Jeg fik en opsang, og nu skal du få en

DanskeBrandsSamletForslag2

Forleden skrev Helen, der læser med herinde, at det var tosset, at jeg ikke gjorde mere ud af at fortælle, at Beautyspace er en uafhængig blog. Én, hvor indholdet er 100% lyst- og aktualitetsstyret.  Tjaah måske. I hvert fald har jeg nu tilføjet det her. Hun mente også, at jeg burde gøre det mere klart, at man som brand kun kan booke bannerplads max. én gang pr. sæson.

Nok om det. Nu til et drastisk emneskift, nemlig dagens oprindelige emne: I mandags handlede om danske hudplejebrands, der får udlandet til at sukke. Lad mig i den forbindelse minde om fire farligt fine andre danskere, som også fortjener faste hyldepladser:

Kjær Weis – med det fineste fine indhold (hvor man får lyst til at sige ’én af hver, tak’). Og med en emballage, der, når man åbner den, lyder præcis som et stille klik fra en Mercedes-dør.

Xellence – dygtig og omhyggelig bagkvinde, der kan sin hudplejekemi. Er meget begejstret for olierne i rejsestørrelse og selvfølgelig for den, der har A-vitamin i til kroppen.

Purely Professional – deres flødeskumsbløde rensemousse…og fugtmættende ansigtsserum, som selv de allerallermest sarthudede tåler. Klogt og fint skruet sammen.

Ecooking – deres velovervejede ingredienser, deres priser og deres tilgang til skønhed holder. Som  eksempelvis den tastekærlige håndcreme.

OPSANGEN TIL DIG: Ja den er ikke slem, men går bare på, at jeg helst vil svare på spørgsmål i kommentarfeltet fremfor på mail. Og jo altså uden at lyde skrap. Uanset emne, så spørg gerne i det seneste indlægs kommentarfelt, og er jeg for langsom til at svare, så ryk.

23 comments on “Jeg fik en opsang, og nu skal du få en
 1. Så skriver jeg da lige her. Hvilken overraskelse skulle der være i beautyboksen? Jeg var jo spændt da det var en af dine farvoritter og der var ikke en overraskelse i min pakke. Ingen klager herfra, for har fået de lækre produkter fra Comfort Zone og glæder mig til at prøve dem. Men altid fedt at høre hvilke produkter der er dine farvoritter

 2. Hej Anne

  Jeg bruger lige nu Advanced Night repair men jeg synes den bliver dyr i længen – kan du anbefale et godt serum til sart kombineret hud men tendens til rødme (jeg er 20 år)? Jeg har hørt godt om SMUK. Det skal bruges sammen med t-zone peeling fra pudderdåserne og solcreme fra derma.

  På forhånd tak!

 3. @ Julie – Hurra, hurra, hurra. Jamen, de ER så dygtige og reelle. Tak fordi du deler.

  @ Jeannett – Jeg håber i det mindste, at ferien var dejlig. Du kan bruge opskriften fra bogen – og netop AHA og A-VIT godt. Du kan også se en hudlæge og få lokalt virkende blegecreme til pletten, men chancen for at du bliver ‘ensfarvet’ i hele ansigtet ryger jo lidt så.

  Stor hilsen Anette

 4. @ Anna C – Tak for dine ord. Jeg husker der var en, der spurgte om det samme i kommentarfeltet for nylig, hvor jeg lagde et ekspert-link ud til inspiration. Du må tilbage og kigge, for jeg husker ikke lige hvilket indlæg.

  @ Amaja – ;o)

  @ Glennie – Du kan tro, jeg er på sagen. Den får et selvstændigt indlæg, så bare vent.

  @ Vivi – Tak for dine ord. EGF skal helst ikke blandes med fedtstoffer. Så lad der gå nogle timer i mellem.

  @ Pernille S – Det er jeg virkelig ked af at høre. Hvilken type behandling er i? Jeg sige to ting: Her er hvad Bioeffect siger: 1) BioEffect do not source their EGF from human cells. It is copied from human dna and grown in barley therefore making it unrecognisable to cancerous cells. More info here: bioeffect.co.uk/the-science 2) Men man må altid gøre sin egen research og træffe beslutning derudfra.

