De flotteste ben, jeg har set. Plus en anbefaling

TrystalPressed

Huden på mine ben plejer at være skummetmælksfarvet. Og så langt jeg kan huske tilbage, har det altid været svært at få dem til at tage imod farve.

Lige indtil jeg fandt opskriften, der virker (på alle): Daglig eksfoliering med vaskeklud => så fugtundertrøje => så en god kropsolie. Farven kommer derefter for mig bedst fra en mousse som den her eller den her. Bare brugt et par gange om ugen.

Men.

Jeg glemmer det. Det med selvbrunerfarven. Og så står jeg der med de skummetmælksfarvede lige inden, jeg skal noget.

Men så kom blurcremen til kroppen. Altså en slags farvet dagcreme.

Udover begejstring for idéen med blur-effekt til benene, var jeg skeptisk. Ville det ikke se kunstigt ud, smitte af…som vi har set det med anden makeup til kropshuden. Men nej, denne her blurcreme fungerer, er nem at smøre ud, og giver gløden med det samme. Det er tilmed som om, den nægter at efterlade uskønne overgange.

Jeg har aldrig fået pæne kommentarer på mine ben. Men det gør jeg nu. Og du kan enten tage mit ord eller skæve til, hvad et par af Beautyspace-anmelderne herfra skrev om blurcremen:

MARIE RASMUSSEN: ‘Genialt hit af et produkt. Nem at smøre på og med et resultat så flot, at jeg alle fem gange, jeg har brugt produktet, har fået komplimenter for den flotte glød.’

ULRIKA LANDSTRÖM: ‘Giver virkelig smuk glød, hold da op! Dufter dejligt og er nem at bruge. Ser tilmed naturligt ud. Bruger den dog ikke til ansigtet, da den indeholder shimmer.’

METTE SLOTH ERIKSEN: ‘Giver øjeblikkelig en flot glød på ben, arme og hals. Har ingen selvbrunereffekt, men sørger til gengæld for en rigtig fin, diskret farve der gør, at jeg straks kan have pæne bare ben.’

PIA POULSEN:Er som en let lotion, der hurtigt forsvinder på huden. Virker fugtmættende og giver jo en sindssyg flot finish. Måden, huden pludselig får glød på, er for mig det flotteste festlook, man kan tænke sig.’

EN ANBEFALING: Den prisvindende Trystal Minerals er kommet i en kompakt version, som er noget lettere at have med sig. Giver en anelse dække, men er først og fremmest en solpudder – med en indbygget svag selvbrunereffekt.

MERE AF BEAUTYSPACE? Så hop med på listen her.

@beautyspace på INSTAGRAM

13 comments on “De flotteste ben, jeg har set. Plus en anbefaling
 1. Det lyder som et Instagramfilter til at tage på! Jeg har sådan en gammel halvindtørret body shine-stift fra The Body Shop, som jeg sommetider husker at bruge på kraveben, skuldre og ben, men den er ikke særlig god og kan ikke fordeles anderledes, når først den er langt. Det kan godt resultere i kobberstribede skinneben. Blurcremen lyder meget mere lovende.

 2. Nu nævner du selvbrunerdråber i et af dine svar, Annette, og så må jeg spørge: er det noget du har prøvet? Jeg har nemlig prøvet St. Tropez før, og været glad for den, men jeg er altid frisk på at prøve noget nyt. Det lyder måske fjollet, men jeg vil helst ikke ligne en der har fået farven fra en flaske på en lille eftermiddag 😉

 3. Kære Anette
  Tusind tak for dit fine svar
  Vedr Blur cremen
  Jeg ved jo godt at det der virker for den ene måske ikke virker for den anden
  Men du skal vide at der er så mange ting du har anbefalet som jeg ikke kan undvære nu
  Så tusind tak for verdens bedste blog
  Kh Helle

 4. @ Lissi – Haha, glæd dig over at den Tromborg blush varer for evigt. Man skal næsten kun kigge på den for at få lidt af af laksefarven. Tak for din tilbagemelding.

  Stor hilsen Anette

 5. @ Helle Pelle, der er ikke andet end at vende ryggen til, hvis noget ikke fungerer. Jeg kan se, at nogle fra testpanelet havde afprøvet at den end ikke smittede af på deres sengetøj, så det er nok varierende fra person til person. Lige nu sidder jeg i toget med mine ‘blur ben’, og jeg må sige, at jeg er glad. For uden at fedte det mindste (på mig) så har huden en glød, mine ben altid har haft svært ved at fange. Men det ændrer ikke på din oplevelse, så måske selvbruner eller den rigtige sol? Stor hilsen Anette

 6. @ Charlotte – Det kommer jo lidt an på, hvor lang ens dag er. Regn med 5-6 timer, derefter fader det ud.

  @ Tanja – Det er SÅ underligt, for jeg oplever det stikmodsatte. Gør det heller ingen forskel, hvis din hud er fugtmæt og måske endda en anelse fugtigt (som lige efter et bad) ?

  Stor hilsen Anette

 7. @ Zarah D – Jeg bruger generelt meget meget lidt olie. Og det skal vi lige tage fat i en dag. Men jo, jeg laver altid min fugtmætning i de to trin, men jeg bruger meget lidt, så tingene ikke sejler rundt. Og generelt har jeg en hud, der suger.

  @ Christine – Du har ret i, at den, skal vi sige karakteristiske lugt, er der lige i det sekund, man smører på. Men den forsvinder i løbet af ingen tid. Måske er selvbrunerdråber mere noget for dig. Clarins og Rudolph har dem.

  Stor hilsen Anette

 8. Jeg har en høne at plukke med dig Anette…….du er mig en dyr dame med alle de fristelser; senest Comfort zone, blur creme og Tromborg Peach rouge….hold nu op for nogle lækre produkter, lige ind på yndlingslisten….sammen med ALLE de andre skønne ting, du foreslår. Og ja ja, jeg kan jo forsøge at være standhaftig, men det gider jeg altså ikke i forhold til de 55 år af mit liv, jeg allerede har brugt 😉 Så tak Anette, og tak for dit dejlige kram i tirsdags. Knus fra Lissi

 9. Jeg ved heller ikke hvad jeg gør forkert med Blur Cremen
  Synes den smitter så meget af selvom jeg venter en halv time med at tage tøj på efter jeg har brugt den Øv

 10. Ved ikke hvad jeg åbenbart gør forkert men jeg synes Blur cremen er så svær at fordele pænt på benene uden mærker, jeg har været nødt til ligesom at blande den med en Bodylotion for at få det bedste resultat. Øv for ville virkelig gerne kunne lide produktet til mine meget lyse sommerben

 11. Er det lykkedes dig at finde en selvbruner der ikke lugter? :-) Det er nemlig den største hindring for mig

Comments are closed.