Jeg har pakket din strandtaske

_S0A5380_S0A5388

Gad vide om folk ikke arbejder mere? I hvert fald flyder mit feedInstagram over med sandede billeder fra vandkanten.

Så.

Hvis jeg skulle pakke din strandtaske, så ville den indeholde:

 • Udover vand og læsestof til skyggen, så vil jeg pakke solbeskyttelsescremen fra Mádara af den her væsentlige grund. Jeg ved, at den er så populær, at den vistnok midlertidigt er udsolgt. Den skulle dog dukke op igen i Danmark i denne uge.
 • Lindrende fugtspray proppet med fugtbinding og beroligende mælkesyrebakterier.
 • Multi-salve med beroligende lavendel (som jo også holder myg væk). Til alt fra salttørre hårspidser til rifter og sandalhæle efter en omgang gør-det-selv eksfoliering i sandet.
 • Lækre vådservietter, hvor dem fra Amazing Space også klarer ansigtet, når nogen er smurt ind i smeltende vaniljeis.
 • Og så en fugtmættende god sheet-maske med masser af hyaluron til køreturen hjem: Godt for huden, kølende behagelig efter nogle måske varme timer og ikke mindst tilpas ekstra spændingsgivende i forhold til de andre trafikanter. Især hvis du er på cykel.

PS: Har jeg glemt noget?

FOTO JENS PETER ENGEDAL

12 comments to “Jeg har pakket din strandtaske”
 1. @ Anni, den er også dejlig beroligende. Enig.

  @ Kat, YES.

  @ Anne Mette, og ved du hvad…jeg havde den solhat med i tankerne, fordi jeg netop har fået en ny. Den skal klart med. TAK fordi du deler din erfaring med solcremen.

  @ Pernille, åh ja.

  @ Birgitte B, TAK. Dén mangler jo.

  @ Mariannegylding, vi kunne jo teste det.

  @ Tini Tina…jojo.

  @ Anne-Marie H….du har en pointe, men det er en lidt længere snak, når det gælder ESSE og Mother Dirt. Lige i dag vil jeg henvise til deres udmærkede websites, hvor man hurtigt kan blive klogere.

  @ Louise T, jeg er både glad for den og LRP’s nye zink-spray (SÅ fin og med evne til at give omgående ro).

  KH Anette

 2. Bioderma Atoderm SOS Spray til “hvis-det-nu-går-galt”…
  Selvom den virker lidt fedtet, når man får den på, så er den dejlig kløestillende – og god til både forbrændring (også fra brændenælder!) og myggestik 😀
  …Og så lige solhatten 😉

 3. Så godt Anette ! Det er jo en perfekt kombi ! Jeg er ret hooked på den fugtspray med mælkesyrebakterier og har også fået øjne på ESSE. Men hvordan er det lige med at bruge det sammen med anden hudpleje og SPF? Ophæver det ikke effekten og ødelægger de gode mælkesyrebakterier, så man ender med ikke af få gavn af dem ?

 4. Solhatten Den har du da glemt Anette
  Jeg er i øvrigt super glad for Mádara solcremen, tak for tip, den hysser på ingen måde mit ellers ret egenrådige hud i ansigtet og føles ikke klistret, synes jeg.

 5. HEJ ANNETTE. EN RIGTIG GOD TASKE, MEN JEG MANGLER LIGE EN TING, AVENE EAU THERMALE SPRING WATER, EN SUPER LÆKKER SAG AT HA MED, HVIS MAN I VARMEN LIGE SKULLE BLIVER OVERFALDET AF EN HEDETUR 🙂

Comments are closed.

Følg på Instagram