Hvad Hollywoods hormoner gør for dig

LAstemning2

Vi kører Hollywood-uge på Beautyspace, og her er det ikke til at komme uden om hudlæge dr. Harold Lancer, hvis kartotek ligner gæstelisten til et bryllup i A-kendisklassen. Beyonce står der, og det samme gør Victoria Beckham og Sandra Bullock sammen med tusindvis af andre hudambitiøse kvinder. For alle ser i øjeblikket ud til at ville i hænderne på filmbyens “go to doctor”. Noget af det første han altid taler om, er niveauet for ens eget væksthormon, som daler jo flere gange, vi er heldig at have fødselsdag. Og hvorfor det er så afgørende? Fordi netop mængden af væksthormon gør en stor forskel for, hvor frisk, fyldig og spændstig huden er. Du kan please og booste det gevaldigt på tre fronter. Endda helt gratis:

• Motion – moderat og bare 20-30 minutter om dagen, hvor pulsen kommer op
• Søvn – syv timers uforstyrret nattesøvn
• Stabilt blodsukker – gør det surt at være sukker i dit liv. For meget af det hvide drys er en kollagen-killer (men husk også at nyde livet)

SNUP TIPPET: Det geniale er, at de tre ting tilmed bider hinanden i halen. Motion gør det lettere at sove godt. Og nok søvn sammen med motion gør det lettere at skippe Matadormix. Dr. Lancer bor i Los Angeles, som jeg e.l.s.k.e.r. ELSKER, fordi det er så fabelagtigt et sted at tanke inspiration, ny viden og fif op. Hvis du vil møde ham, så er han typen, der laver Skype-aftaler (mod betaling), ligesom jeg har samlet en del af hans gode anbefalinger i denne her bog.

NB: Det er Beautyspace-gaver i Salling Aarhus og Magasin Kgs. Nytorv. I dag.

NB 2: Og vi ses til foredraget i morgen i København. Glæder mig.

15 comments to “Hvad Hollywoods hormoner gør for dig”
 1. Hej Anette
  Under “Anette anbefaler” kan jeg ikke se nogen ansigtscreme med solcreme. I din bog skriver du at man både kan vælge at bruge solbeskyttelse kombineret med ansigtscreme eller separat, men jeg mangler en god anbefaling til ansigstcreme med solbeskyttelse?
  På forhånd mange tak.
  Mange hilsner,
  Cecilie

 2. Der skulle bestemt ha’ været nogen blinke-smileyer efter spørgsmålet, om du havde andre produkter, der fnulrede på dig 😉 😉

 3. Årh du er saftsuseme den bedste!!! Stort TAK!! Er det meget strengt at glæde sig over, at den fnulrer på dig, Anette?? 🙂 Oog er der andre produkter, der fnulrer på dig!??
  Sender fluks min adresse samt et STORT kram i din retning!

  Tak 🙂

 4. @ Cindie – Tak for dine ord. Clinical er mere koncentreret – der er mere A-vitamin i (den variant der hedder estre).

  @ Rikke – SÅ spændende input. Jeg vil så gerne se det link, er du sød at prøve igen? Stor tak.

 5. @ Christina Kragh – Jeg har en længere beskrivelse af behandlingen med i min bogen i kapitlet ‘for dig der vil mere’. Ingen behandling på Fyn desværre.

  @ Ditte H – Nu må du ikke hade mig, men produktet passer ikke til mig. Jeg kan godt se ‘blur’-effekten, men jeg kan fx. ikke tage en smule foundation på efterfølgende uden det fnuldrer. Men uden makeup ser jeg hvad du mener. Du må få min, hvis du sender mig din adresse på mail.

  Stor hilsen Anette

 6. Hej Anette kender du ulthra terapi og virker det og ved du om der findes et sted på Fyn der laver det? Kram

 7. Synes det er en spændende inspirationsliste med produktet, du har lavet. Jeg havde tænkt mig at købe Beauté Pacifique Clinical Super3 Booster, men det gik op for mig, da jeg stod i butikken, at jeg forvekslede den med Beauté Pacifique Super3 Booster, som er en billigere en. Ved du, om det er den samme creme bare i en mindre koncentreret udgave, og vil du også anbefale den?

 8. Jeg har før vovet pelsen og nævnt hvad at faste i 24 timer gør for væksthomonerne…forsøgte at linke videnskabelige artikler, men det lod sig ikke gøre i dette kommentar felt (jeg ved ikke hvorfor) men men kort sagt udover mange andre gavnlige effekter booster du dit væksthomon med 2000% ved at faste i 24 timer. Det kan mærkes og ses – det kan være svært for ja man bliver sulten, men med masser af vand overlever man fint. Det er gratis og der er masser af effekt. Jeg kan varmt anbefale at prøve

 9. Hej Anette, har du mon testet Murads Invisiblur? Er såå spændt på hvad du synes om den!?? 🙂 Jeg synes jo, den udglatter – alt!! Dejligt! 🙂

 10. @HeLene – Absolut. Næste gang og tak for de pæne ord.

  @ CharlotteK – Det betaler sig.

  @ Sanne – Dejligt at det virker, som jeg gerne vil have, at det skal virke.

  Stor hilsen Anette

 11. Hvor er jeg glad for at du både skriver at vi skal nyde livet og at de tre ting bider hinanden i halen. Meget motiverende. 🙂

 12. Nu SKAL jeg altså bare tage mig sammen og komme igang med den motion!!! Godt du minder mig om det!

 13. Tak for at huske mig på de tre fronter! Så kan jeg starte på min sunde mandag, asap!
  Håber og tror dit hårevent bliver fantastisk, og nyd det alle I som kan komme derhen! Næste gang, ik?

  Og hvilket fint billede på dig og Doc Hollywood, håret under jakken får det at næsten se ud som du har fået en bob!?
  Dejlig jakke også forresten!

 14. Hej Anette.
  Ved du om man skal printe sin billet ud til håreventet? Eller er det nok at have den på sin mobil? 🙂

Comments are closed.

Følg på Instagram