Anmelderhold, nyt held og en beautybox

S0A0792

Der var hele 1161 personer, som ville være med på anmelderholdet her. En interesse, som jeg er utrolig taknemmelig for.

Den mindre gode nyhed er, at der kun er plads til 12 personer ud af de 1161 villige hoveder. Den gode nyhed er, at der snart kommer nye muligheder – også af slagsen, der er lette at hoppe med på.

De 12 udvalgte – trukket tilfældigt op af en hat – kommer her:

Leafysmoothie, Birgitte Jønsson, Ilse Kirk, Bettina Hedegaard, Annika Poulsen, Pia Gundel, Elisabeth Hamerik Schwartz, Anette Ninon, Elisabeth Reumert, Amaja, Ditte Nørup og Ulla-Mai Komi.

Er du i blandt, så find gerne din kommentar med de to præcise produkter (kan nemlig ikke ændres). Gentag dem i en mail sammen med din fysiske adresse direkte til Bioeffect: rg@sifcosmetics.dk med mig i kopi (cc til open-mind@mail.dk).

Der kommer et anmelder-forum på Beautyspace, hvor du kan studere folks erfaringer.

APRIL MÅNEDS BOOK’N BEAUTYBOX handler om A-vitamin og lander automatisk i din indbakke på tirsdag den 3. april kl. 8.00, når du er på listen her.

SNUP ANTI-PORE GUIDEN: Du skal vide, at den koster en kop kaffe. Til gengæld får du en pore-plan, der med hudlæge-indspark og videnskab i ryggen forklarer, :

 • Hvorfor huden huller til.
 • Hvordan du tager kontrollen tilbage.
 • Hvilke ingredienser og rækkefølger det kræver,
 • Hvad du selv kan gøre, og hvad professionelle behandlinger kan bidrage med.

Download her.

FBann1

Rigtig god påske.

21 comments to “Anmelderhold, nyt held og en beautybox”
 1. @ Anne Sophie, jeg vil anbefale Johan Milling Poulsen på Østerbro (og nej vi er ikke i familie), men hils gerne alligevel ;o)

  Stor hilsen Anette

 2. Hej Anette. Tak for dit svar – jeg tænkte nok, hudlæge var en nødvendighed efterhånden. Du må meget gerne anbefale en, hvis du kender en i nærheden – jeg bor på Vesterbro i København 🙂 TAK!

 3. Kære alle,

  Stort smil herfra. TAK for alle gode ord. Lige et svar på et enkelt spm.:

  @ Mie, hvis du har tilstopningen, så vil jeg anbefale en dybderens. Af og til kan tilstopningen være så hårde, så gamle, så intet produkt kan fikse det. Prof. rutine. Der er jo mange gode ting, du der giver din hud.

  @ Anne A, du kan se en ret fin forklaring på det inde på Complete Me’s hjemmeside.

  @ Christina Kragh, du er så sej. Jeg er helt med på din måde at ville gøre det på. Det med natten er sådan lidt lirumlarum. Det er korrekt at huden har et indbygget ur, der gør, at den øger egen beskyttelse i dagtimerne (vi snakker i det små) og lukker ned om natten. Men at regenerere er her et stort ord. TAK fordi du deler din erfaring.

  @ Anne-Sofie – Jeg synes du skal få en tid hos Daniela Fraser hos Complet Me.

  @ Anne Sophie – hvor er det frustrerende. Du er dog nødt til at få en hudlæge på banen her. Hvis du skriver hvor du bor, kan jeg måske anbefale en.

  @ Amalie, du kan lagre din fugt, dvs. bruge både mist (først) og så serum.

  Stor hilsen Anette

 4. Kære Anette,

  Først og fremmest tusind tak for en god blog, som jeg følger fast. Jeg er nysgerrig på at indføre mist i min morgenhudplejerutine. Men kan jeg bruge serum i stedet for mist? Som eksempelvis den fra Avene, jeg snart modtager med månedens beautybox, Eller hvad er forskellen? Og hvis det er to helt forskellige ting, hvor får jeg så serum ind i min rutine?

