fbpx

Første parfume lavet af affald

_S0A0037

I AM TRASH Les Fleurs Du Dechet er navnet på en ny duft fra Etat Libre D’Orange, der har nogle af de samme takter som Escentric Molecule, hvis du er begejstret for den. Svagt blomstret – ikke sød (og tak for det) – tilsat grønne mandariner, krydret sandeltræ og en undertone eller nærmere en sart fornemmelse af noget metallisk. Dråberne har fine mange lag, og de er svære at fange i ord. Prøv den, hvis du har mulighed hos enten HAN Kjøbenhavn, LOT 29 eller Anabé Perfumery.

I AM TRASH er duft-resultatet af en oprydningsproces, hvor der bliver brug allerede udnyttede kronblade, allerede destilleret træflis og endda rester fra fødevareindustrien. For der stadig – siger folkene bag – saft og kraft i det, vi ellers smider ud. Også når det gælder det, vi gerne vil dufte af.

_S0A0032

DECEMBERS BOOK’N BEAUTYBOX VÆK PÅ FÅ TIMER: Jeg ved det, og som (et slags) plaster er der lagt en portion af en ny surprise-box på hylden her.

FOTOGRAF JENS PETER ENGEDAL

8 comments to “Første parfume lavet af affald”
 1. Hej Rikke Nabo,

  Jeg er vild med lindeblomst og har snuset til mange parfumer, men har ikke fundet noget tilfredsstillende.
  Til gengæld har jeg hos cremecompagniet fundet en duftolie der dufter skønt af lindeblomst.
  Jeg bruger den i duftlamper men jeg mener at den også kan bruges på huden, men spørg for en sikkerheds skyld 🙂

  http://www.cremecompagniet.dk/?product=lindeblomst-duftolie

 2. Den er god nok, Anette 😉 Jeg er din søsters nabo:-)
  Jeg forsøger at søge de anbefalede steder, tak.

 3. @ Sanne, lad mig vide, hvad du synes, hvis du prøvesnuser.

  @ Rikke nabo, jeg er VILD med dit Rikke-nabo-navn her på bloggen. Jeg går ud fra, at du er min søsters Rikke-nabo? Ked af at jeg ikke kan hjælpe dig her, men er helt på bar bund. Der er nørdede parfumebutikker i Kbh., du kan prøve at kontakte. Eller fx Anabé i Vedbæk.

  Stor hilsen Anette

 4. Nu du har parfume oppe. Ved du om der findes en parfume med lindeblomst note? Har spurgt i lufthavne, uden at kunne få hjælp.
  Jeg kan finde en, men den koster 1300kr, hvilket jeg synes er dyrt.

  Kh Rikke Nabo

 5. Nøj, hvor det lyder interessant. Den kunne jeg godt tænke mig at prøve. Rigtig go’ dag, smukke. 🙂

 6. @ Rikke/BRANDS OF BEAUTY, det er rigtigt. Tak.

  @ Mathilde, den er uden.

  Stor hilsen Anette

 7. Hvor der det bare et lækkert billede Anette 🙂 Jeg vil bare lige sige, at Birger Christensen også har den 🙂

Comments are closed.

Følg på Instagram