For dig, der vil mere. Og for dig, der vil ses

ballonerny-1

I Mariager på torsdag – den 26. oktober – tager vi live spørgsmål her. Også om det med at ville mere. For selvom jeg ikke er fan af hverken Botox eller fillers, så er der andre ting, jeg kombinerer med den stenhårde rutine:

IPL – en eller to gange om året og med varierende indstillinger. Enten mod pigmentpletter eller synlige kar. Og jeg er glad for at lade Else Marie Lissau stå for skuddene.

STRØM – jeg mødte ingen i LA, som ikke var helt tosset med strøm. Microcurrent waves, som de siger. Og det bliver kun større. Et par gange om ugen bruger jeg denne her, som du kan prøve i både Magasin, Illum og Salling på Elizabeth Arden standen. EA bruger Nuface-strømmen i nogle af deres små quick-behandlinger.

DERMAROLLER – der er god effekt af at rulle. Men der er også noget at være opmærksom på, og netop derfor ruller jeg kun et par gange om ugen, og går udenom de områder, hvor jeg ved, at pigmentpletterne ligger latent i huden.

Ingen af de tre metoder er quickfix-løsninger. Til gengæld virker de.

MÅSKE SES VI PÅ TORSDAG: For hurra for, at Mariager endelig kom på landkortet i forhold til Superhud Live. Det sker i Den Gamle Biograf, som vistnok faktisk er ny, fortæller dygtige og vanvittig hud-passionerede Gitte, som står bag eventen. Der bliver serveret svar på alt fra rækkefølger til A-vitamin – krydret med forfriskninger og 500-kroners-goodiebag til alle.

BILLET-LINK til torsdag den 26. oktober kl. 19 kommer her.

VIL DU HAVE MERE AF BEAUTYSPACE? Så sker det her.

9 comments on “For dig, der vil mere. Og for dig, der vil ses
 1. @ Sanne – Der er en miniudgave af Nuface som er noget billigere og lige så god.

  @ Lisa Maria – Jeg kender den desværre ikke.

  @ Ann Jeps – Det er en af de behandlinger, hun laver allermest, så det forstår jeg ikke?

  @ Tine W – Ja med den gel og ellers bare aloe vera gel.

  @ Lotte Munk – På dansk kalder jeg microcurrent waves for lavfrekvent strøm. Mange kosmetologer har givet det i årevis, men det er blevet moderne igen pga. bl.a. Nuface.

  @ Lise-Lotte – Haha, det gør det aldrig. Bliver muligt via Beautyspace. Nøjes helt og holdent med bogpakkerne. Men tak for tilliden.

  @ Helle Etlar – Mit råd er at spørge den enkelte rulle-fabrikant, hvordan netop deres rulle bedst rengøres. Fx siger ecooking sådan her: https://ecooking.dk/produkt/derma-ruller/ (helt nederst under VIGTIGT).

  Stor hilsen Anette

 2. Hej Anette
  Jeg var lige inde og klikke på linket vedr, Dermaroller, men fandt heller ikke her svar på det med rensning af selve dermarolleren. Da jeg købte min Environ Dermaroller, fulgte der en slags rensevæske med til den. Men jeg har altid syntes at den væske må være hård kost for huden. Er det nødvendigt med rensevæske hver Vang man har brugt sin roller eller er det ok at skylle den grundigt i meget varmt vand. Jeg er faktisk aldrig kommet igang med at rolle fordi jeg har været i tvivl??mvh. Beautyboghandleren

 3. Enig I det kunne være fedt med en dansk forhandler af NuFace..synes da ikke vi plejer at være så langt bagud i DK 😉 ..Venter på den bliver mulig at købe gennem beautyspace …:-)

 4. Hvad skal man søge efter, hvis man gerne vil have en strømbehandling hos en kosmetolog. Der var engang noget der hed, hydradermie fra Guinot.
  Mange hilsner Lotte

 5. Hej Anette.
  Skal NuFace bruges med den gel, de gerne vil sælge med? I ‘gamle dage’ hos kosmetologen brugte hun serum-ampuler før strøm.
  Jeg bruger Rudolphcare, som jo indeholder olie .. så det kan jeg ikke bruge som afrensning før brug af NuFace eller serum som ‘glidebane’ 😉 ?
  Og hvorfor tror du, den ikke kan bruges andre steder end i ansigtet fx halsen?
  På forhånd tusind tak for svar. Kh., Tine

 6. Jeg forsøgte at bestille IPL ved Else Marie, men fik at vide at hun ikke gør det mere
  Det er et par måneder siden
  Xx Ann

 7. Hejsa
  Jeg har en novafon liggende.
  Hvad tænker du om den ? Kan den også bruges til hudforbedringer ?

 8. Jeg kunne rigtig godt tænke mig en dansk forhandler af NuFace og også meget gerne billigere alternativer. Jeg havde en anden maskine som jeg desværre tabte, så den døde, men jeg synes NuFace er temmelig pebret.

  Rigtig go’ dag, smukke. :)

Comments are closed.