fbpx

Vil du være anmelder?

_S0A8758_S0A8762

Over 50 procent af danskerne føler sig sarte i huden. Og sart kan være mange ting, men fællesnævneren er som regel, at ens hud hurtigt tænder af. Ikke tåler alt. Og at det derfor kan være godt med enkle produkter, der først og fremmest giver ro, fugtmætning og støtte til hudbarrieren. Blandt mine favoritter er Bioderma-produktet her, som du måske husker.

Selvom det franske apotekermærke allerede har ry for at være anti-rødmeekspert, så lad os afprøve det i virkeligheden. Hvis du har både lyst og behov. Beautyspace søger efter 10 anmeldere, der hver får en testpakke til en værdi af 1500 kr. Eneste krav er, at du vil være ærlig. Pakken består af 10 produkter – alle fra Sensibo serien: H2O, Foaming Gel, cremerne Light og Rich, Tolerance+, Eye Contour Gel, AR, Forte, Mask og Photoderm AR SPF 50+.

SNUP TIPPET: Fra kommentarfeltet herunder vælger vi 10 kandidater tirsdag den 2. oktober.   Med i anmelderpakken får du en komplet brugervejledning.

PS: For god ordens skyld skal du vide, at det ikke er Beautyspace, der betaler anmeldereksemplarerne. Det gør Bioderma. Uden dog at det ændrer et pip på vilkårene: Jeg  ønsker ærlige hoveder, der vil teste.

FOTO JENS PETER ENGEDAL

616 comments to “Vil du være anmelder?”
 1. Jeg vil virkelig gerne være anmelder på bioderma! Har virkelig sart/sensitiv hud, som indtil videre kun har reageret positivt på biodermas micellarvand og Faaborg Pharmas produkter. Jeg ville virkelig gerne prøve flere af biodermas produkter. Jeg har mange problemer generelt med beauty produkter, fordi jeg netop har så meget allergi og sensitiv hud. Kan heller ikke tåle bivoks, honning og parfume, hvilket begrænser mig meget.

 2. Jeg kunne sindsygt godt tænke mig at teste netop disse produkter!
  Jeg har en sygdom i form af en fejl i mit bindevæv, hovedsagligt kollagenet, og er derfor konstant på jagt efter et produkt der kan hjælpe på min meget røde og sarte hud. Min hud er ret sart og får hurtigt små sår, og er altid rød, i sær på kinder, hage, næsekanten og selve næsen.
  Håber virkelig at blive taget i betragtning, for det lyder meget vel som en serie der er et godt bud på mine problematikker, og et produkt der kunne gå hen og blive fast inventer.

  Håbefulde hilsner Sille

 3. Jeg kunne sindsygt godt tænke mig at teste netop disse produkter!
  Jeg har en sygdom i form af en fejl i mit bindevæv, hovedsagligt kollagenet, og er derfor konstant på jagt efter et produkt der kan hjælpe på min meget røde og sarte hud. Min hud er ret sart og får hurtigt små sår, og er altid rød, i sær på kinder, hage, næsekanten og selve næsen.
  Håber virkelig at blive taget i betragtning, for det lyder meget vel som en serie der er et godt bud på mine problematikker, og et produkt der kunne gå hen og blive fast inventer.

 4. Jeg har fin blandet og meget sensitiv hud som bliver irriteret og rød hvis jeg bruger noget som irriterer den. Vil elske at teste hel pakken.

 5. Wow det ville være fedt at kunne få lov til til at teste disse produkter på min sarte hud

 6. Jeg vil super germe anmelde disse produkter!
  Jeg fik for nogle år tilbage konstateret Rosacea, som jeg døjer med hver dag. Min hud er konstant rød og slår nemt ud. Jeg vil ønske at disse produkter vil kunne hjælpe, så jeg kan begynde at gå uden et lag foundation hver dag 🙂

 7. Sart og rødmende hud, så meget gerne! Skal dog være ærlig og sige, at jeg allerede er fan af deres rense “vand” 😉

 8. Jeg er 29 år og har siden teeangeårene prøvet adskillige produkter til min hud. Min hud er fedtet i T-zonen og samtidig meget følsom for både sol og kulde. Jeg har et rødligt skær i min hud og tidligere tendens til uren hud. De sidste 10 år har jeg haft fokus på produkter som beroliger min hud og har en mere harmonisk hud. Jeg har dog stadig problemer til tider, samt problemer med hudorme. Jeg bruger produkter fra La Roche-Posay og apotekets dagcreme.

  Jeg har flere gange overvejet at prøve disse produkter fra Bioderma og er generelt meget opmærksom på hvordan min hud reagerer.

  Det vigtigste for mig, vil være at give en reel vurdering af produkterne. Jeg håber på at blive udvalgt til at teste produkterne, da jeg vil have en kritisk tilgang, med flere perspektiver.

  Med venlig hilsen Sigrid.

 9. Ja, jeg kunne rigtig godt tænke mig at prøve det. Jeg har jo hørt meget om deres micellar water men aldrig prøvet den.

 10. Tester gerne! Specielt med denne årstid hvor huden strammer og reagerer voldtsomt på kulden. Min hud reagere ved at få røde og irriteret kinder ved enten varme eller kulde og speciel også når det skifter. Og udover ærlig anmeldelse kan det være en øjenåbner for nye produkter til min sarte hud

 11. Jeg vil med glæde anmelde. Jeg arbejder på hospital i et tørt miljø og med efterårskulde på vej er det altid lidt svært for huden. Håber jeg bliver udvalgt

 12. Det vil jeg gerne. Jeg har tør og let rødmende hud så tænker jeg passer perfekt:)
  Har kun brugt deres miscellar water.

 13. Åh jeg vil rigtig gerne teste og anmelde produkterne fra Bioderma
  Bruger hver dag deres lyserøde micellar water, og det er fantastisk! ✨
  Min hud kan have lidt svært ved parfume, og ingen bryder sig om produkter der er fulde er kemikalier – ville elske at prøve om andre af Biodermas produkter kunne gøre noget godt for min hud

 14. Jeg vil meget gerne teste produkterne. Min hud er yderst sart og reagerer hver gang der f.eks. kommer temperaturskifte. Jeg har derfor allerede en reaktion på efterårsvejret.

 15. Det lyder virkelig som noget for mig! Min hud er sart og selv alm rens giver rødme ved øjnene. Kender i forvejen H2O men har ikke prøvet de andre produkter.

 16. Jeg er stor fan af at der søges ærlige anmeldere. Det kan jeg identificere mig selv med, og håber I vil vælge mig. Min hud er sart og svær at gøre glad – jeg vil elske at anmelde nye spændende produkter.

 17. Det ville være fantastisk at teste jeg sart/følsom hud, som reagerer selv hvis jeg klør mig let i ansigtet.. så er bliver jeg straks rød der.. derudover reagerer min hud hurtigt på forkert kost, stress mm.
  Og har den holdning, hvis man ikke vil høre er ærligt svar, så skal man ikke spørge mig.. det kan mine veninder skrive under på

 18. Hej
  Jeg meget gerne teste. Min hud har tendens til rødme. Jeg bruger ikke så meget idag. Så det vil være sjovt at se hvor stor en forskel det kan gøre på min hud generelt.
  DBH Mia

 19. Jeg har prøvet deres lyserøde rensevand og den kunne jeg rigtig godt lide. Kunne være spændende at prøve flere produkter

 20. Jeg vil meget gerne være med til at vurdere og anmelde! Tak for muligheden

 21. Åh det ville jeg vildt gerne. Har følsom, rød og tør hud. Nuppede et par testere af den her serie sidst jeg var på apoteket og mit førstehåndsindtryk for super godt.

 22. Det vil jeg vildt gerne teste. Har alle dage haft problemer med min hud. Efter at have fået min lille datter er huden ikke blevet mindre sensitiv/eksem plaget.

 23. Jeg vil meget gerne anmelde Bioderma og vil være hudløs ærlig
  Jeg er rødhåret med sart hud og rødme.
  Jeg hentede deres rensevand hjem fra Frankrig før man kunne få det i dk og er afhængig af det – til rens og makeupfjerner – men vil så gerne prøve de andre produkter også !!
  Jeg håååååber jeg er heldig
  Hilsen maja

 24. Jeg har tidligere haft perioral dermatitis, men blev anbefalet biodermas light-produkter. De hjalp mig helt sindssygt og derfor vil jeg med glæde(!) teste flere produkter.

 25. Jeg kæmper med sensitiv hud og har prøvet ALT. Olie, serum, masker, cremer og fugtighedscremer. Min hud er ekstra følsom efter et bad og strammer på den der ubehagelige måde. Så jeg vil VILDT gerne være tester på Bioderma produkterne. Jeg har været så glad for deres farvede solcreme hele sommeren igennem! Jeg håber jeg er en af de 10 heldige.

 26. Jeg er 40 år med kombineret til tør hud. Huden blusser ofte og jeg bruger lidt makeup Dagl. Er glad for “gode hurtige rense/pleje rutiner” og tænker derfor jeg ville være ideel at afprøve produkterne på.

 27. Jeg har mild Rosacea og har længe villet prøve Bioderma – så jeg krydser fingre!

 28. Jeg har mild Rosacea og har længe overvejet at prøve Bioderma – så jeg krydser fingre!

 29. Jeg tester også gerne. Min hud er pt efterårsforvirret og tør. Jeg ved aldrig helt hvad jeg vågner op til.

 30. Jeg vil rigtig gerne prøve produkterne. Jeg har en lys, sart hud med fregner og døjer især på denne årstid med rødme og tørhed. Jeg har samtidig tendens til udbrud, så meget fedtede cremer duer ikke. Jeg er 28 år.

 31. Uh ja tak. I en alder af snart 32 er jeg ved at være godt træt af, at min hud stadig er uren som var jeg teenager. Jeg har snart prøvet alting og ingenting.
  Stadig uden held til at finde den perfekte opskrift.

