Foundation-fri eller pengene tilbage

S0A2133S0A2139S0A2154

Jeg tror, du vil vide det her.

For med selvtilliden i orden går sydafrikanske Nimue i luften med et program, hvor du bliver set efter i huden, får fire ansigtsbehandlinger og et fuldt hjemmeplejekit til tre hele måneder. Hvis du derefter ikke er tilfreds med resultatet, får du dine penge tilbage.

Nimue, der i udgangspunktet var medicinsk tænkt til heling og opgradering af hud, prioriterer ingredienser (hvis du tjekker indholdsoversigterne), der gør indtryk på huden. Mange af ingredienserne er dem, du også finder i Hudplejepyramiden.

Ambitionen med programmet er at ende så tryg i egen hud, at foundation bliver unødvendig.

Du får alle detaljer her inkl., hvem du kan kontakte for at komme i gang, hvis det er noget. For det er en ordentlig samling produkter og et seriøst behandlingsforløb, hvor prisen for det fulde forløb er sat til 50 procent af værdien.

Tilbagebetalingsgarantien gælder frem til 30. april 2018 – kittene kan købes så længe, der er lager, men max frem til januar 2018, så man kan nå at køre forløbet.

BLIV BEAUTYSPACE-ANMELDER: Vil du være én af to Beautyspace-anmeldere, som Nimue uden beregning gennemfører programmet med? Hvis ja, så læg gerne din kommentar herunder. Rent praktisk vil du (hvis udtrukket) blive henvist til nærmeste Nimue-klinik for hudanalyse og bookning af behandlinger plus udlevering af det 3 måneders-kit, der passer til din hud. Eneste krav er, at du med Nimue vil dele før- og efterbilleder – og selvfølgelig din mening. De to anmeldere bliver udtrukket allerede på lørdag. Den økonomiske side af sagen – behandlinger og produkter – står Nimue for.

Ved at hooke op på listen her får du direkte svar på, om du er blandt de to heldige. Det sker på lørdag.

487 comments on “Foundation-fri eller pengene tilbage
 1. Eiii øv! Dette nyhedsbrev var endt i mit spamfilter.
  Jeg ville ha elsket at kunne være en af de to testere!!
  Jeg går enormt meget op i hudpleje og elsker at afprøve nye produkter ❤️

 2. Hej, tillykke til vinderne, men man/ jeg kan ikke komme videre så jeg kan se hvem jeg kontakter og forløbet?

 3. Oh yes…det vil jeg meget gerne.
  Min hud opfører sig som om den er lige så gammel som mig, og det er ikke rigtig med i planen 😀

 4. Hold nu op hvor spændende Jeg vil elske at være forsøgskanin i håbet om at få en flottere hud. Der er bestemt nok som de lækre produkter kan få at arbejde med hos mig.. Gamle ar efter acne, rosacea, urenheder og ujævn hud, tørhed og rynker – tror det var det Bruger hver dag virkelig lang tid på at dække ovenstående med foundation så jeg bare ser lidt pæn ud…har været utallige gange ved hudlæger men miraklet er endnu ikke fundet…

  Så jeg er mere end klar

 5. Det vil jeg virkelig gerne! Det er et kæmpe mål for mig at opnå smuk, naturlig hud ❤️

 6. Det vil jeg meget gerne. Da jeg endnu ikke har fundet de rette produkter til min trætte og grålige rynkede hud. Som jeg er ret ked af og hæmmer min selvtillid en del.♥️

 7. Jeg vil meget gerne være anmelder på Nimue behandlingsprogammet – især hvis der betyder, jeg kan slippe af med mine farveujævnheder og grov hudstruktur på kinderne og mine begyndende pigmentforandringer.

 8. Jeg 24 år, men føler mig mest af alt som en teenager på 16, med Acne udbrud og røde plamager. Jeg er derfor også villig til at gå langt for et resultat det virker. Vælg mig, så kan det være at jeg får min selvtillid tilbage.

 9. Det ville jeg så gerne vinde og teste om det har en effekt på min rosacea! :)

 10. Vil være yderst taknemmelig og føle mig meget priviligeret, såfremt jeg bliver udtrukket. Jeg har forsøgt alverden igennem tiden, for at få bugt med en kombinationshud, der pga. kosmetologisk fejl- råd og behandling, er pint til tørhed.

 11. Ja, det vil jeg da rigtig gerne prøve. Fylder snart 60 år og har en hud der trænger til en kærlig “hånd” efter en periode med stress.

 12. Det er da et helt utrolig flot tilbud. Det vil jeg meget gerne.
  Er 61 år med lidt tør hud, lidt pigmentpletter og linier især om munden.

 13. Det vil jeg meget gerne Jeg er 42 år. Min hud har pigmentforandringer og en del linier omring øjnene, i panden og omkring munden. Iiih, hvor gad jeg godt være anmelder.

 14. Det ville være helt utrolig at være anmelder for sådan et fantastisk produkt. Har kæmpet længe med min hud, og foundation er en fast del af mit kit, så det at der er et produkt der kan gøre så jeg ikke behøver, det er jeg nød til at prøve!

 15. Meget gerne :) Tror jeg har meget gennemsnitlig hud for en kvinde i 30’erne; store porer nogle steder, lidt urenheder, lidt sart hud på kinderne, et par pigmentfejl og lidt fine linjer. :)

 16. Ja tak – er 50, har lidt pigmentpletter og fine linjer, som netop gør, at jeg synes, jeg har brug for at udjævne huden med makeup, men jeg ville da så utroligt gerne være fri…

 17. Jeg syntes bestemt (også), det kunne være spændende at blive testperson, og “dykke helt ned” i de fantastiske Niume produkter og professionelle behandlinger, som jeg måske ellers aldrig vil få kendskab til. Jeg intersserer mig meget for både hudpleje og makeup, og kunne godt tænke mig, kun at bruge de fantastisk formulerede produkter i min. 3 .måneder.
  Jeg vil blive meget glad for at få chancen til at levere et godt og brugbart resultat til B.S., og jeg vil driste mig til at hævde, jeg har en klar ide om, hvilke oplysninger der ønskes af oplysninger fra testpersonerne.

  Kort beskrivelse: Lys, moden, +50 hud så trods gode hudpleje rutiner har jeg selvfølgelig nogle “fine linjer” (især nasolabial-furer) samt tendens til let hyper-pigmentering, jeg holder nede med. selvbruner, SPF osv.

 18. Jamen for pokker da JA. Hvem vil ikke hoppe af lykke over at faa den chance.
  God fredag

 19. Jeg bruger sjældent foundation, men vil da gerne prøve sådan et forløb alligevel, så jeg smider et lod i hatten.

 20. Uh, der gik lige et sus gennem min mave, da jeg læste om det her. Hver eneste dag er jeg SÅ ked af det over min hud. Jeg føler vitterligt (som så mange andre sikkert), at jeg har prøvet nærmest alt. Og alligevel kommer der stadig urenheder, bumser, uforklarlige sår, som er uendeligt lang tid om at hele op, en masse genstridige tørhedspletter, osv. Det har en kæmpe indvirkning på min selvtillid, og også på mit sociale liv, da jeg ofte ikke magter at forlade min lejlighed, fordi jeg er så led og ked af hvordan min hud ser ud den dag.
  Krydser virkelig fingre! Vil så gerne prøve dette her :)

 21. Måske er dette muligheden for endelig at få bugt med grov og uren hud, der bare ikke vil se lækker og sund ud. Muligheden for at kunne gå ud uden make up er et absolut drømmescenarie, som jeg stadig jagter og bruge en væsentlig portion penge på. Fingrene er krydset.

