af sig.

Beauté Pacifique Serum Paradoxe, 399 kr.

FOTO JENS PETER ENGEDAL

, ,
23 comments to “Årets oversete produkt”
 1. 1000 tak for alle kommentarer. Kan se, at mange er med på de gode egenskaber i produktet. De mange erfaringer og indbyrdes anbefalinger herinde i kommentarsporet ER GULD VÆRD. SÅ TAK.

  Svar på spørgsmål:

  @Pernille S, for mig har det intet med et serum at gøre. Det er en olie, men en ualmindelig hudkærlig og let en af slagsen.

  @ Henriette J, fortsæt med det, du er glad for. Produktet her skal enten blandes i foundation (en dråbe) eller på lige under. Som en glow-boostende primer.

  @ ZS, åh rosaceaa er svær. Hold dig til de erfaringer, du har gjort dig. For du har helt ret. Olie er sjældent godt. Men squalane fungerer omvendt virkelig for mange.

  @ Selma, er du i behandling hos hudlæge? Hvad bliver du anbefalet i den forbindelse?

  @ Anne L, vi er i mail-kontakt, ikke?

  @ Louise, nix.

  @ Anette G, det du får her er en fugt-forsegling (fra olien). Hvis du har et serum, der giver noget andet, og som du er glad for, så nej.

  Stor hilsen Anette

 2. 1000 tak for alle indspark. Jeg vender tilbage på bloggen søndag morgen. Stor hilsen Anette

 3. glæder mig til jeg skal sidde med min kaffe og læse alle dine anbefalinger igennem

 4. Det er et dejligt produkt. Jeg har haft stor glæde af den til min pænt sarte og tørre hud, som også er ramt af Rosacea. Den lindrer og dæmper rødmen.

 5. Jeg har genkøbt den utallige gange over cirka tre år nu, efter anbefalinger her på bloggen. Min akneramte hud har så stor glæde af den. Selv om aknen kan være svær at behandle, lindrer den så ekstremt meget, og har jeg været væk fra den i lidt tid og bruger den igen kan jeg straks mærke, at min hud falder til ro. Særligt også i sommermånederne hvor solen skinner pga. reservatrol. Helt helt fantastisk, drøj i brug og holder i ca. 4 måneder ved regelmæssig brug. Ahhhhhhh-mazing

 6. Uh min yndlings serum om vinteren! Min hud er afhængig af den om vinteren! Er klart et Must-Have på cremehylden 🙂

 7. Også en fast staple i hudplejen her (40 år). Mærker det straks, hvis jeg i en periode ikke bruger den, når den er opbrugt. Giver nemlig som du skriver en rigtig fin og frisk glød!

 8. Glemte at skrive, at jeg bruger D-Force body creme fra BP, den er så god, giver fugt og blød hud.

 9. Kære Annette, jeg har endnu ikke modtaget sidste uges (4.12.) beautybox. Skal jeg mon bare prøve at være lidt mere tålmodig…?
  HIlsen Anne

 10. Den er jeg stor fan af, jeg har brugt den i lang tid. Den giver min hud glød og gør den lækker.

 11. Kæreste Anette

  Kan man bruge dén på rosacea kinder?

  Bedste hilsner
  Selma

 12. Jeg har lige været i Normal og købt den foundation serum fra The Make Up library som du anbefalede forleden, Anette.

  Den er virkelig fin. Dækker pigmentforandringer og rødme uden den føles som en maske. Let at fordele – jeg blander med min Clarins flydende SOS primer. Praktisk pipette så den er let at dosere. Uden mærkelig duft. Sidder hele dagen. Koster 67,- men føles -og ligner- overhovedet ikke noget så billigt. Ge-ni-alt.

 13. Så dejligt at følge kåringerne – en god opsamling!
  Kan produktet bruges til rosacea ramt hud? Olie er jo ikke altid en god ide. Er ellers meget glad for Beaute Pacifique’s A-vitamin cremer.

 14. Ups… har brugt den som serum… men jeg eeeelsker den 🙂

 15. Den er fantastsk. Vender tilbage til den hver gang og har gjort det i flere år/siden jeg prøvede den første gang. Er glad for den er uden parfume og ikke lugter mærkeligt.

 16. Den er fantastisk!
  Prøver nogen gange at undvære den men det går ikke:)
  Lige købt igen så sent som igår.
  Kan ikke rigtig finde ud af om den er smartest at bruge over eller under Ole H Transform Glow Cycle power serum eller om jeg blot skal nøjes med det ene produkt?

  Virkelig spændende at følge dine kåringer. Tak!:)

 17. Har virkelig meget mod på at prøve den men er der en version uden parfume? Jeg blusser nemlig helt vildt op af parfume

Comments are closed.

Følg på Instagram