Advarsel: Det her koster en kop kaffe

FBann

For her kommer en praktisk guide af et beauty download, der med hudlæge-indspark og videnskaben i ryggen forklarer, hvorfor huden huller til. Og måske vigtigere: Hvordan du tager kontrollen tilbage, når det gælder din hud.

Med forslag til rækkefølge, produkter og en sondring mellem, hvad du selv kan gøre derhjemme, og hvad de professionelle kan stille op for dig.

Hent hele herligheden HER.

VELKOMMEN I BEAUTYSPACE-BUTIKKEN, hvor du finder bøger, foredragsbilletter og hands on-guides.

@beautyspace på INSTAGRAM

14 comments to “Advarsel: Det her koster en kop kaffe”
 1. Hej igen – følger dine råd – har købt og bruge én gang: Ecooking’s peelmaske. Jeg har karsprængninger på kinderne og synes, at de blev mere synlige efter masken. Kan det være rigtigt? Har bestilt Skin Power Treatment og vil bruge den FØR Beaute Pacific’s A-vitamin-creme (aften).Er det måske for hård kost for min hud? Andet jeg kan gøre ift karsprængninger? Tak for dine ALTID fine svar

 2. Hej hvordan downloader jeg denne bog/blad, har betalt????
  God påske

 3. 1000 tak for alle ord. Lige et par konkrete svar på spørgsmål:

  @ Mathilde Kathrine, SPF 15 rækker fint i DK. Jeg ville vælge Emulsion i forhold til indhold og din hudtype.

  @ Pernille S – Åhhhh, jamen ER den ikke fin. Går også an som cremerouge.

  @ Rie – du fik direkte download tilgang, da du købte. Har du styr på det? Ellers skriv igen.

  @ Trine, det er du bestemt ikke.

  Du skal have fat i en BHA lotion (fx Skin Power Treatment fra Danish Skincare), som du topper med din A-vitamin creme (den du allerede har). Dette er smart at gøre om aftenen. Om morgenen, hvis din hud tåler det så igen: BHA, efterfulgt af fugt (her ville jeg bruge din ANR fra Lauder og så en oliefri fugtcreme med SPF, fx Murads Oil Free SPF 30).

  Derudover kan du fint bruge en peel maske et par gange om ugen med frugtsyre.

  Giver det mening?

  Stor hilsen Anette

 4. Ups, glemte lige at tilføje at jeg – altså i en alder af næsten 60 – stadig har fedtet t-zone. Og derudover – fy-fy – har været flittig soldyrker i mine unge år – man vidste ikke bedre. Bruger nu ALTID solbeskyttelse og dyrker nu ikke solen i nær så høj grad som tidligere.

 5. Én gang til for Prins Knud ….. Hej Annette, er meget flittig læser af alle dine tips – og er altid begejstret. Har lige købt pdf’en om “porer”, men ….. bliver alligevel i tvivl og forvirret. Kunne godt tænke mig en helt personlig guide. Jeg er 60 lige om lidt (gys). Har altid interesseret mig for hudpleje og gør det stadig. Jeg har forstørrede porer på næse og lidt ud på kinder, og ville meget gerne gøre noget ved det. Bruger til daglig rens og mist fra Ecooking, EL Advanced Night Repair om aftenen, efterfulgt af Ecooking natcreme. Ole Henriksen Truth Serum om morgenen efterfulgt af en C-vitamin dagcreme. Kan jeg forstætte med disse produkter, men måske med Beaute Pacific A-vitamin booster om aftenen EFTER Advanced Night Repair og FØR natcreme? Og så måske supplere et par gange om ugen med Ecooking’s peel?? Er det nok eller skal jeg også bruge BHA/niacinamid serum?? Og hvis jeg skal, hvilket produkt er det så, jeg skal købe og hvornår/hvordan skal jeg bruge det (før/efter). Håber ikke, det er tossede spørgsmål, men jeg vil så gerne forstå det hele. Har også din bog, som jeg læser flittigt, men ….. jeg er åbenbart lidt gumpetung 🙂 TAK for svar

 6. Tak for kaffe;-)
  Du kan altså noget med overskrifter der fænger!
  Har læst din lille mini-guide. Den er rar at have ved hånden fra tid til anden.
  Undrer om en kosmetolog kan få bugt med noget som minder om en hudorm, omend den er ganske hvid! Den slags har sikkert et navn! Hverken A-vitamin creme, AHA eller BHA har effekt…
  Nå, men det er jo ikke verdens undergang, bare lidet flaterende!

  Iøvrigt har jeg foræret mig selv et skønt lille påskeæg, inspireret af et af dine blogindlæg. Lipgloss fra Kjaer&Weiss i farven ‘Treasure’. Ih, den er så fin. Hundedyr, men en kostbar og smuk skat. Vild med den underspillede lyse ferskenfarve, og giver super bløde læber! Tak for inspiration.
  God weekend Anette 🙂

 7. Tak for svar! Men tænker du om The Ordinarys Granactive Retinoid 2%. Skal jeg mon vælge sqaualane eller emulsion, når jeg har tendens til fedtet t-zone? Eller vil du anbefale en anden A-vitamin-serum?

 8. @ Mathilde Katrine, Faktor 15 rækker fint i Danmark. I forhold til urenheder, så er BHA og A-vitamin de vigtigste ingredienser, men vær opmærksom på at det kan kræve hjælp at få renset ud. Hårde og gamle tilstopninger kan være svære at få has på med produkter.

  @ Else, jeg mener, at Katja og Helene, som står bag Pudderdåserne, er rigtig dygtige i forhold til at have fokus på hvilke ingredienser, der virker.

  Stor hilsen Anette

 9. Hej Annette,
  Lige hvad jeg står og mangler. Tak.
  Kort og faktuelt om hvad der virker. Super godt!
  Hvad mener du om Pudderdåsernes produkter med BHA, AHA og Niacimid?
  Tak for dine ærlige kommentarer og svar, som jeg værdsætter meget.
  KH. Else

 10. Hej Anette 🙂 Jeg elsker alle dine gode tips! Er i gang med en masse spændende, og håber at jeg nu i en alder af 30 måske endelig kan slippe af med urenheder!
  Jeg overvejer at købe The Ordinarys Granactive Retinoid 2%. Skal jeg mon vælge sqaualane eller emulsion, når jeg har tendens til fedtet t-zone? Eller vil du anbefale en anden A-vitamin-serum? Og allervigtigst – hvor høj solfaktor skal man mon bruge i hverdagen, hvis man bruger A-vitamin i sin hudpleje, og kan du anbefale nogen? Så fik jeg lige rullet alle spørgsmålene af 😀 God weekend!

Comments are closed.

Følg på Instagram