 32. Jeg hedder Sif og er 22 år. Jeg vil meget gerne teste Biodermas sensitive serie da jeg fik akne for 1,5 år siden og fik stærk akne medicin og dette mærke var det eneste der lavede produkter som ikke gjorde ondt eller gjorde min hud værre. Bl.a. Deres øjencreme var helt uundværlig! Derfor vil jeg også meget gerne teste deres andre produkter da jeg har gode erfaringer og erfaringer med flere af produkterne over længere tid. Derudover synes jeg det ville være en spændende opgave da jeg har læst rigtig meget om mærket og de forskellige produkter.
  Håber meget jeg får lov at teste disse produkter❤️
  M.v.h Sif Larsen

 33. Det vil jeg rigtig gerne. Både min søn på 16 og jeg har sart hud. Vi tester gerne.

 34. Jeg vil helt vildt gerne prøve produkterne Jeg har rosacea og døjer med meget røde og brændende kinder når vejret skifter, så det ville være perfekt at afprøve om produkterne kunne afhjælpe

 35. Det er jeg så klar til at teste. Jeg har en hud der i den grad “tænder hurtigt af”. Jeg er i forvejen tilhænger af biodermas rensevand, og ville super gerne prøve de andre produkter, da de ser super lækre ud.

 36. Dét vil jeg gerne! Har acne rosecea og har prøvet meget forskelligt.

 37. Jeg har haft god erfaring med franske mærker, særligt dem der kan fås på apoteket. Mit problem har været at min hud på en eller anden vis altid slår ud efter jeg har brugt en bestemt hudpleje serie i mere end et par uger. Her spiller vejret også en stor rolle, men det er som om at virkestofferne i mine produkter på et eller andet tidspunkt stopper med at have en effekt på min hud. Om det så fører til at min hud bliver før tør og irriteret eller den bliver fedtet og bumset er forskelligt. Ville elske at prøve denne serie fra bioderma!

 38. Jeg vil gerne teste dem, er fan allerede af bioderm rense produkt.har lidt rødme omkring næsen .

 39. Jeg vil rigtig gerne være anmelder. Jeg har en sart hud, som slår meget nemt ud og rødmer rigtig let, og jeg har endnu til gode at finde et produkt, der kan afhjælpe det 🙂

 40. Åååhh, ja tak
  Jeg ville elske at få lov at komme med min ærlige mening om produkterne, men er også næsten sikker på, at de ikke vil skuffe!
  Bioderma Sensibio H2O har været fast inventar på min toilethylde i flere år og en uundværlig del af min hudplejerutine, men af en eller anden grund har jeg ikke forsøgt mig med andre produkter fra mærket.. – ??
  Jeg har en sensitiv hud, som både påvirkes en del hormonelt og særligt ved årstidsskifte som nu…
  Når inde/ude temperaturforskellen bliver større og luften mere tør indendørs, reagerer min hud ofte med tendens til rødme og tørhed, så jeg ville elske at se de her produkter forhåbentlig ‘do some magic’✨ – Fingers crossed!

 41. Hvis den kunne gøre noget ved rødmen rundt min næse ville det være fedt!!

 42. Hej jeg arbejder på apotek og har testet flere af apotekets franske mærker. Jeg har dog aldrig testet en hel serie fra bioderma. Jeg har en sart hud med tendens til tørhed. Jeg vil give en ærlig og faglig anmeldelse af produkterne.

 43. Jeg tester gerne!
  Har altid ret irriteret og “forvirret” hud i de kommende årstider. Meget tør, ret sart, fedtet – alt i ét. Min hud kan ikke finde balancen og falde til ro. Og selv renseprodukter til sensitiv hud svier på de tørre og sarte steder.
  Det kunne være spændende at prøve de her produkter og se om det kan “holde det nede” nu her når vejret skifter.

 44. Jeg vil gerne være anmelder da jeg kun går ind for og altid rådgiver andre i naturlige produkter. Jeg har selv haft voldsom hormon udbrud ved kæbe parti for to år siden og var først da jeg skiftede hylden ud med naturlige og apotek produkter at det stoppede. Jeg er hudløs ærlig og stiller krav til produkter I vil få en ærlig kvinde i mig som anmelder. Jeg hedder Celine zaina på Instagram der vil i også kunne se jeg går ind for naturlige produkter og levestil

 45. Jeg har rød, blussende og sart hud :'( … Er glad for Biodermas micellar, så jeg vil gerne teste flere af deres produkter.

 46. Ville elske at prøve samtlige produkter fra Bioderma Sensibo. For efter at jeg har fået min pige for 5 år siden har jeg døjet med uren, sentensiv og tør hud. Så jeg vil elske at prøve denne serie

 47. Da jeg har levet med atopisk hud, samt generelt bare virkelig sart hud siden jeg var lille, har jeg snart prøver alverdens cremer.
  Så kunne være en fantastisk mulighed for at se om det kan dulme rødmen, irritationen og give mig min nattesøvn igen.

 48. Ville da elsker at prøve dem!
  Er så heldig at jeg har børneeksem og sart hud oveni i hinanden, så det kunne da være super fedt hvis jeg kunne få bugt med dem begge på samme tid 🙂

 49. Det vil jeg gerne teste. Jeg har en meget sart hus med tendens til rødme og opblussen.

 50. Jeg ville med glæde teste disse produkter, da jeg selv bruger dem mod min rosacea.

 51. Jeg er i forvejen rigtig glad for de skønhedsmærker man kan købe på apoteket, men har svært ved at finde netop den serie, der passer til mig. Min hud er typisk skandinavisk – sart med tendens til rødmen. Jeg har en god rutine og plejer huden både morgen og aften.

 52. Ej, det lyder simpelthen som mine drømmeprodukter! Jeg døjer simpelthen så meget med rødme i kinderne så blush har aldrig været nødvendigt for mig 😛

  Jeg ville elske at teste dem! Lige så meget så jeg har noget at anbefale til andre som døjer med det samme som jeg 🙂

 53. Det ville jeg da elske at teste. Jeg har rosacea og er altid på jagt efter produkter, der dæmper rødmen i min hud og samtidig plejer, renser effektivt mv

 54. Jeg ville elske at afprøve produkterne. Jeg har en dehydreret hud som efter årene er blevet mere og mere sensitiv. Så produkterne lyder lige som noget for mig. Og så vil jeg være helt ærlig omkring min mening og anmeldelse af produkterne.

 55. Det vil jeg rigtig gerne teste og anmelde på min utrolig sarte hud, der rødmer let og bliver hurtig tør 🙁
  Krydser fingre 🙂

 56. Jeg vil da gerne melde mig frivilligt som anmelder – er selv ok vild med Bioderma, og det er et af de få brands, der ikke får mig til at slå ud – hverken på rødme- eller bumsefronten. Dog har jeg ikke prøvet sensitive “rangen”

 57. Jeg tester gerne og kan tilbyde min hud:

  – Rosacea – niveau 1
  – Kombineret hud (DSPW/OSPW), brændende kinder og særlig sart i årstidernes skiften.

  Så vil MEGET gerne teste da Biodermas Sensibio H2O er min holy grail som rens

 58. Min srilankanske sensitive og dehydreret hud vil have fornøjelsen af at teste og dokumentere effekten af Bioderms serie.

 59. Jeg har ekstremt sart hud med rødme og en konstant tør og stram følelse i huden. Jeg vil meget gerne teste og give min ærlige vurdering.

 60. Jeg lider virkelig meget af sart og rød hud uanset hvad jeg bruger. Jeg ville ELSKE at teste!

 61. Ja tak! Min hud har været temmelig besværlig siden jeg fik barn nummer 3 for 8 år siden, og jeg kunne virkelig godt bruge noget der virker!

 62. Jeg stiller gerne min hyper sentive hud til rådighed (rødt hår og Mega sart hud)

 63. Jeg vil gerne teste. Jeg bruger micellar vand fra Bioderma dagligt, og elsker den. Tester gerne hele serien

 64. Hejsa
  Ihhh hvor ville det være skønt hvis jeg blev udvalgt som anmelder❤️
  Jeg har aldeles sart hud og har snart brugt formuer på produkter jeg alligevel trods diverse roser fra sælgere ikke har kunnet tåle
  Så har måttet døje en del gennem livet med tær, skællende og rødme af huden
  Så jeg krydser mine poter for mit held
  Knus

 65. Gerne ‍♀️ Har set dem på apoteket, og tænkt jeg gerne ville prøve dem.

 66. Hov, det er jo mig (eller min hud), der bliver kaldt på 😉 Og så ELSKER jeg Bioderma! Krydser fingre for en plads på holdet

 67. Det ville være spændende at kunne få lov til at teste på min sarte hud, særligt her i de kolde måneder hvor den blusser ekstra meget.

 68. Det gad jeg godt! Er indehaver af en sart gingerhud, der netop ikke tåler det meste.

 69. Det gad jeg helt vildt godt teste! Måske det kan være med til at få bugt med min rødme i huden 🙂 Jeg krydser alt jeg har for at jeg er en af de heldige.

  Rigtig god weekend 🙂

 70. 🙂 Jeg vil meget gerne teste og vil komme med ærlig feedback. Jeg fik konstateret Rosacea for 5 år siden, kan for det meste holde det nede, men har ikke turde eksperimentere med nye cremer eller begynde med masker. Så jeg håber at komme med på anmelderholdet, så der forhåbentlig kan komme endnu mere ro og fugtmætning til min hud.

 71. Jeg vil gerne være anmelder, da jeg har sensitiv hud. Min hud har tendens til at rødme. Jeg skal nok svare ærligt 🙂
  Spændende at prøve nye produkter.

