Hun har styr på vejen til flot hud

DanielasRutiner

Velkommen til prisvindende Daniela Fraser; kosmetiker og indehaver af spaen Complete Me – og mere end almindelig klog på god hud. Her får du hendes badeværelseshylder sammen med rutinerne – morgen og aften. Værsgo’ til Daniela:

MORGEN:

 • Jurlique’s Activating water essence:

Et nyt produkt jeg tester og glæder mig meget til at tilføje til min rutine. Vandet er baseret på udtræk fra lægestokrose, som slukker tørsten i alle cellerne. Jeg bruger det ødselt på ansigt, hals og bryst, førend jeg bruger serum, øjenpleje og ansigtscreme.

 • Award -vindende eye balm, serum og skin cream fra Jurlique Nutri-Define serien:

Jeg elsker morgenrutinen, hvor jeg masserer produkterne ind for at få den stimulerende og drænende effekt, mens huden pumpes fuld af fugt og biosomer.

AFTEN:

Jeg renser dagens makeup og snavs af med vaskeklud og Nutridefine Cleanser. Jeg neutraliserer med Nutridefine conditioning lotion, som er en gel-agtig skintonic. Jeg er glad for en helt simpel aftenrutine, som bare består af tre dråber Bioeffect-serum med EGF vækstfaktorer. Mit andet serum er M2 Beauté til vipperne. Har brugt den uafbrudt i flere år, fordi jeg elsker at se mine vipper gro lange og tætte.

OPRGRADERING:

Cirka fire gange om året tager jeg et kurforløb med AHA-Peel Pads hver anden aften i en måned (fra Comfort Zone). Jeg gør det altid før store begivenheder:  Peel Pads hver anden dag i en måned kombineret med Bioeffects 30-dages kur, og min hud ser altid ekstra godt ud efter sådant et forløb. Så godt, at det er en fornøjelse at se sig i spejlet om morgenen og ikke behøve særlig meget makeup.

FIND DANIELA og Complete-Me lige her. Jeg ligger stadig i hængekøjen og spiser ferie-is, men Daniela har lovet at besvare alle spørgsmål i kommentarfeltet i dag. Så klø på…

 

26 comments on “Hun har styr på vejen til flot hud
 1. Kære Zarah, tak for ros :-)
  Kære Helene, der findes en kort video af Jurlique på YOUTUBE om hvordan Nutri-define eye balm anvendes.
  Jeg selv “dutter” kugle-spatlen ned i krukken og derefter “dutter” jeg den op omkring hele øjenpartiet, under øjet og under brynet.
  Så glider jeg kuglen rundt i store cirkler, hele vejen rundt om øjet, et ad gangen (HUSK at vende kuglen så du hele tiden har den kølige effekt på huden).
  Efter nogle store cirkler, laver jeg små bitte cirkler i spiraler rundt om øjnene.
  Vores bedste redskab er jo vores fingre som jeg til sidst gentager med, for at indarbejde resten af balm’en. Til sidst trykker jeg dybe tryk hele vejen rundt i kanten som en “perlekæde” af punkttryk, for at styrke vævet.
  Det tager max. 1 minut, men er en god investering at starte dagens hudplejerutine med :-)

 2. Hej Pernille Sparsø,
  Jo du kan sagtens bruge din vippeserum på dine bryn.
  Vippeserum er dog ikke lige så kraftig en serum som den til brynene.
  Vil du have maximal effekt til både vipper og bryn, skal du bruge de 2 forskellige, så holder din serum jo også dobbelt så lang tid og prisforskellen er ikke stor på de 2 forskellige :-)

 3. Kan jeg benytte M2 vippeserum til vipper OG bryn? Ved man særskilt kan købe én til bryn, men er det ikke det samme indholdsstof?