 22. Ej, det ville simpelthen være SÅ lækkert. Min hud er “ødelagt”, af urenheder, ar og røde plamager.
  Det kunne være fantastisk at få lov at undvære foundationen, og komme ud i verden med den fineste hud.

 23. Jeg har været igennem MANGE processer med min hud. Gennem din bog og blog, har jeg formået at få den bumsefri og uden urenheder. Nu mangler jeg bare min sensitive hud, med røde pletter og reaktionsevne på nul, overfor udefrakommende faktorer såsom kulde, varme etc.
  Jeg vil sindssygt gerne deltage, da min hud er oplagt til et før-billede nu og forhåbentligt kunne vise en gedigen forskel til efter-billedet :)
  Mit største ønske er at kunne gå makeupfri, samt behandle min hud på bedste vis, så den ældes langsomt med ynde og samdigt afprøve og anmelde et produkt, som forhåbentligt giver den effekt. Håber jeg kommer i betragtning som anmelder :)
  KH Sofie

 24. Denne fredag morgen, frustreret foran spejlet, gik det op for mig at ja, naturligvis vil jeg super gerne holdes i hånden i 12 uger og tro på at nogle af mine skavanker kan forsvinde i glemslens tåger. Med en slags personlig træner, wow. Jeg håber.

 25. Det her er en NB’er! Jeg har nemlig lagt en kommentar andetsteds, men føler jeg fik ‘overdrevet’ de ret få og svage pigmentforandringer, man lige kan ane tæt på. Ellers en ukompliceret hud, faktisk, men vi har jo alle en fx noget, der ligner en lille rød streg og lidt forskellige farvenuancer i huden, og sådan er min også.
  Tænkte bare, det var smartest at være så præcis som muligt for at i finder det bedste match

 26. Spændende koncept og interessant at kun bruge et mærke hvor alt matcher op til den bedste hud ever! Bruger altid noget fra ‘dække’ afdelingen efter min ’superhud’-hudpleje…

 27. Det kunne være super spændende og vanvittigt lækkert hvis man kunne slippe for at gemme sin hud under foundation dagligt : -)

 28. YES pleeeeeeeeaaaassseeee!!! ❤️❤️❤️. Jeg låner hjertens gerne både hud og mening ud – trænger så meget til et boost!

 29. Det vil jeg rigtig gerne :-) Det ville være en fest og ikke kun lysne huden men også sindet. Jeg trænger.

 30. Det ville være helt fantastisk at være med til at prøve et helt nyt produkt af – synes efterhånden at jeg har været igennem ALT men intet formår at gøre min hud bumsefri, fedtet t-zone fri og ikke mindst rosacea fri…
  Ville være fantastisk hvis dette nye produkt var revolutionerende :)

 31. Det ville være en stor gave at få lov at blive anmelder på dette forløb:-)

 32. Det ville være fantastisk spændende at prøve – jeg krydser alt, hvad krydses kan!

 33. Det ville da være en drøm at teste :) Mærket kender jeg kun ganske lidt til, så jeg er til at overraske og tester gerne ærligt på min hud – tror den vil blive glad for den opmærksomhed!

 34. Ja tak – med det lovende reklamefremstød hvem er så ikke blevet nysgerrig på om det kan hjælpe på netop de issues jeg har med min ellers ret velplejede hud

 35. Jeg ville elske at blive anmelder! Har I flere år kæmpet for at finde de rigtige produkter til min hud.

 36. Ja tak, det vil jeg utroligt gerne prøve/anmelde. Min hud er udfordret af overgangsalderens symptomer med tør og grumset hud samt storre porer. Har prøvet mange forskellige cremer, men det ville jo være fantastisk hvis Nimue kunne gøre min hud smuk og strålende igen.

 37. Ja tak, vil gerne være anmelder på dette koncept. Med en hud i overgangsalderen, og med alt hvad der af følger, har jeg prøvet mange forskellige cremer. Vil virkelig gerne se, om Nimue rent faktisk kan holde, hvad de lover.

 38. Super spændende. Her er der ingen problemer med før og efter billeder

 39. Ja, det vil jeg så gerne! Jeg har en del pigmentforandringer efter at have været plaget med akne.

 40. Ville være helt fantastisk at være en af de to heldige anmeldere! Min hudplejerutine trænger til et seriøst boost igen, efter at tre små børn er kommet til de seneste år – hvilket helt naturligt har sat sine tydelige, trætte spor i min hud…

 41. Hej. Det kunne jeg også godt tænke mig. Tør hud med lidt fedtet T-zone og store porer omkring næse og hage.

 42. Aaaaah min rødsprængte, pigmentplettede og fugthungrende hud, vil elske så luksuriøs en behandling <3

 43. Ja det vil jeg SÅ meget gerne lige noget for min tørre hud, pigmentforandringer og linjer omkring munden

 44. Meget, MEGET gerne. Min hud byder på en række udfordringer, så det kunne være spændende at se, hvad et professionelt forløb kan gøre.

 45. Vil være fantastisk at blive udtrukket.
  Jeg kæmper lidt med øjen-området: mørke rander og linier/rynker – også pigmentforandringer og en generel sensitiv hud som let bliver irriteret og rød.

 46. Hvor ville det være fedt og hold op hvor spændende Flot at stille sådan en garanti

 47. Det lyder for godt til at være sandt, det må vist komme an på en prøve

 48. Jeg vil gerne melde mig som anmelder. Jeg har hørt meget godt om Nimue og min hud er i hvert fald ikke foundation free klar som det er nu.

 49. Det vil jeg meget gerne :-)
  Døjer både med lidt pigmentpletter, bumser i ny og næ og rynker/ikke så spændstig hud.

 50. Det vil jeg rigtig gerne…
  Døjer med pigment pletter, vil elske hvis det kunne hjælpe mig!
  Går meget op i produkter generelt og har gode rutiner!
  Kunne være fedt at smide foundation 😉

 51. Det lyder som en fantastisk mulighed Jeg vil gerne være anmelder.

 52. Det vil jeg så gerne
  Et intensivt forløb som forkæler huden frem mod flere store begivenheder i mit liv i 2018

 53. Tak – det vil jeg SÅ gerne
  Med en hud, der på afstand ser udemærket ud, men som close-up har stormer porer, har tørre linjer, konstant fedtet t-zone, spættet under øjnene og begynder at miste elasticitet, er jeg den OPLAGTE kandidat. Jeg vil gøre alt for at få pæn hud igen og derved give jer den bedste, grundigste og 100% uforbeholdne feedback.

 54. ❤️ Det er lige årstiden til forkælelse og godt arbejde med huden… Så ja tak

 55. Det vil jeg utrolig gerne Tør hud og urenheder – har ikke knækket koden endnu! Og har derfor mange ar og går aldrig uden fundation!

 56. Det ville jeg virkelig blive glad for at vinde Min hud ville elske mig for det,
  Min 2. graviditet har virkelig sat sine spor, i form af, pigment forandringer, hormonel ubalance, urenheder og de søvnløse nætter har givet en del fine linjer/rynker.
  Jeg ville virkelig sætte en ære i, at måtte prøve, samt anmelde jeres produkt.

 57. JEG ER KLAR!
  Mange håbefulde hilsner fra den knap så lykkelige ejer af en 40-årig ansigtshud med karsprængninger, blussende kinder, pigmentforandringer, fregner og de første synlige rynker.