 72. Jeg kæmper med rødme, så de produkter vil jeg da super gerne teste 🙂

 73. Vil vanvittigt gerne teste produkterne. Der er så få jeg kan bruge, og tænk hvis Bioderma også er et af dem

 74. Jeg har sart hud som let bliver rød og fortykket. Vil meget gerne anmelde produkterne. Normalt slår jeg ud, hvis der bare er det mindste aktive i en creme, også selvom den er til sensitiv hud. Bruger faktisk Bioderma Sensibio rensevand, og det går indtil videre ok, er spændt på vinteren og om andre produkter også virker for mig Vælg mig

 75. Jeg vil gerne, hjælpe med at teste. Min hud bliver hurtigt sart og rødmosset.

 76. Jeg kender ikke produktet selv men har fået det anbefalet fordi min hud er sensitiv og tør. Jeg gør mug gerne umage med en tilbage melding. Mvh Pernille

 77. Ej! Det vil jeg så gerne!! Jeg har kun erfaringer med Biodermas legendariske rensevand og mig og min hud (der rødmer så snart jeg drikker et glas vin eller bevæger mig ud i blæsevejr), ville elske at teste alle dem her 🙂

 78. Hej Anette
  Jeg vil mægtig gerne teste produkterne. Jeg har rosacea, sart, stram, blussende, rød og tør hud. Da vi går den værste rosaceatid i møde, så vil produkterne virkelig blive testet på, om de kan stå distancen i kampen mod de brændende, knopperede røde kinder. Du vil få min ærlige no bullshit mening!
  Bedste hilsner
  Selma

 79. Jeg vil så gerne teste den serie – specielt efter jeg hele sidste uge og denne uge har haft kløe i ansigret, rødme og slået ud.
  Bioderma er verdensklasse. Har dog kun prøvet den blå. Vil være så glad for at prøve og teste denne serie

 80. Jeg vil så så gerne være anmelder. Jeg har sart hud, så jeg kunne virkelig godt tænke mig at prøve produkterne 🙂

 81. Yes. Autoimmun sygdom gør min hud endnu mere sart end den var før. Så jeg tester gerne

 82. Jeg har hele mit liv kæmpet med sart hud, der ikke tåler det meste og leder stadig efter de bedste, mest rene og skånsomme produkter til at pleje den med. Så ville med glæde anmelde serien her!

 83. vil blive meget glad for at teste, da jeg er ramt af sart, rosacea og det værste om vinteren. prøver med alt muligt , har ikke fundet noget der virker . det går mig på at det er meste af ansigtet og det er svært at gemme væk

 84. Vil super gerne teste bioderma. Har en sensibel hud der som regel reagerer om efteråret.

 85. Ekspert i rød hud… det er mig 🙂
  Jeg har de sidste 19 år haft rosacea og været i alle mulige slags behandlinger. Min hud har nu gennem flere år været tilfreds med en hudplejeserie som jeg ikke synes bliver ved med at “slå til”. Serien har ændret på produkterne og jeg er lidt på herrens mark.
  Vil gerne prøve noget nyt og er klar på at anmelde!…hvis jeg er så heldig <3

 86. Det vil jeg SUPER gerne teste, da jeg har COPOROSE, og har brug for meget milde produkter.

 87. Hej
  Jeg melder mig gerne. Karsprængninger, pigmentpletter, tørre områder osv. :o)
  OG jeg er en ærlig person…

  Rigtig god stormfuld weekend til alle…

 88. Jeg vil meget gerne teste. Har i forvejen sart hud med ttendens til rødme, men efter at være begyndt at svømme 3 dage om ugen er den begyndt at gå mere amok.

 89. Det vil jeg så gerne være med til. Min hud kan nemlig ikke tåle alverden, så krydser virkelig fingre.

 90. Det vil jeg meget gerne. Jeg har netop opbrugt det sidste af min vanlige ansigtscreme, så jeg er klar til at kaste mig ud i noget nyt.

 91. Ja tak det vil jeg gerne prøve. Er allerede vild med deres micella vand.

 92. God formiddag !
  Jeg vil meget gerne prøve at anmelde Bioderma til min sarte hud.
  Er midt 50 og er meget udendørs, hvilket tager lidt mere på huden.
  Weekend hilsner herfra:-)

 93. Kunne da være meget sjovt at prøve kun et mærke til hele rutinen, så jeg melder mig til <3

 94. Jeg vil rigtig gerne anmelde Bioderma. Jeg har har lige nu prøver fra apoteket, for at se om det kan give ro på min tørre sart hud.
  Så det ville være perfekt at kunne få lov at afprøve flere produkter udover rens og fugtcreme. For det ser ud til at jeg endelig har fundet en serie der virker på min hud.

 95. Jeg har meget sart og sensitiv hud, så jeg kunne meget godt tænke mig at prøve de produkter om de hjælper 🙂

 96. Jeg vil meget gerne anmelde og teste jeres produkter. Har hørt meget godt om mærket

 97. Jeg vil med glæde teste 🙂 jeg har meget sensitiv hud og kan absolut ikke tåle alt, så kunne godt tænke mig at teste biodermas produkter.

 98. Ligger gerne hud til! Særligt nu vi går mod kolde tider – Det kan mine kinder sjældent lide, så der bliver noget at teste med 😉

 99. Jeg kender kun deres micellar og den er min hud glad for, så ville da gerne prøve hvad de ellers har at tilbyde til sart hud 🙂

 100. Jeg vil vildt gerne anmelde Biodermas produkter, da jeg ALTID har haft rød og sart hud. Mit største ønske er jeg en dag får lyst til af gå med blush, hvilket på nuværende tidspunkt ikke muligt med mine kronisk røde kinder
  Så vil derfor vildt gerne teste om produkterne kunne afhjælpe et stort problem for mig

 101. Som en person der er ramt af sart, rosacea, rød og tynd hud, samtidig med at jeg i flere omgang er ramt af lidt acne epidemi, vil jeg med glæde teste Bioderma. Har i 3-4 år brugt deres rensevand, men alt andet har jeg ikke haft fornøjelsen af. Så det kunne være virkelig fedt, at se om de gør en forskel.

 102. Jeg vil meget gerne være anmelder af disse pragtfulde produkter. Rigtig god dag til alle 🙂

 103. JA, det vil jeg gerne! Jeg bruger i forvejen makeup-fjernere og har kæmpe lager af den, men vil mægtig gerne prøve og anmelde de andre produkter også!

 104. Jeg bruger i forvejen Bioderma H2O sensibo og er rigtig glad for den! Jeg kunne dog godt tænke mig at se hvilke effekter Bioderma kan give, kun ved at bruge deres produkter – jeg døjer nemlig rigtig meget med især røde kinder (i en alder af 21). Jeg krydser fingre!

 105. Uhh vil rigtig gerne prøve biodermas produkter. Jeg har en sart hud og kan slet ikke tåle cremer med parfume – det skal helst være så naturligt som muligt 🙂 Er en sucker for hudprodukter så jeg krydser fingre 🙂

 106. Min søn Kasper vil gerne teste. Han er 18 år, har altid røde kinder, og kan ikke finde noget der kan hjælpe ham.

 107. I min tidligere kommentar glemte jeg at nævne, at jeg har 10 års erfaring mht. Hudpleje produkter, fra mit job i Matas. Så jeg har en masse erfaring og en masse at sammenligne med.

 108. Det her kunne (måske) blive min redning, nu hvor vi går den kolde tid i møde. Forrige år begyndte min hud omkring efteråret at ændre karakter. Den gik fra problemfri til utrolig sensitiv og sart. Især så snart temperaturen daler og vejret ændrer sig til det koldere og våde oplever jeg en betydelig forskel på min hud: den bliver rød, irritabel og afsindig tør – som i AFSINDIG. Faktisk sprækker den og for fa’en hvor det dog er grimt – men ydermere så svier det noget så grusomt. Jeg har vitterligt prøvet alt og været utallige produkter igennem, heriblandt olier, masker, salver og jeg skal komme efter dig. Til sidst blev jeg sendt til en hudlæge, men han kunne frustrerende nok ikke hjælpe mig andet end en medicin kur, som så heller ikke hjalp. Nu er min hud efter en sommer med sol og varme blevet relativ fin igen og jeg frygter derfor temmelig meget de kommende måneder… Måske Bioderma kunne være en kærlig hjælper. Jeg håber på en anmelder-tjans og jeg lover uden tvivl at være den flittigste tester 😉

  God aften derude !

 109. Jeg blev for nyligt gjort opmærksom på, at jeg ikke bruger de optimale produkter til min hud, hvilket egentlig ikke helt kommer bag på mig, eftersom jeg altid har døjet med rødme og store negative forandringer ved vejrskifte. Derfor ville det være super fedt at blive anmelder, og teste om Bioderma’s produkter rent faktisk kunne gøre en forskel for mig.

 110. Jeg har en frygtelig sart hud. Jeg får let blodsprængte kar på kinderne og over næsen når vejret skifter. Jeg vil virkelig gerne teste disse produkter.

 111. Jeg har brugt deres rens i et par uger nu, og det er uden tvivl den mest milde og skånsomme rens jeg nogensinde har prøvet. Jeg er så vild med den, så jeg vil med glæde ligge hud til at teste nogle flere af deres lækre produkter.

 112. Ja, jeg lægger gerne hud til! Jeg er 54 år gammel. Egentlig har jeg en okay hud, ikke så uren, ej heller rynket, men… Jeg er sart i det danske klima med en hud, der tit blusser og reagerer kraftigt på både vind og vejr, og også på cremer med sære parfumer etc. Jeg bruger nogle gange b&b eller foundation bare for at have en ekstra barriere mellem min hud og elementerne.
  Som sagt; jeg tester gerne, og anmelder gerne.

 113. Jeg har aldrig prøvet Bioderma og det kunne jeg godt tænke mig 🙂

 114. Jeg er vild med Biodermas rensevand, men ender ofte med at købe et billigere “konkurrerende” produkt istedet.
  Jeg vil vild gerne prøve hele serien !!

 115. Jeg har en sart hud og vil meget gerne teste de produkter. Har brugt sensibo H2o rens og var meget tilfreds. Har en del rødme på kinder og hage. Ellers kender jeg ikke de andre produkter men det der står om produkterne lyder godt

 116. Jeg har meget sart hud og roseasia. Er en voksen kvinde som bare ønsker ikke at ligne en teenager. Så det vil være spændende at prøve produkterne og se om det kan hjælpe

 117. Jeg vil meget gerne være test person. Min hud har de udfordringer i skriver om. Jeg kender ikke produkterne i forvejen, men synes det lyder fantastisk.

