Klar til fest. Min rutine

badblog

Vi går lige på i dag med fire grundtrin, som vil gøre en pæn forskel for de fleste:

Frisk hud: Med her-og-nu-virkning sliber og forfiner peelende frugtsyrer huden, så den bliver mere frisk. Samtidig virker de som døråbnere for det, du bagefter smører på, fx en maske eller et serum. Men der er altid en risiko for rødme og irritation, derfor dagen før. Jeg er glad for denne her.

Bløde hænder: Dét, der stadig virker bedst, er blødgørende afkølet kaffegrums – helst efterfulgt af en fed creme og nogle timer med bomuldshandsker på.

Glansmættet hår: Tag din bedste hårkur eller balsam og fordel den i længder og spidser, rul vitawrap omkring håret efterfulgt af et lunt håndklæde og lad det virke en time, inden du gør, hvad du plejer med håret.

Plump så det passer: Balancen er, at få tilpas fugtmæt hud uden at sejle i fedtstoffer, som hurtigt får makeup til at fnulre. Her er en sheetmaske god og dobbelt så behagelig, hvis du har et badekar…som jeg ønsker mig.

GODT AT HAVE LIGGENDE I VERDENS MINDSTE FESTTASKE:

 • En cremet læbestift eller gloss
 • En vatpind til at redde makeup på afveje
 • En duftrulle (Comfort Zone eller Rudolp Care)
 • Hårlak i rejsestørrelse
 • Tyggegummi

NB: Se med på NEWS, for der er altså godt nyt. Næsten fra badekarsfronten:

Le Labo Body Hair Face and Men

FOTO: RAAW IN A JAR

 

13 comments to “Klar til fest. Min rutine”
 1. 1000 tak for alle ord. Lige konkret:

  @ Anni – Vi har jo haft lidt korrespondance ved siden af. Hvordan går det nu?

  @ Jette Berg – 1000 tak fordi du deler. Jeg tror, jeg vil lave en lidt bredere undersøgelse. Er du ellers bekendt med at der er andre ingredienser, du ikke tåler?

  @ Majbritt – Det er en alm duft på roll-on facon, i mini.

  @ Leafysmoothie – Åh der er mange. Jeg vil prioritere end med hyaluron.

  @ Anette B – 1000 tak.

  @ Kristina S – Du kan gøre begge dele.

  Stor hilsen Anette

 2. 1000 tak for kommentarer og gode ord. Jeg vender tilbage med svar (undskyld den lange juleferie) 4/1 om formiddagen. KH Anette

 3. Jeg skal lige være helt sikker. Skal hårkur/balsam i før hårvask og i tørt eller vådt hår?
  Glædelig jul og tak for alle de gode råd

 4. Uh det var gode wellness-input her op til juleferien, hvor der er ekstra tid til at gøre noget godt for sig selv.
  Og dét der badekar – dét mangler jeg også. 🙂
  Jeg benytter lejligheden til at ønske dig en glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår med tak for mange dejlige timers læsning, foredrag og tv-underholdning i 2017, kære Anette.

 5. Kære Anette. Der var en, som forleden dag efterlyste noget godt til kløe i hovedbunden. Ville bare anbefale denne tonic, som er vældig god. FVS 4 terapeutisk Tonickur. Mange julehilsner. Anette Bilsted.

 6. Åh, et badekar er et af mine største ønsker…og har været det i alt for mange år.
  Faktisk har jeg en slags brusekabinebund, som (kun) er 20cm dyb, men jeg leger alligevel ofte karbad på det lave vand. Jeg stopper afløbet til med en shampoo-flaske, så vandet stiger de sølle 20cm. Så er det nææææsten som en dejligt karbad.
  TIP! Book KUN hotelværelser med karbad 😉

 7. Lækkert og gode tip. Hvad er den sheetmask du ville bruge i badet?
  Er glad for madara produkter på det seneste også, fugtcreme og fugtmaske går varme her, tror du tippet mig om dem, er meget tilfreds. Skriver peel på min nytårsliste.
  God og glædelig jul til dig og dine kære!

 8. Anni, jeg købte den for nogle måneder siden, og oplevede at få en stor hævelse under øjet ned til kindbenet og en på halsen som udviklede sig til en eksemagtig plamage. Holdt pause i 1 mdr. og prøvede igen med samme resultat, så den er nok lidt for potent til enkelte af os.

 9. Er vild med månedens box, men er det bare mig, der får en stor hævelse under øjet af Filorga Time-Filler? Jeg tåler ellers hvad-som-helst. Så jeg håber på en måde, det ikke er cremens skyld

 10. Må vist i gang med vitavrap – og ja, jeg elsker mit badekar.
  Men jeg skriver mest for at sige TAK for din seneste Book’n boks! BP super booster har gjort præcis det for min décolletè, som jeg havde opgivet fuldstændigt. Og allerede efter få ganges brug. Jeg har gået lidt rundt om den varme grød fordi min hud er ret let af irritere, men den elsker altså åbenbart denne. Nu handler det om tålmodighed med optrapning, igen tak!
  Og et stort glædelig jul til dig og dine, hvis jeg ikke når at skrive inden.

Comments are closed.

Følg på Instagram