Vil du være Clarins-anmelder?

2017_double_serum_nature_morte_texture

Beautyspace kører kun to anmelder-hold mere i år. Det betyder, at det her er den anden sidste mulighed i 2017: Clarins søger 10 personer, der ærligt vil sætte ord på sidste nye generation af det efterhånden legendariske 2-i-1 serum døbt Double Serum, der netop er lanceret i Danmark.

Selv blev jeg glad, da jeg så ingrediensoversigten. For der er glattende squalane i (som gør al hud pænere), smidiggørende E-vitamin, fugtmættende glycerin, blødgørende avokado og et batteri af beskyttende antioxidanter – bl.a. gurkemeje, som nyder stor opmærksomhed i øjeblikket. Der er samtidig ikke tale om en fedtet størrelse, men hele 50 ml til en værdi af 750 kr. (og det som nævnt Clarins, der står for økonomien bag at klæde de 10 testpersoner på).

2017_double_serum_packshot_50ml_ouvert

SNUP TIPPET: Du er med ved at lægge en kommentar herunder. Anmelderholdet trækkes på mandag den 11. september. Og nej, du skal ikke skrive en stil om produktet, men 4-5 stramme linjer efter fire ugers brug. Al yderligere information og dialog foregår fra listen her.  

640 comments on “Vil du være Clarins-anmelder?
 1. Jeg vil rigtig gerne være anmelder af Produktet. Går meget op i hudpleje og vil med glæde teste Clarins nye serum!

 2. Vil meget gerne anmelde produktet. Jeg er en kvinde på 50+ og kan ikke undvære serum i min daglige hudplejerutine. Så derfor ville jeg elske at prøve denne fra Clarins….

 3. Jeg er så glad for Clarins, og vil gerne se hvis denne kan gøre for min tørre overgangsalder-hud

 4. Jeg vil rigtig gerne, har en meget sart hud, så ville være fantastisk og se om det var et produkt for mig

 5. Jeg vil meget gerne være anmelder. Jeg var vild med den gamle Clarins Double Serum, og er så spændt på at prøve den nye og helt sikkert forbedrede version, med gurkemeje. Så spændende.

 6. Et klassisk fransk lækkerbrand som Clarins; selvfølgelig vil jeg da også teste! Husker tydeligt, da double-serummet kom frem; jeg stod længe i lufthavnen foran monteren med Clarins serummen, og synes den var fantastisk smuk. Det må den også gerne hjælpe min hud med at blive, og mht det der med at skrive reviews, da er jeg godtnok garvet på alle medier.

 7. Jeg syntes (også), det kunne være spændende at blive testperson, og “dykke ned” i et produkt, som jeg måske ellers aldrig ville få kendskab til. Jeg interesser mig meget for hudpleje, og er efterhånden en inkaneret beauty og ingrediens-læser.
  Jeg har en moden, lys hud, jeg tror, passer godt til test af dette produkt.

 8. Vil meget gerne være anmelder på netop det produkt. Har kun hørt gode ting om det, så det ku være interessant at prøve det :)

 9. Vil med glæde teste, er i starten af 20´erne men det er vel aldrig for tidligt at starte med at passe på sin hud :-)

 10. Meget gerne :) Jeg er 35, rødhåret og har lys hud med fregner. Gurkemeje skulle fungere som naturlig solbeskyttelse, så der passer september måned jo helt perfekt i DK.

 11. Det ville være fantastisk at få muligheden for at teste Clarins produkt. Jeg har lidt kendskab til Clarins i forvejen og det ville være spændende at se, hvordan huden reagerer på netop dette produkt. Jeg krydser fingre:)

 12. Det ville være fantastisk at få lov til at teste Clarins. Jeg kender til nogle af deres produkter i forvejen og det kunne være en spændende at se hvordan huden reagerer på netop dette produkt. Krydser fingre :)

 13. Skynder mig at smide et lod i puljen og håber, at jeg bliver en af de heldige, der skal på testholdet :-)

 14. Jamen det kan du tro jeg vil Anette:-D Mit seneste Clarins-køb tæller den fineste blush, en skøn bodylotion, selvbrunerdråber til ansigt og detox booster. Gengangere på min badeværelseshylde, undtagen blush, men den var ikke til at stå for 😀

