DA ELLE gik for vidt

ElleDronning1a

Jeg havde egentlig ikke tænkt mig at dele den her. For det er altid en balance med Beautyspace, bøgerne og foredrag, hvor nervøsiteten for at ende som for meget kæmper med en vild begejstring over mit arbejde og en stor taknemmelighed over at få lov til at fylde som her på en fornem plads i ELLE.

Samtidig er jeg jo ikke blind. Slet ikke i forhold til overdrivelse. Og ELLE overdriver i overskriften her. Derfor har jeg været for genert til at dele den. Og det er en skam. For den er virkelig sjovt og fint skrevet, og så er der verdens mest spøjse spørgsmål i slutningen fra min søn.

SÅ nu får du den alligevel med et klik her. Pakket ind i en overskrift, som du er mere end velkommen til at lukke øjnene for.

@beautyspace på INSTAGRAM

21 comments on “DA ELLE gik for vidt
 1. I er for vilde, er I. 1000 tak for alle ord. De slugt sammen med morgenkaffen. Faktisk hele to dage i træk. Stor hilsen Anette

 2. Inspirerende læsning – så dejlig, at du besluttede dig for at dele det herinde!!

 3. Du er hele Danmarks huddronning, så det er sleet ikke for flot, det er fakta!

  Det er dig, jeg tyr til, når det brænder over oven i bøtten, og forvirringen er total i denne beauty-jungle!

  Apropos … så hjælp! Jeg er top forvirret! Skal ansigtsolien på før eller efter dagcremen? Nogen siger før, men får man så gavn af dagcremens goder? Andre siger efter dagcremen så olien forsegler fugten?

 4. Der skal ikke fjernes noget i den meget flotte og velskrevne artikkel. Den og ALT andet skal du bare være stolt af. Du er min hud-dronning :-)

 5. Kære Anette
  Det er i den grad fortjent både med overskrift og artikel.
  Men Wow – er du 51? Jeg havde tippet dig 20 år yngre.
  God aften til alle
  Knus Karina

 6. Du er den bedste, Anette, og det må i mine øjne godt berettige til fine titler
  Så dejligt at læse hvor glad du er for hvor du er i livet. Og fuldstændig enig: alt er bare bedre. Fra 35 og frem

 7. Hvis ikke du er dronningen, hvem er så – omjegmåspørge!? 😉 Du er da dejlig og hamrende klog dame. 😀 mange kram fra din trofaste beundrer

 8. Ihh jeg så det godt i magasinet, og da jeg så overskriften, gav den mig et smil på læben.
  For naturligvis er du The Beauty Queen (har du altid været i min verden).Anyway, vil bare sige, at det er en skøn artikel og overskriften er bestemt passende, så pak du blot Janteloven ned, kære Anette.

 9. Altså, en fin artikel – og overskriften afspejler jo ikke en titel, man får uden grund 😉
  Jeg klapper i mine hænder af med-begejstring!

  (Bare nu ikke din mand vil tituleres med en ligestillet benævnelse)

 10. @ Mormormedstiletter – jeg opfatter egentlig ikke mig selv om beskeden. Her er det mere generthed i forhold til overskriften. TAK for de pæne ord.

  @ Anne Mette K – hvor ER du overskudsagtig og flink at du sender lige præcis det citat efter mig. Tak.

  @ Hulemor – Du tænker da også på alt. TAK.

  KH Anette

 11. Det er da SÅ fortjent!

  (PS. Jeg kan godt holde dit diadem, hvis det bliver for meget :) )

 12. Jeg er helt enig med ELLE i overskriften, det er du!

  Og så vil jeg lige tilføje et citat af W. Somerset Maugham “Mødet mellem forberedelse og mulighed skaber det resultat, vi kalder held” ift dit arbejdsliv, du var ikke kun ekstrem heldig

Comments are closed.