Få oxygenbehandling ude og mascara med hjem for en flad 50’er

OldSpaNew

Som Beautyspacer har du mulighed for at komme først og sikre dig en tid i uge 10 til Elizabeth Ardens speedservice af en oxygenbehandling sammen med en bliv-klogere-på-din-hud konsultation og derudover få en gave: Lasting Impression Mascara (til 230 kr.). Afsæt 35-45 minutter og skriv eller sig gerne Beautyspace sammen med dit navn, når du booker.

En Speed Service Oxygen behandling er en hypet askepotlignende fugtboostbehandling, hvor huden bliver fyldt op med fugtmættende hyaluronsyre.

 • I København foregår det hos Magasin Kgs. Nytorv, hvor du kan booke din tid her.
 • I Aarhus er det også hos Magasin, hvor du fysisk kan gå ind og booke en tid eller ringe på 87 31 65 76 og bede om at komme til at tale med en EA-medarbejder.

@beautyspace på INSTAGRAM

33 comments to “Få oxygenbehandling ude og mascara med hjem for en flad 50’er”
 1. @ Jessica og Amalie, ring endelig ind til Magasin Kgs. Nytorv, og få at vide, hvor det er. Jeg vil også tro, at det er i stueetagen. Var derind i går og ALT er EA, så I finder det. Spændt på hvad I synes.

  Stor hilsen Anette

 2. @Amalie, jeg har også bestilt til Magasin Kbh og jeg regner med at det foregår i stueplan ved deres stand 🙂

 3. Hvor henne i magasin er det i kbh? Jeg har bestilt, men jeg har ikke rigtigt fået info på hvor og magasin er jo et stort sted 🙂

 4. Tak for svar og tip, Anette.

  Efter mailen med d’herrer med den fejlfri hud hos Danish Skin Care kan jeg dog fortælle, at BHA tonicen er blevet erstattet af en opdatering – Perfect Skin Power Treat 🙂

  KH’er Luna

 5. Tusinde tak for dit svar Anette! Det er jeg virkelig glad for at du synes samt Peter bjerring også, da jeg har haft så gode forventninger samt set frem til resultatet efter nogle måneders brug 🙂

 6. Og lidt flere konkrete svar:

  @ Pernille Larsen – Det har det ikke.

  @ Caroline Drost – YES. Men vær obs på, at der jo med en hudkonsultation nok også følger nogle salgsmæssige anbefalinger. Men derfor kan man jo altid blive klogere på egen hud alligevel.

  Stor hilsen Anette

 7. 1000 tak for alle gode ord og indspark. Jeg er spændt på, hvordan I oplever behandlingen. Meld gerne tilbage. Gode som mindre gode oplevelser.

  Et par konkrete svar:

  @ Luna – Jeg ville vælge en daglig treat med BHA tonic fra Danish Skin Care (kombineret med dybderens hos en kosmetolog).

  @ Karina – Tak for dit spørgsmål, men jeg kan ikke lige på stående fod give dig et erstatningsforslag. Du må lige give mig lidt flere oplysninger (synes jo din rutine lyder fin med rens, glykol-toner og A-vitamin. Hvad er det præcis for en yderligere effekt du er ude efter?

  @ Nadia Levin – A-vit estre er rigtig fine, fordi de i modsætning til retinol er stabile. BP bruger squalane til at få estrene transporteret ned i huden, og der er ikke bare tale om én variant, men flere estre, så som hudlæge Peter Bjerring siger: “På den måde sikrer de sig flere indgange til huden”. Så jeg er altså HELT uenig i, at Booster 3 ikke er effektiv.

  Stor hilsen Anette

 8. Hej Anette,

  Sikke et dejligt tip.
  Får du både mascara, hudkonsultation og oxygenbehandling for 50 kr. i alt?

  Vh Caroline

 9. Kunne også godt tænke mig, at Aalborg kunne komme med i tilbud, så os, der bor i Nordjylland, kan få glæde af tilbud.

 10. Fint tilbud! Har booket tid og glæder mig til at få fugtet huden efter vinterens udtørring

 11. Jeg har booket, men glemte at skrive “beautyspace” i kommentarfeltet – har det nogen betydning? 🙂

 12. Jeg er med i heppekoret. Er Odense for lille til alt det sjove?
  Hilsen pigen fra Fyn

 13. Hej Anette.
  Jeg bruger super booster 3 fra beaute pacifiques. Forleden faldt jeg over et blogindlæg fra pudderdåserne. Hvor de skriver at A vitaminerne/retinolerne i denne, er nogle af de svageste..
  Her er link: http://pudderdaaserne.dk/2017/10/18/pudderdaasernes-store-guide-til-vitamin/
  Jeg troede ellers at dette var et af de førende brands indenfor A-vitamin cremer og alle virker så begejstret for dem! Nu er jeg blevet lidt forvirret.
  Ville derfor prøve at høre dig hvad du tænker om det?

 14. Yeah jeg har booket 🙂 glæder mig allerede. Jeg skal til eksamen den dag, så det bliver skønt med forkølelse. Kh. Birgitte

 15. Tænk søde Anette, uge 10 er netop også den uge hvor vi har booket en skøn spaovernatning på Marienlyst strand og badehotel. Nu starter vi så bilen lidt tidligere og runder magasin på vejen. Det må da kaldes forkælelse. Tak.

 16. Så klar midt i en hektisk arbejdsuge til at blive boostet. Tak for venligt tip!

 17. Hej Anette

  Har brug for hjælp

  Jeg har brug for at finde en erstatning for Ole Henriksens Invigorating night treatment som jeg bruger om aftenen under Super3 booster fra Beaute Pacifique,

  Jeg har skiftet flere af Ole Henriksens produkter ud med The Ordinary og Hylamide fra Deciem. Og så gerne jeg kunne finde et produkt fra Deciem til at erstatte Invigorating night treatment.

  Jeg har læst og læst og læst OG læst lidt mere og er nu helt i vildrede, måske finde det simpelthen ikke og slet ikke hos Deciem.

  Min aftenrutine er Ole Henriksen rens, Glycolic Acid 7 % Toning Solution, Invigorating night treatment og så Super3 booster fra Beaute Pacifique. Og, hvis det er vigtigt er min hud 46 år!

  Håber du kan hjælpe.

  Tak for dine gode råd gennem tiden. Læser jo alt hvad du sender ud.

 18. Os fra Fyn føler os snydt. 🙂 men sikke en dejlig mulighed for jer andre! 🙂

 19. TAK for din blog og din uvurderlige hjælp!
  Også et spørgsmål 😉

  Jeg pønser på en peelmaske. Enten fra Madara eller Ecooking, hvor du har anbefalet begge.

  Mine hudtemaer er hudorme (der er det, som irriterer mig mest), fine linjer og lidt “ru”, tør hud. Samtidig er min hud lidt sart og rødmer hurtigt, men savner alligevel glød.

  Kan du opklare for mig, hvilken der vil gøre det bedste job? Jeg har lidt problemer med at læse mig frem til det :-/

 20. Så er tiden bestilt – og det bliver skønt ovenpå en 60timers arbejdsuge. 🙂

Comments are closed.

Følg på Instagram