Hop med på anmelderholdet for REN

_S0A8333_S0A8335

Beautyspace er på udkig efter et anmelderhold på 10 personer, der af et ærligt hjerte vil afprøve og vurdere RENs beroligende Evercalm-serie til ansigtet.

Et kig på indholdet vidner om velovervejede ingredienser som bl.a. smidiggørende E-vitamin, fugtmættende glycerin, beroligende alger, forseglende sheasmør og oplivende omega-fedtsyrer. Hvis du allerede kender lidt til REN, så ved du sikkert, at de konsekvent viger uden om silikoner og petrolatum, men ikke afholder sig fra brug af mildt duftende æteriske olier. Det sidste er værd er vide, hvis du ønsker at undgå parfumestoffer. Selv vil jeg ikke være foruden æteriske olier, men det er et spørgsmål om holdning og tolerance. Når det gælder konsistens, virkning og skin feel, så bliver det din anmelder-opgave.

Anmelder-pakken består af 5 produkter:

 • Rensemælken Gentle Cleansing Milk
 • Fugtserummet Anti-Redness Serum
 • Dagcremen Global Protection Day Cream
 • Ansigtsmasken Ultra Comforting Rescue Mask
 • Ansigtstoneren med peelende virkning Ready Steady Glow Toner (hvis du er sart sart, så gå langsomt frem her. Tjek om du tåler produktet).

SÅDAN GØR DU: Det kræver kun en kommentar herunder at være med, og de i alt 10 personer bliver udtrukket allerede på onsdag  den 15. august. Alle på listen her får direkte besked, så snart anmelderholdet er sat. Du vil få otte uger til at vurdere produkterne, hvorefter tilbagemeldingen ønskes kort og skriftlig (2-3 linjer pr. produkt).

PS: Der vil komme en ekstra mulighed med en fysisk hudanalyse og mini-gave fra REN til alle, der bor tæt på København, ligesom der bliver arbejdet på en Aarhus løsning. Mere om det snarest.

For god ordens skyld skal jeg nævne, at aktiviteten her ikke er sponsoreret eller betalt, men at REN står for den økonomiske del, når det gælder forsendelse og udskrivning af produkter til anmeldelse.

BOOK’N BEAUTYBOXEN for august kommer på mandag den 13/8. I din indbakke kl. 8.00, hvis du er på listen her.

818 comments to “Hop med på anmelderholdet for REN”
 1. Jeg vil meget gerne Har parfume allergi og vil meget gerne finde produkter jeg kan tåle

 2. Jeg brugte disse 4 produkter
  Rensemælken Gentle Cleansing Milk
  Fugtserummet Anti-Redness Serum
  Dagcremen Global Protection Day Cream
  Ansigtsmasken Ultra Comforting Rescue Mask

  og resultatet er utroligt, jeg vil foreslå mine venner.

 3. Rensemælken Gentle Cleansing Milk
  Fugtserummet Anti-Redness Serum
  Dagcremen Global Protection Day Cream
  Ansigtsmasken Ultra Comforting Rescue Mask

 4. Jeg passer godt på min hud og bruger i forvejen produkter fra REN, men har ikke prøvet Evercalm. Jeg har kun haft gode oplevelser med RENs produkter og kunne virkelig godt tænke mig at teste Evercalm serien. Synes altid de “holder hvad de lover” og så er jeg vild med produkternes konsistens. Det er virkelig en aaah følelse. Der er de suverænt skarpe!

 5. Jeg vil også gerne været et “rent” testansigt for REN – jeg har aldrig prøvet deres produkter førhen 🙂

 6. Uhh, det vil jeg så gerne være med til. Har arbejdet med beauty på mange forskellige måder igennem de sidste 4 år og er virkelig en beautynørd. Jeg krydser fingre! 🙂

 7. Jeg vil meget gerne være en del af anmelderholdet! Har kun hørt gode ting om REN, men aldrig prøvet det selv

 8. Jeg har været glad for deres omega olie og mindre for deres rensegele. Men jeg har aldrig prøver evercalm-serien. Det vil jeg gerne. Og være ærlig.

 9. Selvom jeg er uddannet kosmetolog/hudterapeut og prøvet Mange produkter, så har jeg aldrig prøvet REN. Vil rigtig gerne

 10. Jeg vil meget gerne være anmelder og teste REN’s produkter. Det er interessant at se hvordan min hud vil reagere disse produkter.
  Mvh Sophie

 11. <3 Det lyder spændende! Jeg er meget konsekvent med hudpleje, så vil bestræbe mig på af aflevere en helt skarp afprøvning og anmeldelse! 🙂 Jeg er lige fyldt 30 og min hud trænger til forandring i de gængse produkter 😉

 12. Jeg melder mig i køen som meget interesseret i at anmelde. Jeg har tidligere brugt REN, og det er klart et af favoritmærkerne herfra. Med en hud på vej mod de 40 kunne det være fantastisk at få prøvet nogle produkter, da jeg konstant de sidste år har været på jagt efter det der virker for mig.

 13. Åh vil meget gerne prøve især da jeg kæmper med rødme i overgangene mellem sommer / efterår og endnu ikke har fundet min eneste ene

 14. Scrolle, scrolle, scrolle….og ja tak! Selvfølgelig vil jeg gerne anmelde Ren! Det er faktisk nogle år siden, at jeg har haft huden i Ren – især koreanerne har jo gjort det godt på rensesiden, så det ville da være lidt spændende at se, hvordan Ren har udviklet sig i mellemtiden. Især Rens renseprodukter får jo flotte reviews og jeg er personligt ret hooked netop på rens.

 15. Jeg vil meget gerne være testperson. Jeg leder stadig efter det helt rigtige produkt til mig

 16. Det vil jeg super gerne prøve. Specielt den her anti-redness lyder god for mig 🙂

 17. Dejligt at kunne få lov at prøve, selv om jeg nærmer mig de 70, og har fået adskillige rynker

 18. DET VIL JEG GERNE!!!
  Har en rens fra dem, og har kun gode tilbagemeldinger, så det kunne være spændende, at supplere med flere lækre ting fra dem:)

 19. Jeg vil SUPER gerne være medtester af REN `s produkter.
  Jeg kan se, de har en serum Anti – Redeness den lyder særlig spændende ! Så jeg håber

 20. REN laver så mange skønne produkter. Svært ikke at lægge et lod i puljen <3

 21. Jeg har prøvet et REN-produkt, og er allerede fan, så jeg vil elske at teste mere 🙂

 22. Jeg har tidligere været glad for RENs produkter og tager gerne en tur på anmelderholdet 🙂

 23. Jeg melder mig også MEGET gerne!
  Har allerede flere af deres produkter (mest til kroppen)
  Og snøfter stadig lidt over at være kommet (halvanden time) for sent til dagens beautybox :'(
  🙂

 24. Jeg er bestemt også klar – REN’s produkter er jeg slet ikke klog nok på og vil drøngerne teste og komme med min ærlige mening. 🙂

 25. Ih, REN er jo altid lækkert – SU’en rækker bare ikke til det for tiden. Så anmelder-tjansen tager jeg mig gerne af 😉

 26. Hej ☺
  Jég vil rigtigt gerne teste REN’s produkter.
  Om sommeren har jeg ingen problemer med min hud, men når efteråret kommer, bliver min hud gradvis tørrere, jo koldere det bliver….