 58. Jeg kunne så så godt tænke mig at værd test person! jeg er virkelig klar til at få bugt med de hudproblemer jeg har!

 59. Wauw! Jeg ville elske at teste det!
  Der er i hvert fald noget at teste på her!

 60. Ja for den da, hvor vil jeg gerne anmelde det her! Det lyder fantastisk.
  Kh Anja

 61. Virkelig flot af Nimue!!!

  Jeg ville selvfølgelig blive vildt glad, for at vinde og dele før- og efterbilleder – og min mening……… :-)

  Krydser finger og mer til. !!!! :-)

 62. Ta’ mig! Efter flere år med forskellige lægeordineret produkter og mange tusindkroner kastede efter produkter som Ole Henriksen står jeg stadig tilbage med et ansigt der skriger på foundation – hjælp mig med at blive fri for det !

 63. Jeg vil med største fornøjelse gennemgå et 12 ugers hudplejeforløb med Nimue’s eksklusive produkter og efterfølgende anmelde processen og det endelige behandlingsresultat! Jeg er imponeret over firmaets progressive tilbud og er spændt på forløbet, uanset hvem der bliver den heldige vinder!

 64. Det ville være fantastisk at teste dette. Tænk, hvis man kunne få sin fine hud fra før, tilbage (næsten )

 65. Det lyder næste for godt til at være sandt !!
  Melder gerne min skepsis ind og er åben for at blive overrasket … tør I?? ❤️

 66. Joh tak, det kunne være spændende – jeg kaster et lod i puljen og håber!

 67. Da mit største ønske er en pletfri hud, vil jeg ønske mig så meget at blive valgt. Jeg har endnu aldrig i en alder af 52 fundet en foundation som jeg kan holde ud at have på, vil det jo være fantastisk helt at undvære den. Håber at hele mit hjerte at i vælger mig.

 68. Det kunne være fedt, Nøj jeg gad god at få styr på min arede, små urene sarte hud.
  Jeg ville elske at ikke skule tage foundation på

 69. Den 47årige hud vil uden tvivl have godt af sådan er forløb, så jeg krydser fingrer!

 70. Ja, meget gerne:-) Min hud og jeg er ikke så gode venner for tiden, så sådan et forløb ville være skønt!

 71. Åh, det vil jeg mega gerne – krydser fingre for vildt og tror på mit held :-)

 72. Sikke et ønskejob; meget mere interessant end det job der betaler huslejen!
  Jeg vil også gerne teste, ikke pga særlige problemer, men simpelthen fordi det at anmelde hudplejeprodukter er et sjovt og lærerigt forløb, som batter for både kunde & producent. Jeg læser altid anmeldelser før nye køb, og sætter pris på et grundigt stykke ‘arbejde’ og er efterhånden også selv en habil anmelder.
  Jeg er uden tvivl en ægte hudplejenørd (det er en dyr hobby) og sætter en ære i at teste, fornemme, snuse, mærke og især bemærke de her små forandringer i close-up-spejlet, og dokumentere undervejs, så man kan give en supergod bedømmelse videre til næste kvinde.
  Jeg er 50 år og har pigmentforandringer, men ellers en relativ ukompliceret hud, som jeg dog ikke ville vise frem uden foundation pga pigmentforandringerne, lidt andre småfejl hist og pist og indimellem tendens til en let fedtet T-zone om eftermiddagen.
  Uhh. Stakkels jer. Det kan ikke være helt nemt at vælge blandt så mange der gerne vil

 73. Uh det lyder næsten for godt til at være sandt! Tænk hvis man ikke skulle bøvle med foundation hver morgen og touch-up’s i løbet af dagen! Jeg vil så gerne være testperson!!!!

 74. OMG mit store ønske siden teenager tiden og mit evige projekt siden, er at blive glad for mit ansigt uden foundation, har altid døjet med enten uren hud, pigmentplamager, ar og i det hele taget en hud jeg
  Har haft svært ved at kontrollere, selvom jeg ved gud bruger tid, penge og bønner på det.. Drømmen er at kunne gå ud, uden at smøre alverden i ansigtet.. og jeg beder ikke om en ny hud, bare en forbedret udgave!!! Så endnu en bøn‍♀️‍♀️‍♀️❤

 75. Jeg ville elske at teste deres lækre produkter . Min hud trænger SÅ meget til noget seriøst behandling, synes desværre at man efterhånden kan se de 45 somre den har været igennem…… Og synes det er virkelig svært at finde de rigtige og mest hensigtsmæssige produkter for min hud

 76. Jo, tak – jeg rigtig gerne være anmelder og vil glæde mig til at se forandringen på mine rynker og lidt triste hud.

 77. Det må da kunne være en udfordring med min rødsprængte hud, især på mine kinder, kan aldrig huske at jeg har set anderledes ud, men det ville da være dejligt hvis det kunne skjules uden at bruge foundation, så jeg stiller gerne op.

 78. Min hud er så umulig og er inde i en cirkel a la mere foundation, mere dårlig hud ville elske at kunne slippe for foundation!

 79. Ja det vil da være en sand fornøjelse at få liv at være anmelder❤️

 80. Årh vil jeg så gerne prøve.. Har i en alder af 37 stadig problemhud, og vil virkelig gerne kunne skippe foundation ☺️

 81. Ja tak, vil super gerne deltage, som anmelder. Nimue`s produkter er for mig endnu uprøvet, men lyder enormt effektivt

 82. Det lyder næsten for godt til at være sandt, – jeg prøver det meget gerne af og ser, hvilken forskel det kan gøre på min 50-årige hud.

 83. Vil vildt gerne vinde Elsker hudpleje i alverdens afskygninger, så det vil være en fornøjelse at teste Nimue

 84. Rødme, store porer, skinnende t-zone (som selv vidundermidlet fra La Mer ikke kan hamle op med), pletvis tørhed og pigmentforandringer.

  Det er min hud.

  Foundation-fri opgav jeg for mange år siden.

  *kaster handsken* 😉

 85. Ja tak, det vil min lidt udfordrende rødhårede skintype virkelig gerne prøve

 86. Kunne være super spændende at prøve.
  Har fået huden meget pænere de sidste 2 år, men hsr fortsat nogle pigment pletter på kinderne.

 87. Ja da, det vil jeg meget gerne. Og kunne faktisk også være ret interressant for en selv at se før og efter billeder. Man burde faktisk selv gøre det når man prøver nye produkter for at se om der er en synlig effekt

 88. Det lyder som den perfekte mulighed! Min hud er præget af en fedtet t-zone, aknear fra teenagetiden, store porer og lidt urenheder i ny og næ. Og ret så grå og kedelig, hvis jeg selv skulle sige det. Pæn er den hud bare aldrig blevet. Krydser fingre for det er på tide!

 89. Jeg vil meget gerne prøve anmelder af disse produkter. Er træt af at vågne op og føle jeg skal skjule mit ansigt inden jeg får makeup på, da min hud er til den sarte side og slet ikke ensartet. Har prøvet dermaroller og A-vitamin creme og synes ikke det hjælper så meget at jeg kan få uden make-up. Jeg vil være meget taknemmelig hvis jeg blev udvalgt og lave nogen gode realistiske før og efter billleder.

 90. Ja! Brugte for mange år siden deres renseserie og det var fantastisk! Af en eller anden grund stoppede jeg, og har glemt alt om mærket, som dengang imponerende. Ville elske at forny bekendtskabet!

 91. Det vil jeg vildt gerne :-) Har hørt så meget godt om mærket :-) Min hud kunne godt trænge til lidt mere glow og udstråling.

 92. Jeg har 61 år på bagen, passet fornuftigt på min hud den sidste halvdel af disse år, men har da tab af fasthed, flere større pigmentpletter, lidt karsprængninger og et par furer. Det kunne være spændende at se, om min hudkvalitet profiterede af Nimues produkter.