 118. Med en sensitiv hud vil jeg frygteligt gerne prøve og anmelde produkterne fra Bioderma. Kender faktisk kun deres Micellar Water, som har en fast plads på favorithylden.

 119. Jeg tester gerne, det ville være skønt at finde noget der rent faktisk virker mod den ultra irriterende rødme

 120. Det vil jeg gerne teste Har altid haft sart hud med tendens til rødme, kløe og tørre områder. Reagerer også på parfume mv. og har svært ved at finde produkter der er rigtig gode til min hud.

 121. Det ville være så spændende at prøve. Har lidt af rødmende og sart hud som nemt slår ud, så længe jeg kan huske. Krydser fingre for at jeg kan få lov at være med

 122. MEGET GERNE!

  Jeg er så træt af min hud er rød hele tiden. Kunne jo være fantastisk hvis en serie rent faktisk kunne virke på det Vil absolut gerne afprøve det og give feedback.

 123. Jeg har den her irreteret rødmosset hud sammen med den meget fedtet hud det er bare ikke en særlig god kombi.
  Jeg har snart prøvet alt og intet hjælper
  Jeg vil derfor gerne være tester og anmelder

 124. Har ikke prøvet Bioderma, men har sart hud med ildrøde kinder der stikker og brænder , når jeg bruger creme til sart hud
  Lover at være ærlig

 125. Da jeg døjer med sart hud, melder jeg mig gerne som tester ❤️

 126. Jeg vil rigtig gerne teste på min sarte hud – og selvfølgelig anmelde 🙂

 127. Ja tak , har brugt øjencremen ogkunne godt tænke mig at prøve flere af deres produkter .
  Er en lidt ældre model med tendens til kløende hud .

 128. Min sarte hud ville elske at afprøve dette – især fordi det ville være fantastisk endelig at finde noget der virker

 129. Det vil jeg gerne teste, og jeg er altid ærlig med mine anmeldelser 🙂 Jeg har kun prøvet Biodermas micellar water, så det kunne da være spændende at teste flere af deres produkter.

 130. Sart og rød hud – det er mig 🙁 Jeg vil rigtig gerne teste og anmelde produkterne.

 131. Efter jeg er fyldt 30 har min hud forandret sig meget, den er blevet lidt ru, rødmosset og guderne skal vide, jeg har prøvet mange forskellige hudplejeserier og det kan være en dyr fornøjelse. Derfor håber jeg, at få chancen for at anmelde dette spændende mærke. Det ville være FANTASTISK, hvis det viser sig at være netop de produkter min hud hungre efter:-) kh Nadia

 132. Ønsker at finde en ny hudpleje til min hud, men er i tvivl om min hud er sart. Vil dog deltage ærligt 😉

 133. Ja tak – meget gerne. Jeg leder efter en god serie, der ikke får min hud til at blive irriteret.

 134. Ville være perfekt fødselsdagsgave at ryge på anmelderholdet 🙂

 135. Ja, tak. Bruger allerede din favorit og Photoderm, så går gerne hele vejen

 136. Jeg vil meget gerne være en ærlig anmelder, jeg bruger selv meget tid på at læse anmeldelser, når jeg søger efter næste tilføjelse til min hudpleje 🙂

 137. En ærlig mening kan jeg love dig. Mange år med dum hud har lært mig et og andet om produkter – og jeg gider dem ikke, hvis de ikke gør noget godt for mig!

 138. Jeg tester gerne. Jeg har sart hud, der virkeligt ikke kan tåle meget og slår hurtigt ud. 🙂

 139. Kunne være sjovt at prøve. Er rødmeramt og har en sart hud. Er 57 år ung

 140. Jeg vil rigtig gerne anmelde. Kan nikke genkendende til den sarte hudfølelse, og rødmen er så småt på indtog igen med årstidens skiften.

 141. Jeg er klar og 100% ærlig, jeg har tendens til at få meget røde kinder, især i den årstid vi kommer ind i nu. Så alt der kan afhjælpe ville være fantastisk!

 142. Jeg tester gerne – med hud i overgangsalder, som tidligere har været kombineret, men pludselig er blevet sart og med rødme.

 143. Jeg vil meget gerne være anmelder, har ofte meget rød hud og har snart prøvet alt men ikke denne serie

 144. Det vil min sarte hud gerne anmelde. Har har altid haft svært ved at finde produkter til min hud pga allergi og sart hud. Og har aldrig fået testet bioderma fuldt ud. Har været så glad for biodermas solcremer her i sommers, så tænker da også at ansigtsplejen vil være noget for mig!

 145. Har sart hud og tør hud med blodkarsprængninger der reagere hurtigt på kulde og varme. Bruger enkelte udvalgte produkter fra La Roche Posay, og ville være spændende at afprøve en komplet serie.

 146. Jeg kan tilbyde en sart og fedtet hud – kunne være spændende og se hvordan det reagere

 147. Jeg er 53 år og har altid haft en sart hud med tendens til rødmen, kløe og tørre pletter i perioder. Jeg er efterhånden ret erfaren i forhold til hudplejeprodukter, og vil utrolig gerne teste og anmelde Bioderma, som jeg ikke har kendskab til endnu.

 148. Gammel hud trænger til pleje, og min hud ER gammel (70 år)
  Jeg håber at blive udvalgt, så jeg kan få det boost, huden trænger til.

 149. Vælg mig! Jeg har egentlig helt normal, moden hud, men med tendens til rødme og irritation – særligt i den kolde tid. Jeg er vild med Biodermas micellar rens og ville elske at teste yderligere produkter fra det mærker og jeg LOVER at mine anmeldelser vil være 100% ærlige

 150. Jeg tester gerne produkterne. Har lidt rødsprængninger og lidt psoriasis, så der er vist tale om sart hud her ☺️

 151. Jeg tester gerne har sart hud med blodsprængninger efter nogle år med rosacea.

 152. Efter flere års kamp med receptpligtige cremer er min hud næsten fri for akne, men den er så til gengæld blevet så rød og sart, at jeg skal være meget forsigtig med mine hudplejeprodukter. Bioderma Sensibio lyder dog som det helt rigtige valg 🙂

 153. Det vil jeg i den grad. Har en hud, der meget nemt rødmer. Har afprøvet mange mærker i forskellige prislag, og har ikke fundet det helt rigtige endnu

 154. Rigtig gerne – har tør og sart hud. Til tider eksem i ansigtet, ved øjne og mund.
  Ville elske at prøve!

 155. Ja tak! Rosacea dermatitis, hedder det vist endda, det jeg har a vil meget gerne teste ærligt

 156. Jeg stiller gerne op med rødmeramte kinder, akne og tør hud der let irriteres. Har været trofast bruger af michellar water i måske 7-8 år, og det er altså ikke til at erstatte originalen her.

 157. Får til tider røde tørre pletter, hvor huden så “flager” – har ikke helt fundet løsningen, når det sker, så tester gerne.

 158. Jeg vil meget gerne teste. Har i langtid været super glad for bioderma til at fjerne makeup, da min hud og øjne er alt for sart til andre produkter.
  Jeg er klar på at afprøve endnu flere produkter derfra

 159. Lyder til at være geniale produkter. Jeg har udearbejde, så min hud kunne godt bruge nogle gode produkter, der kan passe på min hud.

  Jeg er klar til at teste 😉

 160. Det vil jeg mægtig gerne teste
  Efter jeg er blevet ældre, har jeg fået allergi, som gør at mine hudprodukter skal være så rene og venlige ved min hud. Desuden har min hud det heller ikke for godt, når vi går fra det harme vejr til det kolde.

 161. Et mærke jeg mangler at prøve i den “uparfumerede” genre. Har normal til lettere sart hud. Det kunne være virkelig spændende at være testperson på produkterne.

 162. Ærlig har jeg altid været og det sidste år, har jeg uden slinger i valsen været konsekvent med min daglige rutiner “am og pm” i forhold til ansigtsrens og efterfølgende fugtpleje i forhold til min sarte hud, så svaret herfra er: “JA TAK MEGET gerne ”

  Kh. Gitte

 163. Vil meget gerne teste på mine røde kinder og næse. Er lige fyldt 65 år

 164. Det vil jeg meget gerne. Lige om lidt, når vejret slår om, så gør min hud desværre det samme :-/

 165. Tester gerne skønne BIODERMA på min sarte og tørre hud, med tendens til rødme. Er på den anden side af de 50, hvilket ikke har gjort min hud mere medgørlig dsv.

 166. Kære Anette,
  Jeg vil rigtig gerne teste, jeg er gravid og oplever problemer med irriteret hud og flere urenheder end normalt. Måske i kunne bruge en som mig? 🙂

 167. Hej 🙂 jeg vil gerne teste og kommentere.
  Jeg har ofte tendens til rød næse, kinder og hage. Og huden reagerer let på meget aktive cremer og på visse renseprodukter.

 168. Jeg melder mig gerne som ærlig rødhåret og med sart hud til tjeneste.

 169. Jeg ville rigtig gerne være anmelder. Jeg har i de seneste år døjet meget med eksem og allergi, og har været forbi sygehuset og få taget diverse test. Så jeg har så svært ved, at finde produkter, som jeg kan bruge, uden at slå ud. Så tror, at min meget sensitive hud, ville passe godt til disse produkter.

 170. Jeg vil meget gerne vinde en anmelder pakke. Min hud er sart og reagerer ofte på nye produkter. Vil meget gerne afprøve Bioderma

 171. Jeg vil utrolig gerne prøve at teste produkterne. Har ikke prøvet Bioderma, så dette er en oplagt mulighed. Krydser alt jeg kan:-)

 172. Lige så snart vejret skifter bliver min hud mere sart og rødmende. Bruger H2O rens dagligt, men kender ikke resten af sortimentet. Vil meget gerne prøve og anmelde .