 27. Jeg vil rigtig gerne teste REN’s produkter. Jeg forsøger at passe på min hud, men jeg har stadig ikke fundet produkter, der ikke får mig til at slå ud.

 28. Jeg vil rigtig gerne teste REN’s produkter, da jeg desværre døjer med problem hud så ville det være helt fantastisk for mig 🙂

 29. Jeg har endnu ikke prøvet REN – mærket står på ønskelisten, så jeg vil meget gerne på anmelderholdet.

 30. Jeg er stor fan af REN – min hud er problematisk – MEN REN er et godt match til mig og min hud.

 31. Det vil jeg virkelig meget gerne 😀

  Med tørstig, sart og tynd hud, så må REN Evercalm da lige være noget for mig

 32. Jeg vil rigtig gerne teste og vurdere Rens produkter til min sarte hud.

 33. Hej, kunne godt tænke mig at afprøve og vurdere et nyt produkt, nu har jeg brugt det samme i lang tid, så måske det var en god ide at få prøvet noget nyt og lækkert.

 34. Uh min 43 årige tørre hud med tendens til rosacea vil forhåbentlig have gavn af disse produkter 🙂 Jeg vil meget gerne med på anmelderholdet, tak.

 35. Jeg stiller mig hermed til rådighed som testperson 😉 REN er et fantastisk produkt!
  Bedste hilsner
  Majbritt

 36. Jeg vil gerne melde mig som tester. Jeg er 51 år så har efterhånden prøvet en del og er vant til gode produkter. Jeg har ikke prøvet REN, så jeg har ingen forventninger på forhånd, men vil med glæde teste.

 37. REN er bare superlækre produkter. Jeg vil gerne prøve flere af dem ;-).

 38. Vil meget gerne teste REN (: renser og bruger hver dag produkter til min hud. Så vil nyde at afprøve REN (:

 39. Min tørre hud vil gerne været tester for REN. Er nysgerrig efter om REN kan være løsningen jeg har ledt efter.

 40. Jeg har hørt godt ting om REN’s anti redness serum og i øvrigt også deres andre produkter i serien. Jeg stiller derfor gerne mit ansigt til rådighed for test

 41. Årgh jeg vil meget gerne. Er pt højgravid med termin om en uge, har lidt så frygteligt af graviditetsacne især under 2. Trimester og min hud trænger sådan til forkælelse og til at falde til ro og få glød❤️

 42. Åhh lad det blive mig:-)
  Vil meget gerne være en del af dette anmelderhold og er i forvejen vild med deres produkter<3

  Krydser alt jeg kan og håber på mit held!;)

 43. Jeg vil meget gerne være med på anmelderholdet. Jeg har selv meget påvirkelig hud, så det ville været et hit at teste de nye produkter.

 44. Jeg vil rigtig gerne teste produkterne! For nogle år tilbage brugte jeg REN’s produkter til normal hud, men min hud er blevet sartere med tiden, så det ville da være perfekt med denne serie

 45. Jeg kunne godt tænke mig at prøve noget, der får min hud til at slappe af:)

 46. Elsker REN og specielt deres dush som dufter fantastisk. Så krydser fingre for at jeg får lov til at teste nye produkter

 47. Jeg vil meget gerne melde mig til testpanelet af REN’s produktserie.
  Jeg har prøvet en helt del forskellige produkter i løbet af de sidste år og endnu ikke fundet det helt rigtige til min sarte hud.

 48. Jeg vil meget gerne være en del af anmelder-teamet 🙂 Har sart hud, men har afprøvet ét af RENs produkter før hvor det var en success.

 49. Det vil jeg meget gerne teste og anmelde på ærlig vis. Jeg går meget op i hudpleje og arbejder til daglig på apotek. Jeg har tidligere prøvet produkter fra REN og været glad for dem. For nogle kan æstetiske olier dog være et problem.

 50. Jeg melder mig rigtig gerne til at teste REN´s produkter – det vil være en fornøjelse 🙂

 51. Dem ville jeg så gerne teste! Jeg har så svært ved at finde de helt rigtige ansigtsprodukter til min besværlige hud og ville elske at få mulighed for at prøve disse 🙂

 52. Ja meget gerne. Har meget sart hud pga medicin og dårligt immunforsvar og er blevet anbefalet denne serie i Matas. Hvis dette virker er det et mirakel produkt.

 53. har prøvet mange forskelige produkter i 45 årige liv , men faktisk aldrig ren´s produkter ikke så meget som en cremedråbe kaster hermed et glad og optimistisk lykke lod i puljen 🙂

 54. Hvis jeg var så heldig ville jeg meget gerne prøve ansigts toneren☺️

 55. Jeg melder mig også gerne.

  Jeg har pt. en god rutine med Ole Henriksen’s produkter, og det vil være spændende at se hvordan REN er i forhold til 🙂

  Min hud kan have tildens til rødme på kinderne, og er ‘kombineret’.

 56. Ja for pokker, det vil jeg gerne! Sikke nogle fantastiske produkter, og hvor ville det være spændende og skønt med en ny start her efter sommeren, hvor huden har brug for ekstra forkælelse når studie og job starter igen 🙂 krydser fingre for, at jeg må være én af de heldige!

 57. Det vil jeg selvfølgelig gerne. Jeg har endelig selv fået en totalt god rutine kørende (der bla. inkluderer EGF og antioxidanter), så interessant om REN kan matche det. Har tidligere brugt rensemælk fra REN som jeg var vildt glad for. Krydser fingre 🙂

 58. Det ville være den vildeste treat, nu hvor hverdagen begynder igen lige om lidt!

 59. Jeg melder mig . Er ærlig og absolut optaget af min huds udseende og sundhed. Jo færre ingredienser der er i et produkt, jo gladere er jeg ❤️. Arbejder til daglig på apoteket, hvor vi har mange skønne hudplejeprodukter, som jeg bruger og har gjort i 15 år . Øjner her en mulighed for at se ud over “apotekets” serier, og prøve noget udefra .