 93. Med min sarte eksem hud ville det være guld værd. Efterårets vejr udfordre mig voldsomt.
  Store røde plamager og tørhed præger mit ansigt i øjeblikket . Håber jeg blir udvalgt

 94. Det ville være fantastisk, hvis Nimue kan fjerne rødmen på kinderne og give en mere ensartet hudtone.

 95. Det lyder jo som en drøm. Jeg har kæmpet med min hud hele mit liv, så at få styr på den ville virkelig være en lettelse. Jeg vil derfor være nærmest lykkelig for at blive den heldige vinder – særligt hvis det så også virker. 😉

 96. Jeg stiller gerne op! Med ekstrem tør hud og urenheder som jeg er ved at være aldeles træt af, ville det da være lykken hvis disse produkter kunne hjælpe på dette

 97. Ja tak det ville være en skøn julegave til mig selv og min hud trænger til det

 98. Jeg stiller gerne op! Med ekstrem tør hud og urenheder som jeg er ved at være aldeles træt af, ville det da være lykken hvis disse produkter kunne hjælpe min hud

 99. Med pigmentpletter i ansigtet, er dette jo en enestående chance Jeg vil meget gerne deltage.
  Mvh. Stephanie

 100. 49 år. I overgangsalderen. Forhistorie med mangeårig spiseforstyrrelse og stress. Huden er ældet EKSTREMT hurtigt! Slap og rynket og livløs. JA TAK til pænere hud som passer til den jeg ER nu.

 101. Melder mig da gerne som anmelder – lyder rigtig spændende…

 102. Synes det er en noget vel selvsikker udfordring, men hvis de tror på det ligger jeg gerne hud til 😉

 103. ÅH JA – det kunne være fantastisk :-) Min hud “lider” efter en meget stresset periode, så mine furer bliver dybere og dybere, og huden er trist og træt …. Oveni det har jeg rendt byen rundt for at finde en foundation der passer til mig….. Tænk hvis man kunne få en hud der kunne være ligeså smuk uden makeup.. Krydser alt hvad krydses kan :-)

 104. Min 46 årige sol skadet , tidligere ryger og binyrebark hormon skadet hud er total klar til en make over kh

 105. Der er simpelthen ikke noget jeg hellere vil. Min hud er bare ikke hvad den har været. Trods intensiv pleje så har alderen gjort sit indtog. Tænk hvis man kunne undvære foundation…..hvor skønt.

 106. MEGET gerne. Jeg er 48, så desværre fra den tid hvor man bestilte tid i solariet og den fik Fuld skrue på ansigtssolen Så kæmper lidt med solskafer. Derudover har jeg de sidste 2,5 år været på stærk smertestillende medicin pga et piskesmæld – dét sætter også sine træthedsspor i huden… Så bring it on, jeg er klar

 107. Ja da! Hvor ville det være skønt at kunne rocke #nomakeup looket. Min hud er dehydreret, uren, tør og har tendens til rødmende kinder og sarthed. Jeg krydser så meget fingre. Det ville jo være et mirakel, hvis det virker!

 108. Det vil jeg SÅ SÅ SÅ SÅÅÅÅ gerne!!! Jeg er blevet så ked af min hud som bare er trist, tør men samtidig fedtet, rødlig og generelt helt ude af balance og det her forløb lyder intet mindre end fantastisk! Det ville være en drøm ✨

 109. Det vil jeg rigtig gerne, især hvis de har et program til meget sart hud.

 110. Ja! Det vil jeg gerne :-). Jeg er i forvejen flittig med rens, vaskeklud, fugt, peeling, a-vitamin… men med en hud, der i mange år var plaget af akne, har pigmentpletter og rødme, føler jeg bare aldrig jeg kommer derhen, hvor make-up er et tilvalg og ikke en nødvendighed for mig…

 111. Det ville være ovenud fantastisk at få sådan en mulighed for at give min hud sådan en luksusbehandling.
  Mon ikke det kunne gøre noget godt for min Rosacea 😉

 112. Jeg er frisk på en udfordring. Det lyder for godt til at være sandt! Men om jeg vil mine store porer, rødmende sensitive hud og pigmentforandringer til livs – øh ja tak! 😀

 113. Jeg har mange grunde til at ønske, det bliver mig, der vinder…og har også tid til både behandlinger samt tilbagemelding

 114. Jeg melder mig meget gerne som testperson.. kunne i den grad godt bruge hjælp til at få rettet op på sol og overbehandling af mit ansigt!

 115. Det kunne være noget så fantastisk – min evigt drillende hud vil uden tvivl sætte pris på så lækre produkter (og det samme vil jeg) :)

 116. Det ville være fantastisk, vil rigtig gerne prøve <3 <3

 117. Super spændende! Jeg har tid til at overholde alle hjemmebehandlinger de næste måneder, så bare det bliver mig!

 118. Jeg er 60 og passer godt på min hud – har mørke rande under øjnene og mindre spændstig hud end før

 119. Det er da virkelig en vild kur I har fået gang i der. Det vil min hud virkelig godt kunne trænge til. SÅ jeg vil gerne vær med i lodtrækningen.

 120. Wow – virkelig spændende tilgang til en seriøs samling fine produkter. Jeg melder mig på banen :-)

 121. Ja tak til at deltage!
  Har aldrig gemmen 20+ år fundet nogle produkter eller gode år, der kan afhjælpe fedtet T-zone og tørre kinder. Foundation er for længst opgivet, da det “smelter” af og pudder forsvinder/opsuges blot. Skrappe ting kunne måske have hjulpet/skjult problemet, hvis det ikke var fordi min hud samtidig er sart

 122. Min hud er mærket af mange års uforsvarlig omgang med sol, overgangsalder, vind og vejr. Jeg ser dog rigtig godt ud af mine 59 år at være. Har ret normal hud, der selvfølgelig skal ha rigtig god pleje med gode virksomme produkter. Interessant at prøve Nimue

 123. Det ville jeg fantastisk gerne være med til at afprøve. Jeg har døjet med fedtet hud i mange år og er ærlig talt meget træt af at poste penge i alle mulige produkter som lover en masse men ikke virker.
  Det her mærke virker seriøst og ambitiøst og tænk hvis man kunne blive fri for foundation…

 124. Ja tak, meget gerne. Det vil være et privilligium at afprøve Nimues produkter og dele mine resultater.
  Jeg kæmper med pigmentforandringer og livets aftegninger så yderst interessant hvad Nimue kan gøre for mig.
  Venligst Catarina

 125. Ja tak, meget gerne. Det vil være et privilligium at afprøve Nimues produkter og dele mine resultater.
  Jeg kæmper med pigmentforandringer og livets aftegninger så yderst interessant hvad hvad Nimues kan gøre for mig.
  Venligst Catarina

 126. Åhh hvme drømmer ikke om perfekt hud?
  Jeg vil helt vildt gerne melde mig, som anmelder og se hvordan produkterne virker på min hud!

 127. Er du vanvittig et tilbud! Med en hud der bare ikke er til at gennemskue lige nu, vil det være så værdsat. Ja ja ja tak til at være testperson

 128. Jeg vil SUPER gerne opleve mit ansigt “foundation ”
  fri Tænker det er sgu en udfordring der er til at age og føle på

 129. Min hud er så træt og trist, lige meget hvad jeg gør så hjælper det ikke rigtigt så det ville være skønt hvis man kunne få hjælp til at gøre den frisk igen. Tak for muligheden.
  _______________________

 130. Det lyder spændende! Det vil jeg meget gerne anmelde – det ville være fantastisk at kunne undvære foundation :-)

 131. Det vil jeg Meget gerne deltage i. Min er så tør at jeg klasker olie i ansigtet flere gange dagligt

 132. Det ville bare være så fantastisk at være den heldige, idet jeg i mere end 50 år, har været så ked af hvordan min hud ser ud, og har prøvet mange forskellige produkter uden det store resultat.
  Håber virkelig på heldet denne gang

 133. Det vil jeg helt vildt gerne. Min hud har ikke taget imod andet og vedbliver at drille, så dette vil være en kærkommen lejlighed til at prøve noget nyt.

