Godt smurt for 50 kroner

NIVEA APC cream_200mlfilter

Nivea er ikke bare Nivea. Det er også følelsen af at være barn. På vej til stranden. Mærke den altid tyndtflydende sollotion mærket faktor to løbe mellem fingrene ned på badehåndklædet – men være ligeglad fordi duften var så vidunderlig synonym med sommervarme, lys og isvafler.

Der var også den blå søster af en metaldåse. Dén i alverdens størrelser og den, der altid vil fremkalde min farmor. Lige fra duften på hendes badeværelse til pandekagerne, kirsebærvinen og de mange kortspil.

Betydningen rækker for mig derfor langt ud over at være en creme. Også selvom jeg ikke tror, Niveau altid har haft et specielt nemt liv. Uden jo at havne i glemslens rækker af Date, Green Apple Shampoo og Charlie. Men alligevel.

Nivea trækker dog stadig vejret. Og lige nu sidder jeg med deres nye Intensive Nourishing Quick Absorption Care – en creme på vej til butikkerne til 50 kr. for 200 ml til ansigt og krop. Decideret pæn er krukken ikke. Nok heller ikke økologisk. Men kan du se bort fra udseendet (plus en anelse silikone langt nede på ingredienslisten), så er der samlet set tale om en behagelig vintersmøre, fordi du både får beskyttende antioxidanter, god fugt (glycerin) og virkelig fin fedt (sheasmør) – og så er det dejligt at se, at mineralsk olie (som vi kender fra Vaseline) er byttet ud med en plantevariant, nemlig såkaldt olus oil.

PS: HER ER SIDSTE UGES MEST LÆSTE HISTORIER:

Ved du, hvem der manipulerer med tallene?

Produkterne, jeg nok ikke er alene om at gå tilbage til

Sandheden om selvbruner og pigmentpletter

12 comments to “Godt smurt for 50 kroner”
 1. @ Gitte Salling, du kan få den fra februar.

  @ Pernille S, Q10 er den antioxidant, som hudlæge dr. Leslie Baumann er aller gladest for. Jeg tror, der er mere at sige om Q10, og jeg tror ikke Beautyspace har sagt nok.

  @ Daniela, Det er dejligt ja!

  Stor hilsen Anette

 2. @ Jette B, det gør der absolut. Og vi skal huske dem.

  @ Susanne K, STORT SMIL…Mum.

  Mange hilsner Anette

 3. Åh, ja disse minder…. Kan huske da de kom med Q10 i deres cremer. Mon det havde nogen effekt…?

 4. Haaa, jeg husker osse Charlie, Able shampoo, og Nivea. Elskede duften, og osse de minder der følger med. Jeg må hellere få fat i den nye 🙂

 5. Kan ikke helt tyde om olus Oil er palmeolie. Det er noget grint skidt der ødelægger vores regnskove og vilde dyreliv, så det skal vi holde os fra, men det ved du garanteret Anette 🙂

 6. @Birgitte – Den nye NIVEA Care creme kommer i butikkerne i midten af februar (uge 6 ca.). Find den bl.a. i Matas.

 7. Åh altså jeg bliver helt nostalgisk. Green Apple shampoo, og kan i huske MUM deo spray og ……..

 8. Hvor og hvornår kommer denne i butikkerne, kære Anette? Kan simpelthen ikke finde den.

 9. Tak for tippet, jeg glæder mig over, at der findes budget produkter, der også fungerer.

Comments are closed.

Følg på Instagram