 173. Mig mig mig! Jeg lider af reaktiv rosaceahud og er desuden ved at uddanne mig som kosmetiker… så jeg må da kunne give en grundig og relevant feedback

 174. Jeg har efterhånden prøvet mange produkter mod rødme, men ingen har fået helt bugt med det endnu :-\
  Det kunne være fantastisk at få lov til at teste disse produkter på min sarte, tørre og rødmende hud og se hvad de kan 😀

 175. Ja tak – vil meget gerne prøve de andre produkter – bruger allerede rensevandet

 176. Jeg har sart og reaktiv hud og er SÅ klar på at teste og give ærlig respons 🙂

 177. Sart hud med tørre pletter og rødme, det er mig, så jeg vil rigtig gerne teste Biodermas produkter

 178. Jeg vil meget gerne test produkter til rødmen.

  Min hud føles stram og tør, men fedter alligevel.
  Den er sart og har tendens til rødmen ved vejrforandringer, tørt indeklima og bare let berøring.

  Jeg ser altid lidt flov ud, grundet min ‘røde’ hud.
  Det ville være fedt at se, om produkterne vil kunne gøre en forskel på min hud og måske give den lidt ro.

 179. Vil rigtig gerne teste de produkter 🙂 har aldrig prøvet deres produkter og har hørt så godt om dem og døjer med rødme, så det kunne være spændende at teste produkterne 🙂

 180. Sart hud – tjek
  Tendens til rødme – tjek

  Jeg vil super gerne se om bioderma kan klare ærterne 🙂

 181. Hej. Jeg vil være yderst beæret over at blive anmelder. Har sart hud på kinderne med blodsprængninger, så lyder som perfekte produkter til mig. Mvh 🙂

 182. Det vil jeg gerne anmelde – har prøvet alverdens produkter, nogen bedre end andre. Måske Bioderma kan hjælpe

 183. Ja tak det vil jeg gerne ,har en meget sensitiv hud ,med tendens til lidt eksem i pande og ved næsen

 184. Kunne være så fedt at få lov t teste. Har en hud som reagerer meget let, så leder med ly og lygte efter de rette produkter hertil 🙂

 185. Har aldrig rigtig fundet de rigtig produkter så det ville da være rigtig lækkert at prøve og se om Produkterne fra Bioderma kunne været noget for min sarte hud

 186. Kunne være spændende at være anmelder. Har en ung hud, men er meget sart og reagere hurtigt på hvis produkterne ikke er gode for min hud, Heriblandt rødme og små knopper, som er tegn på en sart hud. Så det ville jeg vildt gerne.

 187. Jeg er en pige på 43 år, som har døjet med rosacea det sidste år. Min hud er pludseligt blevet følsom, og reagere på mine nuværende produkter.
  Det ville være fantastisk ar teste denne serie, som hudlæge varmt har anbefalet.

 188. En ærlig “rødhud” her. Har prøvet la Roche-posey og deres Rosaliac serie for at dulme, dæmpe og helst slippe, men har endnu ikke knækket koden til alle tre ting. Så jeg vil meget gerne teste for bioderma, for at se hvad det kan.

 189. Jeg ville elske at teste Biodermas produkter, da jeg har en meget sart hud med tendens til rødme centralt i ansigtet. Huden er blevet sartere med årene, og jeg rækker derfor også kun ud efter apotekets produkter og ellers kosmologens. Jeg ville elske at se, hvilken virkning netop Bioderma kunne have på mig. Jeg krydser fingre for, at jeg er én af de heldige.

 190. Lige så meget som mit sind elsker efterår og vinter, lige så meget HADER huden i mit ansigt og på mine hænder de eller så kønne årstider. Jeg er den ideelle testperson, for jeg kan præstere stort set alle hudtyper og kombinationer på nærmest en uge, hvis jeg ikke gør mig umage for at passe på.

 191. Det vil jeg meget gerne. Jeg har så mange problemer med røde kinder og næse.

 192. Jeg har med alderen fået en sart hud, har lige rundet 70 år, men for mig er hudpleje ligeså vigtig som da jeg var 45 år Jeg har altid købt hudpleje produkter i Matas, det kunne være sjovt at prøve noget helt andet

 193. Jeg ville elske at anmelde produkterne! Jeg selv har tør/irriteret hud og super let til rødme. Om det er en tilfældighed eller simpelthen et tegn fra gud(?) så er mine egne rense produkter simpelthen ved at være opbrugt, og jeg har længe søgt efter en ny rutine til sensitiv hud – måske dette bliver min nye rutine? Uanset hvad så kan Bioderma forvente en hudløst ærlig anmeldelse! 🙂
  Krydser fingre.

 194. Yes, tjek!
  Har et hageparti der til tider “står i flammer” og har endnu ikke gennemskuet årsagen, så enhver hjælp er mere end velkommen!

 195. Jeg ville sætte en ære i at blive anmelder af Biodermas produkter.
  Jeg har været stor fan af deres Miscellar water gennem flere år, og kunne enormt godt tænke mig at prøve alle de andre produkter af for at se, om de kan gøre en lige så stor forskel på min hud, som denne rensevand.
  Jeg mangler inspiration til at vælge nye produkter til min daglige husplejerutine, og måske disse produkter kan være med til at få øjnene op for, at jeg skal holde fast i det franske apotekermærke 🙂 Fingers crossed!

 196. Min hud er sart, udfordret og døjer med rødme. Dette er startet efter mangeårig fertilitetsbehandling. Har prøvet virkelig meget forskelligt – uden større held. Vil gerne testet dette, måske det kan hjælpe mig

 197. Jeg vil meget gerne teste. Min hud er meget sensitiv og har tendens til at slå ud over mange produkter.

 198. Tak, det vil jeg da meget gerne-jeg bruger allerede den til at fjerne øjenmakeup med og har brugt ned i 2-3 år og den er bare mit favorit-rense-produkt. Jeg har tendens til tør-sart hud efter jeg er kommet i overgangsalderen, så vil godt prøve nogle af de andre produkterogså.

 199. Jeg har i årevis været fan af deres micellar water, men har ikke overvejet deres øvrige produkter, før du skrev om dem her på bloggen.
  Min hud er nøjagtig som du beskriver ovenfor – den overreagerer med rødme. Derfor vil jeg gerne være med til at anmelde Biodermas produkter og se på egen hud, om de virker

 200. Åhhhh, hvor ville jeg gerne have lov at teste. Er eksemramt på 4. uge og kan bare ikke finde lindring.

 201. Jeg vil utrolig gerne teste Biodermas produkter!!

  Jeg har før prøvet Biodermas Micellar Water og den synes jeg var rigtig god ved min hud og jeg ville elske at få lov til at prøve og bedømme flere produkter fra deres udvalg!
  Min hud kan være sart og slå ud hvilket den fx gjorde engang med en creme fra La Roche Porsay – og så har jeg erfaring fra at bedømme produkter fra tidligere frivillige surveys – så jeg er lige personen til det!

  Håber virkelig jeg bliver udvalgt!

 202. Jeg vil rigtigt gerne prøve og anmelde produkterne, da jeg netop har en ret sart hud, som ikke tåler de gængse mærker

 203. Det lyder rigtig dejligt med sådan en test af de lækre produkter. Jeg døjer selv med sart hud, mestendels omkring munden og kinderne, så det ville være fantastisk at prøve Biodermas produkter! ❤️

 204. Vil rigtig gerne være anmelder, da jeg døjer meget med sart hud og solskader, har endnu ikke fundet en creme der hjælper. <3

 205. Jeg vil super gerne teste.
  Min hud på brystkassen/halsen er altid rødblussede. Ligner en der er solskoldet selv om vinteren. Kunne være interessant at prøve om noget virker. Har ikke fundet en løsning endnu.
  Desuden er min hud i ansigtet både med tørre pletter og samtidig ramt af acneknuder, trods det at jeg er årgang 1966
  Kh Karen

 206. Jaaaaa jeg vil meget gerne anmelde bioderma ☺️ Jeg har aldrig prøvet mærket
  Men der er jo en første gang for alting

 207. Jeg vil rigtig gerne anmelde! Min hud reagerer meget på temperaturskiftet i denne tid

 208. Kunne være spændende – lider af Diskoid lupus erythematosos, så ikke alt er godt for min hud.

 209. Ville elske at testeMin hud er gået fra fedtet til tør og sart og er lidt svær at finde de rette produkter tilKrydser fingre

 210. Jeg vil meget gerne teste, især her i overgang til efterår, hvor min hud reagerer ret voldsomt på temperaturskiftene og tilføjelsen af indendørs varme til cocktailen af ting, der kan suge al liv og glød ud af betrækket.

 211. Vil jeg meget gerne teste på min hud der har tendens til opblussende rødme og sarthed.

 212. Kære Beautyspace og Annette.

  Jeg har brugt Biodermas Makeup remover micellar solution i mange år og den er jo fantastisk. Jeg vil rigtig gerne være anmelder for deres produkter og på den måde forhåbentlig også finde ud af hvis resterende af deres produkter ville være noget for min sarte hud. 🙂

 213. Skulle lige til at købe et af produkterne, men vil gerne teste de forskellige og komme med mit ærlige svar!

 214. Jeg ønsker at blive en del af det ærlige hold. Med en sart hud som jeg har, har jeg prøvet alverdens mærker, gode råd, tid og penge. Jeg ønsker derfor at prøve den lovende pakke af og sparre andre i samme situation som mig, for ovenstående. Jeg krydser alt jeg har

 215. Jeg er 52 år, har sensitiv hud og lettere rosacea. Jeg bruger pt Biodermas micellaire, men kender ikke de andre produkter af dette mærke. Jeg vil gerne ærligt teste produkterne, hvis I kan bruge mig.

 216. Jeg er med på en tester. Jeg er allergisk over for konseveringsmidler, som er i rigtig mange produkter. Så er produkterne uden konservering kunne det være rart om jeg kan tåle dem – gør min liste over valgmuligheder lidt længere

 217. Jeg vil meget gerne teste produkterne og komme med en ærlig anmeldelse på min sarte hud med rosacea.

 218. Jeg anbefaler min kæreste som anmelder. Han har en rigtig træls, rødmende, tør og irriteret hud og han er, som mange mænd, ikke til at trække på apoteket. Istedet bruger han hvad han nu falder over i min samling, men det duer ikke da vi slet ikke har samme hud og behov. At kunne give ham en serie der lyder til at kunne hjælpe ham kan måske overbevise ham om vigtigheden af korrekt hudpleje.