 134. Jeg vil mægtig gerne teste Nimune’s produkter, tænk hvis de kan fjerne mine pigmentpletter i panden og langs kæben!
  Linierne må da også gerne blive mindre og hvis jeg kunne droppe foundationen, ville det da være skønt!
  Jeg krydser fingre!

 135. Jeg vil meget gerne være anmelder! Min hud er rød og sart, og så er jeg desværre ofte ramt af urenheder på hagen. Nimue er ikke et mærke, som jeg kender ret godt, men det håber jeg da, at der bliver lavet om på 😉

 136. Jeg er 42 år. Haft tør hud hele livet. Hsr fået en smule pigmentforandringer, dog ikke meget, og hsr tendens til rødme, især på kinder og især ved varme eller kulde. Hsr ikke rocacea.

 137. Jeg vil så gerne være anmelder af disse produkter!
  Min hud har aldrig nogensinde været optimalt behandlet med plejeprodukter – det har i hvert fald aldrig føltes sådan, trods forsøg med MANGE forskellige produkter og MANGE timers hudplejenørderi… Så jeg ville blive lykkelig, hvis jeg fik denne mulighed!
  Min hud er vel kombineret med tørre, skallende områder i pande og på kinder, kan have tendens til kløe, og fedter altid (!) i løbet af dagen, samtidigt med at huden føles stram…

 138. Ej, hvor ville det være fedt at prøve! Jeg synes godt nok jeg ser ramt ud i min hverdag med to små børn, så det ville være SÅ skønt at prøve en behandling, der kunne give ansigtet liv og glød igen.

 139. Nej, for en lækker præmie.
  Det vil være et mirakel, hvis min 51-årige, tør, sart, rosacea og psoriasis + bivirkninger efter 23 års brug af cortison kunne blive så flot, at foundation ville være en saga blot

 140. Jeg så min frisør sælger det. og blev inspireret. Min hud er der pigement forandringer på kinderne og fedtet i t zonen og knas tør på kinderne. jeg er 53 så har lidt rynker hist og her. Ville elske at teste produkterne med alt det der indebærer

 141. det lyder for godt til at være sandt, det må da prøves, måske er jeg den heldige vinder? er helt klart i målgruppen :-)

 142. Ej, en lækker konkurrence! Jeg krydser fingre for at jeg bliver en af de heldige anmeldere Tænk hvis man kunne blive foundation-fri!

 143. Min hud ser efterhånden trist og grå ud… Jeg ville elske at være anmelder og se, om Nimue kan gøre en forskel for mig!

 144. Jeg vil meget gerne prøve. Har lidt pigmentpletter på kinderne og rynker omkring mine 45-årige øjne.

 145. Åh jeg ville elske at vinde det forløb. Med min hud som er sensibel/sart dehydreret, tør og med rødme og karspræninger bliver deres produkter i hvert fald sat på prøve. Tænk hvis jeg kunne ende med en hud som ikke behøver foundation. Det ville være en drøm der går i opfyldelse. Jeg krydser fingre, arme og ben

 146. Det vil jeg vildt gerne. Stiller op til før, under og efter billeder.
  Jeg føler mig heldig

 147. Åhhhh ja tak.
  Det ville være fantastisk.
  Tænk at kunne slippe for at bruge foundation.

 148. Åh, hvor ville jeg gerne være en af de heldige testpersoner!

  Akne har været en plage fra teenageårene og op gennem 20’erne. Intet hjalp og som 28 årig var jeg igennem den skrappe kur fra hudlægen – nu som 31 årig er udbruddene desværre tilbage og min hud sensitiv af diverse skrappe cremer fra lægerne igennem tiden. Min hud (og mit selvværd!) trænger i dem grad til en kærlig hånd og et boost, så jeg krydser alt hvad krydses kan og håber heldet er med mig denne gang

 149. Vil gerne teste deres produkter – er udfordret af sensitiv, tør hud med rosacea på hage, kinder, næse og mellem øjnene så kunne være fantastisk at slippe for hele tiden at skulle dække rødmen med et utal af makeup produkter.

 150. Så gerne.
  Passer min hud så godt som muligt efter dine anvisninger – men arvelig disposition for lidt pigmentforskel (rødhåret) begynder at slå igennem.
  Deler selvfølgelig gerne billeder

 151. Efter graviditet med to dejlige børn har jeg den værste hud men fantastisk familie. Vælg gerne mig

 152. Jeg melder mig også. Med ekstremt sensitiv hud, altid røde pletter på kinder og i panden, tendens til urenheder og en hud, der er dehydreret. Det kunne være vildt, hvis Nimue kunne rette op på det!

 153. Det kunne være sjovt at prøve. Ville være dejligt at kunne slippe for foundation.

 154. Det ville jeg så gerne prøve. Min hud er meget sart, og jeg er netop på jagt efter nye produkter til en pænere og mere ensartet hud.

 155. Jeg har I mange år kæmpet med uren og hyperpigmentering, så jeg vil utrolig gerne deltage som forsøgsperson I det lille forsøg. Tænk hvis det kunne hjælpé.. håber at det bliver mig :)

 156. Ja tak. Det vil jeg hjertens gerne, selvom jeg ikke tror det kan hjælpe min gamle hud, men det kan jo være en udfordring for Nimue.

 157. Ja tak til det. Jeg kan se der er mange +50 læsere. Jeg vil gerne repræsentere den alders gruppe

 158. Yes – jeg er klar til at være prøvekanin.

  Mirakelmidlet skal her i krig med en tør og pigmenteret hud, som har en fortid med akne.

 159. Det er da et once-in-a-lifetime-tilbud, som man kun kan sige højt og tydeligt JA TAK til!
  Jeg har en sart og lidt utilregnelig hud, med lidt udbrud, begyndende alderstegn, rødlighed, mørke rander og en evig svingen frem og tilbage mellem tør, fedtet, fugtmanglende osv…. Det ville være skønt med et all-in program der kunne rette op på sagerne!

 160. Det ville jeg gerne prøve.
  Har begyndende linjer omkring øjnene, tørhedspletter på kinderne og problemhud langs kæben. Så bare kom an.

 161. Altså, jeg er jo vokset op med at hvis det lyder for godt til at være sandt så er det nok det, men det er sgu da en garanti der får en til alligevel at nære håb og drømme om foundation-fri dage!
  Den tester jeg gerne!

