Min bog

PS: Du kan selvfølgelig også købe bogen hos landets boghandlere
________

Hvad er der sagt om bogen:

Ole Henriksen på sin Facebook profil:
Kære venner, jeg har danset af stolthed over Ole-kapitlet i Anette Kristine Poulsens nye skønhedsbog. Hun folder mine hemmeligheder ud, men gør også MIG klogere (selvom jeg troede, jeg vidste det meste). Og boy hvor har jeg følt mig godt underholdt igennem alle 200 sider. Sikke tips, smukke mennesker og overraskende aha-viden samlet i én bog. Big Hugs, Ole.

Blogger Marie B:
Anette, som er min skønhedsguru, har engang fortalt mig at hun aldrig kunne drømme om at bruge botox eller fillers og jeg var sådan: Whaaaaaat!? For jeg har arvet min fars forfængelighed og især hans skræk for at ældes (og dø. Oh gru!). Så jeg har altid tænkt: Hey, når jeg bliver gammel, så…!! Men ikke mere. Ét ord: Meg Ryan. To ord: Madonna. Så nu sidder jeg her og læser i Anettes fantastiske, nye bog og får gode råd til hvordan man holder huden læx på den naturlige måde. Så jeg har lavet mig noget indisk citron-honning-ingefær-the og endda åbnet vinduet. Rigtig god ved mig selv, er jeg….Bogen er skide god. Har allerede grinet OG lært noget og er kun nået til antioxidanterne._______

Journalist Edith Rasmussen folder 3 sider ud i Jyllands-Posten om bogen (1000 tak):

Mail fra kulturredaktør Michael Solgaard, Dagbladet Børsen:
Jeg sidder og læser i din bog, og er behørigt imponeret. Jeg synes, den er super velskrevet. Det er lidt som at holde en god ven i hånden – du har en dejlig personlig tone, som gør, at man føler sig i trygge hænder.

Læs hele artiklen i Berlinske Tidende om bogen her

ELLE-interview begynder sådan her:
Hun er erklæret forfængelig, og gudskelov for det, for nu har Danmarks måske mest erfarne skønhedsekspert, Anette Kristine Poulsen (jurymedlem af Danish Beauty Award og skribent for ELLE, Børsen og bloggen Beautyspace.dk), samlet alle sine bedste tips i sin nye bog, Flot hud uden hokuspokus. ELLE har mødt en vaskeægte beauty-bandit.

Sara Rostrup, skønhedsredaktør på Eurowoman og blogger på Youblush.dk:
Jeg er fascineret af Anette Kristine, på mange måder, men hendes viden og nysgerrighed omkring cremer, ingredienser og indholdsfortegnelser rækker utrolig langt, og jeg bliver tryllebundet, når hun tidligt om morgenen formår at servere hudpleje i Go’ Morgen Danmark på en måde, hvor alle kan være med og faktisk forstå, hvad hun snakker om. Det samme får du altså i bogen. Det handler om hud. Den smukke hud og hvordan vi alle kan forbedre vores ydre  uden fillers og Botox. Der er tips, baggrundsviden, ordbog på svære ingredienser, opskrifter på hvordan du spiser dig til smukkere hud, hemmeligheder, interviews med kendisser (blandet andet Ole Henriksen og Bobbi Brown) og meget meget mere.

Lise Frølund, skøn- og sundhedsjournalist, magasinet Psykologi:
Misundelse er en grim ting, men gid det var mig som kunne skrive en så god og oplysende bog om SKØNHED! Dygtigt og i et skønt ubesværet sprogbrug, oplyser du og får alle med på “skønhedsvognen”. Tak for det.

Beauty-bloggeren Ibbyheart.dk skriver:
Jeg giver bogen 6****** stjerner ud af seks mulige. Jeg har læst mange andre udenlanske som danske skønhedsbøger – og ikke een af dem, når op på Anettes SLIP RYNKE-HYSTERIET. Billederne i bogen er top fede. Tipsene meget brugbare og realistiske.


Fuhrmann for dig:
Jeg kan godt love dig for at den bog er så gennemarbejdet, at der ikke er en eneste afkrog af emnet hud, som ikke bliver vendt og drejet. Her står også noget om Botox, hudvenligt mad, exfoliering, cremer og tips & tricks til at bliver endnu mere lækker. Jeg er IKKE den der læser skønhedssiderne i et dameblad, men Anette har gjort et fantastisk stykke arbejde med at lave en bog om skønhed, som oven i købet er vittig og helt nede på jorden.