 60. Jeg er stor fan af REN skincare og vil SÅ gerne være med på anmelderholdet 🙂

 61. Min hud er i en form for limbo. Ikke ung, ikke gammel. Nogle gange tør, nogle gange fedtet. Så jeg vil gerne prøve noget nyt.

 62. Jeg lider af inflammatorisk rosacea, som desværre er i udbrud for tiden med hævet hud, acne, rødme og kronisk svien. Måske de her produkter kunne hjælpe med at få det hele i ro igen.

 63. Ihh det vil jeg mægtig gerne 🙂 Altså så spændende at afprøve nye produkter!

 64. Evercalm… Smag lige på ordet! Ja, tak! Lige en sommertjans efter mit hovede!

 65. Jeg vil meget gerne ligge ansigt til disse skønne produkter fra REN 🙂
  Rigtig god weekend ønskes!

 66. Den tjans vil jeg rigtig gerne nappe. Har sart hud, men bruger Rens rensefoam, og den virker perfekt

 67. Jeg vil meget gerne, være en del af anmelderholdet! Jeg har en lys og sensitiv, kombineret hud, som reagerer let på vind og vejr – og kan derfor ikke bruge hvad som helst til min hud.

 68. Jeg vil meget gerne teste. Har sart og tør hud, som kun får det værre, når sæsonen skifter.

 69. Jeg har en tør og sart hud, og leder virkelig efter nogle gode produkter. Så vil meget gerne teste REN’ produkter

 70. Jeg har været igennem et forløb med A-vitamin syre mod svær acne og har i denne periode anvendt den grønne serie “Clarimate” fra Ren. Jeg vil gerne afprøve og vurdere Evercalm serien, for jeg er sikker på den kan gøre underværker for min hud, nu hvor acne behandlingen er overstået 🙂

 71. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at være med til at teste produkterne. Jeg er på en evig jagt efter at finde noget, der virker godt på min hud, som er af den sensitive og tørre slags ☺️

 72. Ih hvor nogle lækre produkter at få lov at teste, det ville være mig en fornøjelse

 73. Ja tak. Min sarte hud og jeg vil meget gerne hjælpe med test af REN produkterne☺️

 74. Jeg leder stadig efter den rette rens og dagcreme til min hud, så jeg lægger bestemt gerne ansigt til at teste

 75. Det lyder ikke så dårligt, vil da helt vildt gerne prøve tjansen som anmelder

 76. Jeg har desværre både sensitiv, tør og akneplaget hud, så det er svært at finde en kombination der virker for mig. Men jeg vil meget gerne prøve om denne serie er en mulighed.

 77. Vil rigtig gerne teste. jeg er begyndt at få lidt røde plamager engang imellem. Og så er den tør til tider og andre fedtet

 78. Jeg vil utrolig gerne teste REN produkterne – har selv tendens til rødme og sensitiv hud.

 79. Jeg vil meget gerne være med i testgruppen, jeg har prøvet forskellige produkter til svagt rødme på kinderne og er nysgerrig på hvordan REN’s produkter virker. Jeg er på barsel med min datter på 7 måneder og min hud trænger i den grad til kærlig behandling

 80. Har atopisk eksem, hvis det kunne have interesse for producenten. Skriv endelig…

 81. Jeg vil meget gerne teste. Fik konstateret rosacea for 5 år siden (ikke synligt ud over de første uger med sol i foråret, hvor huden bliver rød, selv om jeg bruge solcreme). Jeg prøvede mange produkter, og Derma var det eneste min hud ikke reagerede på. Nu er jeg parat til at prøve nye produkter i håbet om et finde et med en højere “lækkerheds-faktor”

 82. Jeg vil meget gerne være en af de 10 – fingers crossed 🙂 God weekend.

 83. Det vil jeg gerne være med en super-sensitiv hud, der reagerer på både det ene og det andet.

  Glæder mig under alle omstændigheder til at læse anmeldelser 🙂

 84. Jeg vil så gerne teste “Ren”, jeg lider af Rosacea og leder med lys og lygte efter en hudplejeserie der kan afhjælpe de gener der opstår i form af rødme og tørhed

 85. Jeg prøvede lidt produkter fra REN i din sidste boks og vil meget gerne være med på anmelderholdet 🙂

 86. Jeg er så klar på at prøve disse produkter og vil gi en ærlig tilbagemelding

 87. Jeg vil gerne prøve. Er 59 år med gode gener og har god erfaring med et enkelt af Rens produkter (ikke til ansigtet). Derfor en spændende udfordring for mig.

 88. Med uren hud i bagagen er mangt og meget efterhånden prøvet – Lige fra strid syre, dybderensende, fedtsugende osv… Turns out, det bedste der virker er gode, milde produkter (gerne med a-vitamin i ny og næ, men det er en anden sag 😉 ) -Ligger derfor meget gerne ansigt til test i Evercalm serien 🙂
  Dejlig weekend herfra!

 89. Bruger i dag Ole Henriksen men har længe tænkt på at prøve et nyt mærke. Jeg er 29 og er endnu ikke startet på anti-age produkter så vil gerne afprøve REN produkterne.

 90. Jeg vil gerne teste REN med min sensitive og tørre hud. Indtil videre er det kun lykkes mig at finde meget få produkter som kan holde min hud fugtigt. Så det ville være dejligt hvis jeg kunne finde et produkt der kunne vinde mit hjerte

 91. Hopper meget gerne med på anmelderholdet…
  Har været den heldige ejer af en omgang kræft og må nu ikke få sol på kroppen. Dette har givet en hud der skriiiiiiger efter vitaminer, fugt og og spænstighed faktisk og huden kommer til at se træt ud…..

 92. Det vil jeg rigtig gerne teste.. jeg har efterhånden prøvet en del, og har aldrig rigtig fundet “mit mærke”. Trods det at keg har arbejdet i skønhedsbranchen næsten hele mit liv. Efter min søn kom til verden, har mine prioriteter ændret sig, og REN passer perfekt ind her. Lækker , ren og mild ansigtspleje, uden alt muligt halløj i.. har aldrig prøvet REN, men nu er det på tide.. og forhåbentlig bliver det “ mit mærke”
  Hilsen Catrine

 93. Det vil jeg meget gerne. Jeg elsker hudpleje og er hele tiden på udkig efter gode produkter

 94. Hej, jeg har sesitiv hud og går meget op i hudpleje. Er 52 år, så en del erfaring med produkter

 95. jeg vil rigtig gerne teste REN – som 50+ og midt i overgangsalderen, har jeg pludselig fået en helt anden sart hud med blodsprængninger, men også åbne porer mv og har svært ved at finde den helt rigtige milde hudpleje.

