Ingen ferie uden denne her

LavendelOle1

Vi taler om lavendel, som for mig er uundværlig, også i ferieugerne. Forudsat, at du bryder dig om duften, gør lavendel nemlig godt på flere fronter:

 • Der er tale om naturens mini-stesolid og samtidig det duftstof med den tungestvejende dokumentation, når det gælder om at få os til at slappe af eller falde i søvn. Endda i en grad, så amerikanske læger bruger lavendel på nervøse patienter.
 • Lavendel skræmmer myg væk. De hader duften.
 • Med lavendelolie indenfor rækkevidde behøver du ingen bodylotion. Sammensætning i Lavender Body Oil er genial, fordi den er letvægtsagtig i konsistensen og godt sammensat af sesam- og mandelolie, som er ekstra fine til at holde på hudens fugt.

HUSKER DU? Anne, som en eftermiddag smurte sig i lavendelolien her og måtte sende en besøgende veninde hjem. For hun kunne ikke holde øjnene åbne. Så overvej din timing, når det gælder brug af lavendel.

PS: Vi trækker Filorga-vinderne i morgen.

19 comments on “Ingen ferie uden denne her
 1. @ Sanne – Det gør den ikke, medmindre man er for ødsel.

  Stor hilsen Anette

 2. 1000 tak for gode ord og kommentarer.

  @ Tina KH – jo, præcis.

  @ Helle A – ahhhh, jeg blev helt døsig bare af din beskrivelse. Lyder som den bedste berigelse af soveværelset.

  @ Maria H – det kan være en løsning, men vent til der ikke er så meget lys. Og prøv så med halvdelen af ansigtet bare.

  @ Pernille Sparsø – åh nej da, den blev sendt sidste mandag. Næste går ud 7. august. Hvis du sender mig en mail, så kan jeg dobbelttjekke, at du ER på listen.

  @ Fru Striib – herligt.

  @ Birgitte B – det glæder mig at høre.

  @ Dorthe – Jeg er også glad for hånd-tricket.

  @ Birgitte J – Vi ønsker os bare i rejseflaske også nu.

  @ Tonnya – Nej, jeg er meget glad for dem.

  Stor hilsen Anette

 3. Fedter den? Altså sådan klassisk olie fedteri. For jeg bliver lettere klaustrofobisk af fedte hud. Den lyder superlækker og flasken er fin at have stående. Rigtig go’ dag, smukke. :)

 4. Er der ikke noget med at lavendel gør at vi sover bedre, så måske lidt olie inden natten:-)

 5. Jeg er også storforbruger af Oles lavendelolie og har været det længe, bedste sovemedicin er tørbørstning, et lille bad og så lavendelolien på kun håndklædeduppet hud.Men jeg har også længe brugt nogle dråber æterisk lavendelolie på en klud og så ind i hovedpudebetrækket. Men for nyligt da jeg var på weekend i Svendborg og forbi en helsebutik der, fandt jeg sådan en lille træbeholder til en lille flaske lavendelolie og så en træpind til at stikke ned i flasken, så trænger olien og duften op gennem træpinden, og fylder mit soveværelse med den skønneste beroligende lavendelduft.

 6. Mange tak for svar. Jeg købte faktisk et 10x zoom spejl, da jeg gik igang med frugtsyre og A-vitamin, netop fordi jeg havde læst at du anbefalede det. Men jeg ser hellere ikke resultaterne i det spejl. Som sagt skinner min pande mindre i løbet af dagen, men mine porer er stadig som før. Det er ret ærgerligt og det er netop derfor jeg overvejer, om jeg skal begynde at anvende en dermo-rulle

 7. PS. Har ikke modtaget mail mht.julipakken! Måske er jeg faldet ud af listen? Får ellers altid dine mails. Kh Pernille

 8. Lavendel er bare det skønneste! Om det er i cremer, olier, i sovemasker (som jeg selv vil producere i år, eller blot en dejlig buket på natbordet, så kan lavendel noget særligt. Hvad jeg dog ikke kan anbefale, er at lave snaps på blomsten. Ikke godt 😉

 9. Den er så skøn. Vi bruger den til massageolie herhjemme. Og på våd hud efter badet

 10. PS. Tak for en fantastisk juli pakke. Det er første gang jeg har bestilt, men hvor dejlig en luksus det var at få den. Selv om solcremen ikke lige er i brug nu Kh Birgitte

 11. Jeg skal have min lavendel olie med i sommerhus. Den hjælper mig med at finde ro og bonus hvis den kan holde myg væk. Det må prøves. Kh Birgitte

 12. Lige mine ord, Anette! Lavendel er mit “fix”, og lige præcis denne olie fra OH er fast inventar hos mig. Jeg bruger den året rundt og elsker at tage et par dybe indåndinger, når jeg har den på hænderne efter at have brugt den.
  Udover denne olie er jeg også afhængig af min lavendel mist fra Tromborg, lavendel håndcreme fra Caudalie og ikke at forglemme min øjenmaske med tørrede lavendel fra Holistic Silk. Oh yes, jeg er godt kørende på lavendel-fronten. :)

 13. Elsker denne olie, køber man olien i 500 ml, følger der pumpe med

 14. Tak for svaret ang. Sisley i en af de forrige poster.
  Det var nu ikke lige mascara’en jeg ville ha- fat i 😉
  Ved godt at det er dyrt, men jeg ville nu også være tilfreds med et godt udvalg af creme prøver. Det har der så vidt jeg husker været en enkelt gang.

  Bare så jeg ikke har overset noget:
  Har du noget imod Sisley ?

  Elsker Ole Henriksen <3 God sommer !!

 15. @ Maria H – jeg beklager meget, hvis din kommentar er blevet overset. På tre måneder skal du se en forskel, men det kan af og til være svært, fordi man ser sig i spejlet dagligt. Det hjælper med enten et zoom-spejl, eller hvis du i 6 uger har mod på bare at behandle den ene side af ansigtet, så du bedre ser forskellen.

  @ Karoline L – Ja, jeg er også glad for præcis den effekt.

  @ Caroline F – Dejligt med en tried & tested erfaring.

  @ Grete – Så vil du kunne li’ denne her.

  Stor hilsen Anette

 16. Hej Anette
  Jeg skrev i en kommentar den 31/5, men tror ikke du så den, så jeg tillader mig at prøve igen.

  Hvor længe jeg skal anvende frugtsyre og A-vitamin før jeg kan forvente resultater? Jeg anvender begge dele hver aften og jeg synes min hud i panden skinner mindre, hvilket selvfølgelig er rart. Men jeg ser endnu ikke resultater på mine porer. eller andet. Jeg har vel været igang i tre måneds tid og overvejer nu om jeg skal supplerer med en rulle. Hvad tænker du?

Comments are closed.