Det her får man ud af at kende folk fra cirkus

Af og til pakker jeg en beauty-taske og lader Cirkusprinsessen kigge i den via sin linse. Her har hun fanget Heromes nye lakker – bl.a. min favorit Elsinore. Den blå hedder Aarhus… Aarhus? Så hellere Helsingør på fingerspidserne.

19 comments to “Det her får man ud af at kende folk fra cirkus”
 1. @Anette og Marianne: Fandt den i Magasin på Kgs. Nytorv, men endte faktisk med at købe den grå 🙂

 2. Kedeligt at Matas ikke længere er venner med Herôme, som de så heller ikke længere fører i butikkerne. Elsker deres neglehærdere (jo da de er da fyldt med formaldehyd)- intet er mere effektivt! Flotte farver og sære navne til lakker, men ok :o)

 3. @Kiss – haha…heldigvis ved jeg ikke alt. Men elastikkerne hedder BLAX og du finder dem på blaxsheep.com (der er også telefonnummer og alting – en dansk side). KH Anette

 4. Jeg gør bare mit bedste for at kunne hjælpe 🙂
  Men den som hedder Helsingør ser vildt flot og interessant ud, det kunne være den skulle lande på mine negle her en af dagene..

 5. Anette… Mit spørgsmål handler hverken om Århus, lak eller Cirkus Prinsesser…. Men,,,,du som ved alt…. Jeg leder efter de der hår elastikker, alle taler om. Kan vist kun købes på Nettet – tror du har omtalt dem her på Bloggen engang.:-)

 6. Ja, jeg er også mest til Helsingør 🙂 Jeg tror jeg ville komme til at bruge den farve mere end den blå sådan umiddelbart, selvom blå nu er flot.

 7. Uh den grå er flot! Man fristes til at sige at den grå er den flotte og den blå er den funky, men mit klædeskab ville bedst klæde den grå.

 8. må bare prøve det der fra Herome mod flossede negle, hvis det er godt – kan slet ikke komme mine flossede negle til livs…..

 9. Herome, har nogle mega fede ting, til neglene, og de er bare SÅ flotte de lakker, på billedet 🙂
  Herome, har været i Matas, da jeg arbejdede der…:-)

  Har man flosset negle, har de også nogle kanon produkter til det 🙂

 10. Har gået og overvejet at anskaffe mig en blå neglelak, så det kunne da være, det skulle være den blå fra Herome, den ser super flot ud. Kan den købes i Matas eller alternativt Magasin?

 11. @Lærke KN – jo, du har jo ret…det er lørdag morgen og jeg er SÅ heldig med vågne læsere. Tak. kh Anette

 12. Den blå minder mig rigtig meget om en anden jeg har!
  Er Elsinore ikke Helsingør? 🙂

Comments are closed.

Følg på Instagram