 15. Jeg har ikke haft råd at købe ens det billigste serum i flere måneder, så det vil jeg geeeeeerne!

 16. Det lyder som et produkt, man gerne vil have fingre i, så jeg krydser fingre :-)

 17. Har aldrig prøvet Clarins produkter før, så det vil jeg selvfølgelig gerne. Og så lyder det jo oven i købet som et ekstremt lækkert produkt! ☺

 18. 44 år , serum fra Clarins det vil være skønt og se om den er så god at det bliver en vane at bruge har forsøgt mange gange at komme igang med at bruge serum men har ikke fundet favoritten endnu

 19. ja jeg blev også glad over ingredienserne og endnu gladere over din glæde, så nu er jeg tryg – og dermed klar til at teste.KH Pernille

 20. Ja tak…give me double… med et spædbarn som ikke vil sove om natten og to småbørn som underholder mig om dagen kunne jeg godt teste den og se om den gør nogen forskel. Og jeg har en masse tid til at skrive anmeldelsen..jeg sover jo ikke om natten… ;))

 21. Det er mange år siden jeg har brugt Clarins, for jeg fandt ikke et produkt der passede min (lidt tørre) hud. Men nu er jeg 46, kører efter dit regime med rens og A-vitamin og fugtundertrøjer og det hele. Så jeg vil veldig gerne prøve.

 22. Hvis jeg er egnet, vil jeg meget gerne teste.
  46 år – normal til tør hud- renser blidt hud morgen og aften – BHA syre morgen og aften – efterfulgt af a-vitamin, fugt og henholdsvis dag og natcreme.
  :)

 23. Jeg er overbevist om at min hud ville elske at teste dette produkt. Lad os se hvem af os alle der bliver så heldig at få lov:o)

 24. Leder efter det perfekte serum til efterårets komme – så ja tak til testning!

 25. Anvender clinique men føler jeg mangler noget mere til min hud. Min hud har ændret sig, den hænger lidt mere og “bekymrings” rynken er tydligere .. hjælp ❤️

 26. Vil meget meget gerne teste – kæmper med at finde en serum som gir mig nok næring under min creme. Er konstant stram i huden.

 27. Nu er kl 8.28 og jeg har ikke fået en mail endnu på boksen ? Kh Tina

 28. Jeg vil meget gerne teste produkter fra Clarins! Krydser fingre :)

 29. har læst så meget godt om clarins men aldrig prøvet nogle af deres produkter. så det var da oplagt at prøve den her lækre serup

 30. Jeg ville elske at være så heldig. Og derefter forsøge at begrænse mig til fire stramme linier anmeldelse – øvelse gør mester :)

 31. Det ville da være fantastisk at være prøveklud for denne lækre serum.

 32. Åh ja gerne. Min hud har pludselig brug for noget mere og noget andet end normalt. Det er en jungle og en dyr en at fejle i…

 33. Det ville jeg gerne prøve, især nu hvor vinteren er på vej og jeg netop har ramt de 40 år…

 34. Meget meget meget meget gerne – jeg er lige fyldt 50 år i denne måned, og det ville glæde mig at afprøve et af Clarins lækre produkter og skrive et par bevingede ord derefter :)

 35. Det kunne være rigtigt lækkert at teste sådan et produkt, det lyder til at være perfekt her til Vinter når den tørre hud rammer

 36. Jeg bruger allerede et par produkter dagligt fra Clarins (og jeg er især glade for deres 2 fase make up fjerner).
  Vil rigtig gerne prøve deres cremer :)

 37. Med pigment forandringer i ansigtet efter graviditet siger jeg ja tak til at teste produktet

 38. Dét må næsten lige være mig. Har for lidt over to måneder siden født en skøn datter, men det har været lidt sløjt med brug af produkter siden. NU vil jeg dog i gang igen, så denne mulighed er da oplagt :-)

 39. Det må lige være mig som I mangler
  Jeg har aldrig brugt Clarins hudpleje, men har haft stor glæde af Clarins makeup.
  Har længe overvejet, at starte på Clarins hudpleje, da min veninde er varm fortaler for bla. Jeres HydraQuench maske.
  Min hud har brug for extra pleje, både fordi vinteren er på vej, og ikke mindst fordi, jeg snart runder 50

 40. Jeg er 42 år, og vil med glæde teste Clarins serum
  Min hud har “desværre” nået en alder, hvor den skal hjælpes lidt på vej. Jeg ville elske, at få en hud, som så mere strålende og sund ud.