 96. Det lyder spændene. Jeg vil gerne være test pilot på ren. Jeg har en sart hud.

 97. Jeg er da klar til at teste serien fra REN!
  Er allerede glad for nogle af deres andre produkter, som virker godt på min hud.
  Krydser fingre !

 98. Jeg har altid haft en sart hud med stor tendens til rødmen – især på kinder og hage. Det giver et ujævnt look, og det er en udfordring for mig at være tilfreds med min hud uden et lag makeup… og efter 2 graviditeter synes jeg, at min hud er blevet endnu mere sart. Jeg vil elske at teste RENs produkter!

 99. Jeg ville elske at prøve RENs Evercalm-serie! Efter at have rundet de 30, har jeg haft inflammatorisk og rosacea-lignende tendenser i huden, hvor jeg bl.a. har brugt serummet fra serien. Jeg har endnu ikke prøvet hele serien, men det kunne være spændende at se effekterne af at bruge hele serien fremfor kun ét produkt efter godtbefindende.

 100. Jeg ville elske at anmelde disse produkter på min 45 årige hud, og selvfølgelig være helt ærlig omkring produkterne.

 101. Ren har tidligere været et hit hos mig måske det kan igen efter test i 8 uger???

 102. Vil hjertens gerne være med på anmelder holdet.
  Produkterne taler til mine ønsker om renere ingredienser, uden det går ud over effekten

 103. Jeg vil super gerne teste og være ærlig. Jeg synes, at det er svært at finde god hudpleje til sart og overgangsalder-ramt hud

 104. Jeg melder mig gerne som prøvekanin. Jeg har en meget sart og sensitiv hud, så REN lyder som noget for mig 🙂

 105. Jeg er SÅ klar til at afprøve disse produkter!
  Har længe ledt med lys og lygte efter noget til sart hud som også er virksomt!

 106. Jeg har endnu ikke prøvet nogle af RENs produkter, og dette lyder som en spændende mulighed

 107. Jeg er meget begejstret for REN produkterne fra sidste box, som jeg har nydt godt af i ferien, så jeg melder klar til anmelderholdet 🙂
  Sommerknus Berit

 108. Det mærke vil jeg virkelig gerne teste og skrive en ærlig anmeldelse af

 109. Det ville være FANTASTISK at prøve disse produkter da jeg altid er på udkig efter at afprøve nye mærket og produkter. Mine vennekreds spørge mig om råds inden de køber produkter og derfor ville det være super lækkert at kunne være med til at anmelde
  Mvh
  Sofia

 110. Min hud trænger til kærkommen pleje og vil derfor meget gerne prøve REN, som jeg har hørt meget godt om

 111. Jeg ville ELSKE at blive valgt Jeg passer mine daglige renserutiner og nyder at passe på min hud – dette ville kun gøre det hele endnu bedre!

 112. ja tak….. ville mega gerne afprøve disse produkter …
  Famler lidt rundt… så hvis dette kunne være det rigtige for mig… ville det være ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

 113. Ja tak 🙂 Er de at løbe tør for produkter, og vil gerne prøve noget nyt 🙂 krydser fingre.

 114. Jeg vil meget gerne teste REN produkterne. Jeg har ikke tidligere brugt det…

 115. Jeg vil sindssygt gerne være en del af anmelderholdet. Jeg bruger stort set kun REN, da det er et af de eneste mærker min sensitive hud tåler (tåler blandt andet ikke glycoler) – jeg er generelt vild med deres produkter, og jeg kombinerer selv mine på kryds af serierne afhængigt af hvad jeg har brug for! 🙂

 116. Jeg vil meget gerne teste, min hud har været igennem alt! Akne, pigmentforandringer, tør, fedtet, lige nu er den i ro, takket være Elisabeth Arden Pro, men jeg vil gerne teste om Ren har samme mirakuløse effekt

 117. Det vil jeg gerne teste! Især fordi min hud er blevet problem hud over nat pga stress.

 118. Jeg har sart hud som ofte bliver rød og irriteret, hvis jeg ikke passer på med hvad jeg bruger. Jeg har indtil nu ikke turdet teste REN, så måske det er tid nu til at prøve som professionel tester.

 119. Jeg ville elske at anmelde. Har ikke prøvet nogle af deres produkter, men læst en masse gode ting om dem. Jeg krydser fingre ☘️

 120. Jeg har engang brugt en ansigtscreme fra REN og var meget glad for den da jeg kunne synligt se at den havde gjort en forskel for min hud og ønsker at produkterne af igen, vil blive så glad, hvis jeg bliver valgt.

 121. Ej det vil jeg elske at prøve. Kender ikke rigtig firmaet så det ville være fedt at prøve

 122. Jeg kender ikke så meget til REN-produkter, men vil meget gerne teste dem af!

 123. Jeg vil elske at teste Rens nye serie, og måske være heldig endelig at finde rette hudplejeserie til mit ansigt.

 124. Jeg ville elske at anmelde. Har ikke prøvet nogle af deres produkter, men læst en masse gode ting om dem. Jeg krydser fingre 🙂

 125. Det lyder lige som nogle produkter for mig. Det ser rigtig spændende ud! Krydser for det bliver mig

 126. Jeg vil rigtig gerne være med på holdet 🙂 Det kunne være så skønt at blive en af de få udvalgte ❤️

 127. Elskede masken fra ren i sidste mdr boks, så vil meget gerne afprøve om der kan være flere favoritter iblandt

 128. Som farmakonom pirrer det min faglige nysgerrighed ,at kunne få lov til at afprøve en serie ,der ikke er på apoteket.

 129. Jeg vil gerne være med! Lider af rødme og store porer på kinderne, så synes produkterne lyder spændende!

 130. Jeg vil (også) meget gerne teste! Jeg elsker god hudpleje, er inkarneret INCI-læser, og min hud fungerer rigtigt godt med Rens produkter, – og det vil passe godt til mig med produkter til sensitiv hud.
  Det lyder bestemt som et job, jeg godt kunne tænke mig at prøve!

