Anmelderholdet er sat

Erase _ Renew Products copy

Anmelder-holdet til Pestle & Mortar er udtrukket, og de heldige hoveder (som jo skal arbejde for sagen) blev: Fie Skov, Ghita Olsen, Sanne, Anette Ninon, Leafysmoothie, Zabrina Kho, Lis Marker, Charlotte Saylor, Pia Hvenegaard og Kate Rasmussen.

Skriv gerne din adresse direkte til P&M’s Magdalena på magdalena@vanitycase.dk og gentag endelig dine to ønsker fra kommentarfeltet. Så vil hun sørge for, at du får de af Pestle & Mortar sponsorerede produkter plus instruks og detaljer mht. tilbagemelding.

God arbejdslyst.

15 comments on “Anmelderholdet er sat
  1. Åh, wauw, friyay indeed! Glæder mig at teste produkterne og anmelde!!! Good weekend!

  2. Hmm, jeg køler lige lidt af … for jeg ser lige at der er et par andre Sanne’r – så, er det mig!?

  3. Jubiii! Jeg glæder mig meget til at prøve – og skal gøre mit bedste for at skrive. Rigtig go’ weekend, smukke. :)

  4. Tillykke til de heldige :) jeg blev så nysgerrig at jeg klikkede ind på miinto og endte med at bestille Hydro duoen bestående af serum og creme så jeg er også gået igang med at teste :)

Comments are closed.