Afsted!

ElleJan18aElleJan18b

Måske har du allerede læst i årets første udgave af ELLE, at der er kommet en ny strandspa i Helsingør ledet af Gita Grauslund – landets dygtige spa-mama. Jeg var der for første gang i søndags til en omgang varme, ro og genopladning. Min anbefaling tæller:

 • Book Karmamejus nye ansigtsbehandling, der også inddrager kroppen. Bare gør det. For udover at eksfoliere og blødgøre huden (så man i stedet for en trist vinterkone kommer til at ligne et menneske igen), så er det som at synke ned i et mentalt lag af vat, hvor du hverken sover eller er vågen. Spabriksen er så tæt på vandet, så bølgerne kan høres, hvis du beder om at få slukket for musikken. Behandlingen er et søvndyssende flow på 90 minutter, hvor du bliver taget i hænderne, tørbørstet og får bindevævsmassage. Bagefter har verden ingen skarpe kanter.
 • For os som ikke vinterbader, er der en 27 graders lun (og boblefri, tak) udendørspool. Her hænger du nærmest ud over Øresund. Kom tidligt, hvis du holder af stilheden, for det er ikke verdens største pool.
 • Endelig er der en imponerende kobberspa, hvor du kan booke 60 minutters guidet gør-det-selv-spa i selskab med en veninde, mor eller hvem, du nu er sammen med. Først får fødderne varmen i store kar af kobber – vi kommer til at tale SÅ meget om afbalancerende kobber i 2018 – herefter rækker spa-guiden dig fodsalt, skrubbecreme og masker til hår og ansigt. De sidste to skal have trækketid i et varmerum – et såkaldt caladarium, hvor du bliver bænket. Til sidst er der tre oplivende lermasker til fødderne og op – og som skylles væk under lunt regnvejrsdamp.

Det er nærmest spa-tapas… som vist på min Instagram.

SNUP TIPPET: Der er også et yoga-rum med kig til himlen. Og digitale yogaundervisere på væggen, så man som novice kan få hjælp, hvis det ikke lige passer med et hold. Er du overnattende, så er der rasende god fisk til aftensmad og værelser, hvor du fra badekarret kan se udover vandet.

HVOR VIL DU HELST HEN? Lad os nu sige, at det på Beautyspace blev muligt (med held) at få sig et spa-ophold. Hvor i Danmark vil du så gerne tjekke ind?

PS: Den er hende her, der har fået idéen til det flotte foto.

53 comments to “Afsted!”
 1. Min veninde og jeg har tilbragt dagen på Falkenberg Strandbad.
  Her er fantastisk og de varme pools er 36 grader.
  27 grader er i mine øjne kølig.

 2. Jeg er ikke så krævende, jeg tager bare med dig næste gang. Er sikker på at det bliver godt. 🙂 Rigtig go’ weekend, smukke. 🙂

 3. Strandspa i Helsingør. Hvem kunne ikke tænke sig at blive forkælet med det? Jeg kunne

 4. Kokkedal Slot har en skøn lille spa ellers Marienlyst kunne være dejligt at prøve

 5. Nimat spa i KBH det lyder lidt som lille Thailand i KBH. Og i netop Thailand har jeg fået de bedste behandlinger. Alt fra mælkebade, til skrub og indpakning arrr dejligt. Man skal dog lige vende sig til de også tager brysterne og mellem ballerne.

 6. Det nye strandspa i Helsingør , ville jeg elske at prøve. Udfra din beskrivelse kan det da ikke andet end at være himmelsk 🙂

 7. Åhhhh der er gode forslag her. Jeg lover, at vi laver noget. En mulighed, en chance, noget.

  SÅ TAK. Jeg samler, tænker og kommer tilbage med noget sjovt.

  @ Maria Møller. Det er fint til hænder og fødder. Men jo so-so i forhold til miljøet.

  @ Camilla. Det er det røde LED-lys, som du måske husker også var med på Go’ Morgen DK ? Har skrevet om de lys-briller på bloggen.

  KH Anette

 8. Det ultimative må være det nye stedved Nordhavn som du skrev om. Meget fascinerende og smuk men lidt skræmmende udsigt . Men jeg synes nu også det her lyder dejligt. Elsker karmamejus duftunivers og forkærlighed for tørbørstninh.

 9. Jeg drømmer om en omgang forkælelse på Vejlefjord inden baby ankommer til august

 10. Årh den var svær at svare på. Jeg tror Vejle Fjord eller også Skodsborg Badehotel. Har aldrig prøvet et sådant ophold endnu, men det lyder godt nok lækkert.

