Gavekort: Din tur til øjen-yoga

Sisleya2Eyemassage2

Mange efterlyser Sisley i de forskellige måneders Book’n Beautybox. Men frem for en 24 timers limited edition-mulighed får du her et alternativ. Ét, som alle til gengæld kan få glæde af. Uden at betale (fordi det trods alt er en mini-ting).

Træk en halv time ud af kalenderen og sus i Magasin. Enten i Aarhus, Lyngby eller på Kgs. Nytorv og indløs dit Beautyspace-gavekort til en 10 minutters øjen-yoga og massage. Ikke jo øjnene, men huden omkring dem. Samtidig får du kloge, konkrete ord om netop din hud og et par prøver eller tre med hjem. Som jeg kender Sisley, er de sjældent fedtede, men har selvtilliden i orden til først at lade os afprøve produkter derhjemme. Mini-behandlingen kræver ikke tidsbestilling, men ring, hvis du vil være på den sikre side. Gavekortet gælder i 14 dage fra nu af til og med 9. oktober. Du skal ikke medbringe noget, men bare sige Beautyspace (og nej, det her er ikke et sponsoreret indlæg). Telefonnumrene er:

 • Kgs. Nytorv: 33182161
 • Lyngby: 33183601
 • Århus: 87316428

SNUP TIPPET: HVIS du lyst – og kun hvis du har – så sidder jeg jo altid spændt bag skærmen og ville ønske, at jeg kunne være med og se al den øjen-yoga. Så pleeeaaase tag @beautyspace, hvis du poster noget på Instagram.

VIL DU HAVE MERE AF BEAUTYSPACE? Det sker lige her.

InstaSept17

9 comments on “Gavekort: Din tur til øjen-yoga
 1. Hej Anette
  Jeg vil bare lige fortælle, at jeg i dag har været til øjenmassage hos Sisley, og det en super god oplevelse! Og jeg kan bekræfte, at de er virkelig gavmilde med vareprøver :)

 2. Skriver du mere om rullen senere? Jeg har en jaderulle, som jeg bruger ca. hver anden dag, mest fordi jeg – til forskel fra nålerullen – synes det er rart. Den kan dog ikke komme helt tæt på øjnene. Jeg tænker lidt om den her kan noget andet end jaderullen? Eller i det hele taget – hvad kan den? Rigtig go’ dag, smukke. :)

 3. @ Winnie N – Det lyder som en skrap omgang. Jeg vil begynde her: 1) Spørg lægen, om der er side-effekter forbindelse med, hvad du har fået konstateret. 2) Lån Superhud på biblioteket (eller køb hos boghandleren) – der er et helt kapitel om tør/sart hud.

  Skriv igen, hvis du har spørgsmål.

  @ Tonnya, Pernille og Bodil, lad mig endelig vide, hvordan det går.

  Stor hilsen Anette

 4. Tak for du åbner op for denne mulighed, Anette!
  Det vil jeg prioritere i min kalender :-)

 5. Hej
  Jeg skriver fordi jeg sidste vinter pludselig fik tør hud, som jeg aldrig har haft før. Det var efter en ugen i sengen med 40 i feber. Jeg må have tørret helt ud.
  Et helt år, har jeg kæmpet forgæves for at få min, ellers normalt “pæne” hud tilbage.
  Jeg har haft acne i 10 år nu, så helt pæn er den ikke. Men den har aldrig været tør som den er nu. Og min acne er næsten væk.
  Hvad gør jeg for at få min hud tilbage.

  OBS. Jeg er for 1 måned siden blevet diagnosticeret med (mildt) lavt stofskifte, men det har jeg jo så haft længe. Også før jeg tørrede helt ud.

  Også

  Jeg fik for nogle måneder side. Fjernet et område med hudkræft på ryggen, der nu også viser dig at lave keloid-ar. Så jeg ved ikke om fx dermarolling længere er sikkert?

  Har du et par gode råd til mig?

  Jeg er fra Århus.

Comments are closed.