Direkte fra Hollywood

Wow. Så blev Danmark nomineret til en Oscar, og mens vi venter, er der dømt masser af stjernekig til Golden Globe allerede på søndag. I den anledning holdt Dior i forgårs et fancy pre-party i West Hollywood på Chateau Marmont. Ved hver stol ventede en goodiebag så overdådig, at der blev instagram’met løs fra madammer som Liz Goldwyn, Dita Von Teese og Christina Hendricks. Under samme tag, altså ikke til middagen, men i LVMH-ejerfamilien, befinder Ole Henriksen sig.  Og i den knapt tørre februar-udgave af Vanity Fair hypes hr. Henriksens spa som stjernemagneten forud for de prestigefulde prisuddelinger. Hvis du skulle være i nabolaget.

SNUP TIPPET: Og jo, de pæne mennesker forbereder sig til tænderne. Bogstaveligt. Ifølge Ole Henriksen forventes stjernerne at tackle den røde løber, som modeller mestrer en catwalk: De skal se godt ud men også posere rigtigt foran de blitzende kameraer. Så når Jessica Alba, Charlize Theron, Mark Wahlberg, Ellen DeGeneres, Kirk Douglas, Renee Zellweger og Diana Kruger ringer op forud for en prisuddeling, er det nogenlunde det samme, de bestiller: Flot hud. Alle vil gerne bruge mindre makeup og vise mere hud, lyder det fra Hollywood.

NB: Den lovede konkurrence kommer. Om lidt. Der kommer også en skønhedstendens, jeg tror, du vil være vild med. Én, som jeg vil leve efter i 2013, fordi den giver mening. Og med hensyn til huden, så behøver ingen at tage helt til Hollywood for at bestille den. Du kan begynde i dag…derhjemme. More to come inden for næste 48 timer.

@Beautyspace på Instagram

 

14 comments to “Direkte fra Hollywood”
 1. Kære alle,

  1000 tak for jeres ord.

  @ Kira B – L.O.V.E.L.Y – er så glad for den feedback.

  @ Marie R – jeg er sikker på der sker noget en dag.

  @ Ragga – det er noget med at man skal passe på, hvad man ønsker sig…

  Stor hilsen Anette

 2. Ahh, tænker på en parbehandling hos Ole med Daniel Craig eller Mark Wahlberg…
  Men en tur til LA og Golden Globe ville også være fint:))
  God weekend!

 3. Hvorfor bliver jeg aldrig inviteret med til et fancy pre-party af Dior?
  Smuk weekend til jer alle 😉

 4. Kys Ole mange gange fra (eller giv ham en krammer) mig – det der hybenkerne olie har gjort underværker for nogle af mine problem områder!!! Købte Pai som du anbefalede og her få dage efter heeler min hud allerede meget hurtigere (syntes også at det har taget noget af det røde på min næse og hage) – virkelig et vidunder tip – TAK til både dig og Ole, det gør underværker for selvtilliden når huden er pæn!!!

 5. Lækkert med lidt inside-information. Vi elsker jo Hollywood-gossip og konkurrencer – og du forstår da at tease:-)

 6. Uh, jeg elsker goodie bags og Hollywood glitz and glam! Og så selvfølgelig beautyspace og dine lækre konkurrencer 🙂

 7. Åh, jeg gad godt bare en gang i mit liv have fat i en af de goodiebags, der ligger til Oscar, Golden Globe, Emmy osv. <3

Comments are closed.

Følg på Instagram