 41. Jeg er 48 år men bliver 49 år 4 sep. Jeg vil gerne være tester for jer hvis det er mulig.

 42. Ej, jeg ville rigtig gerne være clarins anmelder. Min søster, som har arbejdet som stewardesse, var rigtig glad for deres produkter, til en ansigtsudtryk, der blev udsat for lidt af hvert.

 43. Jeg vil super gerne teste clarins serum, kunne forestille mig at den ogå ville være god til en ældre hud som min. Er 59 år.

 44. Jeg ville elske at teste dette produkt! Er generelt stor fan af Clarins, så har høje forhåbninger :)

 45. Jeg er 46 år, og vil med glæde teste Clarins serum. Min hud har desværre nået en alder, hvor den skal hjælpes lidt på vej for at se mere glat, strålende og sund ud.

 46. Jeg håber også – tror Clarins og serum er en god kombination til min hud, så jeg er frisk på at teste og give min ærlige holdning 😀

 47. Jaaaa det vil jeg så gerne, elsker Clarins og har altid et par af deres produkter på hylden. Vil vildt gerne teste denne serum

 48. Jeg vil elske og skrive 4 – 5 stramme linier om en eventuel hudforbedring, så melder mig tilrådighed for holdet

 49. Jeg har hørt en masse pæne ting om den serum, så jeg vil meget gerne selv teste om den lever op til hypen.

 50. Jeg er SÅ klar ! Clarins har været et af mine favourite mærker siden min tid i Paris….

 51. Ville elske at prøve og anmelde den nye Clarins serum. Et fantastisk mærke :))

 52. Jeg vil meget gerne være Clarins anmelder. Håber min 50 årige hud vil elske det

 53. Jeg er klar, når du siger at du bliver glad når du ser listen af ingredienser

 54. Jeg vil utrolig gerne være med på dette hold og krydser alt jeg kan:-)

 55. Jeg smider et lod i posen, og vil gerne hjælpe Clarins med at sætte ord på oplevelser med seraet.
  God søndag

 56. NØJ hvor gad jeg godt være testperson på den lækre serum!! Clarins <3 God søndag Anette

 57. Altså … i følge min snart 20 årige datter med stram ung hud og god indsigt i hudpleje (kickstartet af din bog, i øvrigt), så er det liiige op over med mig. Jeg står vist lige til at redde, men også kun næsten. Så al hjælp modtages med kyshånd :)

 58. Hvem vil ikke gerne ha’ en glattere og pænere hud.. jeg vil i hvert fald gerne 😉 Så ja tak til at teste Clarins produktet! God søndag :)

 59. Den vil jeg gerne teste. Med mindre man bliver gurkemejjefarvet!! 😉

 60. Elsker den forandring min hud pludselig fik da jeg begyndte med Clarins . Selvom jeg er 46 år var det bare tydeligt at se for mine veninder . Selv i mit kemo forløb gjorde produkterne en kæmpe forskel

 61. Elsker Clarins og mangler faktisk en serum! Så vil med glæde teste denne lækre sag!

 62. Vild med Clarins – så du kan regne med mig – ville elske at teste :-)

 63. Jeg vil rigtig gerne teste Clarins serum ✔️ Gad vide om denne serum er ligeså lækker, som den ser ud ❤️

 64. Det ville være spændende at prøve :-) Har ikke prøvet Clarins serum før. Vil meget gerne teste den.

 65. Jeg er 37 år og har siden 20’erne brugt Clarins dagligt.
  Alt lige fra make up til krop og ansigts pleje.

 66. Jeg håber på at blive testperson! Jeg har overvejet at købe denne serum efter Caroline Hirons snakkede om den. Men hvor ville det være perfekt at få lov at teste den først!

 67. Melder mig under fanen som tester. Har aldrig brugt clarins hudpleje, kun deres makeup, som jeg har været tilfreds med.

 68. Jeg har brugt 4-5 stykker af den “gamle” model og vil meget gerne være testperson på den nye

 69. Jeg vil elske at teste dette produkt ❤️ Krydser mine fingre for at jeg bliver en af de heldige der får lov at teste ☺️

 70. Den ville jeg elske at teste. Min hud kunne godt trænge til noget ekstra pleje efter sommeren :)

 71. Nøj det ville jeg gerne, altså andmelde! Har endnu ikke brugt meget Clarins og ville da gerne teste deres evner…

 72. 10 år med acne og nu er det endelig slut. Så jeg vil super gerne teste og forhåbentlig få lidt af min pæne hud tilbage.