 131. Det kunne jeg godt tænke mig – er god til at få renset hud og bruger masker indimellem 😉
  kunne være spændende .. jeg er klar 😉

 132. Det vil jeg mega gerne. Kunne godt bruge lidt anti redness og extra calm ❤️

 133. Jeg har prøvet lidt af hvert hvad angår hudplejeprodukter. Jeg tester meget gerne REN!

 134. Det vil jeg mægtig gerne – har svært ved at finde den perfekte pleje til min hud som oily i t-zonen og ellers sensitiv med tendens til rødme.

 135. Ja tak. Det vil jeg meget gerne være med til at teste og anmelde – Er sikker på, at min sensitive hud, vil sætte stor pris på en gang REN hudpleje

 136. Det vil jeg utrolig gerne. REN’s produkter er så lækre, så det kunne være spændende at prøve en hel anden serie, end den jeg er vant til.

 137. Vil så gerne teste og har tendens til sensitiv rødmende hud så det lyder som de helt rette produkter

  Vil med glæde dele min ÆRLIGE erfaring med REN på fb og IG

 138. Har hørt så meget godt om REN! Og ville være fedt at prøve på min sensitive og allergiske hud!

 139. Jeg har stadig til gode at prøve ren produkter – så dette vil være en virkelig fin prøve!

 140. Jeg krydser fingre for at jeg bliver den heldige testperson. Det lyder som nogle spændende produkter.

 141. Jeg ville meget gerne anmelde serien. Jeg har prøvet REN’s frugtsyremaske et par gange og serien har vækket min interesse. Jeg har tendens til uren hud og går derfor meget op i min hudplejerutine 😀
  Ville elske at afprøve denne serie <3

 142. Ja tak, jeg vil gerne teste produkterne og efterflg. give en ærlig bedømmelse

 143. Anmelder gerne produkter fra Ren og elsker at skrive et par liner

 144. Kaster et lod med i puljen fordi det er REN og dermed en tidligere gammel ven

 145. 10 ÅR MED UREN HUD!
  Jeg vil med stor glæde teste og anmelde produkterne fra REN. Jeg har haft UREN hud siden jeg var 14 og har prøvet ALT.. Nu er jeg 24 og meget træt og ked af min hud.
  Håber jeg vil få æren af at teste produkterne og måske, endelig finde et produkt der virker godt på min hud.

 146. Ja tak gerne, jeg savner at prøve et produkt som virker på min sarte hud. Der trods sine 34år stadig reagere som en teenager :(.

 147. Vil så gerne teste og har tendens til sensitiv rødmende hud så det lyder som de helt rette produkter 🙂

 148. Det vil være lækkert hvis min hud der er sart kunne få hjælp måske med en opstramnende effekt

 149. Jeg vil meget gerne være en del af anmelderholdet og beskrive min oplevelse af REN.

 150. Det er en perfekt chance for at anmelde og afprøve et REN ‘T produkt

 151. Jeg vil vildt gerne prøve om denne serie, kan
  genoplive min midaldrende hud ;-))

 152. Lyder som en perfekt chance for prøve og anmelde et Ren’ T produkt

 153. Det kunne være spændende at prøve. Min hud er kombineret, men overvejende tør. Anvender Murad, men kunne godt tænke mig at prøve noget andet

 154. Jeg ville elske muligheden for at teste og få lov til at give min anmeldelse af REN’s produkter 🙂

 155. Jeg elsker filosofien bag RENs produkter, og har selv enormt sensitiv hud. Så jeg ville elske afprøve deres serie for at se om den kan få min hud lidt i balance.

 156. Jeg vil meget gerne prøve at være en af de heldige. Min hud er blevet sart og tør desværre. Det vil være fint at prøve om det er denne creme der kan rette op på min hud.

 157. Jeg vil super gerne teste. Min hud er lidt “sart” og reagerer hurtigt på det, hvis jeg ikke får gjort nok godt for den – eller hvis jeg er god til at passe på den med gode produkter. Produkterne fra REN tiltaler mig, og jeg ville elske at teste og anmelde dem ærligt.

 158. Det vil jeg meget gerne! Jeg har forsøgt mig med flere af RENs produkter og med varierende succes.. vil meget gerne være med!

 159. Jeg vil utrolig gerne teste disse lækre produkter. Jeg har et stort kendskab til hudpleje og interesserer mig meget for dette, så det kunne være så spændende at prøve dette mærke!

 160. Jeg vil SÅ gerne være testperson af Ren, min hud trænger virkelig til lidt ekstra for tiden. Jeg krydser fingre og håber jeg er den heldige❤️

 161. Mit trætte mor ansigt kunne godt tænke sig at teste REN. Et mærke det endnu ikke har prøvet.

 162. Jeg fik jo de små prøver i sidste box, så vil da super gerne teste disse lækre ting

 163. 56 år, opholder mig rigtigt meget udenfor og ikke særlig omhyggelig med det der hudpleje.
  Bor tæt på Kbh. og vil rigtig gerne ligge ansigt og tid til som tester

 164. Jeg tester med glæde REN produkterne. Har prøvet deres instant
  Firming beauty shot og den er intet mindre end fantastisk og kan varmt anbefales.

 165. Jeg vil rigtig gerne teste REN’s produkter, måske er de løsningen på min urene hud.

 166. Den vil jeg da gerne teste. Måske virker det for min temlig hysset hud. Evercalm lyder da godt for der slår lidt ud

 167. Ja tak.. jeg har kun prøvet REN citrus limonum prebiotic hand creme. Den står på mit natbord. Jeg elsker den og min kæreste elsker duften

 168. Jeps, meget gerne. REN tør jeg godt lægge hud og ord til (og jeg bor tæt på København).

 169. Det kunne være fedt at få lov at teste – jeg leder lige nu efter en ny hudrutine efter en krads gang isotretinoin, og det lader til, at denne serie kunne være et godt bud til min sarte hud 🙂

 170. Ja tak. Det vil jeg meget gerne være med til at teste. Er sikker på at min sensitive hud vil sætte stor pris på en gang REN hudpleje✨

 171. Det vil jeg rigtig gerne teste. Så er håber på at blive en af de heldige

 172. Jeg har en sensitiv hud og vil elske at være tester for de produkter.

 173. Jeg melder mig hermed som kandidat til anmelderholdet – anti-redness lyder som noget for mig!

 174. Vil super gerne være anmelder for REN! Er sikker på at Evercalm passer godt til min hudtype.

 175. Jeg vil meget gerne teste REN produkter. Har kun prøvet deres Clearcalm 3//Clarifying Clay Cleanser. Den er super smooth med en fantastisk lækker konsistens, skøn og fugtgivende.
  Krydser fingre for, at jeg bliver en af de heldige udvalgte☺️

 176. Det kunne da være fedt at prøve.. mener aldrig jeg har prøvet noget på egen hud. Hvis det da kan bruges på min åh så sarte hud

 177. Det vil jeg gerne teste. 60 år og min hud tåler ikke hvad som helst. Har endnu til gode at prøve REN

 178. Jeg ville elske at teste REN, idet jeg stadig leder efter holdbare produkter til min sarte hud.

 179. Jeg vil elske at teste REN Jeg har prøvet mange forskellige produkter, og trænger til at prøve nyt

 180. Er kvinde på 40+ – som ville elske at være prøveklud på REN….

 181. Jeg har selv en meget sensitiv hud, og er overfølsom overfor tilsætnings stoffer men sjovt nok ikke parfume. Så lidt olier må der gerne være.

