fbpx

Desperat øko-deo

Hos www.hotbeautystuff.dk finder du finurlige beauty-produkter og øko-kære valgmuligheder

Hos www.hotbeautystuff.dk finder du finurlige beauty-produkter og øko-kære valgmuligheder

Hvis du ser Desperate Housewifes, så ved du, at Lynette går højt op i, om Tom – hendes hjemmeløbende mand – får købt den rigtige deodorant til hende. For den skal ENDELIG være med alunkrystaller…og ja, de er miljøvenlige, gode for sart hud og godt for kroppens naturlige svedproces. Men det er ikke de grunde, Lynette opremser – hun vil bare ikke lugte dårligt, når hun knokler i sit nye top-job. Hvis du har det som den desperate ex-husmor, så er Acorelles Special Freshnes øko-deo sagen. For netop med hjælp fra økologisk rosenvand og alunkrystaller (naturligt krystalpudder) får de ildelugtende bakterier kamp til stregen.

SNUP TIPPET: Set hos hippe www.hotbeautystuff.dk til 120 kr., hvor du i øvrigt også finder øko-venlige cremer, der minimerer uønsket hårvækst – uanset om det er kind-dun, antydningen af overskæg eller kradsbørstige skinneben.

NB: Jeg ved, at www.beautyspace.dk (også) har svedige læsere, så send mig endelig dine DINE BEDSTE DEODORANT TIPS…

3 comments to “Desperat øko-deo”
 1. Kære Mette,
  Du har helt ret i at Biotherms antiperspirant-stick er et hit – og det samme er Rubinsteins nyeste deodorant (Nudit antiperspirant roll-on, som nogle gange kan købes til en særpris på 120 kr.).
  Alun-krystaller er et naturligt alternativ til traditionelle antiperspiranter og jeg er ret vild med den nye fra Acorelle (fra hotbeautystuff.dk).
  :o) A

 2. Jeg har prøvet alle mulige deodoranter og er altid vendt tilbage til Biotherms stick-antiperspirant.

  Fordele: Den skal ikke tørre og jeg skal ikke opfriskes i løbet af dagen, for den virker bare.

  Kender du til andre sticks, der er effektive?

Comments are closed.

Følg på Instagram