 73. Min hud, som ikke er helt ung længere, er bestemt fan af serum :) Det ville være så skønt at få lov at teste den nye serum. Jeg har før brugt Clarins, og jeg ville elske at få lov at bruge den nye serum :)

 74. Jeg vil rigtig gerne være med til at teste, det ville være perfekt at prøve den!

 75. ja da det vil jeg gerne være med til. Se om det gør en forskel som den tørre og kolde årstid kommer tættere på…

 76. Clarins er et utrolig lækkert brand. Jeg vil meget gerne deltage om at være en af deres anmeldere :)

 77. Dét vil jeg godt nok gerne! De sidste par uger har jeg hørt, læst og set SÅ meget positivt om det serum, og jeg har saaaavlet og ærgret mig over, at der er så lang tid til jul! Krydser mine små, fedtede fingre!

 78. Det kunne være rigtig sjovt at teste! Har tidligere været ret uheldig med deres produkter, så det kunne være fedt, hvis de kunne overraske positivt :)

 79. Det gider jeg godt! Har lige født og en blanding af træthed og hormoner har efterladt min hud i lidt sørgelig tilstand! Så vil vildt gerne teste.

 80. Så MØJJJ GERNE . Mormor huden trænger godt nok til et pust af lækkerier

 81. Jeg vil nyde det, hvis jeg går lov at være tester.
  Så jeg må igang med at krydse fingre.

 82. Det kunn være lækkert at prøve noget nyt og spænende, er midt i 40’erne og min hud vil sikkert elske det

 83. Min hud er egentlig fin men jeg er spændt på, om serummet kan hjælpe på mine tørre kinder.

 84. Kører på de sidste dråber fra den gamle serum, så ville da være skønt at prøve om der virkelig er forbedringer. Er glad og tilfreds med den gamle serum, men ønsker alle forbedringer velkommen.
  God weekend :O)

 85. Ja da, det vil jeg rigtig gerne!!!
  Min snart 50-årige hud og jeg er klar..

 86. Jeg har gode erfaringer med Clarins i forvejen, men kunne rigtig godt tænke mig at prøve dette produkt.

 87. Det kunne jeg virkelig godt tænke mig Er vild med deres produkter

 88. Jeg er vild med deres selvbrunerdråber, virkeligt genialt! Jeg prøvede engang en serum derfra jeg ikke var så begejstret for, men tester meget gerne én til

 89. JA, jeg vil så. Jeg fik en lille bitte prøve på serummet, åh manner hvor føltes den godt på huden, fed men alligevel ikke fed og huden føltes bare fugtet. Men desværre var det kun til én gangs brug. Så det ville være fedt at være dén der tester den i flere uger.

 90. Jeg er så nysgerrig på den serum, og fornemmer at den vil gavne hud i alle aldre, så jeg håber virkelig, at jeg får lov til at teste den :-)

 91. Det virker som et virkelig interessant produkt ! Håber at jeg bliver en af dem der får lov til at afprøve det :)

 92. Jeg håber at være blandt de heldige til at anmelde, har haft en stor forkærlighed for Clarins de sidste par år, og ville meget gerne prøvet dette serum til min tørre hud og små linjer.❤️

 93. Jeg er helt klar på at anmelde den nye serum. Har brugt Clarins de sidste 20 år, af og til tænker jeg at noget nyt skal prøves, men vender altid tilbage til Clarins. Kører pt med 5 forskellige cremer (den ene deres gamle serum) og deres renseprodukter.

 94. Kender faktisk ikke rigtig Clarins…. Jo navnet selvfølgelig, men slet ikke deres produkter…

 95. Deres sidste serum var virkelig dyr og dårlig, alt for olieagtig og trængte slet ikke ind. Håber den nye er bedre :)

 96. Meget gerne
  Har sart hud, så med tiden er den blevet lidt tynd og de små rynker begynder at komme

 97. Jeg vil rigtig gerne teste og anmelde Clarins produktet. Aldrig brugt Clarins produkter fast, kun prøver og små størrelser til rejsebranchen, men har været glad for dem, så det kunne blive interessant at teste det.