  Jeg ville elske at få chancen for at prøve noget nyt til min hud da den er kræsen og dele ud af hvad resultatet bliver.

 182. Orv, det vil jeg rigtig gerne prøve. Jeg har været nysgerrig på deres produkter i noget tid nu.

 183. Håber jeg bliver trukket … vil virkelig gerne anmelde disse produkter, som skulle passe perfekt til min hud Øg øv, syns’ også der skulle laves en aftale med O’ense

 184. Vil med glæde prøve, hvis i kan bruge et ansigt fra en på 72 år, med tendens til Rosacea

 185. Ej hvor vil det være fantastisk at blive valgt – fingrene krydset.

 186. Jeg vil gerne teste serien. Min hud er egentlig fedtet, men jeg har LÆNGE ikke kunne finde de rette produkter til min hud? Måske den har brug for sensitiv pleje og fugt istedet for produkter til uren hud. Jeg er også kommet til en alder, 25, hvor der skal til at være fokus på cremer til aldrende hud – jeg krydser fingre for at jeg får lov at være anmelder af serien evercalm!
  På forhånd tak!

 187. Det vil jeg rigtig gerne prøve <3 med sart hud er det vigtigt for mig at min hud får den rette pleje og derfor vil REN være fantastisk at afprøve 🙂

 188. Jeg ville elske at anmelde produkterne, særligt da min hud desværre ikke er blevet bedre efter ferie. Så ville meget gerne prøve at se om produkterne kan hjælpe min hud

 189. Vil sindssygt gerne prøve deres produkter – så krydser fingre for mit held

 190. Jeg vil meget gerne være tester for REN, oven på al den sol og varme mvh Rikke

 191. Jeg ville elske at være med til at anmelde disse produkter, da jeg går rigtig meget op i hudpleje og deres virkning (og om de netop gør dét, de lover) – synes det er så fedt, så jeg vil krydse mine fingre! 😉

 192. Vil rigtig gerne teste det som lyder som nogle herlige produkter … Vær sikker på en ærlig og konstruktiv feedback

 193. ‍♀️ Jeg ville elske at være med på testholdet. Min hud trænger i den grad til noget love efter mange timer i sol, saltvand og vind siden surf-sæsonen startede for mig i april.

 194. Vil meget gerne afprøve produkterne – har meget sart hud og har aldrig rigtig fundet det rette for mig og min håbløse hud

 195. Det vil jeg godt nok bare rigtig gerne.
  Jeg har gået til og fra RENs produkter de seneste år

 196. Jo tak – har allerede testet rejse str på tonic – den er herlig. Kh Pernille

 197. Jeg har meget sart hud og kan ikke tåle så mange produkter – vil derfor meget gerne prøve produkterne og se om de kan være noget for mig og min håbløse hud

 198. Beroligende ansigtspleje…præcis hvad jeg er på jagt efter lige nu…jeg er SÅ klar og en oplagt case til Evercalm

 199. Min sarte hud vil elske at afprøve Evercalm serien. Så svært at finde de rette produkter til at fugte og dulme den røde hud.
  Bor desværre ikke i nærheden af København (Odense) men vil meget gerne tages i betragtning alligevel.

 200. RENs produkter har jeg længe gerne ville prøve, så det ville være en lækker mulighed samt jeg ville ikke have nogen forudgående erfaring

 201. Hold da op hvor er der mange som vil teste REN 🙂 Jeg vil også gerne…

 202. Jeg vil SÅ gerne teste de produkter! Med sart og “kompliceret” hud, og tidligere gode erfaringer med andre af RENs produkter, krydser jeg megameget fingre 🙂

 203. Jeg vil gerne teste RENs produkter. Er lige fyldt 40 og har brug for hudpleje som kan fugte min meget følsomme hud med tendens til rødme.

 204. Ville være skønt at være Evercalm testperson! Er meget rødmosset generelt, grænsende til det tomatiserede

 205. Det anmelderhold vil jeg rigtig gerne på
  Det ville være en REN fornøjelse

 206. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at deltage i forsøget:)Da jeg har rosacea, er det bestemt ik hvad som helst, jeg smørrer på min hud. Jeg har egentligt fundet et mærke som virker for min hud og har dårlig erfaring med at eksperimentere. Men det kunne være spændende at se, om denne serie er et match;).

 207. Har hørt meget godt om REN men aldrig prøvet. Kunne være skønt at finde et mærke der dur!

 208. Jeg melder mig gerne.
  Min hud er bleven sart med aldren og har rødme på halsen. Har lige opdaget REN og har prøvet en enkelt produkt.

 209. Vil meget gerne være med på anmelderholdet – moden, velplejet hud med tendens til at “blusse”

 210. Det vil jeg rigtig gerne – har længe vil prøve deres produkter! 🙂

 211. Ren er jo sådan et godt mærke
  Så vil gerne anmelde
  Tror det vil være rigtig godt med olier til min ikke
  Helt unge hud

 212. Hej Anette
  Det ville være rigtig spændende at prøve for mig fordi jeg bruger Tretinoin 0,05 % hver aften, og indimellem er min hud lidt sart. Så jeg er på jagt efter nye rensesæt.
  God weekend til alle ❤️
  Knus Karin

 213. Elsker RENs produkter, men har ikke prøvet hele hele Ever Calm serien. Vil elske at teste det!! Hep hep

 214. Jeg er klar. Jeg har en ret så sart hud med stor tildens til rødme, så tænker lige det er sådan en som mig det er godt at afprøve disse produkter på.