 162. Åhh.. .. Det vil jeg så gerne. Mangler glød, mangler fugt i mit ansigt og mindre rynker ved øjnene , så jeg og min hud ville elske at blive tester vi lover at gå all in

 163. Mere end klar
  Stort ja tak herfra
  Lyder som nogle ypperlige produkter til en moden hud på 42 somre

 164. Håber, ønsker og beder til at det bliver MIG der vinder så’n en møglækker omgang.

 165. Jaaaaaaaahhhhh !!! :-)
  Har fået predison siden 1996 i mega doser og alm doser, så det vil være en som en gave fra guderne <3

 166. Det vil jeg da SÅ frygtelig gerne! Er meget utilfreds med min hud. Jeg har en del små-urenheder, lidt ar og også pigmentforandringer. Så det ville være lykken at afprøve om jeg nu kan blive foundation fri

 167. Jeg har efterhånden forsøgt alverdens produkter og behandlinger uden at opleve nævneværdige forbedringer i min fedtede hud med tekstur, så jeg er SYG for at få lov til at være testkanin på denne omgang – Det lyder som SÅ spændende et forløb 😀

 168. Tænk sig at kunne opnå en frisk og jævn hudtone. Dét vil jeg gerne teste.

  Kh
  Anni

 169. Ja det måtte gerne være mig, har bøvlet en del på det sidste med personlige udfordringer, og ja den slags sætter sig som oftest tit i ansigtet. Hvad end det er som hævede øjne, fordi man ikke kan falde i søvn af for mange spekulationer, eller træls irriteret hud der kræver den del af opmærksomhed, man ikke helt formår at give sig selv…så ja ja ja lad mig .. lad mig …. lad mig være prøveperson så jeg sammen med det kan glæde mig til mit fantastiske liv igen…….;-)

 170. Ej hvor vil jeg gerne teste dette Hvor kunne det være skønt at komme stof med min rødme

 171. Det er da en chance jeg virkelig gerne vil have. Synes med årene at det er nødvendigt med en smule. Så krydser fingre

 172. Wauw – det vil jeg virkelig gerne prøve. Efter en stress-sygemelding, er min hud blevet trist, tør og der er massere rødmen. Jeg har prøvet flere forskellige produkter, men der er ikke rigtig nogen som har kunnet rette op på det. Jeg skal giftes til foråret 2018, så det ville være det vildeste, at kunne få rettet op på huden inden brylluppet.

 173. Deltager meget gerne og vil sige, at hvis Nimue kan erstatte min foundation, så er det et mirakelprodukt. Dét skal ses live, før jeg tør tro på det….

 174. Jeg har en hud som jeg har været udfordret af siden teenager årene – altså godt 15 år nu. Der har været acne/urenheder i varierende grad. Jeg har prøvet adskillige behandlinger, hudplejerutiner, kostomlægning mm. Huden er blevet pænere, men der er stadig noget vej endnu før jeg føler mig tilpas uden foundation.
  Jeg ville elske at afprøve, om denne behandling er det, der skal til for at jeg bliver super flot også uden foundation :)

 175. Jeg vil meget gerne være forsøgsperson. Jeg er lige fyldt 30 år, men har de sidste år fået mere uren hud. Jeg håber det bliver mig!:)

 176. Øv! Der er tilsyneladende kun klinikker i Storkøbenhavn. Der er lidt langt at tage til fra Jylland ☹️

 177. Jeg altid drømt om og længtes efter en naturlig og foundation-fri hud. Så jeg deltager gerne pligtopfyldende og grundigt i håb og overbevisning om at det lykkes.
  Jeg er 47 og har lidt tør hud, især om vinteren.
  :)

 178. Det er jo VIRKELIG et produkt det lyder fantastisk… og jeg vil være beæret over at få lov at anmelde . Min hud har en lidt ujævn/uens hudtone og kunne godt bruge lidt hjælp :o).

 179. Jeg vil gerne være anmelder/’forsøgskanin’ af en række produkter, der kan give en flottere og mere ensartet hud. Jeg døjer med rosacea på kinderne og omkring næsen, og selvom min hud reagerer godt på den salve jeg har fået af min læge (‘bumserne’ forsvinder), så er der stadig et godt stykke vej igen, til at min hud er pæn at se på, og at jeg kan undvære min foundation/concealer. Jeg ville blive lykkelig, hvis jeg kunne genvinde min ‘gamle’ pæne hud – og deler gerne min oplevelse med andre :-)

 180. Ville rigtig gerne bytte min tørre rødmende hud ud med frisk og klar hud

 181. Det lyder næsten for godt til at være sandt, at foundation skulle blive unødvendig – det stiller jeg gerne op til :)

 182. Åhhh! Bøvler sådan med træt og trist hud, det ville være skønt hvis man kunne få hjælp til at gøre den glad igen.
  Så jeg er SÅ KLAR ;o)

 183. Uh hvor vil jeg gerne prøve Nimue!
  Jeg har endnu ikke forsøgt mig med dem, da man jo har sine go-to produkter.

  Jeg kæmper pt med overfladetørhed pga aircon samt rødmen – evt start på rosacea ifølge kosmetolog.

  Jeg krydser virkelig :) !!

 184. Ja da. Mig og min ekstremt tørre hud – og røde næse – stiller gerne op

 185. Om jeg vil???? Ja for pokker!!!! Jeg har i den grad trals og kedelig hud! Så ja tak.

 186. Ihhh – den vil jeg gerne vinde. Nysgerrig efter at se, hvad det kan gøre ved mine linjer og pigmentpletter :)

 187. Jeg kunne godt tænke mig at teste, om behandlingen egentlig helt kan holde ord; for hvad med små karsprængninger? Hvad med rødme i huden? Det ville jo være fuldstændigt fantastisk, hvis det virkede…!

 188. Det vil jeg virkelig gerne prøve, min hudtone er så ujævn at jeg ikke engang tager til træning uden

 189. Det ville jeg meget gerne prøve. Jeg går seriøst op i min hud. Jeg er 54 år, og har ingen specielle problemer, udover jeg gerne vil bevare en pæn hud, og også gerne gøre den flottere :-)

 190. Det vil jeg gerne teste, min hud har tendens til at være frygtelig tynd, jeg ved ikke lige om det er noget med overgangsalderen:-)
  Kh Connie

 191. Min tørre hud med tendens til mange talgknopper og enkelte bumser vil uden tvivl kunne drage meget fordel af et sådan forløb, så jeg håber virkelig, det bliver mig denne gang

 192. Uh, det gad jeg godt prøve. Jeg mangler lige det sidste skub til min hudpleje (føles det i hvert fald som om). Jeg krydser

 193. Jeg vil super gerne lægge ansigt til behandlinger og produkter!
  Renere, fugtmættet hud med mindre porer og uden rødme er det der skal opnås for at jeg tør smide min fundatsen, så det ville være lækkert hvis Nimue kunne hjælpe mig med dette

 194. Jeg er en frisk pige på 42 år, så fluks melder mig
  Jeg ved godt, at jeg ikke længere er 20 år, og det er min hud heller ikke! men det ville være drøm, ikke at skulle bruge foundation i hverdagen
  Jeg har altid plejet min hud, men min hud har nu fået en alder, hvor den godt kunne trænge til lidt hjælp ☺️

 195. Dét gad jeg godt. Min hud er – efter jeg har døjet en del med voksenakne – endelig blevet lidt bedre. Endnu uden hjælp fra hudlæge. Men den er så tør nu og så sart. Hvor ville det være fedt at få lov at prøve.

 196. Det må gerne blive mig er lige startet med at bruge produkter fra Nimue så det vil være fedt at vinde og se hvad det kan gøre for en på 58 år , hvis man går all in

 197. Jeg vil meget gerne teste produkterne! :-) Min hud er ret tør, så jeg kunne helt sikkert godt trænge til noget lækker pleje i løbet af vintertiden.

 198. Uhh det vil jeg SÅ gerne prøve. Det kunne være fantastisk hvis det virkelig virker !!!
  Jeg har pigmentskader så jeg bruger altid foundation mm.

 199. Woop Woop det vil jeg gerne prøve. Krydser fingre, tæer, hår og øre.
  Hav en fantastisk dag alle sammen.

 200. Ja tak tilbstrålende hud med Nimue. Vil gerne lægge hud og tid til dette projekt

 201. Jeg vil super gerne være test person for Nimue. Har endnu ikke forsøgt nogle af deres produkter, men det ville være en glæde at få lov at teste dem af og måske i sidste ende blive foundationfri, da jeg bruger dette hver evig eneste dag :)

 202. Det lyder helt utroligt !
  Har altid brugt foundation og viser mig ikke udenfor hjemmets fire vægge uden, så det ville være helt fantastisk at prøve at undvære:)

 203. Det lyder virkeligt spændende, næsten for godt til at tro.
  Kunne være fedt at prøve:)

 204. Jeg prøver gerne! På trods af min voksne alder har jeg hud som en teenager, der kun liiiige kan holdes i ave med syre.