 98. Ja tak, meget gerne.
  57 år… tørre pletter… pigmentforandringer… Tyngdekraft sat ind, den forkerte vej ;o)

 99. Jeg står gerne til rådighed som tester af den nye serum. Runder de 44 om lidt.

 100. Med de fine ingredienser kan Clarins serum ikke andet end blive et hit . Vil være fantastisk at få lov at anmelde produktet :o).

 101. Ja tak, meget gerne Er meget glad for at bruge serum til min tøre hud.

 102. Hvis den kan gøre en forskel for en 40-årig tør hud, så er jeg meget meget meget klar!

 103. Krydser så meget fingre. Min hud kunne godt trænge til et boost inden vinteren sætter ind.

 104. Ej, Clarins er en af mine darlings, jeg vil gerne være anmelder!

 105. Elsker Clarins, så ville være super dejligt at prøve den nye serum

 106. Jaaaa, rigtig gerne. Elsker Clarins som jeg dog ikke har brugt længe…

 107. Jeg er bare rigtig glad for Clarins produkter så hvis i kan bruge en ældre sag på 70 vil jeg vildt gerne lægge ansigt til den serum

 108. Det vil være helt fantastisk at få lov til at anmelde og teste Clarins produkter. Se hvordan produkterne spiller med min hud, også lyder det som en spændende serum, som jeg vildt gerne vil teste.

 109. Clarins er et af mine yndlingsmærker, og tester gerne den nye formel Double Serum

 110. Det ville være luksus at få lov til at anmelde og prøve Clarins nye formulation af deres serum :)
  Tror heller ikke min hud ville have noget imod det.

 111. Det lyder som et virkeligt lækkert serum. Det vil jeg meget gerne teste:-)

 112. Den serum vil jeg meget gerne anmelde. Elsker Clarins:) krydser fingre. Kh. Tanja

 113. Jeg har, for mange år siden, prøvet det serum men tænker, at jeg nok har mere brug for det idag. Så vil meget gerne teste det. Har lige brugt et opstrammende serum fra Clarins, som også var godt.

 114. Rent statistisk bør mine chancer være overvældende… har deltaget i samtlige konkurrencer uden at vinde….

 115. Elsker hudpleje, og har nørdet brugt det hele mit voksne liv. Så ville elske at teste, og se den store forskel på huden

 116. Ja jeg vil gerne teste serum fra Clarins, hvis der kan bruges en på 57 somre, som er glad for BP`produkter

 117. Vil super gerne være testperson på Clarins serum – kender den tidligere version af deres serum, og den var bestemt ikke dårlig :)

 118. Jeg og min hud er Mega klar Skønne ærlige ingredienser kan kun gavne min 51 årige hud…

 119. Spændende – jeg melder mig som test person.

  Jeg har i flere år brugt Clarins BB Skin Perfecting Cream
  jeg fik anbefalet den af en veninde – en god anbefaling :-)

 120. Mig, mig, mig :-)

  Bruger en del Clarinsprodukter, men endnu ikke en serum. Mine pigment pletter og rynker vil være glade for at være prøveklud. Så som 40+ vil det være en sand fornøjelse at komme med feed-back.
  God weekend alle sammen 😉

 121. Vil så gerne være anmelder – det ville være så spændende at være en del af!

 122. Jeg vil meget gerne teste produktet fra Clarins. Min hud i ansigtet kunne godt trænge til lidt ekstra omsorg

 123. Der ville være en stor glæde og fornøjelse hvis jeg måtte teste denne serum fra Clarins, da jeg i forvejen bruger nogle af clarins produkter

 124. Jeg vil meget gerne teste produktet fra Clarins. Min hud kunne godt bruge lidt omsorg

 125. Jeg står til tjeneste :-)
  Og sikke en kommende box! Must have jo

 126. Jeg vil MEGET gerne være anmelder og især den serum, som jeg har eyeballed længeeeeee. :-)

 127. Vil gerne tests Clarins:0)
  Ejj ser lige beautyboksen og har lige købt en Avst Gel i Den Syvende Himmel… øvvvv
  Men rak for et super foredrag:0)

 128. Det vil jeg SÅ gerne! Lyder som en fantastisk ingrediens liste som vil pleje min trætte hud :-))

 129. Jo da, vil elsker at være tester for det produkt
  Har kun læst positive ord ( alle vegne ) om det produkt.
  Så ja tak fra huden i mit ansigt. ☀️

 130. Elsker Clarins, men squalane er nu godt nok nyt for mig. Jeg melder mig gerne og tænker at udglattende lyder attraktivt!!