 219. Jeg vil rigtig gerne teste produkterne, da jeg altid har rødme på kinder og kæbeben. Jeg har tidligere prøvet deres miscellar water med stor succes

 220. det kunne være fedt at teste! 🙂
  Jeg er sensitiv og meget let tid rødme i huden, ved temp. forandring, berøring og produkter.

 221. Jeg vil meget gerne deltage! Min hud er sart og reagerer straks på vind og vejr. Og ikke mindst diverse produkter. Jeg gruer allerede for årstiden vi går i møde. Jeg bruger fuld dækkende makeup for at skjule rødme mm. Ville være en drøm at slippe for en ‘fuld maske’ hver dag.

 222. Jeg kaster et lod i puljen omkring at blive anmelder
  Jeg har tendens til rødme ved kæben og virkelig sart hud omkring øjne.
  Min hud er kræsen og jeg har enormt svært ved at finde produkter, der matcher, som ikke efter noget tid, bliver “afstødt” af min hud.

 223. Det ville være fedt at prøve! Har selv allergi, så ville være dejligt at finde ud af om det også er godt mod allergihud!

 224. Det vil jeg meget gerne hjælpe med:-)

  Jeg har sart hud, og har problemer med konstant rødme på venstre side af mit ansigt. Ofte blusser det op og kløer.

  Så det vil være fantastisk hvis jeg får lov til at prøve.

  Mange hilsner Lotte B

 225. Jeg kender kun Micellairwater fra Bioderma, men det bruger jeg til gengæld hver dag. Jeg har ikke prøvet andre produkter fra dem. Men min hud er meget sart og har meget synlige kar og meget nemt til blodsprængninger. Så jeg vil virkelig gerne prøve og være anmelder på produkterne.

 226. Det kunne være SÅ lækkert – min hud har altid været sart, især om vinteren, så kunne være skønt om det kunne undgåes at min hud går helt amok denne vinter!

 227. Har prøvet lidt af hvert, også anbefalingerne. Men mangler stadig at finde nøjagtigt det der virker. Har lidt sensitiv hud, og er 28 år gammel. Vil rigtig gerne hjælp med at anmelde.

  Mvh

 228. Ja tak, stiller meget gerne min nærtagende primadonna-ansigtshud til rådighed.

 229. Ville elske at anmelde disse produkter – i en alder af 39, kan det være pænt irriterende at rødme hele tiden. Tænk om det kunne hjælpe en lille smule – og har intet problem med at være ærlig

 230. Min hud rødmer især på kinder og hage, og jeg har en mild rosacea. Ville elske at teste.

 231. Jeg anmelder gerne – 40 år med ret sensitiv hud, særligt efter nylig graviditet/fødsel.

 232. Jeg kender kun Bioderma fra deres micellar water, som jo er imponerende!
  Min hud er træls, og sart, og uren. Virkelig ikke fedt, når man ikke kan tåle de fleste syreholdige produkter, så vil klart være ærlig. Min hud er alt for ærlig, og skal maskeres bag makeup.

 233. Det vil jeg meget gerne teste. Har længe gerne villet prøve mærket til min sarte hud

 234. jeg vil dælme gerne være ærlig – der er ingen grund til ikke at være det:)

 235. Jeg vil gerne melde min datter på 18 år til. Hun har haft endel akne men det er så væk nu. Nu har hun så fået en meget sensitiv hud og kan kun bruge nogen specielle produkter. Hun er specielt sensitiv rundt øjnene hvor hun tit får små røde knupper. Hun bruger makeup fjerneren fra bioderma, men har ikke prøvet de andre produkter. Så det kunne være meget interesant at se hvordan hun reagerer på dem.

 236. Jeg vil meget gerne være anmelder af Bioderma.
  Min hud er meget sart, tåler ikke perfumer og andre stoffer, ofte bliver tør, rød, irriteret og får brændende fornemmelse. Tendens til eksem pga. de forskellige stoffer, der findes i ansigtspleje. Det kunne være interessent at prøve Bioderma produkter for at se virkning på min hud.
  Så jeg er klar til at prøve 🙂

 237. Vil elske at teste de skønne produkter 🙂
  Min hud er lidt sart – og ind imellem får jeg købt nogle produkter (ansigtsmist f.eks) som “brænder” min hud af og så er det som om hudbarrieren er smadret i en måned derefter og slår ud med urenheder. Vil gerne have huden sund og helt i balance.

 238. Vil meget gerne være anmelder. Har sart og rødmende, dehydreret hud, og vil derfor være oplagt testperson. Krydser fingre Kh Anne

 239. Jeg vil meget gerne være anmelder, da deres produkter er så gode og nogle af de mere ‘jordbære’ produkter. Krydser fingre!

 240. Det gør jeg sørme gerne hvis en 55 årig kan være med her
  Kender ikke produkterne , og min ærlige mening spytter jeg gerne ud med

 241. Det ville være så dejligt.
  Min hud bliver rød af alm nivea.
  Vil rigtig gerne prøve Bioderma.
  Har kun hørt godt om dette produkt.

 242. Åååh! Det ville vel nok være fedt at få lov at teste noget som forhåbentlig kun gør godt uden at blive tomatrød i hovedet 😉

 243. Uha, ja. Min hud med tendens til karsprængninger og røde kinder ville have godt af noget der dulmer. Her ville den ultimative test være: gør det godt eller værre? Så ja tak, vil meget gerne være med på holdet 🙂

 244. Jeg vil meget gerne teste… Har altid haft solid hud (56 år gammel) – men den seneste måneds tid, har jeg oplevet næsten daglig kløen på underansigt og især hals og décolleté… Tænker Bioderma måske kunne afhjælpe dette, så jeg er klar til test 🙂

 245. Jeg vil gerne teste . Lider af diverse i huden så her ville det for alvor kunne fortælles om det virker eller ej !!! Skriv endeligt hvis i vil hører nærmere

 246. Jeg vil elske at teste produkterne fra Bioderma. Lider som så mange andre af rød hud i ansigtet og der er ikke meget min hud tåler.

 247. Vil elske at prøve disse produkter på min sarte hud. Jeg er 53 år og de fine linier er ved at være tydelige.

 248. Jeg vil rigtig gerne teste produkter til min sarte hud!!
  Jeg lover at være ærlig og bruge dem troligt som man skal, så man kan få et ordenligt billede af produkterne.

 249. Jeg vil meget gerne teste disse produkterne. Kender kun Biodermas miceller water i forvejen og synes at det er eneste renser som min følsom hud tolereres. Det ville være dejligt også at prøve de øvrige produkter.

 250. Lige en tester for mig. Hvis nogle er sarthudet er det mig. Med 72 angreb af nældefeber siden marts og konstant rødme og irratation ville jeg og min hud elske at teste og anmelde denne fantastiske pakke fra Bioderma. Håber at blive en af de heldige da jeg virkelig har brug for noget som virker.

 251. Mon det er godt til et ansigt med PSORIASIS det vil jeg meget gerne teste og tænk sig hvis det virkede

 252. Jeg vil mægtig gerne teste Biodermas produkter. Jeg har siden barndom haft eksem med tør og irritabel hud til følge. I voksenårene dog heldigvis væsentlig mindre end som lille. Min lille søn på 1 år har desværre arvet tendensen til tør og irritabel hud med små knopper, tørre pletter etc.

  Jeg ville elske at teste Biodermas produkter på os begge, og lover en ærlig og saglig anmeldelse.

 253. Det er vist lidt noget for mig med sart allegi hud! Jeg vil meget gerne anmelde det

 254. Min sarte hud ville elske at være tester. Specielt nu når vi går vinteren i møde

 255. Åh, det vil jeg gerne! Jeg er vild med de ting fra Bioderma, jeg har derhjemme, så jeg vil elske at få fingrene i nogle nye produkter/kommende favoritter.

 256. Min datter på 17 har lidt sart hud, og vil gerne teste produkterne

 257. Jeg har meget sart hud, og haft svært ved at finde en god hudplejeserie. Jeg har aldrig prøvet Bioderma før, så det kunne være interessant at se hvordan min hud ville reagere.

 258. Jeg har masser af både lyst og behov 🙂 Er også blandt dem med sart hud der reagerer på alle påvirkninger, og har lidt for meget rødmen på kinderne, så jeg ville elske at få lov at teste igennem her!. Jeg sværger tiil Biodermas micellar, og er sikker på at de andre produkter også er lækre og effektive! Lover at være ærlig!

 259. Det kunne være en fantastisk test for min hud disse produkter, ærligheden (og kærligheden, som min autocorrect ønsker at skrive) er i høj kurs fra min side

 260. Jeg ville ELSKE at anmelde disse! Bøvler med virkelig mange af de problemer som de skulle kunne hjælpe på.

 261. Jeg vil meget gerne prøve. Jeg har ikke prøvet det før, men har hørt godt om det.

 262. Det vil jeg SÅ gerne – har fået rosacea i min høje alder (+60) Det har jeg dog aldrig nogensinde døjet med og føler mig på herrens mark mht plejeprodukter m.m.
  Kunne være skønt, hvis jeg kunne finde et produkt, der hjælper

 263. Min hud og min ærlighed melder sig på banen.
  Jeg vil virkelig gerne være med til at teste Bioderma serien. Har en sart rødlig hud, der bestemt godt kan mærke efteråret ruske allerede….

 264. Det ville glæde mig meget, at være anmelder og især for deres skønne produkter. ❤ Jeg kunne vist meget hurtigt blive en stor fan og jeg er altid ærlig.
  Har fuldt flittigt med på Insta mv.
  Håber MEGET jeg er heldig.❤

 265. Jeg vil meget gerne teste Bioderma produkterne. Har tidligere brugt deres micellar water, så det ville være spændende også at prøve andre af deres produkter!

 266. Kære Anette.

  Jeg vil meget gerne anmelde Bioderma’s produkter.