Mode- og skønhedsredaktør Vibeke Nielsen, Femina:
Wauw, hvor er din bog flot, feminin, lækker og ikke mindst propstoppet med SKØN viden. Jeg er stolt over at kende dig og glæder mig til at komme hjem og læse hvert et ord.

Liv Winther, skønhedsbloggen TheThingsWeDo
Ok indrømmet Anette. Jeg orkede ikke en bog om rynker. Men jeg må da i den grad æde min gamle hat. Jeg så enig med Lise, du gør det hele meget ukompliceret. Jeg har allerede lært en stor del, og jeg er kun på side 27. Kh Liv

Lise Grosmann fra BEAUTY BLOG skriver:
Nu har Anette skrevet en bog med titlen “Slip rynkehysteriet – Flot hud uden hokuspokus”, og jeg vil varmt anbefale den. Anette er i min optik den mest interessante stemme på skønhedsscenen lige nu. Ikke bare er hun smuk som en stjerne, når hun løfter vores stof til et seriøst niveau på morgen-TV, hun er også lykkedes med at få skønhed i spalterne i landets mest seriøse avis, Børsen.  Jeg er helt sikker på, at den bliver en “bogbasker”.

Where2go skriver:
Flot hud handler om meget mere end at komme rynkerne til livs. I hvert fald hvis du spørger en af Danmarks førende skønhedseksperter, Anette Kristine Poulsen, som netop er aktuel med en ny bog, hvor hun folder den holdbare løsning på glattere, flottere og sundere hud ud.

Birgitte fra Beautyjunkie skriver:
Bogen hedder “Slip Rynkehysteriet – Flot hud uden hokus pokus” og er smækfyldt med opgør med åndede myter, let-at-fordøje forklaringer samt masser af håndgribelige tips og råd. Så hvis du vil vide lidt mere om, hvad der er op og ned, når det gælder hudpleje, tror jeg ikke, du vil gå galt i byen med denne bog. Hende, der har skrevet den, ved, hvad hun taler om, og så skriver hun bare så drøngodt. Hende går også under navnet Anette Kristine Poulsen og er skribenten bag den hyggelige og lærerige beautyblog, Beautyspace. Eller måske nogen af jer bedre kender hende fra dansk ELLE – eller fra Børsen Weekend? Begge medier fodrer hun med sine skønne skriblerier. Spørger I mig, kan hun noget med ord, som ikke mange kan. Uanset hvad hun skriver om, tror jeg faktisk, jeg ville synes, at det var interessant og skæg læsning.

Journalist Tonie Ørvad Andersen fra Familie Journal skriver:
Skønhedsskribent Anette Kristine Poulsen kan formidle både produktnyheder og hudviden, så vi alle forstår det, bl. a. i magasinet Elle og på bloggen beautyspace.dk, en af branchens mest læste. Nu har hun begået en ” hudkærlig velværebog”, ” Flot hud uden hokus pokus”, som styrer uden om antirynke-hysteri og i stedet fokuserer på at hjælpe os alle frem til en sund, stærk hud. Hun trækker på viden fra nogle af verdens dygtigste hudlæger, “cremekokke” og kosmetologer samt tips og erfaringer fra kendte mennesker, der simpelthen bare ser godt ud.

EUROWOMAN skriver:
//SKØNHED// Få de ultimative hemmeligheder til smuk hud i den nye bog af skønhedseksperten Anette Kristine Poulsen. Forfatteren vinker bl.a. farvel til ordet ‘antirynke’ og afslører, om det er laserstråler, kaviar, A-vitamin eller noget helt fjerde, der giver dig flot og sund hud.

Jo’s Makeup Blog:
LÆS DEN og bliv klogere på din hud! Bogen har sat sig fast i mit hoved! Der er ikke gået én dag siden jeg læste den, hvor jeg ikke har reflekteret over de ting, der står. Den har rykket ved mine holdninger og min fremtidig måde at opfatte skønhed og ældning på. Det er en skønhedsbibel, der hjælper dig rigtig godt på vej i junglen af løfter om evig ungdom.

