Årets serum

Serum1

Prisen går til et fugtmættende ansigtsserum, der giver mere glød. Nemlig Dermalogicas Biolumin-C, som for det første indeholder en god portion stabilt C-vitamin, der i hudpleje bliver kaldt en game changer, fordi den både beskytter, lysner og indgår i produktionen af hudens vigtigste byggesten: kollagen. For det andet er der smart nok tilsat en smule polerende mælkesyre, som virker let peelende, og dermed baner vej for endnu mere glød, mens pigmentpletter vil blegne. Endelig hører det med til helhedsindtrykket, at der er tre kilder til fugtmætning i, heriblandt hyaluronsyre, som sammen med beskyttende antioxidanter og cellekommunikerende peptider gør det til en cocktail, der i menneskesprog vil al hud det bedste.

MIT RÅD: Det er drøje (og dyre) dråber, så spar på dem. Og husk SPF-beskyttelse i dagtimerne.

Dermalogica Biolumin-C Serum

LÆS MERE om Beautyspace kårer årets bedste produkter, og glæd dig til lørdag, søndag og mandag, hvor det gælder ÅRETS SKANDALE, ÅRETS UUNDVÆRLIGE og ÅREST BEDSTE SMØRE.

FOTOGRAF JENS PETER ENGEDAL

,
29 comments to “Årets serum”
 1. Kære Anette,
  Herligt tema hele måneden her, glæder mig til at følge med.
  Er faldet over det brand der hedder Medik8 fra UK, de har også en C-vitamin serum til om dagen. De virker ret professionelle i hele deres tilgang og så er deres priser fornuftige. Kender du til det?
  Deres A-vitamin cremer får også gode anmeldelser på IG. Kan godt lide at de forsøge at skære ned på antal steps både morgen og aften, som jeg hvertfald har en tendens til at ville overgøre. Nå men glæder mig til at høre om du kender til dette brand, og hvad du har af tanker omkring det. Bedste hilsner 😀

 2. @ Mette, umiddelbart er de begge fine. Jeg vil sikre mig, at der ikke er silikone i (du kan se det via INCI, hvor det oftest står anført som dimithicone). Stor hilsen Anette

 3. Jeg overvejer at prøve deres Super –
  eller Fugt Serum i forbindelse med at jeg anvender min Dermaroller. Hvilket sera vil du anbefale her? Tak:)

 4. Dermalogicas produkter virker – har lige fået deres Stress positive Eye lift, fantastisk

 5. 1000 tak for alle gode ord. Jeg er mere end glad. Her kommer svar på et par konkrete spørgsmål:

  @ Tanya, med din nye rutine, så vil du blive glad for listen. Hurra for probiotika.

  @ Eva B, du kan stadig følge ham personligt på Instagram.

  @ Lene, det forstår jeg ikke, hvorfor de to ikke skulle kunne gå sammen. Der er jo ikke A-vit i Serum Paradoxe, men derimod masser af squalane, som vel hjælper den anden A-vit (i cremen) sådan lidt transportagtigt. Prøv at bede om en uddybning, for den vil jeg også gerne høre.

  @ Martina, Det kan du fint. BHA er anti-inflammatorisk.

  @ Charlotte, jeg skal prøve at smide et par ekstra ord ind. Men brug endelig op af det du har. Dette serum løber jo ingen steder.

  @ Irma, det kommer desværre ikke til at ske. Hverken med priser, rabatkoder eller noget i den retning. Det er en kåring af årets bedste, og det andet bliver for reklameagtigt.

  @ Camille, ja, det kan du tro.

  @ Mette, Ecooking har fine sera, men de har jo seks forskellige mener jeg. Så hvilket et tænker du på?

  Stor hilsen Anette

 6. Hvad er din mening om Ecookings, lidt mere prisvenlige serums, sat op imod den du nævner her fra Dermalogica.
  Vil du anbefale deres serums, som et muligt alternativ?