 4. Hej Daniela,
  Du har helt ret, og jeg læser også flittigt med:-).
  Tak for dit råd – jeg ser nærmere på Jurlique.

  VH.
  Nina

 5. Hej YB,
  Ja, der er rigtig mange som har det som dig.
  Hvis du bruger M2 serum hver aften (enkelte smuttere er OK), så har du en kontinuerlig behandling og forlængelse af dine vækstfaser og produktet virker som det også gjorde i starten, men du har vænnet dig det.
  Efter ca 4-6mdr så kan vipperne ikke holdes længere og de afstødes og over år kommer du ind i mange gode og mindre gode faser/perioder.
  Når man er vant til det flotte skift fra almindelige (korte?) vipper til lange og fyldige vipper er det overvældende for dig selv og andre.
  Senere vænnes du (og andre) til det, samt der kan være perioder hvor op imod 75% er i begyndende vækstfase (dvs lidt som i starten).
  Jeg har selv igen en fantastisk periode lige nu, men jeg følte også at jeg forinden havde ventet rigtig længe på wow-effekten, men bare rolig, du har mere vipper nu end for 2 år siden.
  Jeg startede første hele år (2009) med kun at behandle mit højre øje (ja, det så sjovt ud), for at vise et levende “før / efter-foto”.
  Hvis ikke jeg vidste bedre dengang, så ville jeg have troet at jeg havde mistet hår på det venstre øje (ubehandlede) fordi det i sammenligning med det højre var “skravlet”. Det fortalte mig at man virkelig vænner sig til at have flere vipper og glemmer oprindelige udgangspunkt.
  Hvis du selv vil overbevises om dette, skal du holde pause i 2-3 mdr og så starte op igen og se 😉
  Men jeg synes du bare skal blive ved, så får du også en lidt mere wow-oplevelse, som jeg har i skrivende stund

 6. Mange tak for dine gode råd Daniela. Det har givet mig nogle gode ideer, der skal prøves. :-)

  Fortsat god ferie til dig Anette.

 7. Hej Daniela
  Jeg har brugt M2 til mine vipper i ca 2 år…efter 8 uger var de vokset så meget, at folk bemærkede det (nogle troede jeg havde fået extensions)
  Nu synes jeg ikke længere, at der er nogen effekt – er ved at være tilbage ved start.
  Er det noget, du har hørt om før?
  YB

 8. Hej Nina, der er jo rigtig mange gode at vælge imellem derude. Det er en god idé at lære at gennemskue en ingrediensliste (det kan man bl.a. lære fra Beautyspace.dk 😉
  Men kig f.eks på Jurlique’s forskellige øjencremer og deres ingredienser, de dækker ret bredt af dine nøgleord og lidt til. Du kan læse meget mere på jurlique.dk
  Især tænker jeg på en af dem fra Herbal Recovery serien som er lavet til “Youth Defence” (advanced eye serum eller eye creme) kunne være noget for dig, da du stadig er i dine 20’ere :-)

 9. Hej Daniela,
  Tusind tak for svar! Er der et bestemt produkt du kan anbefale?

 10. Hej igen Rie Dyrnes,
  JA det må du gerne, men vent lige et par dage med det, indtil at du lærer hvor flydende serummen er.
  Vi har ikke så mange nedre vipper og derfor kan serum let komme ind i øjet. Derfor start med de øvre vipper de første par dage.
  IØVRIGT er der nogle som synes at det prikker i huden et par minutter, de første dage.
  Jeg selv har aldrig (6 år) mærket nogle gener

 11. Tusind tak for svar Daniela. Men hvad med de nederste vipper, kan jeg bruge den der?
  Kh Rie

 12. Hej Nina T,
  Du må gerne pleje dit øjenparti allerede nu med fugt og forebygge med beskyttende antioxidanter.

  Et rigtigt godt ingrediens imod mørke rande, som ofte findes som nøgle-ingrediens i øjencremer, er Arnika.
  Arnika stimulerer mikrocirkulationen i de fine, små blodkar og dermed iltes blodet bedre. Når blodet iltes bliver det lysere og syner ikke så mørkt gennem huden.
  Massér også blidt omkring øjnene når du tager en lille smule øjenpleje på, dette vil både ilte og drænere.

  Hvis de mørke rande skyldes ekstra pigment i huden under øjnene, kan du kigge efter nøgle-ingredienset Vitamin-C (også en antioxidant), som har en pigmentdæmpende effekt.

  Der er også flere øjencremer som indeholder mineralerne Silica og Mica, der giver en kosmetisk lysning af huden (lysreflekterende), ligesom det man kender fra f.eks. mineral-foundation, der også kan bruges som concealer.

 13. Hej Rie Dyrnes,
  Svaret et absolut nej, du får ikke bedre resultat af at bruge din M2 serum både morgen og aften. Så spar du blot på produktet og anvend det kun om natten på renset hud.
  Mange misforstår og tror at det “speeder” væksten op, men det er ikke det som foregår med vippe serum.
  Det som sker, er at dine vippers vækstfase og hvilefase forlænges.
  Dvs at et enkelt vippehårs livscyklus normalt er 6-8 uger (inkl vækstfase, hvilefase og afstødningsfase).
  Med M2 vippeserum forlænges denne relative korte cyklus helt op til 4-6 mdr
  Det betyder at vipperne for både længere tid til at vokse sig lange i og de får længere tid til at hvile (så er der mange flere ude på samme tid førend de afstødes og der kommer nye, lange, tætte vipper ud).
  Du bliver SÅ overrasket og glad for resultatet.
  Du kan forvente første resultat efter ca 30 dage og max resultat efter 2-3 mdr.
  God fornøjelse :-)

