Hvis du vil have rækkefølgen LIVE. Og vinde Bioeffect

ballonerillu

Randers næste onsdag er udsolgt. Og nej, det er ikke noget, jeg tager æren for. Eller skal blære mig med. Det er hende Charlotte, der kan samle folk.

Heldigvis er hun ikke alene om at kunne det, så her kommer Odense og Horsens:

ODENSE: Den 6. juni på Møllekroen (med plads til  120 personer) kl. 18.00, hvor vi giver den gas med Superhudsforedrag og peptalken her. Og jo, vi kommer også omkring hudplejerækkefølgen. Derefter er der mad, præmier, et par shows – og goodiebag ved bogkøb. Billet kan købes ved at ringe på tlf. 28 58 68 01 eller 61 69 91 79. Initiativtageren er Liselotte Wahl, som jeg er kæmpestor fan af, for hun er ikke bare en multi-igangsætter, men også modeklog og typen med egen fodplejeskole.

HORSENS: Den 31. maj er der billetter (hvis Randers glippede eller du her bor tættere). Det foregår i BytorvHORSENS igen med foredrag og peptalk (og jo, vi vender rækkefølgen), hvorefter der er mad, goodiebags til alle og åbne døre til det slaraffenland af inspiration, god smøre og snak, masser af snak, som Matas-chef Marianne Weiss Bækby står bag. Billet hentes her.

VIND BIOEFFECT: Der er en ret fin chance for at få huden i kultdråberne fra Island, hvis du tjekker nyhedssitet på Beautyspace.

25 comments on “Hvis du vil have rækkefølgen LIVE. Og vinde Bioeffect
 1. Billetter koster 300 kr. , men da jeg ringede STARKS efter, at det blev annonceret, var billetter revet væk, så jeg var heldig, at købe et par stykker af en optiker, der havde købt ekstra.

  ANETTE – Og jeg glæder mig til at hilse på min guru 😉

 2. @ Kristina & Rie, det kan jeg godt forstå, at I spørger om. Jeg er ikke arrangør, og er ikke helt sikker, men ALT er fint i forhold til at ringe og så sige nej tak, hvis prisen er for høj. Jeg tror den ligger omkring 200-300 kr.

  Stor hilsen Anette

 3. Som Rie spurgte om – Hvad koster foredraget i Odense? Lidt ærgerligt at ringe, og så skulle lægge på, hvis man ikke lige synes prisen er tiltalende 😉

 4. 1000 tak for alle gode ord. Når det gælder Bioeffect så håber jeg på jeres held.

  @ Karoline L – Jaaaamen du har hørt det. Men vil jo altid gerne se dig. Godt med i hvert én BSgroupie

  @ Lissi – Jeg glæder mig til at hilse på dig.

  @ Rie D – Du var i Kbh og har hørt det….men jeg vil jo selvfølgelig altid gerne se dig.

  @ Viola – Jamen Randers…du bor da i Kbh. Er du alligevel i Jylland? Du vil blive så begejstret for House of Stars.

  Stor hilsen Anette

 5. Kan ikke slå noget op på CS profil på insta, da den er privat – oh no

 6. Jeg kunne ikke være der til Beauty Award og heller ikke til dit foredrag i Kbh for nogle uger siden. Men vi ses i næste uge i Randers, søde Anette.

  Jeg glæder mig til både at se dig, genhøre dine guldkorn og til endelig at se House of Stars.

  Kh Viola

 7. Ville gerne Odense :O) Må se om det kan lade sig gøre. Hvad koster det??

 8. Ja tak til at vinde. jeg er snart i bund med nr. 3 serum og dagcreme…..måske bruger jeg for meget, men det får jeg nok afklaret d. 6. juni i Odense, for jeg er nemlig heldig at have fået billetter 😉

Comments are closed.