 7. Fantastisk ide det her Anette. Jeg forudser også at det bliver dyrt, fordi jeg sikker bliver fristet af en hel del! Har lige købt Biolumin-C hos Nice Hair til 669 kr.

 8. Jeg vil blive så glad, hvis du vil smide et par faktaboks-ish ord om, hvordan produkterne anvendes bedst (morgen/middag/aften, over/under/imellem, for evigt eller to uger osv.) hver gang du skriver om de forskellige ting. Jeg er nemlig en knold til at begrænse mig og køber for meget, jeg ikke bruger. Det går bedre, når jeg kan gennemskue, hvordan de forskellige bruges, og hvad jeg så allerede har til det, som den nye dims kan.
  Det ønsker jeg mig til jul ✨❤️
  …og nu køber jeg den

 9. Den lyder lækker ☺️
  Kan man bruge et salicylsyre produkt under den, eller skal man kun bruge den når der er mælkesyre i?
  Bruger pt. salicylsyre med Rudolph Cares serum ovenpå.

 10. Hej Anette. Lige er spørgsmål til et andet serum. Jeg har Beaute Pacifiques Submersive Serum Paradoxe, som jeg i øjeblikket kun bruger under min dagcreme. Jeg er ret glad den og kunne godt tænke mig at bruge den under min natcreme også. Her bruger jeg dog Beaute Pacifiques Creme Metamorphique og har fået at vide at det ikke går at mixe de to sammen. Vist pga. cremens indhold af A-vitamin. Er dette korrekt og kan du forklare mig hvorfor?

 11. Du er mig en dyr dame Anette, men det er fantastisk at følge dig og denne står der mit navn på.
  TAK Og god weekend

 12. Ja, den C vitamin fra Dermologica har jeg osse luret på længe. Den er bare liiige lidt over et studiebudget. Måske den kunne finde ned i en book’ n beauty
  Årets skandale…Den tror jeg godt, at jeg kan gætte. Har man hørt noget om, hvordan den stakkels mand har det nu?

 13. Jeg har netop købt Esses Probiotic Serum fordi jeg gerne ville introducere mere probiotika i min hudpleje (har en Aurelia natcreme (Cell Revitalise Night Mousturiser) som jeg er rigtig glad for, trods en lidt mormor-agtig duft af tørrede blomster). På ingredienslisten er dog mest en masse (gode, bevares) olier og så selvfølgelig de probiotiske ingredienser, men næste gang tror jeg valget må falde på din anbefaling her. Det lyder som den helt optimale sammensætning!

  Skøn idé med denne liste!

 14. Jubiiii 🙂

  Fik en prøve af netop dén serum sidst jeg købte Dermalogicas rensemælk og har nu afprøvet den i en uge (kun morgen) og må overgive mig. Den har virkelig gjort en forskel. Min hud (50 år+) er blevet fin, blød og fået noget glød. Den skal jeg helt sikkert investere i.

  Nå, glæder mig til at høre om de 23 andre vindere 🙂

 15. En – to – tre…. solgt til.. 🙂 lyder så dejlig, den må bare prøves.

 16. Spændende produkt, som jeg tror kommer på ønskelisten i år 🙂 Jeg ville dog sige, at man bør bruge SPF også hvis man bruger den som natserum kun. Men det er der måske flere meninger om 🙂

 17. Yes, perfekt, den har jeg brugt i 3 mdr nu og jeg ELSKER den 🙂 godt valgt. Hvad ville være en god dagcreme til denne serum? Her snakker vi til aldrende hud +50 mvh. Sanne

 18. Hvorfor skal man huske SPF-beskyttelse ovenpå i dagtimerne – jeg troede det havde noget med A-vitamin at gøre?

  Og super tema med kåring af “Årets…” – jeg glæder mig til at se vinderne 🙂

 19. Den må prøves når mit “mindre” lager er opbrugt 🙂
  Ha’ en fantastisk weekend

Comments are closed.

Følg på Instagram