 131. Håber jeg vinder. Trænger til et godt produkt, da jeg ikke er 25 år længere :-)

 132. Jeg skal giftes næste år og er derfor frisk på at prøve produkter der kan få mig til at stråle på den store dag :)

 133. Min modne hud trænger til at prøve en ny serum, så det vil være mig en stor fornøjelse at blive udvalgt som
  Clarins – Double Serum anmelder

 134. Jeg har prøvet meget til min komplekse hud, men faktisk aldrig Clarins. Det vil jeg gerne!

 135. Kunne være spændende at se, hvad produktet kan gøre for moden hud Vil meget gerne være testperson

 136. At kunne give personlig erfaring videre på din kæmpe platform – selvfølgelig, og meget gerne endda!
  Kh

 137. Det ville være spændende at prøve Clarins serum, jeg har længe haft kikket på den. Da jeg altid er på udkik efter nye og bedre serum, for at tage de nu begyndende rynker.
  Mvh Heidi.

 138. Ja, ja ja!!! Den har jeg hørt meget godt om, så den ville jeg elske at teste ☺

 139. Jeg er en årgang 1975 som har brugt Clarins de sidste 15 år og vil da meget gerne afprøve og anmeld deres nye serum

 140. Jeg vil være den perfekte anmelder … så jeg håber valget også falder på mig

 141. Det vil jeg meget gerne. Jeg bruger serum hver eneste dag, og kunne virkelig godt tænke mig at teste denne! Vh Karin

 142. Det ville være spændende at få lov til at teste Clarins serum. Har længe haft kikket på den og fundet den for dyr. Heidi.

 143. Ih, den vil jeg super gerne teste og anmelde!
  Krydser fingre og alt det dér….

 144. Den ville jeg elske at prøve. Min 36 årige hud til lidt ekstra glød nu hvor efteråret banker på .

 145. Åhh jeg ville elske at teste den! Har den alder nu (37☺️)hvor man kan se hvad der dur og ikke gør.. Så ville da være skønt at se hvad dette lille vidunder kan❤️

 146. Jo tak, kender ikke produkterne fra Clarins, kunne være godt at prøve andet mærke

 147. Meget gerne. Jeg har før brugt Claris produkter – så jeg vil meget gerne teste og få en positiv overraskelse.

 148. Det vil da være så spændende og dejligt at teste og anmelde lækkerier fra Clarins ❤

 149. Uhhh ja, det vil jeg rigtigt gerne. Sværger til Clarins til fødder, hænder og krop, men har aldrig brugt Clarins til ansigtet. Spørg mig ikke hvorfor, men ville være en fornøjelse at prøve (tænker jeg ☺️)

 150. Uhh jeg vil meget gerne teste. Min hud trænger til kærlighed, og jeg er på jagt efter en ny serum.

 151. Det kunne være spændende, at teste serumen fra Clarins. har aldrig prøvet deres produkter.

 152. Jeg vil meget gerne afprøve, anmelde og mærke efter, om den kan hamle op med Codage No 1 ;-).

 153. Åh bare det bliver mig, min hud er så forsømt og jeg vil elske at prøve produktet i håb om at det kan blive min og andres fremtidige ” ven”

 154. Snart 59 med god hud men begyndende tørre linjer og rynker. Spændt på, om denne serum kan afhjælpe dette

 155. Uha ville Elske at blive den udvalgte test person for denne skønne serum❤️

 156. Har før anvendt forskellige serum uden den helt store virkning. Så det kunne da være ret spændende at se om den lever op til sit omdømme

 157. Jeg er en år 47. Altså moden hud,som søger lidt hjælp. 😀
  Vil rigtig gerne anmelde-prøve,produktet.

 158. Jeg kunne super godt tænke mig, at teste dette produkt. Jeg er meget nysgerrig på om det virker :)

 159. Jaaah. Vil yderst gerne teste nu de har fjernet mineral-oil fra ingredienslisten!
  Og stort YES til beautyboxen!! Glæder mig!

 160. Vil elske at deltage!
  Elsker clarins make up og bodylotion, men har ikke prøverdens deres andre produkter. Desværre.

