En anbefaling, et anmelderhold og en hylde-chance

S0A0187S0A0174

2017 er åbenbart et foundation-år, for der er mere end bare almindelig godt nyt. Og vi er langt fra færdige med året.

Japanerne er dygtige. Måske husker du den gode fra Shiseido? Nu kommer Sensai – dem, der kommer fugtmættende silke i alt – med en ny foundation: Helt tyndtflydende og virkelig fin. Og med fin mener jeg, at den udover at fungere på tværs af de fleste hudtyper også har dækkeevne (som man kan have brug for som voksen), og samtidig føles umanerlig let. Udover fugtmættende ingredienser som silke og glycerin er der glukosamin i sammen med silkepudder, som giver et pænt satinmat finish. Jeg er begejstret, men anbefaler som altid at prøve, før du køber. Det kan ske bl.a. i Magasin.

ANMELDERHOLDET TIL CLARINS ER SAT: Så blev holdet trukket efter tilfældighedens kunst. Her er hovederne, der skal i arbejdstøjet: Ilse Kirk, Charlotte Riis, Amaja, Maria Seidelin, Birgitte Føns, Rikke Mouritsen, Lotte Munk, Katrine Rask, Eva Bacher, Mette Lynghøjen og Linda Juul Petersen. Er du her i blandt, så skriv gerne din adresse direkte til Stine fra Clarins på stine.sorensen@saether.dk, så produkt og information kan komme af sted.

VIL DU VINDE MIN BADEVÆRELSESHYLDE? Jaja, ikke brugte sager jo. Muligheden for friske eksemplarer af hyldens indhold bliver lagt på Instagram på @beautyspace inden længe. Hvis det er noget, så vil det foregå her.

IGblog

19 comments on “En anbefaling, et anmelderhold og en hylde-chance
 1. tak fordi jeg blev udtaget til at teste ,det er noget jeg har drømt om i langt tid

 2. 1000 tak for alle ord. Lige konkret:

  @ Louise, alle boxe blev sendt ud i onsdags. Send mig en mail, hvis du har problemer.

  @ Katja, beklager, men alt er væk. Don’t worry. Den 3. oktober er der en by box.

  @ Leafysmoothing – JA, og her er jeg glades for den effekt Serum Paradoxe-olien giver fra Beaué Pacifique. Pga det er squalane.

  @ Anne Sofie – I hvert fald i Illum.

  @ Elisabeth – Åh, det er jeg ked af at høre. Test på armen først. Alternativt skriv en mail til mig.

  @ Amaja – Hurra, det er dig.

  @ Anne – Det er der desværre ingen planer om.

  Stor hilsen Anette

 3. Kære Anette.

  Jeg kan se du har nogle Glossier produkter på billedet. Ved du om du planlægger at komme til København i nærmeste fremtid? :-)

 4. Venter stadig på min boks, men kan se jeg har rigtig meget at glæde mig til.

 5. Tillykke til anmelderholdet til clarins, øvvvvv jeg var ikke en af de heldige, men følger altid med herinde

 6. Kære Anette.

  Så som altid frem til min boks og blev sandelig ikke skuffet….men. For der er et men. Jeg har een gang prøvet geleen. Og fik små blæner på kinderne. Røde, hårde knopper, som ligner bumser, men ikke er det. Og nu tør jeg ikke engang prøve masken, selvom alle herinde anbefaler den varmt. Hvad skal jeg gøre – prøve masken …eller helt skippe produkterne?? (Årghhh nejjjj….) Det er næsten helt ubærligt….

 7. You make my day, Anette, for at bruge en omskrivning af Clint Eastwoods one-liner. Glæder mig til at teste.
  Vil sige som de andre; sikke en god B’B boks! Lækre sager og tillægssager. Har allerede haft fjæset i Environ masken, den giver en unik effekt. Huden ser så fin og skær ud morgenen derpå.
  Fantastisk smuk emballage, Sensai har pakket deres nye foundation ind i. Spændende ingredienser. Inspireret af jer beautybloggere så glæder man sig jævnligt til at løbe tør for diverse produkter, så man kan være bekendt at købe nyt, og lige nu glæder jeg mig over at min YSL er ved at være tom :-)

 8. Kanebo er meget lækker ja, forhandles bare ikke i Magasin her i Kbh. Formentlig ovre i Illum hvor jeg endnu ikke har kigget. Ha’ en god dag

 9. Mange tak for de lækre extra goodies i månedens boks – lutter forkælelse, så dejligt!

 10. Ja, foundation er blevet ‘in’ igen, og der sker så meget. Må ud og prøve de du viser, smukke er de desuden. Har i en periode brugt gosh foundation drops som er meget let men kan bygges op, men nu bliver jeg fristet på noget nyt. Det er også mange youtubere som skriver om at blande en enkelt dråbe ansigtsolie i sin foundation, er det noget du testet? Tænker mig at prøve når det bliver koldere ude 😉

 11. Hej

  Bliver helt nysgerrig på Environboks. Den har jeg overset. Er det stadig en mulighed?

 12. Tak for de fine tillægsting i pakken. Du er generøs som altid, Anette :-)

Comments are closed.