 215. Har en sensitiv hud med tendens til rødme så ville rigtig gerne afprøve REN evercalm

 216. Jeg vil meget gerne teste “ REN” … er blevet rigtig nysgerrig efter at ha prøvet et par af produkterne i Juli måneds box…

 217. Vil neget gerne teste produktet da jeg lige i tiden “blomstre helt vild”
  Måske REN vil kunne hjælpe

 218. Jeg vil super gerne være testperson. Jeg har ofte en meget tør hud og har før prøvet en rens af jeres produkter som virkede rigtig godt.

 219. Det ville være en fornøjelse at blive en del af testpanelet. Jeg er klar ❤️

 220. Eeej, vil rigtig gerne være anmelder ❤️. Jeg har før prøvet en fantastisk dagcreme fra Ren og min hud ligger lidt til den sensitive side, så lige noget for mig

 221. Jeg er vild med REN-produkterne fra juli måneds beautybox, så vil rigtig gerne prøve mere fra deres side.

 222. Jeg vil elske at prøve disse produkter, da jeg altid kører rundt i de samme rutiner. Huden bliver ældre og kræver måske en anden pleje, så hvis I kan bruge en på 58 der så vidt vides kan tåle alt. Min hud er normal/tør

 223. Ah – det ville være en “Ren” fornøjelse at teste det her 🙂

 224. Åhh – min hud er “metal-træt” efter lang tids brug af de samme produkter, så det vil være kærkomment med denne mulighed

 225. Har holdt nogle års pause fra REN men vil meget gerne teste om de ikke skal tilbage på hylden 🙂

 226. Jeg kender lidt til REN produkterne, og kunne godt tænke mig at komme med på holdet.

 227. Det vil jeg mægtig gerne anmelde. Jeg har begejstret prøvet et par andre produkter i REN’s produktsortiment, men aldrig denne serie

 228. Uha, efter en omgang isotretinoin behandling ville min hud mægtig gerne prøve kræfter med barriereopbydning og beroligende ingredienser – krydser fingrene :))))

 229. Det lyder lige som nogle produkter for mig. Min hud i ansigtet ter sig ikke så godt for tiden.

 230. Jeg har kun prøvet et enkelt af RENs produkter tidligere, men vil meget gerne teste en hel hudplejerutine 🙂

 231. Århh ville elske at vinde sådan nogle skønne produkter – og som nybagt mor må det da lige være en serie for mig.

 232. Min hud trænger til at prøve noget andet, så det er en oplagt mulighed for at finde ud af om REN er vejen frem!

 233. Dejlige produkter, som jeg gladeligt vil anmelde . Efter en dejlig ferie med sol, strand og saltvand trænger huden også til ekstra forkælelse. Kh :o)

 234. Har prøvet REN’s ansigtscreme, spm er supergod!
  Vil meget gerne være med til at teste produkter fra REN!

 235. Jeg vil gerne teste. Jeg har let tør hud med tendens til rødme. Men ingen allergier.

 236. Jeg vil meget gerne teste jeres produkter og komme med udførlig feedback… Jeg har ingen erfaring med REN, men går op i produkter uden parabener mv…

 237. Jeg vil rigtig gerne melde mig som tester af REN
  Med rosacea hud er jeg altid på udkig efter gode produkter

 238. Det vil jeg virkelig gerne teste. Er vil med lækker hudpleje til min tøre, lidt sart hud med fine linjer.

 239. Uhh, det vil jeg MEGET gerne prøve! Måske en kærlig håndsrækning til min stakkels hud, som efter en ordentlig omgang hormonbehandling ærligt talt har set bedre (og renere) dage.

 240. Kunne være så skønt med lidt hudforkælelse ovenpå den dejligste sommer med aaalt for meget sol

 241. Nej hvor ville det være dejligt at teste de produkter fra altid skønne REN! 🙂

 242. Jeg vil da vildt gerne anmelde REN. Kender deres syre-maske som er helt genial…
  Rigtig god weekend

 243. Vil være SÅ taknemmelig for at kunne være tester for REN – og vil gøre det med udførligt feedback 🙂

 244. Jeg melder mig gerne som anmelder af Ren. Jeg har ingen erfaring med produktet men går meget op hvilke produkter jeg vælger til nit ansigt. Bliver jeg valgt vil i få en ærlig og grundig tilbagemelding på produktet. Kærligst Pernille

 245. Det er lige noget for mig og min sarte hud.
  Har længe gerne villet prøve REN

 246. Det gad jeg bare godt Især den serum for røde kinder vil være godt.. håber

 247. Jeg er så klar, det kunne virkelig være tiltrængt, har stadig ikke fundet det perfekte produkt til min hud.

 248. Det gør jeg gerne – ren nysgerrighed, ren fornøjelse og reel sandhed

 249. Ville elske at teste på min fyrre-årige små-solskadede og let irriterbare hud ♥️

 250. Det ville være mit drømmejob at være anmelder for RENs pragtfulde produkter.

 251. Det vil jeg rigtig gerne.
  Jeg er i forvejen blogger, influencer, ambassadør og test pilot for mange andre brands. Jeg tester, og deler på de sociale medier, såsom Instagram og egen blog. Jeg har en kæmpe passion for at afprøve nye spændende produkter. Tag endelig et kig på min Instagram profil: Zeniabarbara

 252. Deres filosofi er lige mig, og jeg har kun prøvet få af deres produkter. Jeg vil SÅ gerne have lov at være heldig at teste og anmelde 🙂

 253. Har kun hørt positive ting om REN… Kunne jeg super godt tænke mig at prøve 🙂

 254. Uhh, jeg vil meget gerne prøve det af. Jeg hat fået en så sart hud inden for det sidste år – måske dette er løsningen for migHar tidligere prøvet andre Ren produkter, som var super gode.
  Vh. Line

 255. Har jo snust lidt til et par af produkterne i Beautyboksen, og nøj hvor vil jer gerne anmelde resten.

  Det kunne være fantastisk.