 161. Det kunne være så lækkert at teste serum! Så jeg melder mig gerne, min hud skriger efter fugt og pleje ☺️

 162. Jordemoderen melder sig klar i truppen af testpersoner :-) Det vil glæde mig at teste Clarins!

 163. Min hud trænger. Pludselig. Synes ellers jeg havde sådan fin nogen-og-tredive-års-hud. Men nu er jeg tæt på 40. Og den trænger til lidt mere pleje, åbenbart.

 164. Jeg melder mig også gerne
  Kan godt sige jeg har en ældre hud (60 år)

 165. Jeg tester meget gerne serum’et. Jeg har i en sen alder (50) opdaget Clarins. Pt. bruger jeg Clinique serum, men kigger rundt efter en ny.

 166. Nøjjjj … jeg vil gerne være med
  Er 50 og har efter sygdom en hud, hvor enhver forkælelse vil være både synlig og velkommen

 167. Ja tak, det kunne jeg godt lige tænke mig at være/prøve inden jeg snart til at investere i en ny serum

 168. Om jeg vil..!!!! Det ville da være pragtfuldt at anmelde et produkt fra Clarins!

 169. Deltager gerne som anmelder. Har i snart 20 år været en trofast bruger af Clarins hudpleje og er nysgerrig på den nye serum.

 170. Jeg melder mig gerne som tester til Clarins…..deres produkter er SÅ lækre ❤️

 171. Ville være skønt at blive tester….nu jeg har en meget tør 40+ hud og har store problemer med at finde den rigtige serum til mit ansigt.

 172. Clarins er bare sådan et mærke man har tillid til, så det vil jeg meget gerne teste!

 173. Ville være en sand fornøjelse at få lov til at teste den ❤️

 174. Super mulighed for at prøve Clarins, så jeg vil også gerne være på testholdet

 175. Clarins har i flere perioder gennem de seneste knap 20 år hørt til mine favoritprodukter.
  Så jeg vil da gerne lade min 61-årlige hud teste serummet

 176. Faktisk kendte jeg slet ikke Double serum før jeg læste lovprisningen om det hos en vis frk Caroline Hirons, men nu går jeg virkelig og leder efter en form for tester.Jeg vil i hvert fald helt sikkert gerne stille op med at prøve!

 177. Jeg ville virkelig blive super glad, hvis jeg er heldig at blive anmelder.
  Jeg bruger Clarins tinted daycream og beauty flash balm. Det ville være supert med serum under.

 178. Clarins er en tilbagevendende favorit hver vinter på min skønhedshylde og håber på at kunne udvide mit kendskab og min glæde ved at få lov at blive en del af anmelderteamet

 179. Clarins lyder som drømme produkter, Self vil jeg prøve MEN mest af alt glæder jeg mig til mandagens boks

 180. Jeg vil helt vildt gerne teste. Jeg har i årevis tænkt at NU skulle jeg også i gang med serum, men det er endnu ikke sket. Er sikker på at det vil være lige præcis det skub jeg mangler.

 181. Vil meget gerne teste Double Serum -Har kun hørt godt om skiftet fra de ‘gamle’ ingredienser :-)

 182. Ja tak- lidt efterårsforkælelse

  Klem og god weekend fra Anne Mette

 183. Min hud er så tør og træls for tiden, så ville elske at teste nogle lækre produkter!

 184. Det vil jeg hjertens gerne – Har et godt og grundigt kendskab til hudpleje

  Jeg vil gribe opgaven med passion !

  //Kristine

 185. Jeg gad virkelig godt at teste den. Elsker at prøve nye produkter, og den her lyder spændende.

 186. Jeg vil rigtig gerne teste dette serum. Har prøvet rigtig mange, men aldrig dette.

 187. Hvis jeg får lov at teste putter jeg glimmer på og så på kaminhylden 😉

 188. Jeg ville elske at teste dette produkt fra Clarins. Det lyder især spændende med indhold af gurkemeje. Jeg krydser fingre

 189. Det ville jeg elske.
  Det er længe siden jeg sidst har haft et Clarinsprodukt imellem hænderne og jeg har ellers altid været glad for dem.

 190. Det ville være en sand fornøjelse, at få lov til at teste Clarins produkter, få et større kendskab til gode hudprodukter, og så at lære min hud bedre at kende :-))

Comments are closed.