Internettets største duft-succes

Processed with VSCO with hb1 preset

Zarko hedder manden med duftnæsen bag flaskerne, du ser på billedet.

Cyberspace elsker alt (nærmest på forhånd), hvad han rører ved. I hvert fald i Danmark. Efter 23 timer på Beautyspaces FB-side var opslaget fra fredag den 9. marts:

 • Set af 177.059 personer
 • Delt af 449 personer
 • Liket af 4950 personer
 • Kommenteret af 5600 personer

Og tro mig. Bloggens FB-side er så spæd og ny, at det ikke er den, der trækker trafikken. Det er duften, der drager. Og jeg har ikke forklaringen. Bevares, det er en fin og god duft. Endda også håndhældt på flaske. Men det gør den jo stadig ikke overjordisk.

VIND PINK MOLECULE: De voldsomme tal gør dog, at der bliver lagt ekstra gevinster i puljen, hvis du vil nå at være med – her.

SELVE DUFTEN: Måske kan du forklare vildskaben? Hvis du ikke har duftet Pink Molecule, så find et sted, hvor du kan få et gratis snif. Måske kan Zarko hjælpe med en forhandler tæt på dig. Ellers den danske distributør.

@beautyspace på INSTAGRAM

25 comments to “Internettets største duft-succes”
 1. Den dufter aldeles forfærdeligt på mig og dette er ovenikøbet bekræftet af en totalt ukendt kvinde der også ventede i vandkøen og gættede at det var dén jeg havde på – sådan ud af det blå! Heldigvis var det et “gratis snif” jeg havde taget 🙂

 2. Jeg ELSKER duften…Den vil stå så smukt og velduftende hos mig : )

 3. wooooow hvor ville jeg ønske jeg var så heldig at vinde en PINK MOLECULE, kan ikke leve uden denne duft og er lige løbet tør <3 det er den skønneste duft i min verden 🙂

 4. 1000 tak for alle gode kommentarer. Jeg krydser min fingre for jer i forhold til FB-konkurrencen. Lige konkrete svar:

  @ Mette N, det behøver slet ikke være så lang tid, bare sådan en tandbørstningstid, så du mærker at et produkt er næsten absorberet. Det er kun med Bioeffect at der skal gå 5 min.

  @ Marie, åh det lyder ikke rart. Så tør man ikke igen. Jeg bor sammen med en, der har det svært generelt med dufte, så jeg ved, at det kan være en tricker.

  @ Majbritt, grib fat i firmaet bag: Renanne.dk, så kan de guide dig.

  @ Anna, jeg vil anbefale dig Environ eller BP Super3 Booster.

  Stor hilsen Anette

 5. Kære Anette, mit spørgsmål har ikke noget at gøre med de skønne Zarkoparfumer;) Jeg har længe blandet lidt a-vitamincreme på recept op med fugtighedscreme, men jeg har i en periode brug for noget der ikke provokerer eller gør hornlaget/hudbarrieren tyndere – altså noget af det helt milde, men alligevel virksomme a-vitamincreme. Tænker at prøve med The Ordinary Granactive Retinoid 2% Emulsion. Har du en bedre ide?

 6. Hej Anette
  Jeg vil så gerne prøve inika mineralpudder! Helst i en fysisk butik… google plejer at være min ven- men ikke denne gang. Kan du hjælpe mig.. hvordan/hvor finder jeg en forhandler i nærheden af Herning? Tak⭐️

 7. Jeg prøvede den engang på i en butik, og skulle derefter ud og køre i en halv time. Jeg fik både udslet og åndenød af parfumen og måtte ind på en tankstation og vaske den af. Jeg aner ikke hvad der skete, men der er åbenbart noget i som man kan reagere meget voldsomt på.

 8. Kære Anette
  Åh ja ville så gerne prøve den duft Brugt Chanel i mange år, og svært ved at finde en ny fin og lækker duft ❤️
  Super dejlig weekend til dig

 9. Hej Anette,
  Noget helt urelateret ift. dette opslag, men har nu kigget de første 10 sider igennem, og kan ikke finde svar – selvom jeg ved, at det er der et sted!
  Men hvad er det du anbefaler ift. tid mellem produkterne: aha, niacinamide, mist og dagcreme/ a-vit?
  Jeg mener, at jeg læste på et tidspunkt, at det var 5 min imellem ét af dem, men husker det ikke 🙂
  Rigtig god weekend

 10. Ville nyde at dele en Zacho-parfume med min skønne datter og give hende “Superhud” . Er selv fan af begge dele…

Comments are closed.

Følg på Instagram