  Så jeg krydser fingre

 256. min hud driller med urenheder og tørre linier. Jeg har svært ved at finde de rigtige produkter, så vil meget gerne prøve om REN måske er løsningen

 257. Har prøvet enkelte af deres produkter og vil rigtig gerne teste pakken – og mene noget (forhåbentlig) velformuleret om det efterfølgende 🙂

 258. Det vil jeg rigtig gerne testeAmmer mit 4. barn og min hud opfører sig skørt

 259. Ja tak, det kunne jeg rigtig godt tænke mig. Jeg er kronisk rød i ansigtet og på halsen.

 260. Kære Anette. Jeg vil rigtig gerne med på holdet! 🙂 Jeg har døjet lidt med både acne og sensitiv hud. Jeg er fast læser hos dig og har slugt dine råd til mig! Tak! Det er bl.a. Derfor at min hud har det meget bedre idag. Jeg ville være enormt glad for at anmelde RENs produkter. Jeg er glad for deres rene tilgang til ingredienserne. Jeg håber jeg bliver en af de heldige 🙂 venlig hilsen Cecilie

 261. Det lyder rigtig dejligt. Jeg har ikke erfaring med Ren produkterne, så jeg vil gerne være anmelder.

 262. Wow! Det gad jeg virkelig godt at teste! Har stadig til gode at prøve REN. 🙂

 263. Jeg er SÅ nysgerrig på REN – især deres toner. Så kæmpe ja tak, og god weekend herfra

 264. Kæmpe fan af din bog og blog 🙂 Jeg endte med også at købe et eksemplar af din bog til min mor. Den kom sjældent selv retur, efter hun havde lånt den- og jeg kan simpelthen ikke undvære den ret lang tid af gangen, da jeg slår op i den og læser inden køb af nye produkter 🙂 jeg ville elske at deltage

 265. Det ville være en REN fornøjelse at lægge hud til de skønne produkter og som passer til min hud.
  De produkter kunne jeg vist meget hurtigt blive afhængig af, når først prøvet.
  Håber MEGET jeg er heldig!!! ❤

 266. Ja tak – vil meget gerne teste. Selvom er 43 har min hud det bedst jo mere fugt den får. Så det vil være spændende og se hvordan denne serie føles på min hud.

 267. Vil gerne ligge hud til. Har sjovt nok lige været hos min lokale beauty-pusher for at få en prøve på Ren’s natcreme.

 268. Ih dem vil jeg gerne have lov at teste! Har gået og sukket lidt efter lige præcis de her produkter!

 269. Det kunne sørme være lækkert at prøve de luksusprodukter og anmelde dem!

 270. Kunne være lækkert at afprøve. Jeg har linjer, rynker, uren hud, grove porer og tør hud. Så en skøn blanding.

 271. Jeg vil gerne teste. Jeg har sensitiv hud med tendens til rødme (rosacea?), så det kunne være spændende at se om RENs produkter hjælper.

 272. Jeg vil elske at være tester. Min sarte hud med let tendens til rødme, vil også elske det❤️

 273. Det vil jeg meget gerne prøve, har endnu ikke den store erfaring med REN prosukterne 🙂

 274. Åh det tror jeg min hud ville elske. Har den mest frygtelige hud i hensigtet og har haft så svært ved at finde nogle god produkter for min hud, indtil jeg prøvede ren. Så derfor vil jer så gerne være med til at teste de nye produkter..

 275. OY OY OY

  Huden er både tør og bumset efter sommerens fester, så jeg vil meget gerne teste (47 år)

 276. Oh jo, jeg lægger hellere end gerne ansigt tilFugt og noget beroligende – det kan næsten ikke gå galt!

 277. Jeg melder mig også i koret – vil super gerne teste REN produkterne!

 278. Det gad jeg godt, jeg var ret begejstret for de produkter, der var med i sidste boks (:

 279. Det vil jeg gerne teste. Kender REN fra tidligere men ikke Evercalm serien. Har sart hud, som nemt reagerer på parfume o.a.

 280. Min sarte hud med tendens til rosacea vil gerne vide om dette er noget der virker for den så jeg stiller gerne op som testperson

 281. Det lyder lige som en kombi for mig, som har sart hud med lidt tendens til at rødme

 282. Det vil jeg gerne være med til. Elsker RENs produkter men har aldrig prøvet denne serie.

 283. Uh, ja. Det ville være super lækkert at teste de skønner produkter fra REN

 284. Jeg har en lidt tør ældre hud som nemt reagerer på ydre påvirkninger og derfor vil jeg meget gerne være med til at afprøve REN’s produkter

 285. Vil meget gerne anmelde produkterne 🙂
  Her efter ferien trænger min hud til noget beroligende og lækkert. Det ville være skønt at få lov at prøve disse produkter.

 286. Det lyder perfekt til mig med lidt sensitiv hud! Jeg vil krydse fingre for at jeh bliver udtrukket

 287. Ja tak…. jeg vil rigtig gerne med på anmelder holdet. Jeg har længe gerne ville prøve og mærke og teste deres produkter, så dette fine til ud kommer på det helt rigtige tidspunkt ….
  skøn weekend

 288. Min tørre og sarte ud vil meget gerne prøve Evercalm produkterne! Mange produkter får mine kinder til at blusse helt op, så jeg mangler stadig den helt rigtige serie til min hud!

 289. Det gad jeg godt anmelde! Tror det vil være spændende til min røde, lidt sarte hud!

 290. Ville være skønt at få lov at prøve RENs Evercalm serie, da min hud nogle steder er sensibel, så det lyder lige som noget for mig.

 291. Hej Anette :). Det vil jeg mægtig gerne. Kan se, at der er anti-redness, som er noget jeg virkelig er på udkig efter. Har for år tilbage brugt deres dag- og nat creme.

  God weekend.

  Kh Lene

 292. Årh det vil jeg supergerne teste .. men er der næring nok til moden/tør hud med fedtet t-zone? Jeg er 46, og jeg havde nok forventet, at det med bumser hørte fortiden til, men nænej, de blomstrer fortsat 😀
  KH Gitte (nær Kbh)

 293. Det kommet jo som kaldet. Min hud, som ellers altid har været rimlig fin, er pludseligt blevet helt stresset og jeg har fået små knopper over alt på hagen. Tænker at Evercalm serien kunne være lige det, den har brug for. Jeg krydser fingre for, at jeg bliver udvalgt.

 294. Nuiij det lyder godt. Og lige som noget til mit fregnede, rødhårs-ansigt.
  Jeg vil meget gerne med på tester-holdet.

 295. Det er da lige mig og min hudtype :o)

  Det vil jeg mægtig gerne deltage i :o)

 296. Jeg vil hjertens gerne anmelde :-). Er god til plejerutine morgen og aften, men har ikke prøvet Ren – endnu.

 297. Uh det gad jeg godt , har masser af rødme og kan ikke rigtig finde lige det mærke som bare virker fantastisk

 298. Jeg vil rigtig gerne teste REN’s produkter. Min sarte og overfladetørre hud leder stadig efter produkter, som vil forbedre den 🙂

Comments are closed.

Følg på Instagram