 205. Åhhhh hvor vil jeg gerne være testperson!! Jeg bor i Herning og vil elske at gennemføre et forløb hos Clinique H. Min hud er kombineret og med lidt rødme. Jeg krydser fingre:-)

 206. Jeg melder mig på banen – med et åbent sind og en krads pen.

 207. Har svært ved at tro, at det er sandt. Bliver nødt til at prøve lykken som anmelder…

 208. Wow det vil jeg så gerne. Har sensitiv/tør hud med tendens til rødme så kunne godt trænge til pleje nu hvor det er blevet koldt

 209. Hold da helt op – det ville være vanvittig lækkert at teste det. Jeg er så klar

 210. Pick me, please! Ville elske at få den hudselvtillid der gjorde at jeg kunne smide min foundation :)

 211. Jeg vil meget gerne være testperson og anmelder. Det er generelt en svær opgave for mig, at finde et produkt eller behandling der giver et flot finish. Enten ser man for make-up’et ud eller så er huden bare ikke helt klar til at blive vist frem uden ‘maske’. Krydser fingre og håber på jeg kan få lovtil at være anmelder :)

 212. Jeg drømmer om smuk og ensartet hud, så jeg vil meget gerne prøve Nimue

 213. Er der nogen begrænsning på alder i forhold til deres produkter og effekten af forløbet? Jeg er 57 og passer, synes jeg selv, min hud omhyggeligt, men årene har da forandret min hud så jeg idag aldrig går uden foundation. Tænk hvis der kunne blive ændret på det! Jeg vil rigtig gerne være en moden forsøgskanin :)

 214. Tak spids det kunne være spændende at se om de kan holde det de lover om produkterne. Jeg er mega klar som tester

 215. Det vil jeg så gerne. Min hud har altid haft problemer med overgangen til vinter -måske Nimue er løsningen?

 216. Rigtig gerne – har rigtig mange problemer med min hud og har prøvet et hav af forskellige produkter uden den store forskel.

 217. Det har været en drøm for mig i mange år at se om jeg kunne undvære foundation, kan bare så godt lide “rigtig” hud. Men det har ikke været muligt pga. min hud hurtigt reagerer og pletter op i rødt. Krydser fingre for denne mulighed.

 218. Det vil jeg da super gerne.
  Har haft mange problemer med min hud og vil elske hvis jer her først i halvtresserne skulle blive uden foundation .
  Så jeg krydser fingre for at blive udvalgt.

 219. Det lyder fuldstændig fabelagtig fantastisk…..tænk hvis det er virkeligheden…..jeg vil monster gerne deltage :-)

 220. Hvem vil ikke gerne undvære foundation! Jeg vil rigtig gerne teste produkterne af.

 221. Sikke et fantastisk tilbud. De sidste mange år har jeg ALDRIG bevæget mig ud uden foundation. Ikke fordi jeg ikke kan men syntes bare ikke jeg kan være mig selv bekendt uden makeup. Jeg føler mig ganske enkelt ikke tilpas uden min måske.
  Har rundet de 44 så foundation er blevet en del af rutinen. Har brugt serum til pigment forandringer de sidste par år samt haft fokus på hudpleje generelt efter at have læst din bibel.
  Så jeg melder mig gerne som forsøgskanin.

 222. Ja tak, det vil jeg utrolig gerne vinde.
  Jeg har efterhånden stort set opgivet tanken om at have så ensartet og lækkert udseende hud at jeg ikke behøver foundation

 223. Det vil jeg så gerne!

  Har fulgt med i mange år og har opbygget en stenhård renserutine, bruger syrer og a-vitamin om natten, fugt og solfaktor om dagen, har endda introduceret min hud for dermarolleren, men jeg har stadig fedtet hud, tørre kinder og indkapslinger, så jeg kunne virkelig godt bruge “den store tur”

 224. Lyder fantastisk, sikke en tekbologisk landvinding. Det vil jeg meget gerne prøve

 225. Ja tak! Jeg vil rigtig gerne være anmelder. Det er noget af et udsagn, at man kan blive foundationfri efter forløbet, og de må virkelig tro på deres produkter, siden de tilbyder pengene tilbage, hvis man ikke er tilfreds. Hvis ikke det var for barselsdagpenge, ville jeg helt klart købe forløbet, så stort er ønsket om at blive foundationfri, men for nu kan jeg kun krydse fingre for, at jeg bliver udtaget.

 226. Det synes jeg kunne være vanvittigt interessant (og forhåbentlig glædeligt) at afprøve. Det lyder enormt spændende.

 227. Det vil jeg meget, meget gerne lægge ansigt til. Min hud er sund, men har selvfølgelig ikke samme fasthed og glød, som da jeg var purung.

 228. Ja tak – jeg vil meget gerne være anmelder. Håber meget at det bliver min tur denne gang :) :) :)

 229. Jeg vil rigtig gerne være testperson, jer er i starten af 50`erne og kunne så godt tænke mig at kunne gå uden foundation :-)

 230. Jeg har ikke de største hudproblemer, men nu er jeg lige blevet 40 år – og jeg ville ønske at jeg kunne genfinde gløden og friskheden i huden.

  Jeg stiller selvfølgelig op til før / efterbilleder og deler selvfølgelig også gerne min oplevelse.

 231. Bøvler så meget med min trætte hud, så det ville være fantastisk at få den glad igen, jeg er SÅ KLAR ;o)

 232. Jeg krydser ALT hvad jeg har, for at jeg bliver udtrukket som tester på Nimue produkterne

 233. Har mere og mere brug for dækning. Voksenacne på hagen og pigmentforandringer i panden og mørke rande under øjnene der bare bliver mørkere og mørkere… kunne virkelig udfordre Nimue! Så jeg er frisk, hvis I kan bruge mig :-)

 234. Som i helt foundationfri? For real??? Det lyder vildt!
  Jeg lægger straks et lod i puljen, men advarer om, at de får deres sag for, hvis de skal rette op på min skøre hud, som både fedter, som var det en amerikans pepperonipizza og bliver knastør, stram og skællet, hvis den ikke får nok fugt.

 235. Jeg vil gerne være med i dette spændende projekt,
  tænk om det viser sig, at Nimue virkelig kan gøre dette for huden :-)

 236. Med en hud der har været gennem 3 behandlinger med Accutin og stadig ikke er faldet helt til ro, så ville det være super at prøve dets produkter.

 237. Jeg vil meget gerne stille op som anmelder! Døjer med dårlig hud og prøver at finde noget der fungerer til mig, så det her kunne være en oplagt mulighed for endelig at få styr på huden! :)

 238. Jeg vil elske at blive testperson af Nimues forløb! Jeg netop begyndt at anvende deres rense kit, hvilket allerede har haft en positive indvirkning på min hud.

 239. Count me in :-).. pigmentforandringer, 51 år, m.m. – kan kun blive bedre.. så jeg vil meget gerne melde mig :-)

 240. Et vild udfordring…. og fremtidsforskning der vil noget. Ja det er vel muligt – åååååå det vil jeg gerne

 241. Det lyder simpelthen nærmest magisk – jeg melder mig som glad tester og krydser fingre for at blive udtrukket

 242. Uhhhhh, sikke et tilbud ;O)!!!
  Med en 36-årig hud der er tør og sart samt, til tider, dum og blomstrende på udsatte steder, vil jeg elske at komme i Nimues kyndige hænder.
  Krydser fingre, arme, ben og alt andet ;O)

 243. Det ville jeg gerne prøve! Har ikke altid været så grundig med hudpleje og som årene løber har det indhentet mig… Kunne godt trænge til en genstart!