 11. Hotel Vejle fjord det vil jeg mægtigt gerne prøve ❤️

 12. Jeg vil frygtelig gerne prøve Vejle fjord eller Skodsborg badehotel❤️❤️

 13. Anywhere.. Har aldrig været på spa, det lyder såååå luksus. Væk fra hverdagen og bare nyde. Jeg er solgt til den ide

 14. Det spa i Helsingør fra artiklen ville være en drøm at besøge, you had me at spa-tapas!!!
  Elsker tapas, masker og spa-men det foregår oftest på matriklen…

 15. Jeg ville så gerne prøve den ny strandspa i Helsingør.
  Det lyder helt fantastisk –
  Det hele lyder faktisk – men jeg ville elske at ligge i yoga-rum med udsigt til himlen, sidde i spa med udsigt til Øresund -og kobberspa, og spa-tapas –
  WOW det ville været en kæmpe oplevelse.

 16. Åh Ystad Saltsjöbad og deres spa har jeg drømt om en her del gange. Tænk at spa’e den så tæt på havets brusen.

 17. Wow det billede fra Elle er smukt.
  Det strandspa besøg du beskriver her lyder voldsomt tillokkende. Som om det måske kunne hjælpe blodtrykket lidt på plads igen. Måske kunne jeg endda invitere min mand med og, måske, kunne han lokkes til yoga (han ville ihvertfald knuselske kigget til himlen )

 18. Den Strandspa i Helsingør lyder pragtfuld og vil jeg rigtig gerne besøge en dag.❤

  Comwell Kellerspark ved Vejle fjord er pt min favorit. Jeg elsker deres spa og omgivelser. ❤

 19. Hotel Vejlefjord – der er så skønt! Ellers gad jeg godt prøve den du fortæller om 🙂

 20. Har hørt om Vejlefjord men har aldrig været på spa ophold så ALT har interesse, men elsker udsigt til vand 🙂

 21. Hotel Vejlefjord er stedet i Danmark, jeg gerne vil tjekke ind til velvære
  Har prøvet Falkenberg Strandbaden i Sverige, det var fantastisk

 22. Det du beskriver her, lyder jo vild lækkert, men mit største ønske er nok det med kul kranen :O)

 23. Altså den spa du beskriver der! Den er strøget direkte ind på min ønskeliste <3

 24. Hotel Vejlefjord er tæt på at være verdens rareste sted – synes jeg 😉

 25. Jeg er vild med den Syvende Himmel ved Hotel Herman Bang i Frederikshavn Love it

 26. Nuhhh jeg ville elske at tjekke ind på Ruths hotel til en omgang seriøs wellness og pragtfuld natur <3 🙂

 27. Åh, spatapas lyder vidunderligt! Alt hvad du beskriver her, ville jeg gerne prøve
  Håber du stadig svæver rundt efter den luksusbehandling!

 28. Nøj efter 2 børn på 19 måneder lyder spaet i Helsingør fuldstændig fantastisk og tænk at sidde med en veninde og snakke voksensnak mens kroppen bliver ladet op
  Har også et spørgsmål vedr. Paraffin behandling i forbindelse med mani/pedicure, er det et GO el NO GO efter din mening i disse “grønne” tider, og hvis det er et nej, hvilket alternativ “spalignende” behandling til en opfriskning af vinterens tørre hænder kan du foreslå – TAK

 29. Så vil jeg mega gerne prøve Marienlyst! Eller noget tilsvarende i jylland… Men den der spatapas ser virkelig indbydende ud 😀

 30. Hvis det er Marienlyst spa og badehotels nye spa afdeling, hvad jeg gætter på, så lyder det rigtig lovende. Vi var med Jespers nye arbejde der til julefrokost, ja altså ikke i spaen, for den er vist først åbnet i januar. Men vi festede, spiste og overnattede i de skønneste værelser med udsigt til Kronborg, og hold nu op sikke en luksus oplevelse. Der er simpelthen så mange smukke kroge. Et andet godt sted hvor jeg nogle gange har været på spa ophold er Comwell Borupgaard og Kellers Park, har vi besøgt sammen med pigerne, da vi havde SØLVBRYLLUP sidste år.

 31. Jeg tænker den spa i Helsingør lyder ret fantastisk…. ellers er Arndal spa også ret højt på min liste….

Comments are closed.

Følg på Instagram