Jurlique deler ud til de heldige

JurliqueVindNY

Måske husker du ordene her fra tidligere:

Dem om, at det er verdens bedste (og i øvrigt veldokumenterede) tip, at kombinationen af fugt og antioxidanter under din solcreme øger niveauet af beskyttelse. Jurliques Herbal Recovery serum fungerer ekstra godt på grund af solid fugtforstærkning sammen med niacinamid, som ingen jo kan få nok af.

Jeg ved, at præcis det serum står højt på ønskelisten hos mange, men hvis feriebudgettet er bristet, eller du hører til de heldige, så har Jurlique sat serum, øjenserum og fugtspray på højkant på Instagram. I alt tre sæt til hver en værdi af 1500 kr. Så hvad der mangler i sommervarme, kan hentes i held. Måske.

SNUP TIPPET: Du deltager i Jurliques konkurrence HER, og altså ikke i denne blogpost. Og nej, det er hverken et sponsoreret eller betalt link, bare et kærligt tip.

HVEM VANDT ÆTHER DUFTENE: Stort tillykke til de heldige vindere, som blev Line Skjøt, Frk. Frisk, Christiana Hviid, Lene Kristensen, Anne Grand og Metteline Lykke. Send fluks din adresse til frederikke@vanitycase.dk, som vil sørge for, at gevinsterne bliver sendt.

40 comments on “Jurlique deler ud til de heldige
 1. Nu plager jeg dig igen… undskyld (insæt emojiabe med hænder for øjnene)
  Jeg er blevet ret glad for at lege med The Ordenary, har indtil videre deres hyaloron og deres “Buffet”
  -og ville rigtig gerne købe noget niacinamide 10%, men der er tilsat zink i den de har, dur det, jeg har på ingen måde problemer med uren hud, nemlig, og min hud er lidt til den tørre side..

  Dejlig dag
  Trine
  PS og tak for konkurrence-tippet…

 2. Sorry, ved nærlæsning så jeg lige, at jeg måtte en tur på Insta for måske at være heldig, så nu vil jeg fluks gå på Instagram!

 3. Plejer nu ikke at være heldig, meeeen man ved jo aldrig 😉
  Så ja tak, det ville jeg gerne vinde :)

 4. Er vild med jeres produkter, har ikke brugt andet de sidste 4 år Så det kunne være skønt at vinde ❤️

 5. Uhhh, hvor dejligt. Er meget begejstret for Jurliques produkter :).

 6. Åh ja det ville være så dejligt. Har længe ønsket a prøve Jurlique produkter men ikke fået det gjort endnu. De er ikke til a opstøve “live ” her i udkantsdanmark desværre.

Comments are closed.