  Stor hilsen Anette

 5. Tak Anette,
  Det er i Beautyblog-indlægget “Klar tale til de nyfødte” fra15/3, at der står det med, at man skal skylle eller rense med vand, inden Bioeffect kommes på… venter spændt på at høre udfaldet.

  Mange hilsener
  Glennie

 6. Kære Anette.

  Jeg har været uansvarlig og glemt tanken om solcreme og t-shirt under en snorkeltur i Thailand. Dumt dumt. Resultatet her 3 uger efter er nu en pigmentplet på størrelse med en 5 krone på venstre skulder/nakke. Kan jeg bruge de samme redskaber du beskriver i din skønne bog på den pigmentplet som jeg ville bruge det i ansigtet. Jeg er med på det altid vil ligge i huden men kan jeg på nogen måde gøre det mindre synligt.
  Jeg har haft lignende på mit maveskind hvor jeg benyttede mig af Beaute Pacifics scars and stripes creme og man kan ikke se noget der. Så ville du anbefale mig at bruge den creme igen? Eller skal jeg starte med at konsultere en hudlæge?

 7. Jeg har ikke tid, jeg har ikke tid til at kommentere, MEN! Jeg bliver nødt til at slå et slag for Purely Professional for alle sarthudede – can I get an amen ?! Det er lige før at det bliver religiøst, men ALDRIG har min hud haft det bedre.
  Jeg skammer mig ikke over at gå all-in, og har altså både dag- og natcreme, samt serum på hylden. Og for mig virker det. Mine panderynker, som jeg så fint har arvet fra min for nylig-fyldt-60 år far skal ud i kraftige udfoldelser førend jeg kan se dem. Jovist runder jeg selv (kun) de 28 år om lidt. Der er ingen irritation, rødme eller pludselige udbrud at spore.

  For ikke at tale om deres ansigtsrens. Ingen følelse af at have fået tæv med sandpapir eller andet. Jeg knuselsker det – ligeså meget jeg knusdrømmer om at kunne tåle Rudolph Care.
  Og deres ingrediensliste er næsten spiselig. Jeg kunne blive ved. Jeg elsker alle deres produkter, indpakning og det hele – jeg er ikke sponseret – jeg er en dødelig studine, der har smidt alt andet på hylden ud og nu “kun” bruger tre ting. Det er pengene og drøjheden værd – de kan bare guld hos Purely <3

 8. Kære Anette
  Uden for emne, har jeg behov for at vide, om jeg gør ondt værre ved at benytte BioEffect serum. Har lige konstateret et nyt frembrud af bascellolært karcinom på kinden. Er flere gange blevet opereret, så nu venter jeg på tid hos hudlæge igen igen. Er nervøs for om vækstfaktor i BioEffect går dårligt sammen med mit hudproblem? Er der nogen evidens på området?
  Jeg bruger selvfølgelig høj solfaktor, og tager så mange forholdsregler jeg kan i forhold til beskyttelse.
  Kh Pernille

 9. Hej Annette
  Ang. Bioeffect serum Night. Jeg bruger det hver aften og er meget glad for det. Jeg er også meget glad for Clarins selvbruner dråber, der skal blandes med en creme. Jeg bruger derfor lidt creme ovenpå min bio-effect – pt. lidt strivectin med et par dråber!
  Vil du mene, at jeg ikke udnytter min Egf ? Kan ikke forestille mig at skulle undvære lidt selvbruner!
  Tusind tak for bog, blog, gode råd og gode gaver

 10. @ Glennie – Bioeffect har altid sagt (og jeg ved, de lavede test på det), at netop et AHA/BHA underlag går sammen med det originale EGF, som til gengæld ikke er glad for fedtstoffer. Jeg spørger dem igen om det med vand…for det har jeg aldrig hørt, og jeg taler lige med Lise også. Stay tuned. Stor hilsen Anette