 244. Jeg har prøvet mange forskellige produkter for at få styr på min tørrer og sensitive hud og intet har virket særlig godt, måske det her endelig kunne være den gyldne vej. For ved jo desværre min hud og jeg går en hård tid i møde med alt den kunstige varme og frost.

 245. Det kunne jeg rigtig godt tænke mig, har efterhånden fået lidt rynker her og der.

 246. Århhh – det gad jeg godt!
  Bor dog i London, men altså værd at rejse hjem efter sådan en behandling

 247. Ville være super fedt at kunne få en ‘foundation fri hud’
  Har meget rødme i min hud, plus urenheder og ar.

 248. Det vil jeg meget gerne tilmelde min mor der er 50+! Efter jeg har fortalt om min hudplejerutine, på baggrund af din blog, er hun begyndt at tage sin hudpleje mere seriøst og hun kan se forskel :) Så derfor tænker jeg at dette ville være perfekt til hende, hun ville blive så glad!

 249. Hold da helt fast!
  Jeg vil SÅ gerne være test person. Jeg har kæmpet med min hud i over et år nu. Købt mig fattig i produkter (for over 17.000kr, ja den er god nok) Men desværre har der kun været en lille virkning. Så jeg ville være den lykkeligste foundation frie kvinde, hvis jeg er så heldig at vinde. Jeg har tør og trist hud med lidt urenheder.

 250. WOW – det lyder SÅ godt :) <3
  Det vil jeg tage imod med kyshård – og meget gerne udsætte min 40+ hud (med rynker, slaphed og træthed) for.

 251. Ej, hvor ville jeg gerne prøve om det løfte om ‘foundationfri’-selvtillid holder
  Krydser det hele <3

 252. Jeg vil meget gerne være testperson! Jeg har tør hud og store porer, som jeg forgæves forsøger at få styr på…

 253. Jeg stiller også meget gerne op til test! Spændende, om Nimue kan få has på pigmentpletter, uens hudtone og manglende glød :)

 254. Åh det lyder næsten for godt til at være sandt..
  Jeg vil meget meget gerne gennemprøve Nimue produkterne :-)

 255. Jeg vil meget gerne deltage! Jeg har fortsat (sidst i 20’erne) lidt acneudfordringer og drømmer om glat, glødende hud.

 256. Ja ja ja har i det sidste stykke tid overvejet at prøve Nimue’s produkter, det lyder så godt jeg en klart med

 257. Nørj det vil jeg virkelig gerne teste, 40 år, pigmentforandringer som største udfordring. Drømmer om at slippe for foundation.

 258. Jamen, for pokker da! Det er da noget af et løfte!
  Jeg kan ikke gå uden foundation. Eller, det kan jeg jo godt – men jeg gør det ikke. For min hud er…. ujævn, mat, små-rød, tør – og debuterede med den første pigment-plet i sommers (som jeg ellers har været så lykkelig for at have undgået!).
  Og så er min hud relativt sensitiv. Jeg købte for nylig den olie fra Pai, du anbefaler herinde. Men den trives min hud ikke så godt med – tror, det skyldes den citrus, den dufter af (så hey, hvis nogen vil købe den til en god pris, siger de bare til!)
  Anyway; jeg krydser fingre! :-)

 259. Det lyder fantastisk. Jeg har ujævnheder fra uren hud og så har jeg oven i hatten fået pimentforandringer efter graviditet. Og så er mine porer også blevet synlige indenfor de sidste par år, jeg er 36 år og småbørnsmor . Det giver et noget spættet look så jeg bruger primer, foundation og concealer nærmest hver dag. Men savner gløden af sund og udækket hud .

 260. Åh, hvor jeg dog håber, jeg bliver den heldige.
  Jeg er lige fyldt 40 år.

 261. Ja tak siger jeg bare! Som alenemor til to små børn kunne min trætte, askegrå hud godt trænge til lidt kærlig pleje og opgradering. Har desuden i mange år døjet med eksem hvor brug af binyrebarkhormon cremer også har sat sine spor i ansigtet i form af fremtrædende blodkar og rynker. Eksemen har jeg dog heldigvis sluppet af med…

 262. Ja tak siger jeg.
  Jeg har efter at fyldt 30 til nu(er 36) et stor ændring i min hud generelt.
  Blev kørt ned som 16 årig og har ar og arvæv i ansigtet samtidig med at mit ansigt er skævt,da huden blev strammet op dengang i den ene side. Dette blir tydeligere med alderen. Samtidig er hormoner med til ændre en ellers rigtig fin hud til en hud med en del urenheder og ujævn hud.
  Så håber jeg får mulighed for at teste dette. Tak. Krydser fingre for den slags behandling kommer til kroppen, til alle mine ar der.
  Venligst mette

 263. Orv, det vil jeg gerne teste! Jeg er 37 år, har en tør hud med fine linjer – og for at toppe det; til tider uren hud. Det ville være fantastisk at være en del af #nomakeup trenden! Jeg er frisk og dedikeret til en 12 ugers challenge:-)

 264. JA, det vil jeg gerne teste.
  Har et ar i ansigtet fra en hudafskrabning i forbindelse med en ulykke.

 265. JA JA JA!!!!
  Jeg går aldrig uden foundation, da min hud desværre ikke er, som jeg ønsker. Ramt af rosacea, urenheder og tørhed.
  Kunne være fantastisk at prøve Nimue’s, som jeg nok aldrig får råd til på SU

 266. Wauw!!!!
  Jeg har ikke siden mine unge teenageår kunne gå uden foundation, så jeg krydser fingre for, at jeg bliver valgt som tester. Det vil være helt igennem fantastisk, hvis jeg kunne slippe for “masken” som min mand kalder min foundation ( også selvom jeg bruger Sisleys eller Eestee Lauders).
  Kh
  Sasha

 267. Det vil jeg rigtig gerne prøve. Det vil være en drøm ikke at behøve foundation

 268. JA! Efter let acne i mine sene teenageår er jeg aldrig helt sluppet af med urenhederne på kæbepartiet… De bliver ved med at blomstre op i perioder, så at slippe for dem og få glat, frisk hud ville være fantastisk!

 269. Åh, det ville keg gerne! Med en baby på 1,5 mdr er min lyst til at se frisk ud i den grad til stede, men min lyst til at male og spartle er ikke eksisterende – og føler mig faktisk lidt som en karrikeret klovn når jeg gør det! Jeg ville elske at få styr på den tørre hud og oven i købet kunne minimere mit make-up forbrug!

 270. Det lyder spændende! Jeg melder mig gerne som anmelder så man kan blive foundation fri ☺

 271. Jeg kender ikke deres produkter, men stiller gerne op som forsøgsperson/tester/anmelder.
  Jeg har virkelig skinnende t-zone, så det kunne være sjovt at se, om det kan afhjælpes.
  Kh. Birgitte B

 272. Jeg stiller gerne op som anmelder. Jeg er udfordret af rosacea – perioder med små bumselignende knopper, tørre, næsten skallende områder på kindben og i panden og en næse der nærmest altid er rød. Jeg har prøvet en del produkter efterhånden, men har stadig Nimue’s til gode

 273. Ja det ville jeg vildt gerne prøve. Det lyder næsten for godt til at være sandt

 274. Ja tak – jeg vil ELSKE at være anmelder. Håber at det tager seriøst fat både om mine rynker og pigmentpletter :)

Comments are closed.