Årets vigtigste farve

Rigtig godt nytår.

Inden vi for alvor tager hul på 2019, så kommer der en hurtig appetitvækker. Nemlig en af årets vigtigste farver.

For står det til farveeksperterne hos Pantone, så bliver lys koralfarve en af de mest betydningsfulde nuancer. Mulighederne er mange – lige fra at dyppe håret i det glade pantonenummer (16-1546 helt præcist) til at male munden den koralfarve, som makeupartister kalder klædelig på tværs af alle hudtoner. Ifølge Pantone symboliserer farven optimisme – for mig er det en oplagt mulighed for at bevæge sig ud af komfortzonen af nude. Læbestiften fra Aveda i farven papaya rammer farven.

NB: Om et lille døgn gælder det de ting, vi roligt kan sige farvel til. Og de ting 2019 vil berige os med på skønhedsfronten.

,
20 comments to “Årets vigtigste farve”
 1. Så du tænker 2 serum ? 2 x A vitamin …..ordenary A vitamin så Rudolph care serum og så til sidst min super 3 booster kh Christina

 2. 1000 tak for alle gode ord. Her er konkrete tilbagemeldinger på spørgsmål:

  @Lotte Munk, det vil jeg SÅ gerne høre mere om. Alt om. 1000 tak.

  @ Christina Kragh, jeg ville også tage serum først, men du får så ikke den helt hudtætte kontakt i forhold til A-vit. Det kan løses ved at bruge et tyndere A-vit serum under Rudolph serummet, fx. fra The Ordinary.

  @ Maria Johannsen, prøv at gribe fat i aveda.dk, som er dem, der har leveret billedet.

  Stor hilsen Anette

 3. @ Tanya – det er overhovedet ikke et svært spørgsmål. OG super relevant. Det er fra ikke-truede spise-hajer (jeg har set dokumentationen).

  Jeg vender tilbage på bloggen mandag med svar.

  KH Anette

 4. Godt nytår til dig og alle de andre læsere!
  Anette, jeg har et – måske svært – spørgsmål: Jeg har nu brugt Beauté Pacifiques La Forte-kosttilskud i en måneds tid, og synes at jeg kan se tydelige forbedringer i min hud (den fremstår mere plump, simpelthen). Men! Det bekymrer mig at produktet er lavet med hajbrusk. Flere hajarter er truede, så det strider mod generelle principper om bæredygtighed og etik. Hvad er dine tanker om det? Hvad siger Beauté Pacifique selv?

 5. Hej Anette Jeg har lige fået Rudolph care serum og super 3 boost A vitamin ….Nu er jeg pludselig kommet i tvivl om hvilken rækkefølge jeg skal bruge dem i ? Normal ville jeg jo mene A vitamin skulle på som det første men super 3 boosteren er jo rimelig crem agtig og derfor giver det mest mening at bruge serum først er jeg helt gal på den hahaha kh Christina

 6. Rigtig godt nytår til dig og dine kæreglæder mig til at følge alle dine skønne tips i 2019 ❤️Den bedste beauty blog ever❤️

 7. En dejlig farve, tak for tippet og velkommen tilbage.
  Mange ønsker om et rigtig godt nytår til dig og de dine!
  <3

 8. Ikke ringe at koral er tilbage. Altid været yndlingslæbestiftsfarven!
  Godt nytår 🙂

 9. Hej Anette
  Godt nytår!
  Åh, blev helt glad…..du er tilbage!
  Skøn skøn farve, jeg har været så glad for koralfarvet i flere år.
  Glæder mig tilbragt følge dig i 2019.

 10. Hej Anette
  Godt nytår:0)
  Mit nytårsfortsæt eller nej, noget jeg altid ønsker mig er naturlig lækker sund hud. Herunder også naturlige let fyldige bryn. Og nu har jeg faktisk været nede og få lavet stamcelle behandling af bryn, det skulle få hårene til at vokse. Jeg holder dig underrettet om resultatet hvis interesse?

  Mvh. Lotte

 11. Godt Nytår! Og sikke en skøn farve. Nu lugter det allerede af forår;-)

 12. Et godt og lykkebringende nytår til dig og familien.
  Tak for opslag på din fantastiske blog, jeg læser med stor interesse.

  Spændende farve, den skal da studeres nærmere

Comments are closed.

Følg på Instagram