 11. Hej Anette,
  Jeg har to spørgsmål til Bioeffect og det der med at kombinere det med andre effektive ingredienser: På Lise Grosmanns Beautyblog læste jeg “med gru”, at repræsentant fra Bioeffect sagde, at de sarte vækstfaktorer ikke havde optimale betingelser på en hud, der lige har fået frugtsyrebehandling og har lavere ph-værdi på hudoverfladen end vanligt, og at man derfor skal skylle med vand efter frugtsyre og inden Bioeffect – men jeg troede, at det netop var en smart fidus med f.eks. frugtsyrepads fra Comfort Zone og så vente et par minutter og så komme Bioeffect på? Og nu vi er ved det med Bioeffect og frugtsyrer… jeg bliver altså lige lovlig stram i betrækket efter en frugtsyremaske, så på sådanne aftener savner jeg helt vildt at kunne give min hud noget fugtgivende udover Bioeffect, som frugtsyren skulle “bane vej for”- kan Bioeffect “toppes” med f.eks. en oliefri fugtmaske til natten, eller kender du evt. andre velegnede produkter til det formål?
  På forhånd TAK for dine altid brugbare og klare svar.

 12. ok
  jeg er træt af at alt skal dokumenteres ,vi har fået en hjerne og det er tiladt at bruge den .
  Jeg har fulgt denne her blog længe og jeg ved du er troværdig.og en meget medfølende sjæl ,det har jeg selv fundet ud af

 13. Hej Anette,
  Altid dejligt og INFORMERENDE at læse din blog
  Et spørgsmål uden for emnet. Ved du, hvor meget vitamin E man må tag dagligt, kan det passe, at man må tag 400 mg ?
  Kh. Cristina ☺

 14. @ Mormormedstilletter – Dejligt med nogen, der har afprøvet.

  @ Karen M Hansen – Jeg synes det er sejt, når nogen udretter noget…som eksempelvis at lave egen serie. Så respekt for det.

  Stor hilsen Anette

 15. Hej Anette.
  Du nævner flere danske produkter, hvad siger du til produkterne fra Pudderdåsen, som også er dansk?

 16. God info:-)! – og lækre produkter du nævner i dag….
  Jeg kender selv især ecooking og deres produkter og hvis jeg må have lov at komme med en anbefaling til andre, så skal det klart være at købe sine ting hos dem. Faktisk har jeg skrevet nogle indlæg for dem her lige efter jul, hvis nogen skulle være nysgerrige.

 17. @ Solveig – Jeg vil helle anbefale dig i første omgang at blive klogere på din hud. Læs Superhud, som kan lånes på biblioteket eller klikkes hjem her: https://www.matas.dk/saadan-faar-du-superhud-af-anette-kristine-poulsen

  @ Zarah D – GOD pointe. Det er det, jeg siger. Beautyspace har de bedste læsere. Og du kan have ret i, at der kan være noget som er rarest 1-til-1. Jeg er på den med alkohol, men den er ikke let.

  @ Dorthe – Tak, tak, tak.

  @ Marianne G – Big smile. Jeg var få kort og for rund til stewardessetjansen.

  @ Louise – Det er jeg ked af, at du gør. Bliver forvirret. Jeg kommer jo løbende med produktanbefalinger, som ofte ligger i samme skuffe. Derefter kan det være forskelligt, hvordan et produkt føles på huden, ligesom mange ønsker at holde INCI-listerne op mod hinanden eksempelvis.

  Stor hilsen Anette

 18. Nu bliver jeg lidt forvirret. Men er serumet fra Purely Proffesionel mere fugtgivende end serumet fra Nilens jord? Og hvilken er mest optimal til en dehydreret og sart hud?

 19. Du ville være blevet en smækker lækker stewardesse, men heldigvis for os og Jylland blev du på jorden ( i flere betydninger) 😉
  Jeg synes også Kjær Weis har de flotteste fedeste emballager, men den helt rigtige lyd :-)

 20. God pointe fra Helen – uafhængigheden er klart en af årsagerne til, at du/bloggen er min troværdige beauty-guide (sammen med de to bibler hjemme på hylden). :)

 21. jeg synes at kritik /undren er bedst at skrive til dig på mail så du har en fair mulighed for at svare…alt for mange skriger det ud her og der
  bla spurgte jeg om alkohol i et af månedspakken og fik jo fin svar på det.
  Lad det være en reminder om at du ville sætte det på to do listen hvornår alkohol kan være ok og hvornår det er en tørst huddræner

 22. Kære Anette
  Jeg er en kvinde på 42 år.
  Min hud er lidt tør, sensitiv og jeg har lidt karsprængninger på kinderne (meget lidt)
  Kan du anbefale mig nogle produkter? Både rens osv..
  På forhånd tak

Comments are closed.