  På forhånd tusind tak.
  Mvh.
  Amalie

 5. Hej Anette. Tusind tak for altid at dele ud af din ekspertise. Jeg er for 7 mdr siden stoppet på p-piller (efter 8 år) og har pludselig fået en masse store, betændte bumser på kinder og hage + virkelig mange hvide hudorme i hagepartiet. Bruger bha-syre + niacinamid (2%) om morgenen + dermalogica skin smoothing cream og Environ-serum med råmælk + Pai hybenkerneolie om aftenen. Bruger basiron eller origins spot treatment på urenhederne. Derudover masker med charcoal, salicylsyre eller hyaluron et par gange om ugen. Spiser fiskeolie, zink, d-vitamin, probiotika og aktive b-vitaminer. I øjeblikket også Pukkas active greens for at rense brugte hormoner ud. Er tæt på at give op og få nogle piller hos lægen, men er der noget, jeg overser? Og er piller en dårlig idé? På forhånd tusind tak for hjælpen!

 6. Hej Anette
  Jeg har lige godt pore-guiden. Den er rigtig god. Jeg kunne godt tænke mig at få lavet en ansigtsbehandling med dybrerens. Kan du anbefale nogle gode kosmetologer i københavn?
  Dem jeg har prøvet har aldrig været så interesserede i at besvare mine spørgsmål omkring min huds tilstand, produkter etc, og jeg har lidt følt at det var hurtigt ind, hurtigt ud. Når det alligevel koster en del har jeg ikke lyst til at få den følelse..

 7. God påske til alle!
  Bliver spændende og interessant at læse anmeldelser 🙂

 8. Hej Anette
  jeg har købt Aurelia body serum og tør olien …..jeg er total fan af serumen den gør bare noget for en træls hud som min …..men tør olien er en ny ting for mig …..hvordan bruger jeg de to sammen ? ….i Matas mente ekspedienten jeg skulle bruge olien om natten fordi det var der huden regenererede ??????
  hmm altså efter hvad jeg harlært igennem årene med dig ville jeg jo mene jeg skulle bruge de 2 produkter på følgende måde …først body serum og så tør olien ovenpå …..hvad siger du ????
  ps. ansigts cremen fra samme er virkelig lækker og meget drøj og så har jeg i dag investeret i den banana øjn crem mums den er lækker 😉 kh c

 9. Armen altså – sjældent jeg er glad for at hedde Ditte Nørup – men når man er imellem de udvalgte – så er det FEDT..
  Så… Alt er godt – først besked om at være en af de “udvalgte” OG dernæst… strejken er udsat..
  Det er en smuk dag i dag..
  God aften til Alle/Ditte

 10. tillykke til de heldige !mon der kunne komme lidt info om forskellen på bioeffect 1+2 (det nye) og de andre produkter? tak

 11. tak fordi det blev mig ,jeg lover at jeg tager mit arbejde
  alvorligt og vil komme med en seriøs tilbage melding

 12. Hej Anette!
  Min hud har tendens til at tilstoppe hurtigt i form
  af hvide porer. Den er sensitiv og jeg har røde ar efter akne. Men faktisk tåler den en vel del alligevel. Jeg drømmer om jævnere hud, fri for tilstoppes porer og mere glød.

  Min rutine lyder:

  Morgen:

  – vaskeklud/nogengange pH formula renseskum også

  – ling skin Care hydrator replenings normal/dry

  – pudderdåserne niacimadid

  – pH formula post recovery creme/eller ling oxygen glow creme

  Aften:

  – pH formula EXFO

  – ling hydrator replenings

  – pudderdåserne t-zonepeeling eller ecooking acne serum

  – super 3 booster (netop købt i dag, aldrig prøvet)

  – pH formula post recovery creme/ling oxygen glow creme

  Kan du anbefale noget jeg gør anderledes fx eller skal tilføje/fjerne?

  Knus Mie

 13. Første gang jeg er blevet rost for matematisk kvikhed 😉
  Også ja tak til sneak peak – det er bestemt tid til et godt trøstebeautykøb

 14. Tillykke til de heldige. Glæder mig til at høre om deres tilbagemelding.
  God påske til alle.

 15. Til lykke til de heldige❤️
  Glæder mig til at læse anmeldelser
  Øv altså at de bokse altid kommer kl 8 tror at jeg fremadrettet må aflyse mine patienter de dage du lancerer bokse så jeg får fingre i en
  God påske til alle

  Kh Pia

 16. Åh, det vildt! *dancemoves* Glæder mig så meget! Tak og god påske!
  Følger med på insta for tænk om der kom et sneak peak på boksen derinde… 😉

 17. Øvvv jeg var ikke en af de heldige, det må da være en fejl men så tillykke til de heldige da

 18. Æhhh 10 % ville da være over 100 – troede lige et splitsekund Bioeffekt havde slået sig helt vildt løs
  God påske

Comments are closed.

Følg på Instagram