Om fodfejl og fire fif, der gør alle fødder pæne

03c1739c

Der er mere mellem hoved og fødder, end de fleste tror. Faktisk så meget, at de fleste ansigtsbehandlinger i Asien begynder med et saltet, lunt fodbad. Også hos yndlingsmennesket Sahar begynder alting sådan her. Måske fordi kærlig pleje af fødderne stiger de fleste pænt til hovedet. Eller som minimum tager toppen af ens tempo.

FODFIF: Det med bløde, pæne fødder er ikke svært: 1) Skrub dem under bruseren med almindelig grydesvamp (ikke en af ståluld jo), 2) Brug en fodcreme fra Matas med masser af urea (carbamid), 3) Den mest effektive fodmaske, der findes, er denne her (husk timing, så du ikke står på ferien med dryssende fødder). 4) Og så er der verdens bedste negleolie, som kan genoplive selv en halvgammel pedicure.

FODFEJL: Jeg glemmer ikke fotografen, som en gang betroede mig, at han altid tjekkede fødderne på potentielle kærester, inden han overvejede næste skridt. Jamen, hvad skal man med sådan en oplysning…

FOTO CHANEL

13 comments on “Om fodfejl og fire fif, der gør alle fødder pæne
 1. Mit bedste råd er fodbad med bagepulver..!
  Det gør fødderne baby silke bløde…
  Det er det bedste jeg kan gøre for min søns små fusser da han lider så ekstremt af eksem at fødderne sprækker og bløder.. så fed creme og under dynen 😉
  Jeg bruger også selv dette fodbad ved pedicure samt bagepulver i en skål, når jeg ønsker en hjemme manicure 😉

 2. Jeg bruger Raunsborg’s FEET & HEELS NORDIC.
  Prøv den !!!!
  Den virker med det samme.
  Kan også bruges på tørre albuer :-)

 3. Glemte at spørge om du kender den, Anette?
  Jeg oplever den ihvertfald som en, der kan måle sig med Babyfoots

 4. Ligesom Birgit så smører jeg hver dag (aften). Jeg bruger pt. Hemp fod creme fra Body Shop, men har også gode erfaringer med Tromborg, Matas og Avivir.
  Et par gange i løbet af sommeren får jeg en professionel behandling (pedicure), men da jeg var til behandling i maj sagde min kosmetolog at der virkelig ikke var meget at komme efter 😉 kh. Birgitte

 5. Jeg har for andet år i træk benyttet mig af “dryssekuren/babyfoot” og er vild med den – man får så fine bløde fusser når først drysse delen er overstået <3

 6. @ Lisbeth – Der er et link til den, som du klikker på. Så kommer al info.

  @ Birgit A – De er også fine fodspecialister, enig.

  @ Zarah D – Åhhhh, jeg ser det for mig. Drysseri i Pradabutikken. 14 dage…du har ret, det er faktisk, hvad det tager.

  @ Sanne – Måske er de bare bedst på Chanel-damer.

  Stor hilsen Anette

 7. “Og så er der verdens bedste negleolie, som kan genoplive en halvgammel pedicure” – hvilken negleolie er det? :0)

 8. Mine fødder er pæne året rundt uden anden indsats end at Cosborgs hælcreme indgår i min daglige indsmøring. Den er ret billig og drøj i brug, og så er den effektiv.

  Jeg har dog ikke “problemfødder”, men bare ganske almindelige fødder, som skal se pæne ud, især om sommeren.

 9. lige en note til historien:
  ja det var så ikke sko men klip klap lignende sandaler som krævede at man tog sokkerne af…..

 10. ohh yes er glad for fod sutterne men afsæt 14 dage til behandling er startet og ovre…..1. gang jeg prøvede havde jeg ikke lige nærlæst det med småt og stod i prada butik i firenze og da jeg skulle prøve sko og tog strømper af var fødderne under flyveturen derned blevet et skællende helvede.
  Vups så skulle jeg ikke prøve sko alligevel. Ekspedienten må have synes jeg var såååååååååååå underlig !!

 11. ELSKER de der snørede sandaler, men har prøvet et par en gang og de var bare ikke behagelige. Rigtig go’ dag, smukke. :)

Comments are closed.