Kosmetiker Daniela Fraser:
HOLD OP HVOR FORNEMT! Jeg har lige fået bogen, og Guuud hvor er den bare lækker at have i hænderne! Fantastisk overraskende detalje med omslaget som jo ligner og føles som den mest perfekte ferskenhud! SÅ GODT fundet på Anette Kristine Poulsen ! Jeg er meget imporneret.

Anna Sofie Dolva, kosmetolog, klinikindehaver og hudplejedistributør:
Anette @beautyspace godt du lige dukkede op på #tv2 og mindede mig om at jeg skulle ud asap og købe din smækre bog! #sliprynkehysteriet – kunne ikke være mere enig med dig. Spot on! # #beautyspace #antiage #antihysteri #botox #notox #omegas #mustread #beauty #gomorgendk beautysecrets i bunden af makreldåsen – fantastisk kommentar.

Forfatter Anna Skyggebjerg, blog annaskyggebjerg.dk
Nu har jeg læst “Flot hud uden hokuspokus” og du kan roligt gøre det samme. Her er 7 gode grunde:
1: Anette ved, hvad hun taler om. Lad dig overbevise af bogens første sætning: “Jeg stoppede med at tælle, da jeg kom til 349. Det er det antal personer, jeg har mødt, vendt og drejet hudpleje med.” 2: Hun er passioneret og drøn-seriøs omkring sit emne. Det her er skønhedsjournalistik, som ligger niveauer over, hvad du er vant til at læse. 3: Hun skriver aldeles fremragende, herunder virkelig sjovt. 4: Hun er vidunderligt konkret i sin tilgang til “sådan-får-du-flot-hud”. Men med respekt for, at der ikke er én ting, der passer til alle. Derfor nævner hun ikke produktnavne, som får dig til at løbe ud og bruge penge på produkter, der ikke passer til din hudtype. 5: Hun har et helt kapitel om Ole H., en mand, jeg personligt ikke kan få nok af… Hans rutiner er barske som….” 6: Bogen er ren eye-candy, fuld af smukke fotos.7: Og så er der gode citater…

Bidder fra Tine Bendixens 6-siders Femina-interview:

Blogger Stine Baysen fra Polishing Life:
Bogen er af Anettes Kristine Poulsen og stod højest på ønskesedlen. Jeg elsker nemlig Anettes ord, og så vil jeg gerne være klogere på huden. Jeg har læst første kapitel og er allerede fanget. Hvis jeg er fraværende de næste dage, så er det bogens skyld. Den giver mig lyst til at lade mig opsluge og glemme alt omkring mig.

Lene Rode fra bloggen Chocolate & Spinach
Anette Kirstine Poulsen ved en ting eller 700 om skønhed. Og det seje ved hende er, at hun ikke ikke hopper på hvad som helst (eller prøver at prakke nogen noget på). At hun godt synes, man må ligne en, der er over 17 – og kan være pæn samtidig. Og at hun kan sit kram og formidler det godt. Derfor har jeg glædet mig til hendes nye bog Slip Rynkehysteriet – Flot hud uden hokuspokus. Og den er netop landet på mit bord.

Josephine Grønnegaard fra Rudolph Care:
I et vittigt og helt nede på jorden sprog har Anette jagtet kilderne til den lækreste og smukkeste hud ved at samle og rådføre sig med eksperter af hudlæger, cremekokke, kemi- og økonørder. En af disse er vores Andrea Elisabeth Rudolph, som bl.a. siger ”Jeg tænker på min hud på samme måde, som jeg tænker på kroppen. At den skal holdes i form – altså røres, motioneres, stimuleres og kæles for. Og ligesom vi ikke skal stresse i vores hoveder, skal huden heller ikke stresses”.

Vind beauty-produkter
for 1500 kr.

 
Hop med på Beautyspace-holdet og få de trend-updates, beauty-pakker,
hvad-virker-guides og den skønhedssnak, som gør en forskel.
For dig. Fra i dag.
 
Hver måned deltager du automatisk i udtrækningen af
en goodiebag til 1500 kr.
 
JA TAK - GIV MIG DET HELE GRATIS

Velkommen til Beautyspace - tilmeldingen lykkedes!