  Kh Cille

 267. Jeg vil gerne teste og er hudløs ærlig. Har brugt Pai de seneste år og er som udgangspunkt glad for det dvs min hud er i balance. Det vil interessant at prøve Bioderma da jeg ofte hører om det

 268. Det vil jeg simpelthen SÅ gerne !! Synes det er svært at finde produkter som fugtmætter og beskytter min hud nok. Den er virkelig udfordret – og især når vejret skifter siger den fra og ser glansløs ud.

 269. Kender kun rensevandet, så ville elske at teste de øvrige produkter sammen med 🙂

 270. Jeg vil utroligt gerne teste produkterne. Jeg har tendens til dehydreret hud med den dårlige slags rødme på kinderne, som ingen kan give mig en forklaring på. Derudover er min hud meget sensitiv og tåler ikke alle produkter, som markedsføres til sensitiv hud. Jeg desuden har tendens til børneeksem på halsen og min hud begynder generelt nemt at klø.

  De bedste hilsener
  Mai

 271. Vil elske at teste bioderna – et mærke jeg altid har hørt positiv om men aldrig prøvet selv.

 272. Jeg er klar på at være anmelder, tør sart hud – og den tid der kommer nu er altid en udfordring. Så jeg melder mig glad under anmelderfanerne

 273. Jeg vil meget gerne teste Bioderma på min meget sarte hud samt lave en bundærlig anmeldelse

 274. Jeg vil rigtig gerne teste og anmelde.
  Jeg er i forvejen influencer, brand Rep, pilottester og blogger.
  Se eventuelt min Instagram profil: Zeniabarbara
  Det her vil lige være noget for mig, da jeg har en stor passion for netop at teste og anmelde, især hudplejeprodukter.

 275. Jeg har ikke rosacea – diagnostiseret i hvert fald – men jeg har meget følsom hud, der reagerer på de mindste vejrskifter eller overfor produkter. Min hud bliver rød og det er svært at dulme den, så jeg vil meget gerne se om et fransk apotekerarsenal kan hjælpe mig.

 276. Jeg er vild med Biodermas micellar water og samtidig rimelig rødmosset, så jeg ville elske at være testperson på deres produkter.

 277. Vil meget meget gerne anmelde! Lover ærlighed og tålmodighed 🙂

 278. Jeg afprøver gerne. Er +50 år. Har bl.a.
  en meget sart hals som gerne vil teste.

 279. Vil være så fantastisk at få lov til at teste – jeg har større udfordinger med rødme i huden, særligt en rød næse. Vil elske at få lov til at teste og forhåbentlig også blive klog på noget som kunne hjælpe mig og min næse/hud 🙂

 280. Jeg vil meget gerne prøve og anmelde Bioderma. Jeg er 38, har tynd og sart hud. Jeg har prøvet en jungle af produkter, som jeg ikke kan tåle. Det kommer til udtryk ved svien og rødme, og ved at øjnene løber i vand.

 281. Jeg er allerede rigtig glad for deres micellar water. Det kunne være spændende at prøve flere af Biodermas produkter

 282. Vil gerne teste! Har altid haft sart/sensitiv hud med tendens til rødmen. Har prøvet lidt af hvert, også anbefalingerne her på sitet, men mangler stadig at finde nøjagtigt det der virker. Så ja tak!

 283. Jeg har kæmpet med eksem, sart hus og rødme hele mit liv, og stadig den dag i dag. Det ville være skønt at se, om dette mærke kan hjælpe eller hvertfald neddrosle på symptomerne.

  Jeg er klar til at teste dette mærke ærligt 🙂

 284. Jeg ville elske det! Har så svært ved at finde produkter der passer til min hud, fordi den er så sart

 285. Jeg vil meget gerne teste serien fra Bioderma.
  Jeg krydser fingre for, jeg er den heldige.

 286. Jeg vil gerne melde mig på, som anmelder – jeg har lidt sart hud, så den kan komme på en prøve.

 287. Hej, jeg vil utroligt gerne være anmelder – jeg har altid rødme og skal altid være ultra forsigtig med hvad jeg putter på huden, da min hud ikke kan klare hvad som helst

 288. Jeg vil meget gerne afprøve de lækre sager og være konstruktiv med at anmelde. Jeg har sart hud og kæmper med problemet især om vinteren.

 289. Spørgsmål: Hvilken kilde har du brugt til “Over 50 procent af danskerne føler sig sarte i huden”

  Mvh
  Cecilie

 290. Ja tak !
  Det ville være fantastisk at gå lov til at blive anmelder
  Og tænk engang hvis man fald over en af de der produkter der bare SKAL stå i skabet

 291. Ja tak, jeg ville ELSKE at teste Biodermas produkter:-)
  Min hud er P…. irriterende i efterår/vinterperioden. Den bliver rigtig hurtig tør, selvom jeg bruger en god fugtgivende maske flere gange om ugen

 292. Mega gerne!
  Min hud på kinderne blusser altid, og er på evig jagt efter gode produkter til mine sensitive hud

 293. Jeg vil rigtig gerne være anmelder. Min hud er sart, og jeg har prøvet Forskellige produkter, desværre har jeg ikke fundet det rigtig produkt endnu, men læs en masse om dette mærke og kunne være rigtig spændende at prøve

 294. Ja tak. Har en ret sart hud og tendens til rødme. Elsker bioderma’s micellair.

 295. Jeg vil meget gerne være anmelder. Har sart hud, der let slår ud og rødmer. Er 38 år. Har først for nyligt stiftet bekendtskab med Bioderma, så kender kun deres bodylotion.

 296. Det vil jeg rigtig gerne og gerne sammen min datter på15år, vi er begge meget lyse og har en meget sart hud der ikke tåler meget 🙂

 297. Nok det eneste mærke jeg faktisk ikke har prøvet endnu så det ville jeg elske

 298. Ja jeg vil gerne være anmelder da min hud er sart og kræver ekstra det rigtige fugt.

 299. Har snart prøvet alt, – men er stadid rød og grim i ansigtet.

  Ville så gerne prøve.

 300. Jeg vil utroligt gerne være anmelder.
  Jeg har fregnet, fin hud og er nu plus 40 🙂
  Jeg har snuset lidt til produkterne og benytter fast Bioderma rens, da den er den eneste som ikke irriterer min øje bagefter.

 301. Jeg vil meget gerne teste! Min hud er konstant tør og irriteret og reagerer på mange ting. Produkterne lyder ret perfekte.

 302. Du kan bande på, at jeg gerne vil anmelde. Jeg er afhængig af miccelar vater og vil elske at prøve andet i mærket. Jeg har tendens til små karsprængninger og rødme. Specielt hormonelt.

 303. Da jeg dagligt bruger Bioderma Sensibio makeup remover, pga sart hud, specielt ved øjenomgivelserne og er rigtig glad for den, vil jeg hjertens gerne være forsøgsperson og anmelder på resten af serien, som jeg endnu ikke har prøvet.
  (kontaktallergi/nikkelallergi)

 304. Jeg vil så gerne være anmelder. Min hud er skør, så det ville være skønt at få muligheden.

 305. Jeg vil meget gerne være anmelder af bioderma-produkterne. Jeg har kun prøvet H2O tidligere, men har været glad for den netop pga. sart hud, der let reagerer lidt på forskellige produkter og har tendens til at være tør.

 306. Jeg har en sart samt kombineret hud, og vil meget gerne anmelde et mærke som ville forhåbentlig kunne hjælpe min hud.
  Jeg krydser fingre for det bliver mig.

 307. Jeg vil MEGET gerne være anmelder, jeg lider i den grad af typisk skandinavisk lys sart og rødmende hud Så jeg ville være lykkelig for at blive udvalgt

 308. Jeg kender kun deres miscellar og vil meget gerne teste en hel serie. Er ganske ærlig.

 309. Jeg vil rigtige gerne være anmelder – jeg har sart hud og har svært ved finde gode produkter jeg ikke reagerer på.

 310. Jeg vil så gerne anmelde disse produkter, som skulle være perfekte til min tildels sensitive hud

 311. Nej tak! Har allerede testet vaskerensen og den er alt for kras til mig… God dag herfra 🙂

 312. Den vil jeg rigtig gerne anmelde, bruger deres makeupfjerner men har aldrig prøvet deres andre produkter, så det kunne være en god måde at teste 🙂

 313. Vil rigtig gerne være en tester for dette serie. Min hud er sart og rigtig svær at håndtere.

 314. Ja tak, det vil jeg rigtig gerne. Jeg er så klar til at give min ærlige mening.

 315. Det vil jeg virkelig gerne – elsker de produkter jeg har prøvet fra mærket.

 316. Jeg vil meget gerne være anmelder, da jeg lider af problem hud ville dette være helt fantastisk 🙂

 317. Jeg vil meget gerne teste. Har været i medicinsk behandling af min hud tidligere og de seneste år brugt Bioderma rens. Er netop blevet anbefalet Avene og min hud er ret irriteret igen. Vil derfor være belejligt for mig at teste flere Bioderma produkter/serien.

 318. Jeg har for nylig fået konstateret rosacea hos lægen, det er meget lidt på næsen, og jeg holder det indtil videre i skak med Rozex-creme. Men jeg vil rigtig gerne teste Bioderma-serien og se om det er vejen frem 🙂

 319. YES, det ville jeg, og min hud, elske ❤️
  Jeg er rødhåret, og som mange med rødt hår, er min hud ret sart og ofte lidt rødmende.
  Jeg elsker hudpleje og prøver hele tiden nye produkter, men mangler stadig at finde noget der kan tilføre ekstra fugt og pleje, især til vintermånederne ⭐️

  Jeg håber

 320. Jeg vil meget gerne være tester af Bioderma, og give en ærlig tilbage melding.

 321. kender kun bioderma miceller Water og solcreme, begge er jeg glad for og finder faktisk at Biodermas miceller er den bedste af de mange jeg har brugt. Men jeg vil super gerne teste produkter og give en ærlig tilbagemelding. Kh Pernille Juul

 322. Vil super gerne være med til at anmelde Biodermas produkter. Har både sart hud og Rosacea og håber at produkterne kan være med til at dæmpe det/hjælpe min hud 🙂 Håber at jeg kan være en af de heldige 🙂

 323. Det vil jeg rigtig gerne anmelde det kunne være fedt hvis det mærke kunne gøre noget godt for min rødme i ansigtet og min trælse tørre hud som udspringer af min stofskifte sygedom..

