fbpx

Dagens plaster

_S0A1369

Weleda, Filorga og DeCure skal måske overveje at lave noget mere sammen. For under temaet øko møder hightech er de nemlig skyld i, at dagens og det vil sige september måneds Book’n Beautybox blev en særlig eftertragtet sag – nu udsolgt.

Det skal ingen dog være kede af.

Alle overlever nemlig en udsolgt boks. Især fordi der altid kommer en ny. Næste gang er tirsdag den 2. oktober.

Igen er der et mindre, men OK-fint plaster hvis du ikke nåede den: Med koden BEAUTYSPACE20 er der 20% rabat på deCure det næste døgns tid plus denne her gave ved køb af to deCURE produkter. Igen sker det hos de søde og hjælpsomme Doozy.dk-mennesker.

Hos Filorga er der minus 20% de næste 24 timer. Det foregår her med koden FILORGA. Jeg vil selv gerne have fat i denne her.

Hvis noget ikke fungerer de to steder, så grib endelig fat i de pågældende online butikker direkte, da jeg bare er formidleren (og uden økonomisk interesse, hvis du går op i den slags).

SNUP TIPPET: I morgen handler det om en efterlysning fra flere Beautyspace-læsere. Noget, der handler om at vende tilbage til hårrødderne. Og høste gevinsten. De bedste eksperter er hidkaldt, og lige til mild advarsel: Brug din tørshampoo i dag, for i morgen vil du ikke have lyst til det.

NB: Og så er der en nyhed, jeg tror, der vil interessere dig på Instagram @beautyspace.

6 comments to “Dagens plaster”
  1. @Sysser, du er velkommen til at sende mig en mail, så får jeg min web-dame til at se på det.

    @Pernille S, og jeg vil glæde mig til at læse din reaktion.

    @ Pia, send mig gerne en mail, så kigger vi på det.

    Stor hilsen Anette

  2. For første gang i alle de år jeg har fulgt dig søde Anette, har jeg ingen mail fået ang. september måneds beautybox. Og den er ikke røget i bakken for uønsket mails Mailen med dagens plaster har jeg modtaget, så jeg må jo stadig være på listen ❓

  3. Betyder det at selvom jeg har fået en kvittering for mit køb, er boksen udsolgt? På forhånd tak!

Comments are closed.

Følg på Instagram