Kom med i toilettasken til Los Angeles

22251229_10155783921039321_1403518248_o

Jeg er taget på en lille kompakt trend-ekspedition til Los Angeles, som jeg elsker højt. Voldsomt ord godt nok, men ikke desto mindre sandt. For mig er LA skønhedens hovedstad, hvor nogle tæt pakkede dage bl.a. skal gå med at

 • nærstudere millennials’ indkøbsvaner på et par nyåbnede spots
 • spa-crawle i de koreanske badehuse i downtown LA
 • spise mig gennem Whole Foods og Erewhon
 • dufte alle hylder hos Violet Grey
 • marinere i hænderne på nogle af verdens bedste behandlere …det gælder bl.a. Fransesca Paige, Alexandra Wagner og dr. Harold Lancer
 • tjekke lysbehandlinger ud
 • forsøge mig ud i yoga på stranden, tjekke ultra cool CAP Beauty ud og drikke god (og meget) kaffe på Montana Avenue

Følg med på Instagram, hvis du har tid og lyst: @beautyspace.

Nogen spurgte, hvad jeg har med i toilettasken af hudpleje (makeuppen fylder ikke mere end det her):

prod1bprod2b

Der er: en nem og behagelig rens i mini-mini fra Karmameju, Tromborgs uundværlige læbekur, multibalmen fra Triology, som jeg mest bruger på kroppen, deodoranten, der klarer alt inkl.  28 graders varme, den mest afslappende og sanselige duftrulle fra Comfort Zone, virkelig god anti-shine solbeskyttelsescreme fra Shiseido og endelig min nye tryllecreme fra Origins, som giver en anelse glød og har ekstra SPF. Derudover  styrkende, serumagtige dråber (bruger kun en knivspids under min ansigtsbeskyttelse) fra Bobbi Brown og en virkelig god beroligende honningmaske fra Antipodes – kan bruges i et tyndt lag om natten og er genial til tørre håndrygge.

22251082_10155783921279321_477799207_o

29 comments on “Kom med i toilettasken til Los Angeles
 1. Kan du anbefale en god serum og øjencreme, gerne uden parfume? Det skal siges at jeg har normal/kombineret hud uden de store problemer, dog med tendens til tør næsetip og fedtet t-zone.

  Jeg ser frem til at høre fra dig

 2. Woww Anette, hvor jeg glæder mig til at høre om dine anbefalinger fra LA!!
  Jeg er heldig at skulle dertil i november.
  Rigtig god tur Anette. ❤

 3. Hvilke af de mange dråber fra BB er det du har? Jeg var ude og kikke og teste men blev forvirret af de mange man kunne vælge og de var meget (spændende) og forskellige!

 4. God tur! Jeg er blevet ret glad for den Aurelia deo, så tak for tip i sin tid.

 5. Ih… Lækkert med nogen tips.
  Jeg skal afsted til L.A. på mandag sammen med to søstre, så del endelig nogen erfaringer med os.
  Også gerne hvilke ting, man skal købe i USA, når man nu er derovre :)

 6. Rigtig god tur, søde Anette! Jeg håber engang at kunne komme hele vejen til LA, det lyder helt igennem skønt!

 7. Til Camilla! Prøv Skincity.se . De har et udvalg & denne week-end med 25% . Den svenske kronekurs taget med i betragtning var det måske værd at udforske. Altid FRI fragt.

 8. hov mangler misten ikke ? Den må da der være brug for under og efter flyveturen………??

 9. Rigtig god tur, det lyder som en god blanding af arbejde og fornøjelse :) Spændende produkter i toilettasken!

 10. Til Winnie;
  Du skal bruge Resveratrolen som serum om aftenen, den er lidt tid om at trænge ordentligt ind i huden (på mig ca 15 minutter) derefter bruger jeg triple lipid og huden føles blød og mættet om morgenen. Så dejlige produkter

 11. God tur – her glæder vi os til gode tips fra de erfaringer, du drager undervejs, og som du så villigt deler med os :) Tak for det!
  Lige et spørgsmål til de lækre SkinCeuticals produkter, der var med i månedens Beatybox: hvordan bruger jeg dem bedst? Reservatrol BE som natserum? Noget under eller over? Som lag på lag eller …. ? Amatøren, der så gerne vil have en smukkere hud og derfor er glad for de mange lækre produkter men også gerne vil anvende dem bedst muligt.

 12. God tur dejlige Anette! Nyd det fuldt ud!!!
  Er der høj faktor i den waso, det må jeg tjekke op, har været glad for deres jelly lotion i et styk tid nu, skal måske branche ud i mærket!

 13. Gid det var mig, der skulle til LA, jeg kunne godt bruge et afbræk fra hverdagen- meeen jeg må nøjes med en løbetur i det blå.

  Jeg under selvfølgelig dig det, for du arbejder hårdt.

  Jeg er overrasket over, at jeg ikke ser Niacinamid fra The Ordinary i din toilettaske

 14. Selvom du har så lidt med, er jeg sikker på at du mangler en virkelig kompetent toilettaskeslæber! Må jeg anbefale mig selv!? 😉 Hav en fantastisk tur, smukke. :)

 15. Kære Anette,

  Jeg har søgt og søgt på nettet omkring anmeldelser for hudplejemærket Elizabeth Arden Pro, som mange kosmetologer sælger. (Kan ikke købes andre steder)

  Men kan ikke finde nogen. Derfor vil jeg høre dig, om du har prøvet det? Og hvad du synes om det?

  Håber virkelig virkelig du vil hjælpe!!

  Bedste hilsner,
  Camilla

Comments are closed.