 324. Jeg vil meget gerne være testperson! Jeg er 26 år og har haft begyndende rocacea de sidste 4 års tid, som ligger og “ulmer” og flere sprængte blodkar kommer løbende til syne. Så træls! Måske disse produkter kan mildne de røde områder på kinder og rundt om næseborene 🙂

 325. På vegne af Sofie på 16 år smider jeg et lod i puljen.
  Hun er meget lys i huden og meget sensitiv samt rødhåret. Er sikker på produkterne ville være perfekte for hende.

 326. Jeg vil hjertens gerne skrive min ærlige mening, så jeg håber på at få chancen 🙂

 327. Jeg ville elske at teste og anmelde Biodermas Sensibo-serie. Har rigtig dum, rosacealignende hud i overgangsperioder, så jeg krydser fingre.

 328. Min søster er hårdt ramt af rocecea. Hun boede i Nordnorge i et par år og blev udsat for ekstrem kulde. Hun er idrætslærere og coach/ domere i heste verden.Hun er meget udendørs og lider enormt af hendes hudproblemer. Jeg tror godt hun ville være i god tester af produkterne.
  Mvh

 329. Ja tak! Jeg synes virkelig min hud er kræsen i forhold til hudprodukter. Jeg vil i hvert fald også se frem til at høre andres erfaringer med produkterne.

 330. Vil så gerne være med til at anmelde Bioderma. Har selv sart hud og Rosacea, det ville måske vise sig at det var det rigtige til min hud 🙂 Krydser fingere for at jeg denne gang er en af de heldige 🙂

 331. Har prøvet lidt af bioderma før, men det er ved at være nogle år siden. Jeg har utrolig sart og sensetiv hud, som ikke kan lide ret mange produkter, så ville være ovenud lykkelig for at prøve nogle bioderma produkter for at se om de vil kunne hjælpe min hud 🙂

 332. Hvor lyder det bare fantastisk 🙂
  Jeg har siden teenageårene døjet rosacea og generelt sart hud, så jeg melder mig straks på testerbanen 🙂

  Krydser fingre

  Kh

 333. Jeg vil SÅ gerne være anmelder. Har en stram hud med tendens til at rødme – virkelig irriterende

 334. JA, JA, JA! Vil gerne være anmelder. Føler at min hud er rimelig sart over for hvad der smøres på den, gudskelov for små prøver man kan få, før man kaster penge efter hver produkt der er mærket til sensitiv hud. Min datter har også sensitiv hud, hun reagerer f.eks. på apotekets Danatekt creme som er udviklet til bl.a. børneeksem. Så herhjemme kan vi være to for én på anmelderholdet, hi, hi.

 335. Jeg er desværre også en af dem med sart hud og bøvler med rødme. Så jeg vil meget gerne være prøvekanin 🙂

 336. Vil meget gerne være test person for Bioderma. Har en alderssvarende hud, som er sensitiv og om vinteren bliver ræd og tør.

 337. Ja tak, jeg ville elske at teste Bioderma. Jeg er 57 år. har altid haft sart sensitiv hud og prøvet mange forskellige mærker, men aldrig Bioderma

 338. Jeg vil meget gerne teste. Jeg har meget sensitiv hud, der blusser og bliver “stram” og irriteret, hvis jeg bruger de forkerte produkter. Er allerede stor fan af H2O, men har ikke erfaring med deres andre produkter.

 339. Jeg har super sart hud, og har endnu ikke prøvet nogle af bioderma’ produkter. Så jeg vil meget gerne melde mig som ærlig tester af produkterne

 340. Nuij – det ville være lækkert at teste det på min fregnede, rødmende og sarte hud. Så jeg krydser fingre!

 341. Jeg vil rigtig gerne med på holdet. Min gamle hud har desværre tendens til rødme

 342. Jæs, tak. Jeg er i forvejen fan af deres “micellar water”-ting….. så tester MEGET gerne de andre (som jeg egentlig ikke kender). Krydser fingre!!

 343. Det er lige mig! Har en hud der reagerer på de mindste vejrudsving, så det ville blive interessant at se, hvad Bioderma kan gøre for mig.

 344. Åh ja, min hud trænger til fugt. Den er ekstra udsat for udtørring, da mit arbejde som sygeplejerske foregår i et miljø med meget lav luftfugtighed.
  Har tørre skællende områder i pande og på næsen:; så ville elske at være anmelder.

 345. Uhh jeg vil virkelig elske at få lov til at anmelde Biodermas produkter. Min hud lige for tiden driller og vil elske at prøve nye produkter og se hvordan min hud reagere på dem

 346. Uha ja, jeg vil meget gerne være med til at anmelde. Går en grusom tid i møde for min hud og er hvert år på udkig efter den rigtige behandling.

 347. Ja, tak…. er så træt af min sensitive rødblusende hud, har prøvet meget efterhånden…, så jo, jeg har lyst til at prøve det…❤️

 348. Det vil jeg rigtig gerne. Jeg er 52 år og har altid haft sensitiv hud.
  Jeg kunne så godt tænke mig at prøve hvad en hudpleje serie kunne gøre for min hud.
  Håbet jeg er den heldige

 349. MEGET gerne! Jeg har for nyligt fået konstateret sart hud og leder med lys og lygte efter egnede produkter, der samtidig gør noget (ekstra) godt for hud med 43 år på bagen 🙂

 350. Melder mig gerne som tester/anmelder. Tænk, hvis det endte med, at jeg kunne have en rød trøje på, uden at skulle tænke på at ligne en kogt krebs, i ansigtet 🙂

 351. De spændende produkter vil jeg meget gerne anmelde ✌️ min hud er sart og tør og jeg er altid på udkig efter nye cremer etc der kan hjælpen mig gennem vinteren…

 352. Jeg har en super sart hud og det har taget mig årevis og et utal af produkter, at forstå mig nogenlunde på den – jeg er dog langt fra målet, med øje for, at huden og dens behov ændrer sig med alderen og årstiderne 🙂 Jeg har allerede prøvet Bioderma sensibio H2O micellar water (og er kæmpe fan) og ville elske at prøve andre produkter i serien.
  Jeg ville være yderst ærlig i min anmeldelse, da min pengepung har kastet urimelige summer efter de “rigtige” produkter, som viste sig ikke at være noget som helst værd og blot irritere min hud mere end berolige – så hvis jeg kan hjælpe andre til ikke at stå i samme situation, så er jeg klar!

 353. Jeg vil rigtig gerne være anmelder.

  Kender kun bioderma for deres micellar water så det kunne være så lækkert at lære flere af deres produkter at kende.
  Både min teenage datter og jeg har sart hud og problemer med tørre pletter i ansigtet måske produkterne kan afhjælpe dette.
  Vi er i hvert fald klar til at teste og anmelde.

 354. Jeg vil meget gerne anmelde. Har altid haft sart og rød hud. Fik for 2 år siden konstateret Rosacea. Har prøvet et hav af produkter, men endnu ikke Bioderma

 355. Før man kunne købe Bioderma sensibio H2O i Danmark var jeg på jagt efter det,på en New York tur. Den bedste jagt ever Fantastisk opfindelse til at fjerne makeup med.Har brugt det lige siden og vil elske at anmelde andre af deres produkter-Ærligt selvfølgelig..

 356. Jeg ville elske at prøve noget nyt her til vinter hvor min hud er ekstra følsom.

 357. Var atopiker som barn og har altid sloges med sart og irriteret hud. Vil derfor elske at afprøve produkter som er lavet netop med det formål at mindske disse gener.
  Mvh Ditte Danielsen

 358. Jeg vil meget gerne være anmelder! Har længe ledt efter de helt rigtige hudplejeprodukter.

 359. Jeg har sensitiv hud med rødme. Vil gerne være tester, og er naturligvis ærlig.

 360. Sværger til deres micellar water og vil rigtig gerne prøve de andre produkter også.

 361. Jeg synes det er super spændende at teste nye produkter, og jeg har meget sart hud, som hurtigt blusser op. Derfor kunne det være ret spændende, at se om disse produkter kunne have en positiv effekt på mig

 362. Jeg vil super gerne teste produkterne. Jeg har virkelig sart hud og er altid på jagt efter produkter der fungerer for mig- og jeg er altid ærlig 🙂

 363. Jeg melder mig gladeligt som tester med min sensitive hud med (nu kun let) rosacea. Mangler nye gode produkter 🙂

 364. JAAAAA! Ta’ mig, ta’ mig!!
  Jeg vil gerne være anmelder, for jeg leder med lys og lygte efter et mærke, som kan opfylde mine behov. Jeg pendler frem og tilbage mellem Danmark og Spanien konstant og derfor bliver min hud udsat for sol, aircondition og kulde på skift gennem året og har KÆMPE behov for noget, som bare er driftsikkert, so to speak:-)

 365. Jeg vil SÅ gerne være anmelder. Min hud er så sart og sensitiv for tiden, så jeg ville elske at prøve disse produkter af.

 366. Hvis der er sandsynlighed for, at det hjælper på min sarte hud, melder jeg mig også meget gerne 🙂

 367. Jeg har en sensitiv hud, der hurtigt reagerer, så jeg vil gerne teste om produkterne virker efter hensigten.

 368. Ja! Har læst så meget om mærket, så lad mig se hvordan min Rosacea hud tager imod produkterne

 369. Leder du efter en ærlig person, der tør sige sin mening? Så er det mig haha!
  Min hud har gennem flere år været præget af acne samt rødme, hvilket egentlig ikke har gået mig på, men her det sidste års tid er jeg blevet mere opmærksom på min hud og prøvet mig frem med flere slags sensitive cremer. Som dog ikke har givet resultater.. Jeg er så frisk på at teste disse produkter!

 370. Det er et af mine klare favoritmærker. De produkter ville jeg virkelig gerne teste. 🙂

Comments are closed.

Følg på Instagram