 14. Hej Daniela,
  Vil du evt. komme med et eller flere bud på øjencremer når man er 29 år ? Linjer under øjnene er der endnu ikke, men mørke rande kan være et problem.
  Vh.
  Nina

 15. Kære Susanne,
  Ja jeg vasker som regel blot mit ansigt om morgenen med vaskeklud (der kunne nu også have været et foto af min temmelig høje stak klude, som jeg tager fra hver dag) og vand.
  Som udgangspunkt kan alle med sart hud kan bruge Bioeffect EGF serum, netop fordi det er et meget enkelt sammensat produkt uden irriterende fyldstoffer.
  Dog har jeg oplevet enkelte tilfælde hvor nogle kan reagere i opstarten, fordi EGF proteinet stimulerer hudens egne processer i huden (stimulerer fibroblast-cellernes kollagen produktion).
  De som har fået en let irritation i starten, har standset brugen og så forsøgt igen efter nogle ugers pause.
  De kan nu bruge serum uden problemer og endda uafbrudt :-)
  Så ja, der kan være behov for denne langsomme opstart i de få tilfælde, hvor huden er meget stresset, inflammeret og i ubalance til at starte med.

 16. Hej.
  Har lige modtaget M2 til vipperne. Kan man bruge den både morgen og aften med større effekt? Kan man bruge den på de nederste vipper?
  Glæder mig så meget til at få lange tætte vipper :O)

 17. Kære Daniela
  Vil Bioeffect kunne bruges til sart hud? Og hvordan med de andre produkter ? Og vasker du blot med vand om morgenen ?
  På forhånd tak :o)

 18. Hvordan kombinerer du peel pads med egf serum? Tænker rækkefølge. Bruger du pads og serum samme aften?

 19. Kære Birgitte Pedersen,
  Du må meget gerne spare øjencremen om aftenen :-)
  Brug gerne de gode Bioeffect dråber på øjenomgivelserne også.
  Sådan:
  Fordel de ca 3 dråber EGF serum på de store partier først (kinderne og panden) og så trækker du det til sidst op omkring øjnene. Først i store cirkler omkring øjnene. Så lidt tættere op under øjnene og lige under brynbenet. Slut gerne af med en tæt “perlerække” af dybe tryk hele vejen rundt om øjnene.
  Der er rigeligt med fugt + aktivt virkestof i denne serum, som gør det ud for en øjencreme om natten og det er dejligt nemt og hurtigt med kun et enkelt produkt 😉
  Så kan du evt. bruge en rigtig øjencreme om morgenen/dagen, som indeholder produkter specielt designet til øjnene (mange forskellige pga mange forskellige behov) som kan hjælpe imod hævelser, mørke rande osv

 20. Tak for ros Zarah D.
  :-)
  Helene, der er bl.a.en video her på denne youtube adresse:
  https://www.youtube.com/watch?v=z5qWIxQqD2Y
  Jeg selv “dutter” kugle-spatlen ned i krukken og “dutter” så rundt om øjenomgivelserne (som video) under og over øjet.
  Jeg kører rundt om hvert øje i store cirkler og så i små “spiraler” omkring øjet for at fordele og stimulere vævet på samme tid. HUSK at vende kuglen så den hele tiden føles dejlig kølig på huden.
  Jeg afslutter med det bedste redskab, som jo er fingerspidserne og gør præcis samme bevægelser igen, for at få den sidste rest af balm arbejdet ind.
  Når du massérer sådan (tager max 1 minut) hver morgen, så dræneres væskeophobninger væk, vævet styrkes og fugtes optimalt.

 21. Hej Daniela!
  Jeg bruger også Bioeffect serum om aftenen, og er i tvivl om det må bruges under øjnene, eller om jeg skal bruge øjencreme? Tak for et godt indlæg

 22. Daniela, skønt indlæg. Og virkelig fine billeder som inspirerer!
  Hvordan bruger du kuglen til eyebalmen? Er der vejledning med i pakken eller har du dine egne movements?

 23. Hej Anette
  Jeg kan ikke få rabatkoden “GLØD 16” til at virke, når jeg skal indkøbe Vita Liberata. Der bliver ikke fratrukket et beløb i prisen. Hvad gør jeg galt?

  På forhånd tak og god sommer.

Comments are closed.